y

VIDEO Orkos Siopis Επεισόδιο 10-11-12-13-14

Star Orkos Siopis epeisodio 10-11-12-13-14-15 Star VIDEO Όρκος σιωπής επεισόδια 10-11-12-13-14-15 SIGMA TV

Όρκος σιωπής επεισόδια 10 VIDEO
Η Σοφία ζητάει πληροφορίες για την Θεοδώρα, αλλά ο Πέτρος της κρύβει την αλήθεια. Η Ηλέκτρα μαθαίνει για την αρρώστια του Στάθη και γυρίσει στην Κύπρο. Ο Άρης προτείνει στην Ελένη να πάνε ένα οικογενειακό ταξίδι, αλλά η Σάντρα επαναστατεί. Η Μαρίνα αποφασίζει να πάει να δουλέψει στην Κύπρο, αλλά η Αλεξάνδρα είναι αρνητική. Ο Πέτρος εντοπίζει τον Μενέλαο στην Κύπρο και δίνει εντολή στον Νώντα να τον παρακολουθεί. Παράλληλα ο Άρης, σε μια προσπάθεια να συλλέξει πληροφορίες, κανονίζει μια συνάντηση μαζί του. Ο Έκτορας ετοιμάζεται να δώσει την πρώτη του συνέντευξη σαν υποψήφιος δήμαρχος και δείχνει ανοιχτά την προτίμησή του προς τη Δάφνη. Η Χριστίνα ενημερώνεται για την κράτηση του Διονύση. Ένα αντικείμενο από το παρελθόν του Παύλου θα ταράξει τη ζωή της Αλεξάνδρας...

Όρκος σιωπής επεισόδια 11 VIDEO
Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να κρύψει την ταραχή της όταν βλέπει το ρολόι του νεκρού Δημοσθένους στα χέρια του Άρη. Ο Πέτρος αγωνίζεται ν’ αποτρέψει τον Άρη να κατέβει στην Κύπρο. Ο Πανίκος ρισκάρει την ελευθερία του κι έρχεται πιο κοντά με την Ντεμέτ. Ο Έκτορας δίνει την πρώτη του συνέντευξη στους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας την υποψηφιότητά του στη δημαρχεία. Ο Πέτρος, μέσω της Ηλέκτρας, φτάνει στον Στάθη και ζητάει από τον Τόνυ να τον ερευνήσει. Η Βασιλική διεκδικεί μια θέση στη ζωή της Σοφίας και την κερδίζει. Η Χριστίνα βοηθάει τον Διονύση να ξεμπλέξει από την αστυνομία. Ο Μιχάλης αποκαλύπτει στη Μαρίνα πως ο πατέρας της έχει βαλθεί να τον καταστρέψει. Ο Άρης αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Ελένη...

Όρκος σιωπής επεισόδια 12 VIDEO
Ο Άρης εκμυστηρεύεται στην Ελένη πώς ξεκίνησε η εμμονή του με το θάνατο του Παύλου κι αυτό τους φέρνει πιο κοντά και τον οδηγεί να πάρει μια απόφαση. Ο Τόνυ οργανώνει μια πολύ καλοστημένη παγίδα για τον Άγγελο, και ο Νώντας αρχίζει να πιέζει τον Αντώνη. Η Στέλλα με το Σταύρο βάζουν μπροστά ένα φιλόδοξο σχέδιο, ενώ η Σοφία έρχεται στην Αθήνα να αντιμετωπίσει τους δικούς της δαίμονες. Μετά τις αποκαλύψεις του Άρη στην Αλεξάνδρα, ο Πέτρος αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Όρκος σιωπής επεισόδια 13 VIDEO
Η Αλεξάνδρα πηγαίνει στην Αθήνα για να επισκεφτεί τον Άρη. Έχει μία συνάντηση με τη Σοφία που θα επιφέρει συγκρούσεις. Ο Άρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα, όταν δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον Στάθη, που θα τον φέρει για μια ακόμη φορά αντιμέτωπο με την πραγματικότητα. Ο Πέτρος αποφασίζει να μιλήσει πιο ανοικτά στον Έκτορα για τον Νώντα και τις πραγματικές του προθέσεις. Η Σοφία αποφασίζει να βγει ένα μάλλον παράτολμο ραντεβού.

Όρκος σιωπής επεισόδια 14 VIDEO
Η επίσκεψη της Ηλέκτρας στο σπίτι του Άρη προκαλεί και στους δύο συναισθηματική αναταραχή, δίνει όμως και τροφή για σχόλια. Η Μαρίνα τα ξαναβρίσκει με την Αλεξάνδρα και ο Έκτορας ενημερώνει τον Πέτρο για το λαυράκι που τσίμπησε. Στη δεξίωση του Νώντα, η γνωριμία του Πέτρου με τον Γιώργο, θα δημιουργήσει νέα δεδομένα. Η Αλεξάνδρα θα κάνει μία κουβέντα με τη Στέλλα, που θα της δημιουργήσει μεγάλη ανησυχία.
ORKOS SIOPIS EPEISODIA VIDEO

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget