y

Epeisodio Μπρούσκο 17/10/2014

mprousko-17-10-2014 Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 17/10/2014 - Ο Ματθαίος έχει αρχίσει πλέον και βλέπει με διαφορετικό μάτι την Όλγα αλλά στο μυαλό του
έχει ακόμα την Αναστασία και την αγάπη που τρέφει για εκείνη πράγμα που τον συγκρατεί.
Η Μελίνα θα κάνει προσπάθειες ώστε να καταφέρει να αλλάξει γνώμη ο Σήφης που αρνείται παντελώς την βοήθεια από όλους. Η Μελίνα θα κάνει μία απρόσμενη κίνηση δηλαδή θα αναβάλει την εξωσωματική και ένα παιδί με τον Αχιλλέα αφού την έχει συγκινήσει η θυσία του Σήφη και εκείνη θα βρίσκεται κοντά του αυτό το γεγονός θα στεναχωρήσει πάρα πολύ τον Αχιλλέα και θα αντιληφθεί το μέγεθος της αγάπης του ενός για τον άλλον.
Είναι τόσο στενοχωρημένος όπου και θα πάει να επιχειρήσει να τα βρει με τη γιαγιά Ανδριανή αλλά η απρόσμενη κίνηση της γιαγιά Ανδριανή θα τον αφήσει έκπληκτο αφού θα τον διώξει.
Η Κωνσταντίνα έκπληκτη αντιλαμβάνεται ότι οι έξι συγκάτοικοι της θείας είναι ένας παπαγάλος και άλλα πέντε ζωντανά. Εν τω μεταξύ η αστυνομία της Κρήτης θα αρχίσει να κάνει έρευνες σχετικά με τη δολοφονία του πατέρα της Μελίνας δηλαδή του Γιώργου Αγγελιδάκη .Ο Μηνάς έχει μία άσχημη αντίδραση απέναντι στη Μελίνα και θα την κατηγορεί ευθέως ότι είναι η κύρια υπεύθυνη για την οικονομική καταστροφή του Σήφη.

Η Ευρυδίκη ξανά βγάζει το φιδίσιο πρόσωπο της και θα υποχρεώσει αλλά και θα εκβιάσει τον Πάτροκλο να πάει αμέσως στα Χανιά ώστε να καταφέρουν να στήσουν μαζί μια πλεκτάνη.


Η Λουκία θα παρεξηγηθεί από το έντονο χιούμορ που θα έχει η Δάφνη απέναντι στον Παύλο και θα το πάρει ότι την πέφτει στον άντρα της, με κατάληξη να μαλώσει μαζί του .

Η Λουκία θα πάει κρυφά από τον Παύλο Γιαννακάκη να προσεγγίσει τον Σήφη παριστάνοντας ότι εκείνη δεν γνωρίζει ποιός είναι στην πραγματικότητα...

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget