20/1/2014

Χριστόδουλος Ξηρός Βίντεο christodoulos xiros video.Επιστολή δύο σελίδων ανήρτησε στο διαδίκτυο ο Χριστόδουλος Ξηρός, υπογράφοντας ως «Χριστόδουλος Ξηρός: Ελεύθερο μέλος της 17 Ν».Στην επιστολή ο ίδιος ανέβασε και μια φωτογραφία του αλλά και ένα βίντεο, προφανώς κάνοντας πλάκα στο σύστημα το οποίο τον απελευθέρωσε δίνοντάς του άδεια, όχι μία αλλά εννέα φορές!Και αυτά που λένε οι Αμερικανοί περί "Αδιανόητο να δίνονται άδειες σε τρομοκράτες" και ότι "Διαφεύγουν μέλη της 17Ν" να ρωτήσουν τους πράκτορές τους της εποχής των συλλήψεων της 17Ν, γιατί "δέχθηκαν" να σταματήσουν εκεί οι συλλήψεις και να μην αναζητηθούν οι άλλοι που βρίσκονταν ιεραρχικά επάνω από την ομάδα των εκτελεστών...Εν πάση περιπτώσει δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του ο Χριστόδουλος Ξηρός, νιώθει αρκετά ασφαλής για να στέλνει επιστολές στο διαδίκτυο.
Η συγκεκριμένη έχει τίτλο «Θ. Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή» και το κακό είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να διαφωνήσει με τα περισσότερα από αυτά που περιέχει.

Αλλά τα γράφει κάποιος που έχει σηκώσει όπλο και πυροβολήσει "επί δικαίων και αδίκων" και αυτό του αφαιρεί τη "νομιμοποίηση" της κριτικής...

Την παραθέτουμε αυτούσια:

"Επειδή οι γνωστοί κροκόδειλοι των ΜΜΕ θ' αρχίσουν τις κλάψες για τα απολεσθέντα
δικαιώματα, και θα ζητάνε όπως πάντα αίμα στην αρένα, έχω να πω τα εξής:

Καταρχάς, η δημοκρατία σας έχει αποθάνει προ πολλού και το εξάμβλωμα που έχει απομείνει είναι τόσο εξόφθαλμα φασιστικό που εξέχουν γύρω του οι αγκύλες της σβάστικας.

Μην παριστάνετε λοιπόν τους τιμητές και τους προστάτες τη στιγμή που δολοφονείτε τους νέους για 1.40€ και δεν σας καίγεται και καρφί. Όχι σε εμάς, απατεώνες των ΜΜΕ, φερέφωνα των δανειστών, δωσίλογοι του Δ' Ράιχ.

Είναι φυσικό η έξοδός μου να προκαλεί πανικό και τρόμο σε σας και σ' αυτούς που υπηρετείτε!

Αλλά όχι στην κοινωνία και στον λαό.

Είστε απέναντί μας, είστε τσανάκια αυτών που μας καταστρέψανε και αυτό είναι πλέον συνείδηση όλων.

Δε μας ξεγελάτε πια.

Δε σας σώζει τίποτα, ούτε τα Νταχάου που σχεδιάζετε, ούτε οι στρατιές των μισθοφόρων. Ότι και να κάνετε πολύ σύντομα το ποτάμι της οργής θα φουντώσει και θα σας πνίξει!

Και σας προειδοποιώ:

Μην τολμήσετε να κανιβαλλίσετε τους συγγενείς μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μη φαντασθείτε ότι θα επαναλάβετε τα όργια του 2002, όταν μας είχατε όλους αιχμαλώτους. Τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει!

Για την ώρα τους αφιερώνω έναν στίχο απ' το τραγούδι του Β. Παπακωνσταντίνου
“Καραϊσκάκης”. “Όταν γυρίσω θα σας γαμήσω”

Το αν κατάφερα να πείσω τους δεσμώτες να μου χορηγήσουν άδεια, το θεωρώ προσωπική επιτυχία και θα τους απαντήσω με την φράση που είπε ο Τζαβέλας όταν έπεισε τον Αλή Πασά να τον αφήσει ελεύθερο: “Χαίρομαι που εγέλασα έναν δόλιο”. Πράξη βέβαια που πλήρωσε με την ζωή του παιδιού του, που ήταν όμηρος του Αλή Πασά.

Αν ήσασταν έξυπνοι θα μας είχατε δώσει όχι απλά άδειες αλλά και ελευθερία, όμως φυσικά δεν είστε.

Τώρα την ύστατη ώρα αντί να φωνασκείτε υστερικά, να ετοιμάζετε πιο σκληρούς νόμους και πιο σκληρή καταστολή – που δείχνει και το μέτρο της δημοκρατίας σας – καλύτερα να ετοιμάζετε την ντροπιαστική φυγή σας. Γιατί η βασιλεία σας τελείωσε και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι!

Θα μπορούσα να επαναπαυτώ στις δάφνες της προηγούμενης δράσης μου και να επαναλαμβάνω την καραμέλα της εποχής “κάποιος πρέπει επιτέλους να κάνει κάτι”. Δεν το έπραξα.

Η επιλογή μου να παραβιάσω την άδεια καταστρέφει πρώτα-πρώτα την δική μου “πορεία”. Όμως τι προοπτικές μπορεί να έχει κανείς όταν βλέπει την κοινωνία να καταρρέει, τη χώρα να καταστρέφεται και τον λαό να οδηγείται στον εξανδραποδισμό; Μέχρι πότε θα βλέπουμε εν έτει 2014 ανθρώπους να πεθαίνουν απ' τα μαγκάλια και να μένουμε απαθείς; Εγώ πάντως όχι!

Πήρα για άλλη μια φορά την απόφαση, να βροντήξω ξανά το αντάρτικο τουφέκι ενάντια σε αυτούς που μας κλέψαν την ζωή και πούλησαν τα όνειρά μας για να βγάλουν κέρδος.

Δεν θέλουμε τα ευεργετήματά σας, κρατείστε τα να φιλοδωρείτε κανέναν ρουφιάνο σας.

Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με τ' όπλο στο χέρι. Δε ζητάμε χάρη από κανέναν και ειδικά από σας τους προσκυνημένους. Και καλά θα κάνετε αν ξανασυναντηθούμε που δεν το εύχομαι (ούτε σεις να το εύχεστε) να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων.

Θα κλείσω με ένα κομμάτι από την πολιτική μου δήλωση αντί απολογίας στο εφετείο, τον Νοέμβρη του 2006: “Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση αυτό που περιγράφετε, σίγουρα όμως είμαι αυτό που φοβάστε.

Και θα ξαναπώ τον ίδιο στίχο από τον Προμηθέα Δεσμώτη.

'Χτυπάτε, αλυσοδένετε το σώμα
σκλάβοι του Δία
ο νους – η ψυχή παραμένει λεύτερη".

14-1-14

Χριστόδουλος Ξηρός,
Ελεύθερο μέλος της 17Ν". ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΖΩΔΙΑ 20/1/14. Αυτός που δεν καταλαβαίνει την σιωπή σου, δεν καταλαβαίνει ούτε τα λόγια σου....

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Έχετε μια ανησυχία γιατί δεν βλέπετε με ποιο τρόπο μπορείτε να λύσετε κάποια προσωπικά σας θέματα και κυρίως αυτά που αφορούν στην διατροφή σας και κάποιες εξαρτήσεις που μπορεί να έχετε από τσιγάρο ή ποτό. Θα βάλετε όμως τις βάσεις αν το θέλετε πάρα πολύ.

Έρωτας: Θέλετε με κάποιο τρόπο μια δικαίωση και ο λόγος είναι ότι έχετε δώσει ένα μεγάλο κομμάτι από τον εαυτό σας. Πιθανόν με έναν Ζυγό να υπάρχει μια κόντρα η οποία θα χρειαστεί να κατευνάσετε με ένα ιδιαίτερο τρόπο.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κενά τα οποία για να τα καλύψετε κάνετε ένα μεγάλο αγώνα. Βέβαια μερικοί από εσάς δεν διαθέτετε και μεγάλη υπομονή που ίσως να την χρειάζεστε.ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είναι μια πολύ όμορφη ημέρα για σας και ο λόγος είναι ότι πετυχαίνετε τον σκοπό σας. Ξέρετε τι θέλετε και δεν ξεσηκώνεστε από χίμαιρες ή από ψεύτικες καταστάσεις. Η προσωπικότητά σας θα είναι πολύ ισχυρή απέναντι σε κάποια θέματα.

Έρωτας: Επειδή υπάρχει ο Κρόνος στον άξονά σας πιέζει και κάνει αποκαλύψεις σε σχέση με την προσωπική σας πραγματικότητα. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα ανακαλύψετε τι είναι αυτό που θέλετε κατεβάζοντας τον πήχη και περιορίζοντας τα όρια κυρίως για σήμερα. Αυτό είναι ένα τεστ που σας βοηθάει να δείτε τα αληθινά σας συναισθήματα.

Καριέρα & Οικονομικά: Προτιμάτε να κρατήσετε μια σταθερή πολιτική παρά να κάνετε επεκτάσεις. Υπάρχει όμως πίεση που δεν την καταλαβαίνετε έντονα γιατί φαίνεται σαν φυσική γνωρίζοντας άτομα για συνεργασία ή ανοίγοντας καινούργιες πόρτες χωρίς να το καταλάβετε.ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Νιώθετε πιεσμένοι γιατί έχετε πολλά θέματα μέσα στον χώρο του σπιτιού σας όπου χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα ζωάκια σας, τα λουλούδια σας ή με τα ντουλάπια σας και με διάφορες συσκευές που πιθανόν να θέλουν φτιάξιμο.

Έρωτας: Σας ενδιαφέρει πάρα πολύ ένα πρόσωπο που πιθανόν να στεναχωριέται ή να αγχώνεται για σας και ίσως αυτό να μην μπορείτε να το αντιμετωπίσετε και να στρεσάρεστε. Τουλάχιστον θα δείτε τα αληθινά συναισθήματα που νιώθετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε πολλές επαφές και ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να τις αποτιμήσετε σε πρακτικό επίπεδο. Πιθανόν να χρειάζεστε ένα χέρι συνεργασίας ή να πάρετε την γνώμη ενός προσώπου που έχει πείρα πάνω σε οικονομικά θέματα.ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε αρκετά προσγειωμένοι και κυρίως μπορείτε και διαχειρίζεστε τις εντάσεις μέσα σας γιατί δεν έχετε τόσο μεγάλη πίεση ούτε θυμό. Το ξαφνικό σπάσιμο ταμπού και θεωριών θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε και να κινηθείτε στο μέλλον πιο απελευθερωμένοι.

Έρωτας: Ίσως θέλετε να έρθετε πάλι σε επαφή ακόμα και σε επίπεδο φίλου με ένα πρόσωπο που πιθανόν να σας απασχολεί από το παρελθόν και δεν το έχετε ξεπεράσει. Πιθανόν ο Παρθένος είναι μια πολύ καλή σχέση που σας πηγαίνει. Οι συζητήσεις με Αιγόκερω ή Υδροχόο θα βοηθήσουν στο να έχετε μια πολύ αληθινή σχέση.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύετε τα πάντα και αυτό σας βοηθάει να είστε τυπικοί και πολύ πρακτικοί. Η συνέπεια είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει για να μην εκτεθείτε.ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε πολύ προσηλωμένοι στο να είστε όσο μπορείτε γρήγοροι για να προλάβετε ένα αιφνιδιασμό. Μερικές φορές το καταλαβαίνετε από ένστικτο ότι κάτι πάει να χαλάσει με κάποιες σχέσεις και το προλαβαίνετε στον αέρα.

Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή και η ηρεμία σας σήμερα εξαρτάται από το αν καταφέρετε να τελειώσετε όλες τις υποχρεώσεις που έχετε γιατί αγχώνεστε με το παραμικρό. Η επαφή με Ιχθύ θα είναι τουλάχιστον πιο εύκολη.

Καριέρα & Οικονομικά: Δεν αφήνετε εύκολα τον έλεγχο από τα χέρια σας και αυτό θα σας δώσει την άνεση να χειριστείτε εσείς όπως θέλετε τα πράγματα. Πάντως μια ξαφνική ιδέα θα σας φέρει χρήματα.ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Είστε στα φόρτε σας γιατί νιώθετε δυνατοί και ευλογημένοι. Κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε καλέσματα και γενικά έντονη κοινωνική αποδοχή. Αν το ψάξετε μέσα σας θα δείτε ότι είστε πολύ καλά και αγαπάτε περισσότερο τον εαυτό σας.

Έρωτας: Η επαφή με έναν Υδροχόο σας δυσκολεύει γιατί δεν σας δείχνει τι ακριβώς θέλει. Επειδή μπορεί να κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια ίσως να μην αντέχετε πλέον και να κάνετε μια αρχή λέγοντας τι ακριβώς θέλετε. Η απόσταση με ένα Ιχθύ ίσως να μειωθεί και αυτό θα σας κάνει περισσότερο τρυφερούς μαζί του.

Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι μπορείτε να ελέγξετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν. Ο ανταγωνισμός σας δυσκολεύει μερικές φορές γιατί νιώθετε ότι αποδυναμώνεστε αλλά τουλάχιστον οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα δείτε με άλλο μάτι κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την στιγμή.ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Υπάρχει μια γενική ανησυχία και δεν ξέρετε με ποιο τρόπο θα την καθησυχάσετε. Ο λόγος είναι ότι τα συναισθήματά σας είναι πολύ λογικά και αυτά πάντα σας φοβίζουν γιατί βγαίνετε έξω από την συχνότητά σας. Η φιλική σας προσφορά θα στηρίξει ένα πρόσωπο ή μια ομάδα.

Έρωτας: Αναγνωρίζετε ότι έχετε κάνει κάπως πίσω σε μια ιστορία η οποία μπορεί να μην σας ενθουσιάζει όπως παλιά κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Ο λόγος είναι ότι μάλλον έχετε κρυφτεί στο καβούκι σας γιατί δεν βρίσκετε την ανταπόκριση που θέλετε, κυρίως αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Ιχθύ.

Καριέρα & Οικονομικά: Η λογική και οι γρήγορες πρακτικές εφαρμογές θα σας πιέσουν και πιθανόν να κάνετε προσπάθειες για να κρατήσετε εκείνο το επικοινωνιακό κομμάτι. Οι πρωτοποριακές ιδέες και οτιδήποτε σας κάνει να ξεχωρίζετε πιθανόν να είναι η λύση στο πρόβλημά σας.ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείτε να βοηθήσετε ένα φίλο σας που τον απασχολούν ερωτικά θέματα. Ίσως να συμμετάσχετε σε μια συμφιλίωση. Η δημιουργικότητά σας αυτή την περίοδο είναι πιο έντονη και θα μπείτε σε καλούπια για να τελειώσετε κάτι που έχετε ξεκινήσει και κυρίως σε θέματα σπουδών.

Έρωτας: Όταν θέλετε είστε πολύ αισθησιακοί και ψυχικά σταθεροί. Σήμερα τουλάχιστον θα δείξετε ότι έχετε διάθεση για προσέγγιση και μάλιστα στο να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας με τον καλύτερο τρόπο. Η επαφή με Ιχθύ θα είναι πολύ ουσιαστική.

Καριέρα & Οικονομικά: Αναλύοντας κάποια θέματα που έχετε ίσως να προσεγγίσετε πιο εύκολα και κάποιες δυσκολίες και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καθιερώσετε μια κατάσταση η οποία δεν είναι και τόσο άνετη για σας.ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε άγχος και στρες γιατί μπορεί ο χρόνος να μην σας φτάνει και να έχετε μεγάλη ένταση. Πάρτε βαθιές αναπνοές για να μην μεταδίδετε και στους άλλους αυτά που νιώθετε. Υπάρχουν βέβαια δυσκολίες αλλά με τον τρόπο σας θα πρέπει να τις ξεπεράσετε.

Έρωτας: Και εδώ υπάρχει μια δυσκολία γιατί μπορεί να μην σκέφτεστε πολύ ερωτικά. Ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε μερικές φορές να συντονιστείτε και έχετε ένα τρελό εκνευρισμό. Κρατήστε όσο μπορείτε την καλή σας συμπεριφορά. Ο χρόνος περνάει και έχετε μπροστά σας καλύτερες στιγμές.

Καριέρα & Οικονομικά: Πολλές υποθέσεις, χαρτιά, πληρωμές και γενικά όλα αυτά που βαριέστε γιατί δεν είστε οι άνθρωποι που βαδίζετε με χαρτιά και μολύβια. Πιθανόν να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε πράγματα που αποφεύγετε.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Μπορείτε να σταθείτε πιο εύκολα γιατί έχετε την βοήθεια από την προσωπική σας εσωτερική κατάσταση και αυτό θα σας δώσει αισιοδοξία και εύνοια. Αν περιμένετε ένα νομικό αποτέλεσμα θα δείτε ότι θα βρείτε μια σημαντική λύση.

Έρωτας: Έχετε μεγάλη καρδιά αλλά δεν την δείχνετε συνέχεια γιατί φοβόσαστε την εκμετάλλευση. Για αυτό θα δείτε ότι όταν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει έχει πρόβλημα είστε πάντα απίκο να βοηθήσετε και να εξυπηρετήσετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε να λαμβάνετε κάποια χρήματα τα οποία που θα σας βοηθήσουν να ξεπληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις που μπορεί να είναι και για θέματα ασφάλειας ή ενός ακινήτου. Επειδή αυτή την στιγμή βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας όλο και κάτι σας φέρνει για να σας δείξει ότι αν έχετε δουλέψει σωστά τίποτε δεν χάνεται.ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αν βρεθεί κάποιος στον δρόμο σας και θέλει βοήθεια θα σπεύσετε να τον βοηθήσετε γιατί έχετε ανάγκη να είστε κοντά με την έννοια «άνθρωπος».

Έρωτας: Προσπαθείτε να κατανοήσετε έναν Παρθένο ο οποίος σας πιέζει να μπείτε σε καλούπι και που με τον τρόπο του σας υποδεικνύει ότι δεν θα έχει άλλη υπομονή. Επίσης αν σας ενδιαφέρει ο Καρκίνος θα δείτε ότι αν κάνετε στροφή και είστε περισσότερο γειωμένοι θα επικοινωνήσετε πολύ εύκολα μαζί του.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν πολλές υποθέσεις που χρειάζεται να ξεμπερδέψετε. Ίσως να σας έχουν χαλάσει κάποια μηχανήματα τα οποία θα πρέπει να τα φτιάξετε επί τόπου ή ακόμα να ενημερώσετε βιβλία, χαρτιά κλπ με στόχο την οργάνωση της δουλειάς σας.ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε ανάγκη να δείτε τον διπλανό σας όπως πραγματικά είναι και με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε ένα πεδίο γύρω σας πολύ πιο εύκολο και ρεαλιστικό. Δεν σημαίνει ότι όταν έχετε ρεαλισμό είναι όλα μαύρα και άραχνα. Αντίθετα σας βοηθάει να βλέπετε την αλήθεια σας.

Έρωτας: Η προσωπικότητά σας έχει ανάγκη να πάρει τα εχέγγυα σε επίπεδο καθημερινό για αυτό μπορεί να θέλετε να περάσετε από κοινού μια όμορφη στιγμή. Επειδή μερικοί είστε σε σχέση που το άλλο το πρόσωπο ίσως να έχει οικογενειακές υποχρεώσεις από ένα διαζύγιο ή παιδιά, θα δείτε ότι είναι μια δοκιμασία γιατί θα καταβάλετε πως θα είναι η αληθινή ζωή μαζί του και πιθανόν να αναθεωρήσετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Θα βρεθείτε σε μια συνάντηση στην οποία αναγκαστικά θα χρειαστεί να ανοίξετε τα χαρτιά σας και σίγουρα θα δείτε ότι θα έχετε ένα κέρδος από αυτή την ιστορία.

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget