y

Orkos Siopis epeisodio 20-21-22-23-24

VIDEO Star Orkos Siopis epeisodio 20-21-22-23-24 Star VIDEO Όρκος σιωπής επεισόδια 20-21-22-23-24 SIGMA TV

Όρκος σιωπής επ.20 Orkos Siopis epeisodio 20
Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να διασφαλίσει ότι ο Τόνυ θα πάρει την τιμωρία, που του αξίζει. Ο Νώντας έρχεται στο Στάθη με μια πρόταση. Ο Άρης σοκάρεται από μια συγκλονιστική είδηση από την Κύπρο και μπαίνει πάλι στη διαδικασία να αμφισβητήσει τον Πέτρο. Η Ηλέκτρα συναντά τον Πρόδρομο σε μια προσπάθεια να πάρει απαντήσεις σε όσα τη βασανίζουν. Η Στέλλα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ σκληρή αλήθεια κι αποφασίζει να αναλάβει δράση, πράγμα που θα πληγώσει και θα σοκάρει τη Σάντρα.

Όρκος σιωπής επ.21 Orkos Siopis epeisodio 21
Η Ελένη και ο Έκτορας κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν. Ο Πέτρος με την Αλεξάνδρα απαιτούν εξηγήσεις από τον Τόνυ για τη συμπεριφορά του Άγγελου Η Σάντρα βγαίνει από το νοσοκομείο, ενώ ο Άρης και η Ελένη προσπαθούν να την ηρεμήσουν. Το ατύχημα του Φιλίππου ανάβει στον Άρη φωτιές. Η Νίκη επισκέπτεται τον Νώντα για να ζητήσει κάποιες συμβουλές, όμως η επίσκεψη παίρνει μια αναπάντεχη τροπή.

Όρκος σιωπής επ.22 Orkos Siopis epeisodio 22
Ο Στάθης ζητάει από τον Άρη να προστατέψει την Ηλέκτρα, σε περίπτωση που του συμβεί οτιδήποτε. Η Αλεξάνδρα κι ο Πέτρος παίρνουν μαζί τους τη Σάντρα στο Ναύπλιο, για ν’αλλάξει παραστάσεις. Ο Έκτορας προσπαθεί να προσεγγίσει τη Δάφνη, μέσω της προεκλογικής εκστρατείας. Σύντομα μαθαίνει όμως ότι μαζί τους δουλεύει και η Ηλέκτρα και ξαφνιάζεται. Ο Νώντας αποφασίζει να χαρίσει τη ζωή στο Στάθη και να τον χρησιμοποιήσει εναντίον του Πέτρου. Ο Τόνυ συνειδητοποιεί ότι παγίδευσε την άλλη εγγονή του Πέτρου και επιλέγει έναν ακραίο τρόπο για να καλύψει το λάθος του, ενώ η Βασιλική κρυφακούει όλη την αλήθεια. Η Σάντρα αποφασίζει να πλησιάσει ξανά τη Στέλλα. Ο Στάθης ζητάει από την Ηλέκτρα να αφήσει τη δουλειά που της προσέφερε η Νίκη. Η Μαρίνα ετοιμάζεται να πάει στην Κύπρο, να δει από κοντά τις δουλειές του πατέρα της. Ο Άγγελος και ο Ιούλιος στήνουν παγίδα στον Λεωνίδα, όμως ο Τόνυ έχει άλλα σχέδια για τον γιό του.

Όρκος σιωπής επ.23 Orkos Siopis epeisodio 23
Ο Πέτρος ικανοποιείται από την παραδειγματική τιμωρία του Άγγελου. Ο Έκτορας ειδοποιεί τον πατέρα του ότι εντόπισε την Ηλέκτρα Γεωργίου. Η Σάντρα προσπαθεί να πλησιάσει τη Στέλλα και ο Ιούλιος, που μαθαίνει για τον ξυλοδαρμό του φίλου του, αποφασίζει να επέμβει. Ο Άρης πηγαίνει στην Κύπρο να διαλευκάνει μια και καλή την υπόθεση, αλλά δεν έχει την υποδοχή που περίμενε από την Ηλέκτρα. Η Μαρίνα, μπουχτισμένη από την κατάσταση στο σπίτι, φεύγει και πηγαίνει κι αυτή στην Κύπρο. Η Σοφία και ο Πέτρος έρχονται πιο κοντά. Ο Στάθης εξομολογείται την αλήθεια στην Ηλέκτρα για το βράδυ του φόνου. Ο Έκτορας εκμεταλλεύεται την ένταση ανάμεσα στον Αντώνη και τη Δάφνη. Η ημέρα των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου φτάνει και επικρατεί αγωνία. Άρης και Ηλέκτρα έρχονται κοντά μετά από καιρό.

Όρκος σιωπής επ.24 Orkos Siopis epeisodio 24
Ο Ιούλιος προσπαθεί να εξηγήσει στη Στέλλα τι έγινε με τον Άγγελο στο πάρτι. Η Χριστίνα θέλει να πείσει τη Νίκη να τη βοηθήσει στην προεκλογική της εκστρατεία. Η Θεοδώρα έρχεται σε κόντρα με τον Πέτρο, ενώ η Στέλλα και η Σάντρα κάνουν μια απόπειρα συμφιλίωσης, μετά από όσα έχουν συμβεί. Η Σοφία ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξάνδρα για τη στάση της απέναντι στη σχέση του Άγγελου και της Στέλλας. Ο Πέτρος κάνει μια ξεκάθαρη συζήτηση με τον Τόνυ.

Star Orkos Siopis epeisodio 20-21-22-23-24
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ VIDEO

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget