5/3/14

Ανακοινώθηκαν επίσημα οι διεκδικητές του εισιτηρίου για το φετινό Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού!Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες με αλφαβητική σειρά είναι...

FREAKY FORTUNE FEAT. RISKYKIDD
TITΛOΣ: RISE UP
MOYΣIKH: FREAKY FORTUNE
ΣTΙXOI: FREAKY FORTUNE – RISKYKIDD
PANIK RECORDS

MARK ANGELO FEAT. JOSEPHINE
ΤΙΤΛΟΣ : DANCING NIGHT
ΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ : MARK F. ANGELO, THOMAS KARLSSON, FAST LANE, JOSEPHINE WENDEL, MELINA MAKRIS
PANIK RECORDS

ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ
ΤΙΤΛΟΣ: ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ
ΣΤΙΧΟΙ: ΆΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣ
PLATINUM RECORDS

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ/ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΣ (ΚOZA MOSTRA)
PLATINUM RECORDS






Σε συνολικά 1500 προσλήψεις προχωρά τον Μάρτιο η κυβέρνηση και πιο συγκεκριμένα, οι 500 αφορούν σε προσλήψεις ειδικών φρουρών και οι 1.000 σε οπλίτες.Σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος, δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν άνδρες και γυναίκες, κάτοιχοι απολυτήριου Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΕ, ΑΕΙ ή ΤΕΙ, ενώ η ηλικία τους δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 28 έτη και το ύψος τους να υπολογίζεται από 1,70 και άνω.Ταυτόχρονα, το ΥΕΘΑ εξετάζει σχέδιο πρόσληψης 1.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατατάξεως από τις τάξεις των ήδη υπηρετούντων τη στρατιωτική τους θητεία, οι οποίοι θα επιλεγούν με κλήρωση και θα ενταχθούν στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων με τον μισθό του δεκανέα.

KLEMMENA ONEIRA 368-369-370-371-372-373

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 368 Δευτέρα 17/3/14
Ο Μίλτος προσπαθεί να καταλάβει την αλλόκοτη συμπεριφορά της Σάννυ απέναντί του, εκείνη όμως αρνείται να του δώσει εξηγήσεις. Η δημοσιογράφος, που έχει επιστρατεύει ο Μαυρίδης, φροντίζει να μετατρέψει σε πανωλεθρία τη συνέντευξη τύπου του Άρη… Η Σάννυ ζητά από τον Ρώσο να της στείλει στο σπίτι τον Λαγό, για να ξεχαστεί από το πρόβλημά της. Ο Ρώσος τής θυμίζει πόσο τη νοιάζεται και την παροτρύνει να μιλήσει σε εκείνον… Ο Άρης λέει στη Μαρία ότι κάτι δεν του κολλάει στη σχέση της Χρύσας με τον Ορέστη και υποψιάζεται πως ο Ορέστης το παίζει σε διπλό ταμπλό…

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 369 Τρίτη 18/3/2014
Περίληψη: Σε babysitter αφήνει ο Σάκης το μωρό χωρίς να πει τίποτα στην Φρύνη. Παρατρίχα η Βίκυ να συναντήσει τον Στηβ Μαυρίδη όταν βγαίνει από το μαγαζί αλλά ο Νάσος εμποδίζει να γίνει αυτή η συνάντηση.Σε γοργούς ρυθμούς ο Σταύρος και ο Ρώσος προσπαθούν να κατστρέψουν το παιχνίδι της D-Port. Ο Ορέστης αναγκάζεται από τις ερωτήσεις του Άρη και προσκαλεί την Χρύσα σε 2ήμερο ταξίδι.Όταν η Σόνια ανακαλύπτει πως ο Ίωνας την βλέπει παθαίνει σοκ.Στο σπίτι γυρίζει νωρίτερα η φρύνη και μένει άναυδη...

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 370 Τετάρτη 19/3/2014
Περίληψη: Ενώ μαθαίνει η Νάντια για το ιατρικό συνέδριο που χει στο Βερολίνο του λέει να πάνε παρέα και ο Ορέστης δεν ξέρει τι να κάνει.Σε όλους του συναδέλφους του Μίλτου στην διαφημιστική έρχεται ένα τρομερό βιντεάκι και το μαθαίνει ο Μίλτος όπου πάει στην Σάννυ να της εξηγήσει εκείνη όμως δεν θέλει. Έξω από το σπίτι του ο Άρης βρίσκει την Πέγκυ και της λέει πολύ τσαντισμένα να φύγει.Αναστατωμένες είναι η Βίκυ και η Αλεξάνδρα απο την στάση που έχει ο Σταύρος απέναντι στον Άρη και σκέφτονται να του μιλήσουν.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 371 Πέμπτη 20/3/2014
Περίληψη: Ο Μαυρίδης θα χει μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον ατζέντη του Δρόσου και θα του κάνει μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση.Η Σόνια και ο Μακρής θα έχουν μία συνάντηση και ο Μακρής θα της πει για τη σχέση του με την κόρη του,τότε είναι που και εκείνη θα του πει ότι θα θέλει να απαλλαγεί μια και καλή από το κακό παρελθόν της αλλά και τον πατέρα της.Όταν η Πέγκυ θα εκφράσει το μεγάλο θαυμασμό της στο Άρη τότε ο Άρης θα νιώσει πάρα πολύ όμορφα αλλά και πάρα πολύ κολακευμένος.Ο Άρης θα κάνει πάρα πολλές αλλαγές στο παιχνίδι και θα αλλάξει και το αντιβάιρους για να αποφύγει μελλοντικές επιθέσεις από χάκερ.Ο Μαυρίδης θα ζητήσει από την Βίκυ να του εμπιστευτεί την προώθηση του βιβλίου στο εξωτερικό.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 372 Παρασκευή 21/3/2014
Περίληψη: Ο Άρης και η Σάννυ θα έχουν μια συνάντηση ώστε η Σάννυ να του παρουσιάσει το καινούργιο διαφημιστικό κομμάτι που ετοίμαζε για την D-PORT,αλλά ο Άρης θα της εξηγήσει ότι το ίδιο του παρουσίασε μία άλλη διαφημιστική εταιρεία.Ο Σταύρος μαζί με το φίλο του τον Ρώσο θα μείνουν έκπληκτοι όταν δουν ότι κάποιος έχει αλλάξει τον κωδικό στο παιχνίδι της D-PORT.Η Σόνια θα έχει μια συζήτηση με το Μακρή και ο Μακρής θα την προτρέψει να συχωρέσει για ακόμα μια φορά τον πατέρα της λέγοντάς της ότι μόνο έτσι θα ηρεμήσει.Η Σαννυ θα έχει μία έντονη κουβέντα με τον Μίλτο και θα τον κατηγορήσει πως αυτός της την έστησε και θα του υποβάλει την παραίτησή της.

Κλεμμένα Όνειρα Επεισόδιο 373 Παρασκευή 21/3/2014
Περίληψη: Ο Άρης βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση αλλά και σε απόγνωση αφού το παιχνίδι έχει καταστραφεί.Μετά από ερωτήσεις της Βίκυς τι έχει γίνει,ο Σταύρος θα τις εκμυστηρευθεί πως έκανε κάτι που θα εξοργίσει τον Αρη αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο αφού δεν υπήρχε άλλη επιλογή.Ο Στηβ θα ξεφορτωθεί το πτώμα της δολοφονημένης γυναίκας,όπου είχε σκοτώσει ο Ίωνας και θα του πει ξεκάθαρα ότι πλέον τον έχει στο χέρι.Τα κακά νέα για την καταστροφή της D-PORT θα μαθευτούν παρά πολύ γρήγορα και η Αλεξάνδρα μαζί με τη Χρύσα θα προσπαθήσουν με πολύ μεγάλη αγωνία να βρούν τον Άρη και να τον στηρίξουν.


Πατηστε στο λινκ περιμενετε 3 δευτερολεπτα και μετα πατηστε
πανω δεξια στην οθονη στη λεξη skip ad για να δειτε τα video

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ TA VIDEO,
ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 363 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 364 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 365 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 366 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 367 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 368 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 369 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 370 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 371 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 372 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 373 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 374 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 375 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 376 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 377 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 378 VIDEO


ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget