24/4/14

​Μπρούσκο επεισόδια 154-155-156-157-158 brousko epeisodia

Μπρούσκο επεισόδιο 154-Δευτέρα 5/5/2014
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις και τα επεισόδια από το Μπρούσκο
Περίληψη Μπρούσκο: Τα πράγματα όλο και πιο πολύ δυσκολεύουν γύρω από το πρόσωπο της Μελίνας, αφού η αστυνομία έχει κάποια καινούργια στοιχεία και συνεχίζει τις έρευνες σχετικά με τη δολοφονία της Αλεξίας. Η Μελίνα μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σχετικά με τη σχέση της με τον Αχιλλέα θα προτιμήσει να πάει να μείνει στο σπίτι της γιαγιάς Αδριανής ενώ η Δήμητρα θα επιστρέψει με τα παιδιά στο σπίτι των Ματθαίων. Ο Αχιλλέας συνεχίζει και κρατάει κάποιες αποστάσεις και επιφυλάξεις σχετικά με το πρόσωπό και τον χαρακτήρα του Πάτροκλου. Ο Μάρκος και η Δάφνη προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο ώστε να μπορέσουν να συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο Σήφης θα κάνει μια κουβέντα μαζί με τον Αντώνη όπου θα ακούσει ένα νέο που θα τον ξαφνιάσει και ποιο είναι αυτό;;; θα του παραδεχτεί ο Αντώνης ότι έχει σηκώσει λεφτά από την εταιρία μετά από τους εκβιασμούς της Ευρυδίκης. Η Αναστασία θα κάνει μια κουβέντα μαζί με τον Διαμαντή και θα του ζητήσει να συναντήσει τον πατέρα της κρυφά από τον αδελφό της τον Σήφη. Εντωμεταξύ ο Σήφης όταν θα ακούσει κάποια νέα και κάποια πράγματα για τη Μελίνα από τον Μηνά θα αντιδράσει περίεργα.

Μπρούσκο επεισόδιο 155-Τρίτη 6/5/2014
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις και τα επεισόδια από το Μπρούσκο
Περίληψη Μπρούσκο: Η Αναστασία θα ζητήσει από τον Διαμαντή να τη φέρει σε επαφή μαζί με τον πατέρα της και να μπορέσει να τον αντιμετωπίσει αλλά ο Διαμαντής θα πάει να το πει στον Σήφη και εκείνος με τη σειρά του θα γίνει έξω φρενών. Ο Αχιλλέας μαζί με τα αδέλφια του θα έρθουν σε αμηχανία όταν θα μάθουν ότι η αστυνομία έχει καλέσει τον Μιχαήλ να πάει να καταθέσει ότι γνωρίζει σχετικά με τη δολοφονία της Αλεξίας αλλά στο τμήμα θα ανακαλύψει ότι οι αστυνομικοί έχουν βρει στοιχεία που τον συνδέουν με αυτόν τον φόνο. Ακόμα τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα όταν οι αστυνομικοί θα καλέσουν ξανά τη Μελίνα στο τμήμα αφού έχουν βρει και άλλα στοιχεία. Η γιαγιά Αδριανή υποπτεύεται ότι πίσω από αυτόν το φρικτό φόνο πρέπει να κρύβεται ο Διαμαντής. Ο Σήφης από τη μεριά του έχει καταλάβει ότι η Αγγελική έχει περίεργη συμπεριφορά και θα προσπαθήσει να τη στριμώξει ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει για να μπορέσει να προστατέψει τη μικρή του κόρη. Η Αλίκη για άλλη μια φορά ξανά βγαίνει στην επιφάνεια αφού απειλεί ξανά ότι θα αυτοκτονήσει. Ο Μηνάς στην προσπάθειά του να αποτρέψει την Αλίκη από την αυτοκτονία και να την ηρεμήσει θα πει ψέματα στη Βασιλική για να μπορέσει να πάει να τη βρει αλλά δυστυχώς γι' αυτόν η Βασιλική θα τον ακολουθήσει. Ο Νεκτάριος είναι αγανακτισμένος από την συμπεριφορά του Αχιλλέα αφού είναι απόμακρος και επιφυλακτικός με το πρόσωπο του Πάτροκλου. Η Χριστίνα και η Δήμητρα θα έχουν ένα έντονο διάλογο και θα έχει ως αποτέλεσμα η Δήμητρα να τρομάξει πάρα πολύ.

Μπρούσκο επεισόδιο 156-Τετάρτη 7/5/2014
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις και τα επεισόδια από το Μπρούσκο
Περίληψη Μπρούσκο: Πλέον η αστυνομία έχει και άλλα στοιχεία και ο αστυνόμος Ορέστης Ιωάννου θα κάνει μια έντονη ανάκριση στην Μελίνα και η Μελίνα με τη σειρά της θα είναι φοβισμένη αλλά δεν θα είναι μόνη της αλλά θα έχει τον Αχιλλέα δίπλα της. Ο Σήφης και η Αναστασία θα έχουν μια έντονη κουβέντα μεταξύ τους και θα τις απαγορέψει να πάει να βρει τον πατέρα της.
Η Δάφνη θα βρει στα πράγματα του Μάρκου τη διεύθυνση στην Ισπανία του Παύλου Γιαννακάκη και εκείνη με τη σειρά της θα στριμώξει τον Μάρκο να της πει όλη την αλήθεια. Ο Μάρκος θα αναγκαστεί να της πει κάποια πράγματα αλλά δεν θα δεις τα πει όλα και με διάφορες υπεκφυγές θα προσπαθήσει να φύγει. Μετά από μια έντονη κουβέντα η Χριστίνα με διάφορες απειλές να κατηγορεί τη Δήμητρα αλλά στη συζήτηση θα παρέμβει ο Πάτροκλος που με τη στάση του και τη συμπεριφορά του και τις απειλές του θα φοβίσει πάρα πολύ την Χριστίνα. Ο Μηνάς με διάφορους τρόπους προσπαθεί να μάθει πληροφορίες σχετικά με ότι συμβαίνει με τη Μελίνα στην Κύπρο αλλά δεν μπορεί να μάθει τίποτα, αφού δεν του λέει τίποτα η Βασιλική και αυτός με τη σειρά του σκέφτεται έναν παράξενο τρόπο και την πάει σε μια ταβέρνα για να την μεθύσει και να μάθει όλη την αλήθεια. Τελικά το κόλπο του πιάνει και μαθαίνει από την Βασιλική ότι η αστυνομία έχει στοιχεία που ενοχοποιούν τη Μελίνα σχετικά με το φόνο της Αλεξίας. Ο Μηνάς στο άκουσμα των νέων γεγονότων τρέχει και βρίσκει τον Σήφη και του λέει τι συμβαίνει. Ο Σήφης ακούγοντας όλα αυτά τα πράγματα σηκώνεται και φεύγει κατευθείαν για την Κύπρο όπου θα πάει να της συμπαρασταθεί της Μελίνας.

Μπρούσκο επεισόδιο 157-Πέμπτη 8/5/2014
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις και τα επεισόδια από το Μπρούσκο
Περίληψη Μπρούσκο: Ο Σήφης καταφτάνει στην Κύπρο παρέα με τον Μηνά, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αχιλλέα. Ο Σήφης του δηλώνει ότι έχει φτάσει στην Κύπρο ώστε να πάει να καταθέσει στην αστυνομία σχετικά με την υπόθεση για να καταφέρει να βοηθήσει τη Μελίνα. Η Ευρυδίκη κάνει ότι μπορεί ώστε να φέρει ακόμα σε δύσκολες καταστάσεις, τη Μελίνα και γι' αυτό η κατάθεση της κάνει πιο δύσκολη την θέση της Μελίνας.
Η Αναστασία θα μάθει μέσω της Βασιλικής ότι ο Σήφης βρίσκεται μαζί με τον Μηνά στην Κύπρο σχετικά με την υπόθεση της Μελίνας και αυτή με τη σειρά της θα πάρει το Ματθαίο να μάθει τι συμβαίνει. Το τηλέφωνο όμως που θα κάνει στον Ματθαίο θα το αντιληφθεί ο Αντώνης και θα εξοργιστεί άσχημα μαζί της. Ο παράξενος άντρας με τα πολλά τατουάζ μαθαίνει όσο περισσότερα μπορεί για την οινοποιία αλλά και για τη ζωή όλων. Παρά τις αντιδράσεις του Σήφη αλλά και του Διαμαντή η Αναστασία πήρε την απόφαση να πάει στην Ισπανία και να βρει τον πατέρα της, ώστε να ξεκαθαρίσουν τα περιουσιακά στοιχεία. Στην Κρήτη θα καταφτάσει χωρίς να το γνωρίζουν οι περισσότεροι ο Πάτροκλος όπου θα πάει να επισκεφτεί τον Διαμαντή για να μπορέσει να μάθει περισσότερα στοιχεία για την πραγματική μητέρα του. Πλέον η αστυνομία έχει φτάσει στο σπίτι των Ματθαίων με ένταλμα να ψάξουν όλο το σπίτι γεγονός που θα τρομοκρατήσει την Μελίνα τον Αχιλλέα και τους περισσότερους.

Μπρούσκο επεισόδιο 158-Παρασκευή 9/5/2014
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις και τα επεισόδια από το Μπρούσκο
Περίληψη Μπρούσκο: Τελικά ο Διαμαντής θα μιλήσει στον Πάτροκλο για την πραγματική του μητέρα αλλά η απογοήτευση του δεν αργεί να φανεί στο άκουσμα των γεγονότων. Η Βασιλική και αυτή με τη σειρά της παίρνει την απόφαση να πάει στην Κύπρο ώστε να στηρίξει τη φίλη της σε αυτό που περνάει. Η Δάφνη είναι πολύ προβληματισμένη από το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει η Εύα απέναντι στο πρόσωπο του Μηνά. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν μετά την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του Αχιλλέα η αστυνομία βρήκε ακόμα περισσότερα στοιχεία που εμπλέκουν την Μελίνα στη δολοφονία. Ο Αχιλλέας είναι αγανακτισμένος αφού είναι ανήμπορος να μπορέσει να την βοηθήσει, ενώ το ζευγάρι δείχνει να έχει έρθει πάλι κοντά. Η Αναστασία έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να συναντήσει τον πατέρα της στην Ισπανία παρά τις προσπάθειες του Μάρκου να την εμποδίσει. Ο Μάρκος με τη σειρά του παίρνει την απόφαση να της μιλήσει και να της πει τι είναι αυτό που συνδέει αυτόν και τον πατέρα της. Στα Χανιά έχει φτάσει ο Γιώργος και πηγαίνει στο καφενείο της Κωνσταντίνας αλλά εκεί βρίσκεται και ο Μανωλιός που σχεδιάζει να τον εκδικηθεί για αυτά που έκανε στον Σήφη.


​Ένα χρόνο σχέσης έκλεισαν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ευτυχισμένο και μάλιστα διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους. Στην προσωπική τους ζωή είναι ευτυχισμένοι μιας και είναι μαζί και αγαπημένοι, αλλά και στην επαγγελματική τους είναι το ίδιο καλά μιας και πρωταγωνιστούν μαζί στην σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», ενώ έχουν και συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις. Το ζευγάρι από τον Οκτώβριο συγκατοικεί στο σπίτι του Πάνου Βλάχου στην Βούλα.

gossip-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget