10/01/2014 - 11/01/2014

MAVRO TRIANTAFYLLO KARAGUL NARIN Özlem Conker (Narin Mercan)ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΝΑΡΙΝ
Την Ναρίν υποδύεται η Οζλέμ Τσονκέρ, η μελαχρινή καλλονή, που με τις εμφανίσεις της έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο θαυμασμού, ενώ έχει ψηφιστεί από τις πιο όμορφες ηθοποιούς της Τουρκίας.
Özlem Conker is a Turkish actress born on 1 July 1973. Özlem, became famous with her role in Kinali Kar.
Filmografia
Karagül (2013) - Narin Mercan
Canan (2011) - Canan
Aşk ve Ceza (2011)
Bahar Dalları (2009-2010)
Ömre Bedel (2009)
Oğlum İçin (2007) - Bahar
Eksik Etek (2007) - Deniz
Rüyalarda Buluşuruz (2006) - Sinem
Çapkın (2005) - Alev
Sensiz Olmuyor (2005) - Gönül
Kınalı Kar (2002-2004) - Nazar
Derya & Deniz (2002) - Derya
Vasiyet (2002) - Zeliha
Bıçak Sırtı (2001)
Kurşun Kalem (2000)
Mert Ali (2000) - Pervin
Aynalı Tahir (2001) - Leyla
Bizim Ev (1996) - Neslihan







oi-simathites-epeisodio-3

Οι Συμμαθητές Επεισόδιο 3- Δείτε μόνο εδώ τα επεισόδια από την κωμική σειρά Οι ΣυμμαθητέςΔείτε το επεισόδιο 3 της σειράς Οι Συμμαθητές .Δείτε όλες τις τρομερές εξελίξεις.

proti-stagona-epeisodio-1

Πρώτη Σταγόνα Επεισόδιο 1- Πρώτη Σταγόνα η νέα σειρά που προβάλετε στο Ant1 Κύπρου που είναι μια νέα ρομαντική κωμωδία με στοιχεία σάτιρας και

proti-stagona-epeisodio-2

Πρώτη Σταγόνα Επεισόδιο 2- Πρώτη Σταγόνα η νέα σειρά 

που προβάλετε στο Ant1 Κύπρου που είναι μια νέα ρομαντική κωμωδία με στοιχεία σάτιρας και


Οι Συμμαθητές τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-
Η Μαριλένα θα καταφέρει και θα πει στον Ανδρέα ώστε να τον κρατήσει για έναν βράδυ
και έτσι θα τον παρουσιάσει στους γονείς του ως βοηθό του. Την επόμενη ακριβώς ημέρα θα τον αφήσει στη σχολή του, όταν όμως ο Παύλος θα τον δει θα του ζητήσει το λόγο!


Μοντέρνα Οικογένεια τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-Ο Λάμπρος κάνει ότι μπορεί ώστε να καταφέρει να βρει κάποια εργασία,ενώ ο
Δημήτρης θα βγάλει στην επιφάνεια ένα παλιό και παιδικό του απωθημένο που είχε,στο οποίο φαίνεται να ευθύνεται ο πατέρας του αλλά κυρίως η Φαίη.Πλέον αυτό το περιβόητο τραύμα που είχε ήρθε η ώρα να το κλείσει οριστικά.


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-Ο Αντώνης θα δεχτεί μια άνευ προηγουμένου επίθεση από κάποιον άγνωστο μέσα στο σπίτι
του όπου και θα μείνει αναίσθητος.Ο Αντώνης όταν συνέλθει θα καταλάβει ότι του έχουν κλέψει το περιβόητο πορτρέτο που έχει αγοράσει η Άννα.Πλέον ο Αντώνης φοβάται για την ασφάλεια που θα έχει το μωρό και παίρνει την απόφαση να μετακομίσουν στην βίλα της οικογενείας Δραγούμη.Τώρα θα μεταφερθούμε στη Μαργαρίτα που χωρίς να το θέλει θα γίνει μάρτυρας πολλών κρυμμένων μυστικών της ζωής του Νικόλα Αβραμίδη που είναι ο πατέρας της Ελπίδας.


​Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014- Η Μυρτώ έχει αρχίσει να αναζητεί τον πατέρα της και η Ανθή με τη σειρά της έχει αρχίσει να
ανησυχεί πολύ που δεν μπορούν να τον βρουν στο σπίτι. Τότε θα πάρει την απόφαση να καλέσει την Αστυνομία όμως η Βάλια θα καταφέρει να σταματήσει σε μια προσπάθεια ώστε να καταφέρει να κερδίσει παραπάνω χρόνο. Η Αφροδίτη θα πάει και θα πει στο Λευτέρη ότι είναι έγκυος και ήδη βρίσκεται στον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της.Στο άκουσμα της εγκυμοσύνης ο Λευτέρης θα θυμώσει άσχημα όπου και θα της ζητήσει να ρίξει το παιδί,τότε η Αφροδίτη θα του απαντήσει ότι δεν πρόκειται να κάνει κάτι τέτοιο και ο Λευτέρης θα χάσει τον έλεγχο!!!


​Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014- Ο Πάτροκλος όταν έμαθε το γεγονός ότι δηλαδή η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά ώστε να λυθεί
το μυστήριο της απαγωγή της Μελίνας τότε θα πανικοβληθεί τόσο πολύ όπου και θα κάνει τους γύρω του να απορούν.Ο Πάτροκλος όμως είναι τόσο στυγερός δολοφόνος όπου δεν θα διστάζει να βγάλει τη Μελίνα από τη μέση ώστε να μην αναγνωρίσει τον δεύτερο συνεργό του.Ο Ματθαίος μπορεί να δείχνει έτοιμος ώστε να προχωρήσει μπροστά τη ζωή του και να αφήσει πίσω την Αναστασία και την σχέση πάθους που είχαν,άλλα μέσα του γίνεται ένας χαμός σχετικά με τα συναισθήματα που έχει απέναντι στην Αναστασία και αυτό το γεγονός τον οδηγεί συνέχεια σε σπασμωδικές κινήσεις.Ο Διαμαντής συγχαίρει τον Αντώνη για τα πολύ όμορφα νέα σχετικά με την εγκυμοσύνη της Αναστασίας αλλά ο Αντώνης κατά περίεργο τρόπο κρατάει μία απαθή στάση.Δυστυχώς όμως για τον Αντώνη οι κινήσεις απιστίας που κάνει απέναντι στην Αναστασία θα εξοργίσουν τον Σήφη αλλά και το Μηνά.Ο Αχιλλέας μαζί με τη Μελίνα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού η πίστη τους για το όνειρο τους ώστε να κάνουν ένα παιδί τους δένει ακόμα περισσότερο,Ο Μάρκος μαζί με τον Παύλο Γιαννακάκη κάθονται και ταυτίζουν στοιχεία που έχουν έρθει στην επιφάνεια σχετικά με την απαγωγή της Μελίνας και μετά από αυτήν την ταύτιση θα κάνουν τρομερές αποκαλύψεις.Ο Σήφης για ακόμα μια φορά δείχνει να είναι πολύ τρομαγμένος αφού είναι μουδιασμένο το πόδι του και θα του ξυπνήσουν επώδυνες αναμνήσεις.


​Το Σόι σου τι θα δούμε σήμερα 30/10/2014-
Ο Σάββας μαζί με την Λυδία θα συγκρουστούν πάρα πολύ άσχημα και η αιτία της σύγκρουσης θα είναι μια ζωγραφιά που έχουν τα παιδιά, τώρα θα μεταφερθούμε στον Άρη όπου και θα κάνει μια πάρα πολύ σημαντική γνωριμία γι αυτόν.


​ANT1 ROUA MAT EPEISODIA ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 26 ΠΕΜΠΤΗ 30/10/14
Ο Δημήτρης μετανιώνει που φίλησε την Ιωάννα και τον πνίγουν οι τύψεις. Παράλληλα, η Στέλλα ξεκαθαρίζει στον Μάξιμο πως δεν έχει δικαίωμα να κρατάει την Ρουμπίνη σε αναμονή, και του δίνει περιθώριο δυο μηνών για να αφήσει τη γυναίκα του. Η Βίκυ συναντιέται με τον Μιχαήλ ο οποίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει να μην παντρευτεί.. Μετά την ανακάλυψη των φωτογραφιών, η Αλέξια τρομοκρατημένη, θέλει να πάει στην αστυνομία φέρνοντας Σάββα και Βίκυ σε πολύ δύσκολη θέση. Στο μεταξύ, ο Ηρόδοτος με την Παυλίνα κάνουν μια πολύ καλή αρχή στη σχέση τους. Η Ιωάννα συναντιέται με τον βιολογικό πατέρα του παιδιού της και μαθαίνει τις πραγματικές προθέσεις του. Ο Δημήτρης αδυνατώντας να χωνέψει αυτό που έκανε αποφασίζει να τα αφήσει όλα πίσω και να φύγει για το εξωτερικό.
ANT1 ROUA MAT EPEISODIA VIDEO


​Όρκος σιωπής επεισόδιο 14 ΠΕΜΠΤΗ 30/10/14. Ο Άρης λέει στην Ελένη πως έχει εμμονή με τον θάνατο του Παύλου και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Ο Τόνυ στήνει παγίδα για τον Άγγελο. Η Στέλλα και ο Σταύρος ξεκινούν το σχέδιο τους. Η Σοφία γυρίζει στην Αθήνα.
Όρκος σιωπής επεισόδιο 14 ORKOS SIOPIS EPEISODIA STAR SIGMA TV


​Όνειρο Ήταν τι θα δούμε σήμερα 29/10/2014

Ο Πάνος μαζί με τη Στέλλα παίρνουν την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας.
Κάθε μέρα που περνάει η Ήβη δένεται όλο και περισσότερο μαζί με τον Άγγελο.Ο Βίκτωρας πλέον πιστεύει πως έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή ώστε να αναλάβει την αρχηγία όλης αυτής της κατάστασης και θα ξεκινήσει να αναζητά τη Δόμνα,που φαίνεται  να είναι υπεύθυνη για πολλά γεγονότα και καταστάσεις που έχουν συμβεί στην οικογένεια Δραγούμη όχι όμως χωρίς κάποιον λόγο.Θα ανακαλύψει  όμως ένα πολύ μεγάλο μυστικό από το παρελθόν όπου και θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει όλο το τοπίο. 


​Η Εκδρομή τι θα δούμε σήμερα 29/10/2014

Πλέον όλες οι εξελίξεις έχουν ξεφύγει από κάθε όριο αφού όλοι οι θαμώνες που βρίσκονται στον ξενώνα έχουν εγκλωβιστεί χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν. Ο Λάζαρος έχει πάει μαζί με την Έλλη ώστε να χτενίσουν όλη την περιοχή για να μπορέσουν να ξαναβρούν το παιδί τους.  Αλήθεια όμως ποiος ξέρει από όλους αυτούς  τι πραγματικά έχει συμβεί! 


​ANT1 ROUA MAT EPEISODIA ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 25 ΤΕΤΑΡΤΗ 29/10/14
Ο Μάξιμος αποκαλύπτει στη Ρουμπίνη ότι υιοθετήσανε με την Ιωάννα ένα μωρό. Η Ρουμπίνη μετά την ψυχρολουσία δίνει τελική διορία στον Μάξιμο δύο μήνες, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να χωρίσει οριστικά. Αλλιώς του προαναγγέλλει το τέλος της σχέσης τους. Κι όσο ο Μάξιμος κερδίζει χρόνο, τόσο δένεται με το μωρό, ενώ την ίδια στιγμή στο σπίτι του υπάρχει μια αρμονική σχέση με την Ιωάννα και το παιδί. Η Βίκυ είναι αποφασισμένη να παντρευτεί τον Σάββα και το ανακοινώνει σε όλους. Όταν το μαθαίνει ο Μιχαήλ, καταρρακώνεται. Ο βιολογικός πατέρας του υιοθετημένου μωρού επικοινωνεί με την Ιωάννα και ζητάει μαζί της συνάντηση, γεγονός που της προκαλεί όχι μόνο πανικό αλλά και φόβο. Ο Δημήτρης είναι στο πλευρό της και προσπαθεί να την ησυχάσει, όμως για πρώτη φορά με αφορμή αυτό το γεγονός, θα έρθουν πολύ κοντά….
ANT1 ROUA MAT EPEISODIA VIDEO


​Όρκος σιωπής επεισόδιο 13 ΤΕΤΑΡΤΗ 29/10/14. Ο Άρης λέει στην Ελένη πως έχει εμμονή με τον θάνατο του Παύλου και αυτό τους φέρνει πιο κοντά. Ο Τόνυ στήνει παγίδα για τον Άγγελο. Η Στέλλα και ο Σταύρος ξεκινούν το σχέδιο τους. Η Σοφία γυρίζει στην Αθήνα.
Όρκος σιωπής επεισόδιο 13 ORKOS SIOPIS EPEISODIA STAR SIGMA TV


​ANT1 ROUA MAT EPEISODIA ΡΟΥΑ ΜΑΤ Επεισόδιο 24 ΤΡΙΤΗ 28/10/14
Ο Μάξιμος με τον φόβο ότι θα δει η Ρουμπίνη, τις φωτογραφίες με το μωρό και την Ιωάννα, γίνεται έξαλλος με την Βίκυ που τις ανέβασε στο διαδίκτυο, χωρίς όμως να μπορεί να πει τον πραγματικό λόγο. Αναγκάζεται όμως να το ομολογήσει στην Ρουμπινή. Ένας απεγνωσμένος έρωτας γεννήθηκε όταν ο Ηρόδοτος συνάντησε την Παυλίνα που όμως στη παρούσα φάση έχει ξεκινήσει να βγαίνει με κάποιον άλλο. Η Βίκυ πιάνει δουλειά στο εργοστάσιο και ρωτά ευθέως τον Μιχαήλ που της παραδέχεται ότι έκανε έρωτα με άλλη γυναίκα. Ως αντίδραση η Βίκυ προτείνει στον Σάββα να παντρευτούν άμεσα, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Οι υποψίες της Ειρήνης σχετικά με τον «κρυμμένο» έρωτα του Δημήτρη για την Ιωάννα, ενισχύονται από την συμπεριφορά του Δημήτρη και με ένα γεγονός….

ANT1 ROUA MAT EPEISODIA VIDEO

Μάνα x Ουρανού Επεισόδιο 7: Η Κατερίνα και ο Γρηγόρης λείπουν και πολύ κόσμος αρχίζει και μαζεύεται στο σπίτι αλλά μάλλον δεν  θα βγει σε καλό... Η Αλεξία καλεί τον Πάνο για...

zwdia-28-10-14 Δείτε τα ζώδια για σήμερα 28/10/2014- Δείτε τι έχουν να πουν τα ζώδια για σας σήμερα.Ποιες είναι οι προβλέψεις και τα σχέδια γι αυτήν την

mprousko-28-10-2014 Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 28/10/2014- Η επίσκεψη που θα κάνει ο Αχιλλέας μαζί με την Μελίνα στο σπίτι της γιαγιάς Αδριανής δεν θα

dikaiosi-28-10-2014 Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 28/10/2014- Ο Νικηφόρος θα μάθει κάτι που θα τον ανησυχήσει και αυτό το νέο θα το ακούσει από τη μάνα του,

zwdia-27-10-14

Δείτε τα ζώδια για σήμερα 27/10/2014- Δείτε τι έχουν να πουν τα ζώδια για σας σήμερα.Ποιες είναι οι προβλέψεις και τα σχέδια γι αυτήν την

tamam-27-10-2014 Ταμάμ τι θα δούμε σήμερα 27/10/2014- Η Έλλη ώστε να μπορέσει να καταφέρει να ξυπνήσει την Ντιλέκ και να τη βοηθήσει να ξεφύγει από τους

dikaiosi-27-10-2014 Δικαίωση τι θα δούμε σήμερα 27/10/2014- Τελικά ο Λευτέρης θα αποφασίσει να παίξει άλλο ένα χαρτί που έχει στο μανίκι του δηλαδή

roya-mat-27-10-2014 Ρουά Ματ τι θα δούμε σήμερα 27/10/2014- Η Ιωάννα έμαθε ένα πολύ ευχάριστο νέο και είναι τρελά ευτυχισμένη και αυτό έχει σχέση με την

mprousko-27-10-2014 Μπρούσκο τι θα δούμε σήμερα 27/10/2014- Η Αναστασία θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να μιλήσει στον Ματθαίο και να τα πει όλα

mana-x-ouranou-27-10-2014 Μάνα Χ ουρανού τι θα δούμε σήμερα 27/10/2014- Ο Πάνος έχει πάει στο σπίτι της Αλεξίας όπου και τον έχει καλέσει αλλά χωρίς να γνωρίζει το λόγο αφού η Αλεξία έχει

 Erxetai-h-ekpomph-Eeee Έρχεται η εκπομπή Εεεε!Μια εκπομπή λίγο διαφορετική απ όλες τις άλλες θα κάνει πρεμιέρα μέσα το σταθμό του Mega στις 5 Νοεμβρίου στη

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget