19/2/2014

MOVIE TRAILER ΦΩΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗΙΑ GR SUBS Pompeii Ellinikoi ypotitloi...
Η ιστορία της ταινίας επικεντρώνεται γύρω από έναν Κέλτη μονομάχο, ο οποίος ερωτεύεται μια ευγενή την παραμονή της έκρηξης του Βεζούβιου και ταυτόχρονα ανακαλύπτει την ταυτότητα αυτού που έσφαξε την οικογένειά του πριν από πολλά χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετημένη το 79 μ.Χ., η ταινία αφηγείται την ηρωική ιστορία του Μίλο, ενός σκλάβου, ο οποίος επιστρέφει ως αήττητος μονομάχος με σκοπό να σώσει την αληθινή του αγάπη, την Κάσια, την πανέμορφη κόρη ενός πλούσιου εμπόρου, που έχει αρραβωνιαστεί άθελά της ένα διεφθαρμένο Ρωμαίο γερουσιαστή. Μέσα από τα κύματα της λάβας, ο Μίλο πρέπει να σώσει την αγαπημένη του, ενώ γύρω τους η Πομπηία καταρρέει.
Είδος: Περιπέτεια, Διάρκεια: 105'.Σκηνοθεσία: Πολ Άντερσον
Πρωταγωνιστούν: Κιτ Χάρινγκτον, Έμιλι Μπράουνινγκ, Τζάρεντ Χάρις, Κίφερ Σάδερλαντ, Κάρι Αν Μος, Τζέσικα Λούκας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πρώτης τάξεως χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσα από τον επενδυτικό νόμο μπορούν να αναζητήσουν επαγγελματίες 100 διαφορετικών ειδικοτήτων, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων την 28η Φεβρουαρίου.

Από τη σύσταση επισκέψιμης αγροτουριστικής μονάδας, οινοποιείου, ελαιοτριβείου ή τυροκομείου και συσκευαστηρίου οπωροκηπευτικών και μονάδας επεξεργασίας αιθέριων ελαίων, μέχρι την παραγωγή ειδών ζαχαροπλαστικής, ζυμαρικών, ζωοτροφών και τη δημιουργία μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων και μικρών ξενοδοχείων, προβλέπονται ενισχύσεις που ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης και την περιφέρεια φτάνουν μέχρι και το 50% της επιλέξιμης δαπάνης.


Για τις πολύ μικρές επιχειρήσεις το κατώτατο ύψος επενδυτικού σχεδίου πρέπει να είναι 100.000 ευρώ, αναφέρει το Έθνος.


Οι «Επαγγελματικές Ευκαιρίες», με τη συνδρομή του γενικού διευθυντή της εταιρείας PK Consulting Group Κώστα Παπαδόπουλου, που ειδικεύεται στην προετοιμασία των επενδυτικών φακέλων για χρηματοδότηση από τον επενδυτικό νόμο και άλλα προγράμματα του ΕΣΠΑ, παρουσιάζουν έναν οδηγό για το ποιες δραστηριότητες μπορούν να ενισχυθούν, καθώς και τις επιλέξιμες δαπάνες που μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι.


Η ενασχόληση με κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα εμπεριείχε πάντοτε ένα ρίσκο που σε κάποιες δραστηριότητες και γεωγραφικές περιοχές ήταν αρκετά υψηλό. Η αδυναμία πρόσβασης στην εύκολη χρηματοδότηση αποτελούσε πάντοτε τον πονοκέφαλο σε κάθε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Μια σειρά από επιχειρηματικές δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό, τη μεταποίηση αλλά και την παροχή υπηρεσίας έρχεται να βοηθήσει ο Επενδυτικός Νόμος 3908/11, με καταληκτική όμως ημερομηνία υποβολών την 28-2-14.

Ο επενδυτικός νόμος που με διάφορες τροποποιήσεις συνεχίζει μέχρι σήμερα να χρηματοδοτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες των Ελλήνων επιχειρηματιών τόσο των υφιστάμενων επιχειρήσεων όσο και των νέων ή/και των υπό σύσταση επιχειρήσεων έρχεται να ολοκληρώσει ένα χρονικό διάστημα περίπου τριών ετών από το 2011 που άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά με την επωνυμία 3908/11 από τον σχετικό νόμο με τον οποίο προκηρύχτηκε.


Στη συνέχεια παρουσιάζονται 100 επιχειρηματικές δραστηριότητες σε διαφόρους τομείς όπου με βασική προϋπόθεση την υποβολή επενδυτικού πλάνου και ελάχιστου ποσού των 100.000 ευρώ μπορούν να αλλάξουν τις όποιες επενδυτικές σκέψεις είχατε μέχρι τώρα και να δημιουργήσουν εκείνες τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική επιλογή.


Οι δαπάνες που καλύπτει το πρόγραμμα


Ιδιαίτερη σημασία έχουν οι δαπάνες οι οποίες μπορούν να επιχορηγηθούν μέσα από το χρηματοδοτικό εργαλείο που ονομάζεται επενδυτικός νόμος .Αυτές έχουν να κάνουν με μια πληθώρα δαπανών που σκοπό έχουν την άμεση ενίσχυση του υποψήφιου επενδυτή σε όλα τα επίπεδα.


Συγκεκριμένα ενισχύονται:


1. Η αγορά και εγκατάσταση καινούργιων σύγχρονων μηχανημάτων, ειδικών εγκαταστάσεων και λοιπού εξοπλισμού. Τα μισθώματα της χρηματοδοτικής μίσθωσης καινούργιων σύγχρονων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού του οποίου αποκτάται η χρήση.


2. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή Συστημάτων Ολοκληρωμένης _διαχείρισης για την προστασία και τη συνεχή βελτίωση του περιβάλλοντος, με εφαρμογή διεθνών προτύπων (συστημάτων περιβαλλοντικής διαχείρισης) που προβλέπουν την υποχρεωτική εφαρμογή μέτρων πρόληψης της ρύπανσης, την εφαρμογή κανόνων και συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, τη δυνατότητα ανίχνευσης των επιβλαβών ουσιών σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, τη λήψη μέτρων προστασίας των αγροτών από τη χρήση αγροχημικών.


3. Η αγορά κτιριακών εγκαταστάσεων υπό προϋποθέσεις.


4. Η αγορά και εγκατάσταση καινούργιων σύγχρονων συστημάτων αυτοματοποίησης διαδικασιών και μηχανοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών αγοράς του αναγκαίου λογισμικού, καθώς και δαπανών εξοπλισμού για τη διασφάλιση του ηλεκτρονικού περιεχομένου.


5. Οι δαπάνες μελετών που αποσκοπούν στην εισαγωγή, ανάπτυξη και εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας, τεχνογνωσίας, σύγχρονων μεθόδων και βιομηχανικών σχεδίων των παραγόμενων προϊόντων.


6. Η αγορά καινούργιων μεταφορικών μέσων διακίνησης υλικών και προϊόντων εντός του χώρου της εντασσόμενης μονάδας. Η αγορά καινούργιων μεταφορικών μέσων μαζικής μεταφοράς προσωπικού. Η αγορά και εγκατάσταση καινούργιου σύγχρονου εξοπλισμού και η κατασκευή εγκαταστάσεων για τη χερσαία ή θαλάσσια διακίνηση υλικών και προϊόντων.


7. Η αγορά καινούργιων αυτοκινήτων – ψυγείων ή άλλων διαμορφωμένων οχημάτων εξειδικευμένων χρήσεων, μόνο εφόσον αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της μονάδας, δικαιολογούνται από τις ανάγκες της μονάδας και καλύπτουν αποκλειστικά τις ανάγκες αυτές.


8. Η κατασκευή, επέκταση και εκσυγχρονισμός κτιριακών, ειδικών και βοηθητικών εγκαταστάσεων, καθώς και οι δαπάνες διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου.


9. Οι δαπάνες μελετών για αγορές καινούργιου σύγχρονου εξοπλισμού εγκατάστασης και λειτουργίας των αναγκαίων υποδομών και διαδικασιών, καθώς και τα έξοδα πιστοποίησης των προϊόντων και των διαδικασιών διασφάλισης της ποιότητας, σύμφωνα με τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρότυπα από οργανισμούς διαπιστευμένους από τον αρμόδιο εθνικό φορέα.


10. Οι δαπάνες που αφορούν τα τέλη που καταβάλλονται για τη διεθνή κατοχύρωση της εφεύρεσης από φυσικά ή νομικά πρόσωπα, τα τέλη για την ετήσια ανανέωση της διεθνούς κατοχύρωσης της εφεύρεσης για μια πενταετία, εφόσον έχει αρχίσει να πραγματοποιείται επένδυση για τη βιομηχανική εκμετάλλευσή της, ύψους τουλάχιστον δεκαπλάσιου εκείνου των τελών.


11. Οι δαπάνες για την αγορά αναπαραγωγικού και πολλαπλασιαστικού υλικού που είναι απαραίτητο για την έναρξη παραγωγικής λειτουργίας στις περιπτώσεις ίδρυσης ή επέκτασης μονάδων


12. Οι δαπάνες συμβούλων.


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός των ποσοστών επιχορήγησης που δίνει ο επενδυτικός νόμος και τα οποία διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή και από νομό σε νομό . Σημαντικό ρόλο στην πιθανή χρηματοδότηση παίζουν τα μεγέθη της εταιρίας ή επιχείρησης υποψήφιας προς χρηματοδότηση η οποία μπορεί να είναι μικρή ,μεσαία ή μεγάλη και με ποσοστά χρηματοδότησης που φτάνουν και το 50% σε αρκετές περιπτώσεις .


Οι ειδικότητες που επιδοτούνται


Λαμβάνοντας τον παλμό της αγοράς εκείνοι οι τομείς στους οποίους θα μπορούσε κάποιος σήμερα να επενδύσει με αρκετές πιθανότητες δημιουργίας ενός success story είναι οι εξής:


ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ:


Τομέας κρέατος

Τομέας ψαριών και θαλασσινών γενικότερα

Τομέας φρούτων και λαχανικών

Τομέας λαδιού

Τομέας Γαλακτοκομικά προϊόντα

Προϊόντα Αλευρόμυλων

Αμυλούχα Προϊόντα

Είδη Αρτοποιίας

Ζυμαρικά

Παραγωγή ειδών ζαχαροπλαστικής

Παρασκευή Ζάχαρης

Κακάο και Σοκολάτα

Τσάι - Καφές

Αρτύματα - Καρυκεύματα

Ετοιμα γεύματα

Παραγωγή ζωοτροφών

Αλκοολούχα Προϊόντα

Μεταλλικό Νερό

Χυμοί

Αναψυκτικά

Παραγωγή Προϊόντων Καπνού

Παραγωγή κλωστοϋφαντουργικών υλών

Γενικά είδη ένδυσης Γούνινα είδη ένδυσης

Πλεκτά είδη ένδυσης

Κατεργασία και δέψη δέρματος

Κατασκευή ειδών ταξιδιού (αποσκευές)

Κατασκευή τσαντών

Κατασκευή υποδημάτων

Βιομηχανία Ξύλου

Κατασκευή προϊόντων από ξύλο

Κατασκευή χαρτιού και χαρτονιού

Κατασκευή ειδών από χαρτί και χαρτόνι

Εκτυπωτικές δραστηριότητες

Αναπαραγωγή προεγγεγραμμένων μέσων

Παραγωγή προϊόντων καθαρισμού

Παραγωγή αρωμάτων

Παραγωγή παρασκευασμάτων καλλωπισμού

Παραγωγή αιθέριων ελαίων

Κατασκευή προϊόντων από ελαστικό (καουτσούκ)

Κατασκευή πλαστικών προϊόντων

Κατασκευή μεταλλικών προϊόντων

Κατασκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακού εξοπλισμού

Κατασκευή εξοπλισμού επικοινωνίας

Κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης

Κατασκευή ηλεκτρικών κινητήρων, ηλεκτρογεννητριών, ηλεκτρικών μετασχηματιστών και συσκευών διανομής και ελέγχου του ηλεκτρικού ρεύματος

Κατασκευή ηλεκτρικών στηλών και συσσωρευτών

Κατασκευή καλωδιώσεων και εξαρτημάτων καλωδίωσης

Κατασκευή ηλεκτρολογικού φωτιστικού εξοπλισμού

Κατασκευή ποδηλάτων και αναπηρικών αμαξιδίων

Κατασκευή επίπλων

Κατασκευή κοσμημάτων

Κατασκευή μουσικών οργάνων

Κατασκευή αθλητικών ειδών

Κατασκευή παιχνιδιών

Κατασκευή ιατρικών και οδοντιατρικών οργάνων

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Πλην φωτοβολταϊκών συστημάτων

Συλλογή απορριμμάτων

Επεξεργασία και διάθεση απορριμμάτων

Αποσυναρμολόγηση παλαιών ειδών

Δραστηριότητες εξυγίανσης και άλλες υπηρεσίες για τη διαχείριση αποβλήτων


ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ:


Ιδρυση και εκσυγχρονισμός ξενοδοχειακών μονάδων τριών αστέρων

Μετατροπή παραδοσιακών κτισμάτων σε ξενοδοχειακές μονάδες τουλάχιστον δύο αστέρων

Επενδύσεις εκσυγχρονισμού camping

Επενδύσεις μετατροπής camping σε ολοκληρωμένης μορφής ξενοδοχειακή μονάδα τριών αστέρων

Ειδικές Τουριστικές Υποδομές


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:


Υπηρεσίες Τομέα Μεταφορών

Υπηρεσίες Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics) για προϊόντα τρίτων

Ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες

Έκδοση λογισμικού

Παραγωγή ταινιών μικρού μήκους

Ηχογραφήσεις και μουσικές εκδόσεις

Ενσύρματες τηλεπικοινωνιακές δραστηριότητες

Ασύρματες τηλεπικοινωνιακές δραστηριότητες

Δορυφορικές τηλεπικοινωνιακές δραστηριότητες

Δραστηριότητες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, παροχής συμβουλών και συναφείς δραστηριότητες

Επεξεργασία δεδομένων, καταχώρηση και συναφείς δραστηριότητες· δικτυακές πύλες

Φωτογραφικές δραστηριότητες

Δραστηριότητες μετάφρασης και διερμηνείας

Δραστηριότητες τηλεφωνικών κέντρων

Οργάνωση συνεδρίων και εμπορικών εκθέσεων

Δραστηριότητες - Υπηρεσίες συσκευασίας

Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων

Δραστηριότητες βιβλιοθηκών, αρχειοφυλακείων, μουσείων και λοιπές πολιτιστικές δραστηριότητες

Επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και ειδών ατομικής ή οικιακής χρήσης

Η LG δεν έχει σταματημό αυτές τις ημέρες, μετά την ανακοίνωση του LG G2 Pro και της σειράς L III με τα L90, L70 και L40 η LG προ-ανακοινώνει και το πολυαναμενόμενο LG G2 Mini που θα κοντραριστεί αρκετά με το Sony Xperia Z1 Compact. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε στο MWC σε λίγες ημέρες. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G2 Mini δεν θυμίζουν σε τίποτα το μεγάλο του αδερφό, με το τρόπο του Sony Xperia Z1 Compact θυμίζει το Sony Xperia Z1. To LG G2 Mini έχει οθόνη 4.7 ιντσών (επιβεβαιωνοντας τις αποκλειστικες πληροφοριες του Techblog) με ανάλυση qHD (960×540 pixels ~234 ppi), τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 400 χρονισμένο στα 1.2 GHz, 1 GB μνήμη RAM για multitasking, 8 GB μνήμης για αρχεία επεκτάσιμης μέσω microSD ενώ θα υπάρχιε και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 4G. Στο φωτογραφικό τομέα έχουμε 8 Megapixel κεντρικής πίσω κάμερας και 1.3 Megapixel μπροστινή για selfies και βίντεοκλησεις. Το LG G2 Mini όπως και τα τηλέφωνα τις σειράς L III, αλλά και το LG G2 Pro, τρέχει Android KitKat 4.4. To Mini αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις αγορές από το Μάρτιο ξεκινώντας από την Ρωσία και τις γειτονικές της χώρες και συνεχίζοντας στην Μέση Ανατολή, Λατινική Αμερική, Ασία και τέλος Ευρώπη. Πηγή Μάθε για: LG, LG Android Smartphones, LG G2 mini, MWC 2014 Συντάκτης: Ρωμανός Νιάνιος.

ΞΕΝΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ!!! Την δήλωση αυτή έκανε πριν από λίγη ώρα ο εκπρόσωπος των αγροτών που πρωταγωνιστούν στα μπλόκα (Κάστρο Βοιωτίας) κ. Τσουκαλάς, αναφέροντας ότι την αγροτική γή αγοράζουν γερμανικές, γαλλικές και κινέζικες εταιρείες έναντι πινακίου φακής. Ήδη μεγάλες εκτάσεις στην Κωπαϊδια ανήκουν σε κινέζικες και γερμανικές εταιρείες οι οποίες με τα νέα μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση στους αγρότες περιμένουν την πλήρη εξαθλίωσή τους ώστε να αγοράσουν και τις υπόλοιπες αγροτικές εκτάσεις. Θέλουν να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά η αγροτική παραγωγή και να εγκαταστήσουν βιομηχανικές ζώνες στην Κωπαϊδα!!!

H Audi θα παρουσιάσει στο Σαλόνι της Γενεύης την «ανοιχτή» έκδοση του ισχυρού S3, η οποία θα εφοδιάζεται με τον 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 300 ίππων.

Το νέο Audi S3 Cabriolet θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα, ενώ θα… περάσει στις γερμανικές αντιπροσωπείες μέσα στο καλοκαίρι.

Το νέο Audi S3 Cabriolet είναι όπως το περίμενε κανείς, αφού στην ουσία πρόκειται για το νέο A3 Cabriolet με αισθητικές και μηχανικές αναβαθμίσεις, ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στο νέο Audi S3 sedan, 3θυρο και 5θυρο Sportback.

Το δυνατό χαρτί του νέου S3 Cabriolet είναι ο εκρηκτικός κινητήρας του γερμανικού μοντέλου με τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα των 300 ίππων και 380 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S tronic 6 σχέσεων, ενώ η κίνηση προσφέρεται και στους δύο άξονες, χάρη στο σύστημα Quattro, που εξοπλίζεται. Φυσικά, «φοράει» αναβαθμισμένη ανάρτηση, σύστημα πέδησης και διεύθυνσης και επίσης φέρει 4πλή απόληξη εξάτμισης.

Το 4θέσιο Cabriolet διαθέτει μία ηλεκτρική υφασμάτινη οροφή, η οποία ολοκληρώνει τη διαδικασία του ανοίγματος σε 18 δλ. Ο χώρος αποσκευών με την οροφή κλειστή φτάνει τα 285 λτ., αλλά στην περίπτωση που η οροφή είναι ανοιχτή, ο χώρος αυτός περιορίζεται στα 245 λτ.

Το νέο Audi S3 Cabriolet θα ξεκινήσει να πωλείται το καλοκαίρι του 2014 με την τιμή του να ξεκινάει –για τα γερμανικά δεδομένα- από τα 48.500 ευρώ.Την κυκλοφορία του πρώτου Android smartphone με αναγνώριση δαχτυλικού αποτυπώματος ανακοινώνει η MLS Πληροφορική ΑΕ.Το MLS iQTalk Fingerprint® διαθέτει εκπληκτική οθόνη αφής 4.8’’ SUPER AMOLED HD, One Glass Solution (OGS) και Dragontrail Glass για πολύ υψηλή αντοχή σε γρατσουνιές και πτώσεις, πίσω κάμερα 13ΜΡ με φλας και μπροστινή κάμερα 2ΜΡ, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 16GB μνήμη, βάρος μόλις 160 γραμμάρια, πάχος 9,9 χιλιοστά αλλά και μεγάλη αυτονομία με μπαταρία 2200 mA και τεχνολογία χαμηλής κατανάλωσης.
MLS iQTalk Fingerprint ο κλωνος του Konka V981


Αυτό που δίνει ταυτότητα στο MLS iQTalk Fingerprint®, όπως προδίδει και το όνομά του, είναι η μοναδική λειτουργία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, που προσδίδει μέγιστη ασφάλεια στον ιδιοκτήτη του. Πλέον, τα προσωπικά δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό όπως μηνύματα, κλήσεις, τηλεφωνικός κατάλογος, προσωπικές φωτογραφίες, emails, facebook, twitter, instagram, κωδικοί πρόσβασης επαγγελματικά δεδομένα και μυστικά, κωδικοί internet-banking είναι απόλυτα προστατευμένα και προσβάσιμα μόνο από τον ιδιοκτήτη του MLS iQTalk Fingerprint®.
Ταυτόχρονα είναι το πρώτο τηλέφωνο της MLS που σας συστήνει την προσωπική σας βοηθό, τη MAIC. Η MAIC (ή και ο ΜΑΙC) απλά με το άνοιγμα του MLS iQTalk Fingerprint®, μπορεί με μία φωνητική εντολή να ανοίξει όποια εφαρμογή επιθυμεί ο χρήστης από όσες έχει στο κινητό του. Ενδεικτικά, λέγοντας “κάμερα” ή “φωτογραφική μηχανή” ανοίγει η κάμερα, λέγοντας “φακός” ανοίγει ο φακός, “facebook” ανοίγει αυτόματα το facebook, καθώς επίσης και λέγοντας “δεδομένα”, “Bluetooth” κλπ τα ενεργοποιεί. Επιπλέον, λέγοντας “αναζήτηση” και στη συνέχεια για παράδειγμα “Nίκος Γκάλης” ή και στα αγγλικά “Michael Jackson”, ανοίγει τα αποτελέσματα αναζήτησης στο google σχετικά με το Νίκο Γκάλη ή τον Michael Jackson αντίστοιχα. Τέλος, λέγοντας “ανοιχτά φαρμακεία” ή “βενζινάδικα” βρίσκει τα κοντινότερα σε σένα και μπορεί να σε πλοηγήσει μέσω της πλοήγησης της MLS που είναι ενσωματωμένη στο κινητό. Ό,τι λες γίνεται!
Και βέβαια, το MLS iQTalk Fingerprint® ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες Talk&… της MLS: Τι σημαίνει αυτό; Τηλεφωνείς, γράφεις και στέλνεις sms και email, ποστάρεις στο Facebook μόνο με τη φωνή σου!SPECS Konka V981 Price: $329.99

CPU:

CPU:MT6589 Cortex-A7 Quad Core 1.2GHz
GPU: PowerVR SGX544

OS:

Android 4.2.1

Memory:

1 GB RAM;16GB ROM
extended memory supports up to 32GB via micro SD card

Screen:

4.8" Super Amoled Touch Screen
720*1280px resolution

3G Network

WCDMA 850/2100MHz

2G Network:

850/900/1800/1900

Audio:

3.5MM headphone jack
MDI,MP3,AAC

Video:

3GP,MP4

Features and highlights:

Quad Core processor
Dual sim card support
Bluetooth
GPS with A-GPS support
Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n
Gravity Sensor
Light Sensor
Distance Sensor
Micro USB 2.0
Back 13.0 mega pixel
Browser
Email
FM Radio
Ebook
3.5mm jack

Camera:

Back 13.0 mega pixel
LED flash
supports video recording
supports up to 4128*3096px

Battery:

Li battery 2200mAh

Package Content:

Konka V981
Battery
Cable
Charger
Earphone
User Manual

Color:

Black

Language:

Multiple Languages


KLEMMENA ONEIRA EPEISODIA 357-358-359-360-361 ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ.

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδιο 357
Ο Σταύρος αρνείται ευγενικά την πρόταση του Στηβ να χρηματοδοτήσει ερευνητικά προγράμματα για το κολέγιο και ζητά να του πει όσα γνωρίζει για τον Βασίλη Χαλκιόπουλο… Ο Σάκης βλέπει τα έντονα βλέμματα του Νίκου προς τη Φρύνη και τσαντίζεται… Ο Μίλτος λέει στον Στάθη ότι χρησιμοποιεί τη Σάννυ ως «βιτρίνα». Ο Κυριάκος ενοχλείται από την άρνηση της Αλεξάνδρας να προχωρήσουν τη σχέση τους και απειλεί να την εκδικηθεί διαβάλλοντας τη φήμη της γκαλερί. Η Χρύσα αρχίζει να ζητά όλο και περισσότερα από τον Ορέστη, εκείνος όμως φαίνεται να νιώθει κάπως άβολα…

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδιο 358
Η Φρύνη ξεκαθαρίζει στον Νίκο ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου να κάνει κάτι μαζί του και αυτός αποφασίζει να της δώσει ένα μάθημα… Ο Μίλτος γνωρίζει τη Σάννυ στον Στάθη, ο οποίος όλο το βράδυ πετάει σπόντες και μιλάει με υπονοούμενα. Η Βίκυ επισημαίνει στον Ρώσο ότι έχει κλειστεί στον εαυτό του και προσπαθεί να τον πείσει να αρχίσει να βγαίνει περισσότερο. Η Σόνια ζητά από τον Ίωνα το πιστοποιητικό θανάτου του πατέρα τους, προκειμένου να πειστεί ότι πραγματικά πέθανε. Ο Σάκης, χωρίς να ενημερώσει τη Φρύνη, αφήνει το μωρό μόνο με τη babysitter. Δύο αστυνομικοί έρχονται στο κολέγιο με ένταλμα σύλληψης για τον Σάκη…

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδιο 359
Η Σάννυ εκμυστηρεύεται στον Μίλτο ότι διακρίνει μία ζήλεια εκ μέρους του Στάθη, αλλά ο Μίλτος την καθησυχάζει. Ο Άρης κατηγορεί τον Στηβ για τα δημοσιεύματα που διέρρευσαν στον Τύπο, αλλά εκείνος επιμένει ότι δεν έχει κανένα όφελος από τη δυσφήμιση της D – Port. Ο Σάκης ανησυχεί για τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Νίκος, αλλά η Φρύνη τού λέει ότι ο Λευτέρης δέχεται να καταθέσει υπέρ του. Η Νάντια βλέπει ότι η Πέγκυ έχει κάποιο πρόβλημα και προσπαθεί να την κάνει να ανοιχτεί, αλλά η Πέγκυ αρνείται να μιλήσει…

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδιο 360
Η Βίκυ προσπαθεί να ηρεμήσει τη Φρύνη, που ανησυχεί για τον Σάκη και φοβάται ότι θα χρειαστεί να μεγαλώσει μόνη της το μωρό. Η Χρύσα κάνει σχέδια για να περάσει μια ξεχωριστή βραδιά με τον Ορέστη, εκείνος όμως ψάχνει τρόπο να το αποφύγει. Ο Λευτέρης βρίσκει τον πατέρα του Νίκου και του ζητά να αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Σάκη, αλλιώς ο ίδιος σκοπεύει να καταθέσει ότι ο Νίκος προσπάθησε να βιάσει τη Φρύνη. Ο Στηβ καταστρώνει ένα σχέδιο για την παρουσίαση του βιβλίου «Κλεμμένα Όνειρα».

Κλεμμένα όνειρα – Επεισόδιο 361
Προς μεγάλη απογοήτευση της Χρύσας, ο Ορέστης την οδηγεί σε ένα ξενοδοχείο στο τέλος της βραδινής εξόδου τους. Ο Άρης έρχεται στην Αλεξάνδρα αποζητώντας την παρέα της, γιατί ένιωσε μόνος στο σπίτι της Φαίης. Η Αλεξάνδρα τον παροτρύνει να αφήσει το σπίτι, ή έστω να το διαρρυθμίσει αλλιώς. Ένας ιός καίει τα μηχανήματα του Σταύρου και ανακόπτει το σχέδιό του να επιτεθεί στη D – Port. Ο Άρης αποφασίζει να παραδεχτεί δημόσια τα όσα του προσάπτουν οι ανταγωνιστές του, για να δώσει μια και καλή τέλος στον βρόμικο πόλεμο που δέχεται.


Πατηστε στο λινκ περιμενετε 3 δευτερολεπτα και μετα πατηστε
πανω δεξια στην οθονη στη λεξη skip ad για να δειτε τα video

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ TA VIDEO,
ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 344 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 345 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 346 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 347 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 348 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 349 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 350 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 351 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 352 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 353 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 354 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 355 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 356 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 357 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 358 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 359 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 360 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 361 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 362 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 363 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 364 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 365 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 366 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 367 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 368 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 369 VIDEO
KLEMMENA ONEIRA EPEISODIO 370 VIDEO


ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget