10/4/14

BROUSKO EPEISODIA 144-145-146-147-148 Μπρούσκο Επεισόδια 144-145-146-147-148
Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις και τα επεισόδια από το Μπρούσκο.

Μπρούσκο επεισόδιο 144-Δευτέρα 21/4/2014
Περίληψη Μπρούσκο: Όλοι είναι σε υπερένταση μετά το χειρουργείο του Σήφη και ο ίδιος έχει πολύ μεγάλη αγωνία γιατί ακόμα δεν νιώθει τα πόδια του. Στιγμή δεν έχει φύγει από δίπλα του η Μελίνα και φοβάται στην ιδέα μην δεν ξαναπερπατήσει ο Σήφης. Στο σπίτι της Κωσταντίνας μπαίνει με το έτσι θέλω ο Μανωλιός και αρχίζει να ρίχνει με το όπλο για να τρομάξει τον Βαγγέλη. Από αυτό το τρομερό γεγονός η Δάφνη τρομοκρατείτε με αποτέλεσμα να έχει αιμορραγία και τον Μάρκο να τον πιάσει πανικός. Ο παράξενος άντρας με το τατουάζ παρακολουθεί τους Ματθαίους και μπαίνει ξαφνικά στο κτήμα όπου τον παίρνει είδηση ο Αχιλλέας. Στην Κύπρο ο Αχιλλέας βρίσκει το ημερολόγιο της Μελίνας και το διαβάζει και βλέπει ότι γράφει για τις τέλειες μέρες που πέρναγαν μαζί και την παίρνει τηλέφωνο. Ο Διαμαντής βρίσκει την φίλη της Χέλγκα για να μάθει ότι ξέρει για την γέννηση του Νεκτάριου. Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο Μπρούσκο αφού η Χριστίνα φανερώνει στην Δήμητρα ότι είναι έγκυος και η Δήμητρα είναι εξαγριωμένη με όλη την οικογένεια Ματθαίου. Η συζήτηση που έχουν στο τηλέφωνο η Μελίνα με τον Αχιλλέα σταματάει απότομα από τον ήχο ενός πυροβολισμού.....

Μπρούσκο επεισόδιο 145-Τρίτη 22/4/2014
Περίληψη Μπρούσκο: Στην οικογένεια των Ματθαίων κινείται όλο και πιο επικίνδυνα αυτός ο παράξενος άντρας με το τατουάζ. Ο Σήφης κάνει ότι χρειάζεται για να μπορέσει να περπατήσει καθώς περνάνε οι μέρες. Στιγμή από κοντά του δεν τον αφήνουν οι οικογένειά του αλλά και η Μελίνα. Οι Ματθαίοι μένουν άναυδοι από την ανακάλυψη του ντετέκτιβ ότι ο αδερφός του Νεκτάριου ζει και πρέπει ο Νεκτάριος να συναντήσει τον αδερφό του. Στο σπίτι των Ματθαίων δεν πλησιάζει πλέον η Δήμητρα αφού περιμένει πρώτα να μάθει όταν γεννήσει η Χριστίνα με αποδείξεις αν το παιδί είναι του Νεκτάριου. Ο Διαμαντής αποκαλύπτει στον Σήφη ότι το οινοποιείο τελικά ανήκει στον πατέρα τους τον Παύλο Γιαννακάκη. Η Εύα προσπαθεί να δει αν νιώθει κάτι ο Σήφης γι'αυτήν αλλά μάταια αφού δεν βρίσκει ανταπόκριση

Μπρούσκο επεισόδιο 146-Τετάρτη 23/4/2014
Περίληψη Μπρούσκο:Στην Κύπρο φτάνει ο αδερφός του Νεκτάριου ο Πάτροκλος όπου τον περιμένει θερμή υποδοχή από τους Ματθαίους. Ο μόνος που είναι πιο ουδέτερος χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο είναι ο Αχιλλέας. Σε όλους κάνει εντύπωση η υπερβολική συγκίνηση της γιαγιάς Αδριανής. Επειδή η Μελίνα δεν νιώθει άνετα στο σπίτι του Μηνά και της Βασιλικής και ακόμα επειδή δεν θέλει να είναι άνεργη ο Σήφης, ο Μηνάς και η Δάφνη κάνουν σχέδια γι το πώς θα την βοηθήσουν. Ο Αχιλλέας τηλεφωνεί στην Μελίνα αλλά εκείνη απέναντί του είναι πάρα πολύ ψυχρή. Η Δάφνη λέει στην Κωνσταντίνα ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να τα ξαναβρούν η Μελίνα με τον Αχιλλέα γιατί αγαπιούνται πολύ. Η Αναστασία παίρνει την μεγάλη απόφαση να πάει στην Κύπρο αφού ο Ματθαίος έχει αποδείξεις ότι ο΄Διαμαντής ευθύνεται για το χωρισμό τους. Ο Πάτροκλος θα κάνει μια τρομερή αποκάλυψη που θα συνταράξει τα αδέρφια Ματθαίου και θα τους δημιουργήσει κενά και ερωτηματικά. Άκαρπες παραμένουν οι προσπάθειες του Μανωλιού να ξεπεράσει την Κωνσταντίνα και της Αλίκη τον Μηνά.

Μπρούσκο επεισόδιο 147-Πέμπτη 24/4/2014
Περίληψη Μπρούσκο: Συγκλονιστηκές οι εξελίξεις στο Μπρούσκο αφού ο Πάτροκλος κάνει μια τρομερή αποκάλυψη ότι ο Διαμαντής είχε παντρευτεί την Χέλγκα Λινεμάγιερ και οι Ματθαίοι μένουν άναυδοι και έχουν τρομερές απορίες. Την γιαγιά Αδριανή πιέζουν να να τους πει τα πάντα για ότι γνωρίζει ο Αχιλλέας και ο Ματθαίος και θα υπάρξουν συνταρακτικές εξελίξεις. Ο Πάτροκλος βρίσκεται στους Ματθαίους συνέχεια και με αυτό ενοχλείται ο Αχιλλέας.Μετά από πολλά χρόνια θα εμφανιστεί ο εξαφανισμένος πατέρας του Σήφη και την Αναστασίας και θα θελήσει να διεκδικήσει το οινοποιείο. Ο Σήφης και η Αναστασία θα προσπαθήσουν να σκεφτούν γιατί το κάνει και θα τους καταβάλλει ο θυμός.Η Μελίνα μιλάει στο τηλέφωνο με τον Αχιλλέα γιατί έχει ξεχάσει το διαβατήριο της και συγκρούονται.Η σύγκρουσή τους φανερώνει πόσο ερωτευμένοι είναι ακόμα. Η Μελίνα παίρνει μια γρήγορη απόφαση να πάει στην Κύπρο....

Μπρούσκο επεισόδιο 148-Παρασκευή 25/4/2014
Περίληψη Μπρούσκο: Στην Κύπρο την Μελίνα προσπαθεί να πείσει ο Αχιλλέας να μείνε αλλά μάταια γιατί εκείνη δεν μπορεί να του συγχωρέσει το σκηνικό με την Αλεξία αλλά και ο Αχιλλέας θέλει από την Μελίνα να του αποδείξει την αγάπη της. Η Αναστασία λέει ότι θα φύγει για Αθήνα αλλά ο Σήφης προτείνει στον Αντώνη χωρίς να γνωρίζει κάτι η Αναστασία να την παρακολουθήσει για να δει που θα πάει γιατί νομίζει ότι λέει ψέματα. Με δικαιολογία την συνεργασία τους ο Μάρκος προτείνει στον Σήφη να βρει τον πατέρα του. Κανένας δεν μπορεί να ηρεμήσει την Αλίκη που απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει και ειδοποιούν τον Μηνα και εκείνος λέγοντας ψέματα στην Βασιλική τρέχει στην Αλίκη. Τον Πάτροκλο δεν συμπαθεί ο Αχιλλέας. Η Δήμητρα από κάποια αντίδραση του Πάτροκλου φοβάται. Ο Αχιλλέας παίρνει την απόφαση να βρει στοιχεία για την μητέρα του Νεκτάριου και η Δάφνη του λέει αυτά που γνωρίζει και ο Αχιλλέας μένει άναυδος. Στο αυτοκίνητο του Νεκτάριου μπαίνει αιφνίδια η Χριστίνα και τσακώνονται άσχημα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια τρομερή συνέπεια να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του...

Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.Ο δίχως αρετή άνθρωπος είναι το πιο ανόσιο και το πιο βλαβερό πλάσμα.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να δεις τα πράγματα από την λογική τους πλευρά και με αυτόν τον τρόπο βελτιώνεις κάποιες καταστάσεις που τις είχες αφήσει κάπως φλου.
Έρωτας: Αναλογίζεσαι τι θα πρέπει να γίνει σε περίπτωση που τελικά εσύ διαφωνήσεις με την τακτική του προσώπου που είσαι μαζί και δεν θέλεις να αφήνεσαι σε σκέψεις χωρισμού γιατί είσαι στο τσακ να τα γκρεμίσεις όλα. Ο Παρθένος έρχεται πιο κοντά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια κινητικότητα την οποία όμως εσύ θεωρείς κάπως υποχρέωση και όχι τελικά ότι θα βγάλεις από εκεί κέρδος. Ίσως αυτή να είναι η σημερινή πραγματικότητα αλλά χωρίς αυτές τις κινήσεις δεν προχωράς παρακάτω.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Έχεις καταλάβει ότι μόνο όταν υπάρχει πρακτικότητα στην ζωή σου μπορείς να θεωρείς ότι έχεις προστασία. Για αυτό σήμερα προσπάθησε να ολοκληρώσεις ακόμα και τις άχαρες δουλείες που σε περιτριγυρίζουν για να νιώσεις πιο καλά.
Έρωτας: Ο τρόπος που θα ανταποκριθεί ένα πρόσωπο απέναντι σου θα σου πηγαίνει περισσότερο γιατί θα έχει και μια δόση προσφοράς και καλύτερης επαφής. Η συντροφικότητα θα είναι πιο ενισχυμένη από την πλευρά σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι καλύτερες προϋποθέσεις θα ξεκινήσουν από τώρα και θα καταλάβεις ότι έχεις εύνοια από γεγονότα που θα είναι πιο εύκολα για σένα. Μια οικονομική ελάφρυνση θα σε κάνει να αγχώνεσαι λιγότερο.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις αλλά θα πρέπει να δουλέψεις παραπάνω για να βγεις από κάποιες πολύπλοκες διαδικασίες. Η σκέψη σου θα είναι οξύτατη και θα δικαιωθείς αν ακολουθήσεις δρόμο και γνώση πρωτότυπη και πρωτοποριακή.
Έρωτας: Έχεις κατά κάποιο τρόπο ηρεμήσει ή έχεις κατεβάσει τον πήχη γιατί καταλαβαίνεις ότι όσο και να έχεις εξάρσεις αυτό που θέλεις θα το πετύχεις με βοήθεια και προσφορά. Ο Κριός μπορεί «να σου βγει ξαφνικά από καμία γωνία» και να σου κάνει έκπληξη.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή φέρνεις μέσα σου καινούργιες ιδέες και τις υποστηρίζεις όσο καλύτερα μπορείς, πιθανόν μια νέα στροφή ακόμα και στην δουλειά που είσαι να σε βγάλει από την μονοτονία χωρίς όμως να σταματήσεις να ασχολείσαι και με την πεζή καθημερινότητα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχεις καλό προσανατολισμό για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις κάτι πολύ προσωπικό που θα σε ξεμπλοκάρει από τους συναισθηματισμούς που δεν σου ταιριάζουν.
Έρωτας: Η σχέση με Παρθένο θα σε βάλει σε καλά μονοπάτια γιατί θα δοκιμάσεις να βρεις κάποιες κοινές σταθερές που θα σου δώσουν την προτροπή και την άνεση, αν τα έχετε βροντήξει να τα ξαναβρείτε. Από την άλλη ο Κριός και Αιγόκερως έχουν πολλά να σου πουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να τρέξεις για να πετύχεις κάποια πράγματα μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό όριο αλλιώς θα δυσκολευτείς να κάνεις αυτό που έβαλες σαν στόχο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο τα λόγια σου μπορεί να είναι αρκετά κοφτερά και ίσως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Παρουσιάζεις μια βελτίωση και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις δύναμη αλλά και άνεση σε οτιδήποτε χειρίζεσαι. Οι απαιτήσεις σου μπορεί να είναι αρκετές αλλά τουλάχιστον σε λογικά πλαίσια
Έρωτας: Ίσως να ζηλεύεις αλλά δεν το δείχνεις γιατί δεν θέλεις να φανούν τα συναισθήματά σου. Κράτα όμως και ένα μικρό καλάθι γιατί μπορεί να κάνεις λάθος καταγραφές. Με τον Ιχθύ μπορεί να έχεις και οικονομικά μπερδέματα και ίσως να είναι ευκαιρία να τα ξεκαθαρίσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει πρακτικότητα και αυτό σε βοηθάει να βάλεις πράγματα στην θέση τους. Με κάποια χρήματα που μπορεί να κερδίσεις θα φροντίσεις να πληρώσεις πρώτα όλους του λογαριασμούς και αυτό θα σε σώσει από τις υπερβολές.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Για ακόμα μια φορά καταλαβαίνεις ότι μπορείς να κινείς τα νήματα με ένα δικό σου τρόπο και να μην εξαρτάσαι από κανένα. Αυτό σου δίνει δύναμη αλλά και αυτοπεποίθηση να κάνεις τα δικά σου χωρίς να δίνεις και πολύ λογαριασμό.
Έρωτας: Η θετική στάση του ατόμου που είσαι μαζί σε βοηθάει να ανακινήσεις για λίγο ένα πολύ προσωπικό σου κομμάτι και να το μοιραστείς και πάλι μαζί του. Η επαφή με Ιχθύ μπορεί να γίνει ακόμα πιο σημαντική για σένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες και αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα νιώσεις ότι πολλά θα γίνουν εύκολα. Αν περιμένεις μια δουλειά να ξεκινήσει μπορεί να έχεις καλά νέα αυτές τις ημέρες.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Αγωνίζεσαι να κρατήσεις κάποιες δικές σου προσωπικές ιδέες. Προσφορά και υπηρεσίες σε δικά σου άτομα μπορεί να σε κουράσουν λίγο αλλά το βλέπεις και εσύ ότι είναι αναγκαίες.
Έρωτας: Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ μόνο αν του χρωστάς κάτι που το νιώθεις μέσα σου και πρέπει να το ξεπληρώσεις θα είστε μαζί. Καλό είναι να παρατηρείς τα συναισθήματά σου γιατί θα καταλάβεις τι σου συμβαίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κάνεις ακόμα και κρυφές συμφωνίες ή να αποκρύψεις κάτι που σε βοηθάει στην τωρινή σου κατάσταση. Καλό είναι να επεμβαίνεις όσο μπορείς σε καταστάσεις που δεν είναι και πολύ ξεκάθαρες.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θα υποχρεωθείς να κάνεις κάτι που δεν σου αρέσει. Η σκέψη ενός προσώπου δίπλα σου κυρίως συγγενικού ή φιλικού σε αναπτερώνει.
Έρωτας: Η ξαφνική έκρηξη ενός Κριού ίσως σε κάνει να ξυπνήσεις και να καταλάβεις ότι θα πρέπει να φέρεσαι περισσότερο ζεστά. Επειδή θα αντιληφθείς τις ανάγκες ενός Παρθένου, αυτό θα σε φέρει πιο κοντά.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο καταλαβαίνεις ότι οι γύρω σου χρειάζονται ιδιαίτερη μεταχείριση για να λειτουργήσουν σωστά στα δέοντα τόσο εκνευρίζεσαι και κυρίως με ένα συνεργάτη που δεν είναι και πολύ συνεπής στις υποχρεώσεις του. Φρόντισε να υπάρχει σταθερότητα από την δική σου μεριά.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις την δυνατότητα και κρατάς τις αποστάσεις αλλά ένα κομμάτι που σε απασχολεί και κάνει την καρδιά σου να πονάει ίσως το περιορίσεις ή να το κρύψεις τελείως, κάτω από την ομπρέλα της φιλοσοφίας και της ποιότητας. Η σκέψη για το εξωτερικό συνεχίζει να σε πολιορκεί.
Έρωτας: Η συμπάθεια προς ένα Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά και σου δίνει την δυνατότητα να ξεκινήσεις κάτι που θα σε απογειώσει. Όσο κρατάς τους τύπους σε οποιαδήποτε σχέση τόσο θα βλέπεις ότι όλα μπορούν να κυλήσουν άνετα και πολύ πιο ελεύθερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις γενικά μια αισιοδοξία για αυτό μπορεί πιο εύκολα να κάνεις ανοίγματα τα οποία θα τα στηρίξεις γιατί γνωρίζεις καλύτερα το αντικείμενο.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Η προσέγγιση πάνω σε ένα θέμα της καθημερινότητάς σου θα έχει έναν πολύ ιδιωτικό χαρακτήρα και αυτό δεν θα είναι για σένα το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.
Έρωτας: Το θερμό δόσιμο που βγαίνει από την καρδιά σου, κυρίως για να αποδείξεις σε ένα Λιοντάρι ότι έχεις αισθήματα για αυτό, θα είναι για σένα μια μοναδική αλλά και δύσκολη εμπειρία γιατί μερικές φορές νιώθεις ότι κάνεις υπερβάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πρόταση να ηγηθείς μιας κατάστασης πιθανόν να μην είναι για σένα απόλυτα ικανοποιητική. Αν σου δοθεί όμως, να την αποδεχτείς γιατί ίσως δεν υπάρξουν άλλες ευκαιρίες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Βλέπεις ότι οι ανάγκες σου είναι πολύ άμεσες και θέλεις να τις καλύψεις ακόμα και μέσα από άλλα άτομα τα οποία εμπιστεύεσαι. Η εμπιστοσύνη πάντως χρειάζεται για να έχεις μια πιο ουσιαστική σχέση με κάποια πρόσωπα που θεωρείς φίλους σου.
Έρωτας: Καλό είναι να ανοίξεις την καρδιά σου και να μεταφέρεις κάποιες απόψεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει γιατί πρέπει να έρθεις πιο κοντά. Συχνά υπάρχει απόσταση και αυτό σου δημιουργεί δυσκολίες, κυρίως με έναν Παρθένο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η οργάνωση μιας ομάδας θα σου φέρει την αποκλειστικότητα ενός σχεδίου και αυτό θα σου δώσει μεγαλύτερη ενέργεια δημιουργίας. Οποιοδήποτε χόμπι και αν έχεις, θα σε φέρει άμεσα σε επαφή με τα αληθινά σου ταλέντα.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Η αφέλεια σου είναι προϊόν της καλής σου της καρδιάς για αυτό πολλά άτομα πάντα έχουν να πουν έναν καλό λόγο για σένα που σε βοηθάει να έχεις «το κοινό» σου. Η εμφάνισή σου έχεις ανάγκη να κάνει περισσότερο αίσθηση.
Έρωτας: Η επαφή με Λιοντάρι είναι κάπως περίεργη γιατί δεν σου αφήνει ανάσα λόγω της καταπίεσης που μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας. Από την άλλη πλευρά η αναστάτωση που νιώθεις για τον Παρθένο ή Τοξότη θα σου δώσει την δυνατότητα να κάνεις πολλές συζητήσεις για να γνωριστείτε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να εμπιστευτείς αλλά μπορεί να σε εμποδίζει ένα κομμάτι από την τρέχουσα κατάσταση που υπάρχει γύρω σου. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, από εκεί που μπορεί να ήσουν στα σύννεφα, μέσα από μια συνεργασία που θα σου παρουσιαστεί, θα αναγκαστείς να κάνεις ό, τι χρειάζεται για να επιβεβαιώσεις το σωστό από το λάθος.

Πηγή:astrology-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget