14/4/14

O Ihsous apo ti nazaret epeisodia - jesus from nazareth - Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ Επεισόδιο 1-2-3-4 (Τελευταιο)
Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Jesus of Nazareth) είναι μία τηλεοπτική μίνι σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής συνολικής διάρκειας 371 λεπτών. Θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα κράτησαν τέσσερα χρόνια, έγιναν σε αυθεντικούς χώρους και ο Τζεφιρέλι εξασφάλισε ένα επιτελείο διάσημων ηθοποιών και κομπάρσων.
Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ Επεισόδιο 1

Ο Ιησους απο την Ναζαρετ Επεισοδιο 2

Ο Ιησους απο την Ναζαρετ Επεισοδιο 3

Ο Ιησους απο την Ναζαρετ Επεισοδιο 4 (Τελευταιο)


Ο Ιησους απο την Ναζαρετ Πρωταγωνιστές

Ρόμπερτ Πάουελ - Ιησούς
Αν Μπάνκροφτ - Μαρία Μαγδαληνή
Έρνεστ Μποργκνάιν - Εκατόνταρχος
Ολίβια Χάσεϊ - Παρθένος Μαρία
Ροντ Στάιγκερ - Πόντιος Πιλάτος
Πίτερ Ουστίνοφ - Ηρώδης ο Μέγας
Κλαούντια Καρντινάλε - Μοιχαλίδα
Τζέιμς Μέισον - Ιωσήφ από την Αριμαθαία
Τόνυ Λο Μπιάνκο - Κουαντίλιος
Κρίστοφερ Πλάμερ - Ηρώδης Αντύπας
Βαλεντίνα Κορτέζε - Ηρωδιάδα
Άντονι Κουίν - Καϊάφας
Μάικλ Γιορκ - Ιωάννης ο Βαπτιστής
Γιώργος Βογιατζής - Ιωσήφ
Ιαν Μακ Σέιν - Ιούδας Ισκαριώτης
Ντόναλτ Πλέζανς - Μελχιόρ
Λόρενς Ολίβιε - Νικόδημος
Φερνάντο Ρέι - Γκασπάρ
Τζέιμς Ερλ Τζόουνς - Βαλτάσαρ
Ίαν Χολμ - Ζέραχ

Τοποθεσίες γυρισμάτων
Αίτ Μπενχαντού, Μαρόκο
Ουαρζαζάτε, Μαρόκο
Σους-Μεδίνα, Τυνησία
Μοναστίρ, Τυνησία


Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η Εβδομάδα των Παθών φαίνεται ότι ξεκινά με σχετικά αίθριο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Δευτέρα, αλλά -ως επιβάλλει το κλίμα των ημερών- από τη Μεγάλη Τρίτη και κυρίως τη Μ. Τετάρτη έως τη Μεγάλη Παρασκευή τα σύννεφα θα πυκνώσουν.
Οι βροχές και οι τοπικές καταιγίδες θα επιστρέψουν κυρίως στα κεντρικά και στα βόρεια, ο υδράργυρος θα σημειώσει μικρή πτώση, ενώ δεν θα λείψουν κατά τις πρωινές ώρες και οι τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά.
Περισσότερο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι όσοι σχεδιάζουν να μετακινηθούν αυτές τις ημέρες οδικώς, ειδικά προς την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα, όπου φαίνεται ότι κατά τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες θα έχουμε κάποιες βροχές και τοπικές καταιγίδες ως τη Μεγάλη Πέμπτη, ενώ δεν θα λείψουν και οι τοπικές ομίχλες κατά τις πρωινές ώρες, που ενδέχεται να δημιουργήσουν κάποιες καθυστερήσεις σε όσους ταξιδέψουν με αεροπλάνο κυρίως από ή προς τη Βόρεια Ελλάδα».

1
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 394-395 Κλεμμένα όνειρα Επεισόδιο 394-395
Δευτέρα 28/4/14, 21:15
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 394
Ο Μακρής ζητά από τους πρώην συναδέρφους του να τον βοηθήσουν στην παρακολούθηση του Μαλτέζου. Ο Στηβ παρουσιάζεται στην Τάνια και επιμένει να καταθέσει το άλλοθί του για την ώρα του φόνου. Το σχέδιο του Άρη εναντίον του Σταύρου μπαίνει στην τελική φάση… Η Αλεξάνδρα είναι έτοιμη να καταρρεύσει από την παραμονή της στη φυλακή και τα βάζει με τη Βίκυ, που δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα τον μάρτυρα, που θα επιβεβαιώσει το άλλοθί της…
Τρίτη 29/4/14, 21:15
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 395
Ο Σταύρος και ο Άρης συζητάνε για την κατάσταση της Αλεξάνδρας και για τον σκοτεινό ρόλο που φαίνεται να έχει διαδραματίσει ο Στηβ στην όλη υπόθεση. Παράλληλα, η δίωξη διαπιστώνει ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών. Στο μεταξύ, ο Μακρής προσεγγίζει τον Ορέστη και του ζητά να του δώσει δείγμα DNA της Χρύσας για να κάνει ταυτοποίηση με αυτό του Μαυρίδη. Ο Σάκης καταλαβαίνει ότι πίσω από τη διακίνηση ναρκωτικών κρύβεται ο Άρης…


Πατηστε στο λινκ περιμενετε 3 δευτερολεπτα και μετα πατηστε
πανω δεξια στην οθονη στη λεξη skip ad για να δειτε τα video

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ TA VIDEO,
ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 389 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 390 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 391 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 392 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 393 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 394 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 395 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 396 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 397 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 398 VIDEO

Στην Αρχαία Αίγυπτο λατρεύονταν ως εκπρόσωποι της γατόμορφης Θεάς Μπαστέτ. Η αντίληψη ότι οι γάτες ήταν υπηρέτες του Διαβόλου επικράτησε στο Μεσαίωνα, περίπου τον 14ο αιώνα. Το μίσος των ανθρώπων απευθυνόταν σε γάτες κάθε χρώματος, αλλά οι μαύρες είχαν την πρωτοκαθεδρία, επειδή το μαύρο χρώμα συμβόλιζε το κακό και τα δαιμόνια. Το 1348, όταν η πανούκλα σάρωνε την Ευρώπη και η αμάθεια κυριαρχούσε, οι γάτες θεωρήθηκαν βασική αιτία της επιδημίας και εξολοθρεύτηκαν. Η ειρωνεία ήταν ότι στην πραγματικότητα οι γάτες βοηθούσαν στην καταπολέμηση της αρρώστιας, γιατί έτρωγαν τα ποντίκια και τους αρουραίους, που ήταν η αληθινή εστία της μόλυνσης.
Στη Σκωτία υπήρχε ο μύθος της γιγάντιας μαύρης γάτας, που έκλεβε τις ψυχές των νεκρών πριν προλάβουν να τις πάρουν οι Θεοί στον παράδεισο. Οι Σκωτσέζοι τοποθετούσαν φύλακες στους τάφους, για να υπερασπιστούν τις ψυχές τους, ενάντια στο δαίμονα της μαύρης γάτας. Τον 16ο αιώνα, οι μαύρες γάτες συνδέθηκαν με τις μάγισσες. Ο κόσμος πίστευε ότι οι μαύρες γάτες συντρόφευαν τις μάγισσες στις σατανικές τελετές τους και λειτουργούσαν ως “αποθηκευτικοί χώροι” για τις υπερφυσικές του δυνάμεις. Γι” αυτό μαζί με τις μάγισσες, εκτελούσαν και τις γάτες τους για να εξαλείψουν κάθε ίχνος μαγείας. Άλλοι πίστευαν ότι οι ίδιες οι μάγισσες μεταμορφώνονταν σε μαύρες γάτες και τρομοκρατούσαν τους απλούς, θεοσεβούμενους ανθρώπους. Έτσι, μέσα από δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις η μαύρη γάτα θεωρήθηκε γρουσουζιά....

Ο τάφος του Ιησού Ντοκιμαντέρ
Το "Secrets of the Cross" αποκαλύπτει τα δελεαστικά μυστήρια στην καρδιά της χριστιανικής παράδοσης. Οι ιστορίες που διαμόρφωσαν το δυτικό πολιτισμό επανεξετάζονται από διεθνούς φήμης ακαδημαϊκούς, υπό το πρίσμα νέων αδιάσειστων στοιχείων. Ιστορίες και οικείοι χαρακτήρες αναδιαμορφώνονται εκ βάθρων, καθώς νέες αλήθειες ακαλύπτονται και λύνονται μυστήρια 2000 ετών. Η σειρά σηκώνει το χαλί της ιστορίας για να αποκαλύψει εκπληκτικές και προκλητικές αλήθειες. Αρχαιολογικά και ιστορικά στοιχεία καταρρίπτουν τους μύθους που είναι ριζωμένοι στις παραδοσιακές ιστορίες και οι εμπειρογνώμονες εξετάζουν λεπτομερώς τις συνωμοσίες και τις συγκαλύψεις που έκρυψαν την αλήθεια στην καρδιά της κάθε ιστορίας. Αμφιλεγόμενη και συναρπαστική, αυτή η σειρά παραγκωνίζει αιώνες παράδοσης, για να ερευνήσει τα συναρπαστικά μυστικά στην καρδιά της ιστορίας του Χριστιανισμού.
VIDEO

Μπρούσκο επεισόδιο 145
Ο μυστηριώδης άντρας με το τατουάζ κινείται όλο και πιο απειλητικά εναντίον της οικογένειας των Ματθαίων. Καθώς ο καιρός περνάει ο Σήφης κάνει όλες τις απαραίτητες προσπάθειες προκειμένου να μπορέσει να ξαναπερπατήσει. Δίπλα του βρίσκονται πάντα η οικογένειά του, καθώς και η Μελίνα η οποία παραμένει σε απόσταση από τον Αχιλλέα.
Ο ντεντέκτιβ ανακοινώνει στους Ματθαίους πως ο βιολογικός αδερφός του Νεκτάριου ζει και έχει έρθει πια η στιγμή τα δυο αδέρφια να συναντηθούν. Η Δήμητρα παραμένει μακριά από το σπίτι των Ματθαίων, περιμένοντας να γεννήσει η Χριστίνα και να αποδειχθεί αν το παιδί είναι του Νεκτάριου.
Η Εύα κάνει μια ακόμα προσπάθεια να διερευνήσει τις προθέσεις του Σήφη απέναντί της, αλλά πάλι χτυπάει σε τοίχο.
Ο Διαμαντής λέει στον Σήφη πως αντίθετα απ΄ ότι πίστευαν, το οινοποιείο ανήκει στον πατέρα του, τον Παύλο Γιαννακάκη.
Δείτε εδώ όλα τα επεισόδια από τη σειρά: Μπρούσκο

Το ότι έχουν δεσμεύσει τραπεζικό λογαριασμό του γιατί δεν πληρώνει χαράτσια αποκάλυψε ο Νότης Σφακιανάκης, την ώρα που συνάδελφοί του σχολιάζουν τις νέες προκλητικές δηλώσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής!
«Πηγαίνει προχθές στην τράπεζα η γυναίκα μου για να κάνει μια πληρωμή απο τον λογαρισμό μας, να στείλει κάποια χρήματα κάπου και λέει “κυρία μου, ο λογαριασμός σας είναι δεσμευμένος γιατί οφείλετε στην εφορία», αποκάλυψε ο τραγουδιστής στη ραδιοφωνική του συνέντευξη και συνέχισε: «εγώ ρε κερατά βερνικωμένε οφείλω στην εφορία; Που σας πληρώνω όσο πληρώνουν τρεις υπουργοί κάθε χρόνο;... Μου δεσμεύει τον λογαριασμό επειδή δεν πληρώνω το χαράτσι!».
Στο μεταξύ, η Δέσποινα Βανδή, για την οποία ο Νότης επανήλθε στη συνέντευξή του, δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τα λεγόμενά του, όπως είχε κάνει στο παρελθόν. «Καμία Δέσποινα Βανδή δεν θα ζητήσει να μάθει τα φρονήματα μου για να συνεργαστούμε. Άλλοι λόγοι την έκαναν να φύγει, αλλά ας το αφήσουμε αυτό τώρα», θυμίζουμε ότι δήλωσε ο τραγουδιστής για την ματαίωση της συνεργασίας τους.
ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας λέει το μυστικό: για να καλύψεις τέλεια τους μαύρους κύκλους μην χρησιμοποιήσεις πολύ λευκό κονσίλερ, διότι λευκό κονσίλερ και μαύροι κύκλοι μαζί έχουν σαν αποτέλεσμα... αντιαισθητικούς γκρίζους κύκλους.

-Η απόχρωση του κονσίλερ που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχει πορτοκαλί βάση, γιατί το πορτοκαλί εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

-Πόσο ανοιχτόχρωμο θα είναι το κονσίλερ σου; Η απόχρωσή του θα πρέπει να είναι μόνο μισό τόνο πιο ανοιχτή από την απόχρωση του μέικ απ που έχεις επιλέξει για το υπόλοιπο πρόσωπο.

-Αποφεύγεις την υπερβολική ποσότητα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσει κατά τη διάρκεια της ημέρας ρυτίδες έκφρασης.

-Πως το απλώνεις; Βάζεις ελάχιστη ποσότητα πάνω από το κόκκαλο ακριβώς δίπλα στη μύτη και με ταμποναριστές κινήσεις το απλώνεις ως την έξω άκρη του ματιού.

-Φροντίζεις να φωτίσεις με το κονσίλερ και τις κόγχες των ματιών, καθώς αυτή η κίνηση ματ χαρίζει πιο λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα.

-Στη συνέχεια, απλώνεις μια ελάχιστη ποσότητα κονσίλερ στο κινητό βλέφαρο, γιατί έτσι δημιουργείς μια βάση για τη σκιά ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Η εγκύκλιος προβλέπει πότε μπορεί ο φορολογούμενος να ζητήσει μείωση των ποσών που κατάσχονται από τους μισθούς, τις συντάξεις, τα ενοίκια, τις καταθέσεις και τυχόν άλλα έσοδα και εισοδήματά τους. Η μείωση μπορεί να φθάσει μέχρι και το 50% του αρχικώς κατασχεθέντος ποσού ή να έχει τη μορφή αποδέσμευσης του 70% των μελλοντικών απαιτήσεων του οφειλέτη από τρίτους.

Ορίζονται αυστηρές προϋποθέσεις, αλλά και ότι «ανεξαρτήτως της συνδρομής προϋποθέσεων, δύναται να εξετάζονται εξαιρετικές περιπτώσεις, όπου ο οφειλέτης προσκομίζει έγγραφα, που αποδεικνύουν την αναγκαιότητα του περιορισμού της κατάσχεσης λόγω ειδικών συνθηκών, όπως ενδεικτικά αναφέρονται μακροχρόνια ανεργία χωρίς άλλες πηγές εισοδημάτων του οφειλέτη ή συζύγου, σοβαρά προβλήματα υγείας αυτού ή μελών της οικογένειάς του».

Για να υπάρχει ομοιόμορφη εφαρμογή για τους φορολογουμένους, η εγκύκλιος προβλέπει ότι:

- η άρση της κατάσχεσης και η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει, υπό προϋποθέσεις, και κυρίως εφόσον διαπιστωθεί ότι η κατάσχεση εισοδήματος, εφάπαξ ή περιοδικώς καταβαλλόμενη, είναι σημαντική για τη διαβίωση του φορολογούμενου (π.χ. για να πληρώνει το ενοίκιο) εφόσον πρόκειται για φυσικό πρόσωπο μη επιτηδευματία

- για τις υπόλοιπες περιπτώσεις (φυσικό πρόσωπο επιτηδευματία, νομικό πρόσωπο ή οντότητα), να προκύπτει από επίσημα στοιχεία - έγγραφα ότι ο περιορισμός της κατάσχεσης αφορά στην καταβολή μισθοδοσίας σε υπαλλήλους επιχείρησης, στη καταβολή φορολογικών υποχρεώσεων ή άλλων υποχρεώσεων που κρίνονται αναγκαίες για την βιωσιμότητα και τη συνέχιση λειτουργίας της.

- για τη διακρίβωση των ανωτέρω, επιδιώκεται και η συνδρομή του φορολογικού ελέγχου, όπου και εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο.

- επίσης θα πρέπει να διαπιστωθεί ότι δεν εκκρεμεί εντολή ελέγχου οποιασδήποτε φορολογίας για τον οφειλέτη.

- το ποσοστό αποδέσμευσης επί της κατασχεθείσας απαίτησης ορίζεται από τον προϊστάμενο της εφορίας για την επιδίωξη είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας εντός των εξής ορίων:

α) έως 50% του ποσού της κατάσχεσης με εξαίρεση τις οφειλές Φ.Π.Α. που αποδεδειγμένα έχουν εισπραχθεί και δεν έχουν αποδοθεί καθώς και παρακρατούμενου φόρου μισθωτών υπηρεσιών (Φ.Μ.Υ.), για τις οποίες ισχύει ποσοστό έως 30%.

β) έως 70% επί των μελλοντικών απαιτήσεων με την προϋπόθεση να καλύπτονται τουλάχιστον τρεις δόσεις της ρύθμισης, εφόσον οι εναπομένουσες δόσεις αυτής είναι έως και δώδεκα (12), ή αλλιώς πέντε δόσεις, σε περίπτωση που οι εναπομένουσες δόσεις αυτής είναι περισσότερες από δώδεκα.

Η εξέταση των υποβαλλόμενων αιτημάτων για περιορισμό ποσού ή ποσοστού της κατάσχεσης επαφίεται κατ' αρχήν στην κρίση του Προϊσταμένου της αρμόδιας για την επιδίωξη της είσπραξης της οφειλής υπηρεσίας, ο οποίος δύναται να απορρίψει το υποβαλλόμενο αίτημα, παρά τη συνδρομή των διαλαμβανόμενων στην παρούσα κριτηρίων, καθόσον πρόκειται από το νόμο για δυνατότητα και όχι υποχρέωση της Φορολογικής Διοίκησης να κάνει αποδεκτό αντίστοιχο αίτημα.

Σε κάθε περίπτωση η εξέταση των αιτημάτων πρέπει να γίνεται χωρίς διακρίσεις με κριτήρια απολύτως αντικειμενικά σχετιζόμενα με ιδιαίτερους λόγους, όπως πραγματική οικονομική αδυναμία, λόγοι υγείας, ύψος οφειλής, παλαιότητα και είδος αυτής και ποτέ επιλεκτικά χωρίς δηλαδή, να σχετίζονται με το πρόσωπο του οφειλέτη.

Για την ομοιόμορφη και αντικειμενική αντιμετώπιση των αιτημάτων αυτών θα πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:

α) υποβολή θετικής δήλωσης και η υποβολή της στην αρμόδια υπηρεσία
β) υπαγωγή του συνόλου των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε ρύθμιση τμηματικής καταβολής
γ) Η διαπίστωση ότι το ποσόν που κατασχέθηκε είναι σημαντικό για τη διαβίωση ή την βιωσιμότητά του. Στην περίπτωση αυτή, ο αιτών θα πρέπει να προσκομίζει στην αρμόδια υπηρεσία και σε διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών αποδεικτικά έγγραφα ότι το ανωτέρω ποσό διατίθεται για το σκοπό αυτό.
δ) Η διαπίστωση μέσα από το πληροφοριακό σύστημα ELENXIS, ή από άλλα στοιχεία ότι δεν εκκρεμεί εντολή ελέγχου οποιασδήποτε φορολογίας για τον οφειλέτη.

Στο πλαίσιο εξέτασης των ανωτέρω, ιδιαιτέρως υπογραμμίζεται η υποχρέωση προσκόμισης και ελέγχου των απαραίτητων δικαιολογητικών στοιχείων (πχ δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την δυνατότητα καταβολής των μηνιαίων δόσεων ή την αδυναμία εξόφλησης της οφειλής καθώς και τη βιωσιμότητα του διακανονισμού) ή πέραν των ανωτέρω, η παροχή εγγυήσεων ή εμπραγμάτων ασφαλειών για τη διασφάλιση της οφειλής ανάλογα με το ποσό βασικής οφειλής και κυριότερα ο περιορισμός των δόσεων της χορηγηθείσας κατά τα ανωτέρω ρύθμισης, εφόσον προκύπτει δυνατότητα του οφειλέτη να αποπληρώσει την οφειλή του σε λιγότερες δόσεις από τις αρχικά χορηγηθείσες.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget