9/3/14

video paok olympiakos 2-1 ΠΑΟΚ Ολυμπιακός.Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για τους «ερυθρόλευκους».

Ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή, κέρδισε με 2-1 τον Ολυμπιακό και δεν τον άφησε να κάνει... γύρο θριάμβου μέσα στην «καυτή» Τούμπα!Στα «ασπρόμαυρα» βάφτηκε το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα, όπου ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-1 χάρη στα τέρματα των Αθανασιάδη (36’) και Τζαβέλλα (84’), ανατρέποντας τη σε βάρος του κατάσταση που είχε διαμορφωθεί από το γκολ του Σάμαρη στο 33’.
Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ (83’ Κίτσιου), Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Νάτχο, Λάζαρ (24’ Κατσουράνης), Κάτσε, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (81’ Χούσεν).

Στον πάγκο: Γκσπούρνινγκ, Στοχ, Βούκιτς, Γεωργιάδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Εντινγκά, Μασάντο, Φουστέρ (81’ Πελέ), Ιμπαγάσα (15’ Πέρεζ), Βαλντέζ (72’ Κάμπελ).

Στον πάγκο: Μέγερι, Σέποβιτς, Παπάζογλου, Τόρες.

VIDEO

MODERNA OIKOGENEIA MEGA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΙ.Η ελληνική εκδοχή της πολυβραβευμένης αμερικανικής σειράς Modern Family έρχεται στο Mega και είναι ένα κωμικό, ενίοτε ανορθόδοξο αλλά πάντα στοργικό πορτρέτο της καθημερινότητας μιας σύγχρονης οικογένειας.
Ο Τάκης, πατέρας της Φαίης και του Δημήτρη, χώρισε μετά από πολλά χρόνια γάμου και ξαναπαντρεύτηκε την Κάρμεν - μια εντυπωσιακή και αρκετά νεότερή του γυναίκα, κολομβιανής καταγωγής, η οποία έχει ήδη ένα αγοράκι από τον πρώτο της γάμο, τον Ντιέγκο.
Η Φαίη με τον σύζυγό της Φίλιππο έχουν τρία παιδιά: τη Δανάη, την Αλεξάνδρα και τον Πάνο. Η Φαίη άφησε την καριέρα της για χάρη της οικογένειάς της και προσπαθεί να αναθρέψει σωστά τα παιδιά της, ενώ ο Φίλιππος είναι μάλλον πιο ξέγνοιαστος και τον ενδιαφέρει περισσότερο να είναι ένας cool μπαμπάς για τα παιδιά του.Ο Δημήτρης, εσωστρεφής και συγκρατημένος, και ο Λάμπρος, χαλαρός και τύπος «έξω καρδιά», είναι ζευγάρι εδώ και πολλά χρόνια και αποφασίζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα και να υιοθετήσουν ένα μωράκι.Τρεις οικογένειες με προβλήματα συνηθισμένα και ασυνήθιστα, με αρκετή τρέλα αλλά και πολλή αγάπη. Τρεις οικογένειες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους που συνθέτουν έναν πολύχρωμο καμβά. Μια σύγχρονη ματιά για το τι σημαίνει οικογένεια στις μέρες μας.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ - ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Πρωταγωνιστούν: Αντώνης Καφετζόπουλος (Τάκης), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Ζέτα Δούκα (Φαίη), Κλέλια Ρένεση (Κάρμεν), Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), Γιώργος Τζαβάρας (Λάμπρος)
Διασκευή σεναρίου: Αποστόλης Τσαούσογλου
Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Καραγιάννης



PRODOSIA EPEISODIA AKARSU Η Προδοσία Επεισόδιο 138-139-140-141-142 - Δείτε μόνο εδώ τις περιλήψεις από την Προδοσία

Επεισόδιο 138

Δευτέρα 24/3


Η Τζεμιλέ παθαίνει σοκ όταν βλέπει την Καρολίν σε μια τρυφερή στιγμή με τον Κενάν και δεν ξέρει τι θα γίνει αν τους δει και ο Αλί, που έρχεται ακριβώς από πίσω της. Αντιδρά γρήγορα και τον εμποδίζει να τους δει αλλά ξέρει πως είναι θέμα χρόνου να έρθει η αλήθεια στην επιφάνεια. Ο Αχμέτ μαθαίνει ότι ο Χακάν θα πάρει τη Ζέχρα και θα πάει στη Γερμανία και σε έξαλλη κατάσταση πηγαίνει να τον αντιμετωπίσει. Οι δύο άντρες έρχονται στα χέρια και τους χωρίζουν οι γείτονες. Ο Μετέ πηγαίνει στη φυλακή για να επισκεφθεί τη Νιχάλ αλλά δεν του επιτρέπουν να τη δει επειδή δεν είναι συγγενής της. Τελικά θα καταφέρει να τη δει με τη βοήθεια του καλού του φύλακα – άγγελου, του Σουλεϊμάν. Η κυρία Χασεφέ συμβουλεύει την Τζεμιλέ, που ψάχνει να βρει δουλειά. Το νοσοκομείο διοργανώνει μία φιλανθρωπική εκδήλωση για τα άρρωστα παιδιά. Χωρίς να έχουν μιλήσει, η Γκιουλάι προσκαλεί τον Σονέρ και ο Ταρίκ την Αϊλίν



Επεισόδιο 139

Τρίτη 25/3


Στο σχολείο ο Αρίφ καταφέρνει να πάρει το ρόλο του πρίγκιπα στη σχολική παράσταση. Ο Οσμάν, που ήθελε να παίξει εκείνος τον πρίγκιπα, επαναστατεί και αρνείται να πάει στο σχολείο. Κανένας δεν καταφέρνει να τον μεταπείσει. Οι συμβουλές της Χασεφέ κινητοποιούν την Τζεμιλέ, η οποία κάνει έρευνα για να τις πραγματοποιήσει. Ο Αλί συνεχίζει τις έρευνές του για να διαλευκάνει τις εξελίξεις στην εταιρία και συνομιλεί με τους άλλους μέτοχους. Ο κύριος Νεντίμ δίνει μία σημαντική πληροφορία σχετικά με τη Σελμά στην Τζεμιλέ. Η Τζεμιλέ ανησυχεί για την υγεία της Σελμά και πηγαίνει μαζί με τον Αλί να την επισκεφθούν. Ο Χακάν πηγαίνει να πάρει τη Ζεχρά από την Μπερίν για να φύγει στη Γερμανία. Όλοι αναστατώνονται από την εικόνα της μάνας, που αποχωρίζεται το παιδί της. Η Μπερίν είναι συντετριμμένη και αποφασίζει να κάνει μία τελευταία απόπειρα για να μη χάσει τη Ζεχρά, θυσιάζοντας την αγάπη της για τον Αχμέτ


Επεισόδιο 140

Τετάρτη 26/3


Η Μπερίν για να αποτρέψει τον Χακάν και να μη φύγει στη Γερμανία, του υπόσχεται ότι θα ξεχάσει τον Αχμέτ και ότι θα επιστρέψει στο σπίτι τους. Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Χακάν. Εκείνος υποχρεώνει την Μπερίν να ορκιστεί μπροστά σε όλη της την οικογένεια πως δεν θα ξαναδεί τον Χακάν και όταν εκείνη το κάνει τελικά δέχεται να κάνουν μια νέα αρχή. Η Τζεμιλέ έχει αγωνία για το εργαστήριό της και ξεκινάει να τακτοποιεί τον χώρο. Η Καρολίν μαθαίνει τα νέα από τη Νεριμάν και πηγαίνει για επίσκεψη στην Τζεμιλέ. Όμως η Τζεμιλέ δεν είναι μόνη της. Είναι μαζί της και ο Αλί. Προσπαθώντας η Καρολίν να πνίξει το μίσος της, ξαφνιάζεται με την απρόσμενη ομολογία του Αλί για το τι νιώθει για την Τζεμιλέ. Ο Οσμάν αρνείται να πάει σχολείο αφού δεν πήρε το ρόλο του πρίγκιπα στην παράσταση του σχολείου του. Αφού δεν καταφέρνουν να τον πείσουν να πάει σχολείο, ο Αλί αποφασίζει μιλήσει στη δασκάλα του Οσμάν και να της αλλάξει γνώμη, παρά τις προσπάθειες της Τζεμιλέ να τον μεταπείσει


Επεισόδιο 141

Πέμπτη 27/3


Η Χασεφέ συνεχίζει να παρακολουθεί την Καρολίν. Αυτά που βλέπει δεν την ξαφνιάζουν. Ο Κενάν και η Καρολίν ξαφνικά βλέπουν μπροστά τους τη Χασεφέ, γεγονός που τους φέρνει σε δύσκολη θέση. Ξεκινάει η δίκη για την επιβεβαίωση της ασθένειας της Σελμά. Η Τζεμιλέ, που δεν θέλει να ζημιωθεί η Σελμά, ενεργοποιείται. Ο Μετέ επισκέπτεται τη Νιχάλ στη φυλακή. Στην προσπάθειά του να βρει δουλειά συναντάει μεγάλες δυσκολίες. Ο Σονέρ πιέζει την Γκιουλάι να του μιλήσει. Η Γκιουλάι δεν ξέρει πώς να μιλήσει στον Σονέρ. Η Αϊλίν πηγαίνει στο νοσοκομείο να παραλάβει τα αποτελέσματα των εξετάσεών της. Στο νοσοκομείο όμως βρίσκεται και η Καρολίν, η οποία την παρακολουθεί και μαθαίνει το μυστικό της


Επεισόδιο 142

Παρασκευή 28/03


Ο Κενάν είναι ενθουσιασμένος γιατί σε λίγο όλη η περιουσία της Σελμά θα περάσει στα χέρια του με δικαστική απόφαση. Η δίκη ξεκινάει μόνο που η Σελμά, εξαφανίζεται. Η Τζεμιλέ την έχει πάρει μαζί της. Ο Ίμπο και ο Κενάν την ψάχνουν παντού. Στο δικαστήριο έρχεται και ο Αλί και δεν πιστεύει αυτά που βλέπει ενώ η Τζεμιλέ ζητάει τη βοήθεια του. Αφού δεν μπορούν να πιάσουν τον Κενάν, φυγαδεύουν τη Σελμά στο σπίτι της Τζεμιλέ. Η Καρολίν μαθαίνει ότι η Αϊλίν είναι έγκυος και δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Βρίσκει αφορμή να χρησιμοποιήσει την πληροφορία αυτή προς όφελός της με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τη Χασεφέ και την Τζεμιλέ. Το νοσοκομείο διοργανώνει μια βραδιά για τους εθελοντές, που βοήθησαν με τις δωρεές τους. Ο Σονέρ συμμετέχει στη βραδιά μετά από πίεση της Γκιουλάι, μόνο που εκεί τον περιμένει μια έκπληξη. Στην ίδια κοινωνική εκδήλωση συμμετέχουν η Αϊλίν και ο γιατρός Ταρίκ, οι οποίοι μάλιστα κάθονται πεισματικά στο ίδιο τραπέζι με τον Σονέρ

Ένα νέο concept του iPhone 6C κάνει την εμφάνιση του τις τελευταίες ημέρες στο διαδύκτιο. Ο δημιουργός του, Joseph Farahi, έχει δώσει στην συσκευή της Apple οθόνη 4,7 ιντσών, πάχος 7.1 χιλιοστά και βάρος μόλις 116 γρ. Επιπρόσθετα, έχει προσθέσει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, εξοπλίζοντας την παράλληλα με κάμερα 8 Megapixel και δυνατότητα «True Tone Flash». Όπως δήλωσε ο δημιουργός, "I think Apple shouldn’t give up on their iPhone c line. It’s a pretty great product, a lot of people really love to have a colorful iPhone. I think Apple shouldn’t consider the iPhone c as a failure, but as an experiment — and continue the line with an enhanced design and more powerful specs." Πριν από λίγους μήνες είχε βγει στην δημοσιότητα άλλο ένα concept του iPhone 6C από την εταιρεία SET Solution, το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε εδώ.
Πηγή Μάθε για: Apple, concept, iPhone 5C Συντάκτης: Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης.

Mία από τις πιο όμορφες τηλεοπτικές παρουσίες είναι βεβαίως η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πριν από κάθε πρεμιέρα της φροντίζει και επισκέπτεται τον πλαστικό της. Η πρώτη κυρία της απογευματινής ζώνης παραμένει όμορφη και λαμπερή και αναμφίβολα βάζει κάτω πολλές εικοσάρες. Η όμορφη κυρία ξεκίνησε την καριέρα της παρουσιάζοντας δελτία ειδήσεων στον ΑΝΤ1. Η εικόνα της σοβαρής σιδηράς κυρίας, είναι αυτή που προσπάθησε να λανσάρει τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα είναι αυτή που κάνει ακόμα και την ίδια σήμερα να γελάει όταν τη θυμάται.



Σίγουρα όλοι έχουμε μία δόση τρέλας μέσα μας! Πόσοι πραγματικοί ψυχοπαθείς βρίσκονται, όμως, ανάμεσά μας; Στην πραγματικότητα περισσότεροι απ' όσοι φαντάζεστε...

Η ψυχοπάθεια είναι μία διαταραχή της προσωπικότητας που έχει περιγραφεί ποικιλοτρόπως και χαρακτηρίζεται από επιφανειακά συναισθήματα, ανοχή στο στρες, έλλειψη ενσυναίσθησης, φόβου και ανοχής, απουσία του αισθήματος ενοχής, εγωκεντρικότητα, ανευθυνότητα, παρορμητικότητα και αντικοινωνική συμπεριφορά, ενώ συνήθως τα άτομα αυτά έχουν ιδιαίτερες ικανότητες χειραγώγησης.

Τώρα σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους γύρω σας, που μπορεί να ταιριάζουν σε αυτή την περιγραφή. Στη συνέχεια, συγκρίνετε τα άτομα που σκεφτήκατε με τη λίστα επαγγελμάτων που έχει φτιάξει ο ψυχολόγος Kevin Dutton.

Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα στα οποία είναι πιο πιθανό να εργάζονται ψυχοπαθείς...

- Διευθύνων Σύμβουλος
- Δικηγόρος
- Παρουσιαστής τηλεόρασης / ραδιοφώνου
- Πωλητής
- Χειρουργός
- Δημοσιογράφος
- Αστυνομικός
- Κληρικός
- Σεφ
- Δημόσιος Υπάλληλος

Τα 10 επαγγέλματα που είναι λιγότερο πιθανό να συναντήσετε έναν ψυχοπαθή...
- Νοσηλευτής
- Νοσοκόμα
- Θεραπευτής
- Τεχνίτης
- Αισθητικός
- Εργαζόμενος σε φιλανθρωπικά ιδρύματα
- Δάσκαλος
- Καλλιτέχνης
- Γιατρός
- Λογιστής


Πηγή: onmed

Με look a la Nokia X διέρρευσε φωτογραφία του μη ανακοινωμένου μοντέλου Nokia Lumia 630 που αναμένεται να τρέχει την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 8.1. Στη χαμηλή κατηγορία τιμής, χωρίς LED flash στην κάμερα, το Lumia 630 περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Απρίλιο μαζί με τα Windows Phone 8.1.
Πηγή Μάθε για: Nokia, Nokia Lumia 630, Windows Phone Συντάκτης: Κώστας Βλαχάκης.

Η πανέμορφη Αντζελίνα Τζολί μίλησε ανοικτά πέρυσι για τη διπλή μαστεκτομή που έκανε, προκαλώντας συγκίνηση στις φαν της.Πλέον, μέσα από συνεντεύξεις της δεν σταματά να στέλνει το μήνυμα ότι η έγκαιρη πρόληψη είναι πολύ σημαντική.«Οπουδήποτε βρίσκομαι με πλησιάζουν γυναίκες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τον καρκίνο ή άτομα που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα από αυτή την ασθένεια. Τους θαυμάζω για το θάρρος τους και τον αγώνα που δίνουν. Πολλές φορές συμβουλεύω τους άντρες να μιλούν στις συζύγους ή τις κόρες τους, να τις παρακινούν να κάνουν συχνά εξετάσεις. Νιώθω πολύ κοντά σε όσες είχαν την ίδια εμπειρία με εμένα» δήλωσε η σταρ.
Η ίδια μάλιστα είχε ανακοινώσει πρόσφατα πως σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα ίδρυμα στη μνήμη της μητέρας της που έχασε τη μάχη με τη νόσο.

Το πιπέρι καγιέν αποκαλείται «Ο βασιλιάς των βοτάνων», καθώς έχει βραβευτεί εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.Η λαϊκή παράδοση από όλο τον κόσμο έχει μετρήσει καταπληκτικά αποτελέσματα με τον απλό τρόπο που αντιμετωπίζει περίπλοκα προβλήματα υγείας.Προέρχεται από ποικιλία της πιπεριάς chili και η καυτερή του γεύση οφείλεται στην ουσία καψαϊκίνη.
Το πιπέρι καγιέν αποτελεί εξαιρετική πηγή β-καροτενίου. Ενός αντιοξειδωτικού που προστατεύει τα κύτταρα από την καταστροφική δράση των ελεύθερων ριζών και η επαρκής πρόσληψή του σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρδιαγγειακών νοσημάτων.
Επίσης, το πιπέρι καγιέν, λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε β-καροτένιο, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
Το καγιέν, όπως και όλες οι πιπεριές τσίλι έχουν αντιθρομβωτική δράση, ενώ φαίνεται ότι λειτουργούν και ως φυσικά αναλγητικά.
Λανθασμένα το τσίλι, όπως και το πιπέρι καγιέν έχει τη φήμη ότι αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης πεπτικού έλκους.
Αντίθετα, όχι μόνο δεν αυξάνουν τον κίνδυνο αλλά τον μειώνουν, αδρανοποιώντας βακτήρια που είναι υπεύθυνα για την πρόκληση του πεπτικού έλκους.
Επίσης, διεγείρουν το βλεννογόνο του στομάχου να εκκρίνει προστατευτικά υγρά που εμποδίζουν τη δημιουργία έλκους. Ωστόσο, σε περιπτώσεις ατόμων που έχουν ήδη παρουσιάσει πεπτικό έλκος, η κατανάλωσή του πρέπει να γίνεται με προσοχή.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ Με κεκτημένη ταχύτητα, ο σούπερ Μπεργκ οδήγησε ξανά τον Παναθηναϊκό σε ευρεία νίκη (4-1) επί του Άρη που... χάνεται! 13 γκολ στην σεζόν για τον Μπεργκ, το πρώτο του χατ-τρικ με την φανέλα του Παναθηναϊκού και το πρώτο «πράσινο»... τρίμπαλο μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη κόντρα στο Αιγάλεω.Το 4-1 έμεινε μέχρι το τέλος και ο κόσμος έφυγε «χορτάτος», βλέποντας ακόμη ένα εξαιρετικό παιχνίδι της νέας εξαιρετικής έκδοσης του Παναθηναϊκού! VIDEO

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget