y

ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 28-29-30-31-32

oneiro-itan-epeisodia-28-29-30-31-32ONEIRO ITAN EPEISODIA - Όνειρο Ήταν Επεισόδια 28-29-30-31-32

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 28-Δευτέρα 29/9/2014


Συγκλονιστικές οι εξελίξεις σε αυτό το επεισόδιο της σειράς Όνειρο ήταν αφού αγνοούνται η Ήβη με το μωρό. Να εξηγήσουν γιατί εξαφανίστηκε η Ήβη με το μωρό τους προσπαθούν ο Αντώνης και η Άννα ξετυλίγοντας το ψυχολογικό προφίλ της Ήβης. Ο Αντώνης και η Άννα ελέγχουν και συνδυάζουν κάποιες πληροφορίες και ανακαλύπτουν ότι μίλησε στο τηλέφωνο πριν εξαφανιστεί με μια κοπέλα. Μετά από εκτεταμένες έρευνες τους,αποκαλύπτουν πως το τηλεφώνημα που πήρε η Ήβη ήταν από μια ψυχιατρική κλινική της Λαμίας και τότε διαπιστώνουν πως η Αγγελική μάλλον ζει.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 29-Τρίτη 30/9/2014

Την μεγάλη απόφαση παίρνουν ο Αντώνης και ο Πάνος να πάνε εκείνοι στην Λαμία για να ερευνήσουν και να ανακαλύψουν τι ακριβώς γίνεται. Από τον Πάνο όμως ζητούν η Στέλλα και η Άντρια να τις πάρει μαζί μέχρι την Αθήνα για να δουν οι ίδιες με τα μάτια τους το χώρο που ο Κατσιάς κρατούσε κλειδωμένη και κακοποιημένη την Ήβη.

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 30-Τετάρτη 1/10/2014

Μια συγκλονιστική ανακάλυψη κάνουν ο Αντώνης με τον Πάνο μαθαίνουν ότι η Αγγελική έχει πολύ καλές και στενές σχέσεις με μια νοσοκόμα την Ερασμία και τότε παίρνουν την απόφαση να την παρακολουθήσουν. Συντετριμμένες και γεμάτες τύψεις είναι η Στέλλα με την Άντρια όταν αντιλαμβάνονται το πόσο πολύ υπέφερε η Ήβη. Η Δόμνα έχει πάρει την απόφαση να εκδικηθεί τον Παύλο και έτσι συναντάει τον Βίκτωρα και του λέει πως ο Παύλος είχε σχεδιάσει τα πάντα για την απαγωγή της Ήβης και του μωρού...

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 31-Πέμπτη 2/10/2014

Σοκαρισμένη πάρα πολύ είναι η Στέλλα και πάει ο Πάνος εκτάκτως στην Αθήνα να την βρει. Συγκλονιστικές οι εξελίξει στην σειρά Όνειρο ήταν αφού η Ελπίδα θα πάρει πολλά ηρεμιστικά και θα καταρρεύσει.Ο Αντώνης κατόρθωσε να βρει την νοσοκόμα την Ερασμία και με αυτό τον τρόπο να προσεγγίσει την Αγγελική..

Όνειρο Ήταν Επεισόδιο 32-Παρασκευή 3/10/2014

Στην Άννα λέει η Ελπίδα ότι αφού διάβασε το ημερολόγιο της Αγγελικής καταλαβαίνει πως υπάρχουν πολλές γραμμένες ανακρίβειες για τον χαρακτήρα της Ήβης αλλά και για την περιγραφή που υπάρχει για το σπίτι τους. Στο σπίτι της Δραγούμη φτάνουν ο Αντώνης με την Αγγελική. Ένα συγκλονιστικό νέο μαθαίνει ο Βίκτωρας ότι το μωρό δεν ανήκει στην Ήβη αλλά στην Αγγελική

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget