y

Δευτέρα 9-6 Προβλεψεις ζωδια


​Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.

Η ζωή είναι το σχολείο μου. Προσπαθώ να αριστεύσω, ακολουθώντας τον δρόμο της αρετής.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Παραμένεις κάπως αδρανής και παρόλο που θέλεις να έχεις αρμονία και ισορροπία δεν προτίθεσαι να κάνεις πολλά πράγματα. Πιθανόν αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βρεθείς σε μια κατάσταση αρκετά χαλαρή με όλους όσους έχεις γύρω σου.

Έρωτας: Ένας Ζυγός μπορεί να σου αρέσει και συγχρόνως να σε φοβίζει γιατί νιώθεις ότι δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα μεταξύ σας, αν δεν πιέσεις εσύ με τον τρόπο σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Χωρίς να το θέλεις μπορεί να συμβιβάζεσαι με κάποια άτομα τα οποία δεν είναι και πολύ κοντά σου αλλά νιώθεις ότι δεν έχεις άλλη επιλογή. Άστο για λίγο, αν δεν βιάζεσαι, γιατί κάτι άλλο θα σου παρουσιαστεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Εάν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχεις την τάση να τα θέλεις όλα τέλεια και κυρίως να έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου αλλά και από τους άλλους.

Έρωτας: Ενώ έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου κάτι σε κρατάει μακριά από την χαρά γιατί νιώθεις ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα. Οτιδήποτε υπάρχει για ξεκαθάρισμα μην το κάνεις τώρα γιατί δεν έχεις την σωστή κρίση.

Οικονομικά & Καριέρα: Οδηγείσαι μέσα από την ρουτίνα γιατί δεν σου αρέσει να κάνεις κάτι καινούργιο και να ρισκάρεις γιατί φοβάσαι και δεν εμπιστεύεσαι. Παρ' όλα αυτά αν δεν αφεθείς να ταυτιστείς, δεν κινδυνεύεις να χαθείς ή να έχεις απώλειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα εμφανιστείς πολύ δυναμικά αλλά και συγχρόνως με μια ευελιξία που σε βοηθάει να πηγαίνεις παντού. Οπότε μπορεί να παίξεις για λίγο ρόλο πασπαρτού, χωρίς να σε ενοχλεί. Αντίθετα θα σου αρέσει γιατί δεν έχεις και πολλές ευθύνες.

Έρωτας: Η προσωπική σου ζωή έχει κάποιες αντιφάσεις. Ενώ γνωρίζεις κάποια άτομα που σου δείχνουν ενδιαφέρον, κάπως φρενάρει όλο αυτό γιατί παρουσιάζονται εμπόδια τα οποία είναι πάνω από τις δυνάμεις σου να υπερνικήσεις, κυρίως αν σχετίζεσαι με έναν Ταύρο.

Οικονομικά & Καριέρα: Όσο φιλοσοφείς την ζωή τόσο περισσότερο βρίσκεις κάποιες απαντήσεις και λύσεις απέναντι στα προβλήματα που σε καθυστερούν ή ακόμα και σε μπλοκάρουν να προχωρήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η φιλοσοφία σου χρειάζεται ανανέωση. Αντί να θυμώνεις, καλύτερα να συγκρατείς τα νεύρα σου, να αντιληφθείς βαθιά τα καλά κομμάτια που υπάρχουν στην ζωή σου και να τα ευγνωμονείς.

Έρωτας: Θέλεις να δημιουργήσεις ένα ήρεμο λιμάνι για να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που είσαι μαζί γι' αυτό μην αφήνεις κάποια ζιζάνια στην σκέψη σου να μπλοκάρουν τα συναισθήματά σου.

Οικονομικά & Καριέρα: Χωρίς να το έχεις καταλάβει νιώθεις ανασφάλεια γιατί είσαι σε μια συνεργασία η οποία τελικά δεν είναι εύκολη και μάλλον βρίσκεται προς το τέλος της.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Προσπαθείς να εξασφαλίσεις κάποιες συμφωνίες που μπορεί να έχουν γίνει μεταξύ συγγενών σου γιατί αυτό βοηθάει να υπάρχει αρμονική συνύπαρξη με όλους. Το ότι έχεις αναθεωρήσει κάποιες πεποιθήσεις θα σε βοηθήσουν να κοιτάξεις μπροστά σου.

Έρωτας: Όσο πιο απλά φέρεσαι τόσο θα εισπράττεις μια συμπεριφορά πολύ πιο άνετη και θετική. Για αυτό μερικές φορές καλύτερα να μην ζορίζεις τα θέματα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου για να κερδίσεις τελικά τον σεβασμό και την αγάπη που αναζητάς.

Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποιες σκέψεις κρυφές κι ίσως να φοβάσαι τι θα γίνει μέσα στην δουλειά σου είτε από το σύστημα που δεν σου αρέσει, είτε από ένα συνεργάτη που νομίζεις ότι σου βάζει τρικλοποδιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ο συμβιβασμός δείχνει ότι σου πηγαίνει βάσει του λογικού σου χαρακτήρα αλλά μέσα σου έχει ξεκινήσει κάτι διαφορετικό και ίσως να επαναστατείς με την παραμικρή πίεση. Το ζητούμενο είναι να λες την αλήθεια στον εαυτό σου.

Έρωτας: Υπάρχει μια μεγάλη ένταση μαζί με ενεργητικότητα από την πλευρά σου και επειδή δεν σου αρέσει να σε θεωρεί κανένας δεδομένο/η δεν κάνεις υποχωρήσεις σε τίποτε και για κανέναν.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες πληροφορίες από το εξωτερικό που σου φαίνονται καλές. Αυτές μπορεί να γίνουν ευκαιρίες, αν εσύ θέλεις να κινηθείς με περισσότερο τόλμη. Ένα νομικό θέμα που σε απασχολεί θα λήξει υπέρ σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Από εκεί που είχες ευγένεια και διάθεση να είσαι μέσα σε παρέες και να παίξεις ρόλο πρωταρχικό, ξαφνικά μπορεί να μαζεύεσαι και να νιώθεις ότι κάπου χρειάζεται να κοιτάξεις τι σε συμφέρει και τι όχι. Ένας φίλος μπορεί να σε απογοητεύσει με την συμπεριφορά του.

Έρωτας: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το πρόσωπο που είσαι μαζί και ο λόγος είναι ότι δεν σου αρέσει οι άλλοι να σε εκμεταλλεύονται ή αυτό πιστεύεις. Οπότε θα προσπαθήσεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα και κυρίως ό, τι σας χωρίζει και έχει να κάνει με κοινά οικονομικά.

Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να έχεις φερεγγυότητα στις πληρωμές σου και κυρίως αν έχεις κάνει κάποια συμβόλαια δεν θέλεις με τίποτε να υπερβείς το χρονικό διάστημα της ημερομηνίας λήξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Στην αρχή της ημέρας θα έχεις πολλά σκαμπανεβάσματα, οπότε ο στόχος σου θα αλλάξει γιατί δεν θα μπορείς να αποφασίσεις. Μετά όμως θα υπάρξει μια σταθερότητα και μεγαλύτερη σαφήνεια στα θέλω σου.

Έρωτας: Μπορεί να νιώθεις ότι ξαναγεννιέσαι από τις στάχτες σου και αυτό θα σου δώσει πίσω την χαμένη σου γοητεία. Η επαφή με Σκορπιό και κυρίως αν είναι ένα μεγαλύτερο άτομο θα σου δημιουργήσει μεν μια δυσκολία στο να εκφραστείς με ελευθερία αλλά θα σου αρέσει τρελά. Ο Καρκίνος πάντως είναι ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει γάντι γιατί έχετε κοινούς στόχους για την οικογένεια.

Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να συναντάς κάποια πρόσωπα που σου πουλάνε μεν κάποια παραμύθια αλλά εσένα να σε ανακουφίζουν. Θα χρειαστεί να προσαρμόσεις τα σχέδιά σου όμως για να έχουν περισσότερο ρεαλισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις ένα μικρό άγχος γιατί μπορεί να νιώθεις θλίψη ή διάθεση για απομάκρυνση από όλους και όλα. Σίγουρα φιλοσοφείς και βλέπεις την ζωή με ένα πιο σοβαρό μάτι. Όλος αυτός ο προβληματισμός πάντα βοηθάει και σε κάνει βλέπεις μέσα σου πιο βαθιά.

Έρωτας: Η αναγνώριση των λαθών σου μπορεί να σου δημιουργήσει μια έντονη ενοχή αλλά τουλάχιστον θα νιώσεις ανακούφιση. Η μυστική σκέψη ενός Ταύρου σε προβληματίζει αλλά αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι μαζί του γιατί υπάρχουν εμπόδια.

Οικονομικά & Καριέρα: Παρ' όλο που έχεις αμφιβολίες και ανησυχίες για κάτι που εδώ και καιρό προσπαθούσες, θα δεις ότι θα αμειφθείς ξαφνικά και χωρίς να το περίμενες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Το να αναβάλεις ή να γυρίζεις πίσω στο παρελθόν είναι πιο εύκολο για σένα παρά να δοκιμάσεις να ζήσεις το εδώ και τώρα. Το μυστικό είναι να αλλάξεις σκέψεις και για σένα και για τα άμεσα σχέδιά σου.

Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό μπορεί να γίνει τώρα πιο έντονη γιατί θα υπάρχει μια ισχυρή έλξη που θα σε καθοδηγεί. Ο Κριός μπορεί να σου κρατήσει κάποια μυστικά και κυρίως για οικονομικά στοιχεία.

Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκαστικά χρειάζεσαι ένα μάζεμα και γι' αυτό ένα άτομο από την οικογένεια σου ή ένας φίλος που ξέρει ακριβώς τι χρειάζεσαι θα σε βοηθήσει να βάλεις σωστά τις βάσεις. Όχι ότι δεν μπορείς και από μόνος/η σου, απλά μερικές φορές θέλεις και ένα σπρώξιμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το ότι διαθέτεις γερά νεύρα και αντοχές, το γνωρίζεις καλύτερα από όλους. Χωρίς να κάνεις αναφορές στο παρελθόν τουλάχιστον για σήμερα θα ανταμειφθείς με τον καλύτερο τρόπο γιατί δεν θα κολλήσεις στα παλιά. Η ζωή προχωράει μπροστά και εσύ χρειάζεσαι εναλλαγές.

Έρωτας: Ο Σκορπιός μπορεί να κρατάει τα ηνία της καρδιάς σου και να μην σε αφήνει να ξεφύγεις καθόλου από την επιρροή του. Εσύ θα κάνεις προσπάθειες, ακόμα και με έναν Ταύρο, για να βρεις ισορροπίες αλλά το μυαλό σου μπορεί να είναι κολλημένο εκεί.

Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θα διεκδικήσεις χρήματα και μάλιστα με ένα πιο έντονο τρόπο μπορεί να σε φέρει απέναντι από τον εαυτό σου γιατί δεν σου αρέσει να το κάνεις. Προτιμάς να γίνουν όλα πιο εύκολα και πιο απλά. Μπορεί να πάρεις από κάπου χρήματα αλλά υπό μορφή δανείου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Θέλεις να μπεις βαθιά στα γεγονότα και να μην έχεις μόνο την εξωτερική εικόνα γιατί είσαι ένα άτομο που τίποτε δεν κάνει επιφανειακά. Η ποιότητα πάνω στην τέχνη θα σε κάνει να αναζητήσεις ακριβά υλικά. Ένα ταξίδι επίσης που ίσως σε έχει καλέσει ένας φίλος σου Ταύρος σίγουρα θα σου κάνει καλό.

Έρωτας: Έχεις μαζέψει καλές συναισθηματικές εμπειρίες και για αυτό μπορεί να κρατηθείς σε ένα πολύ θετικό επίπεδο. Με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα κάνεις κάποιες συζητήσεις πολύ προσωπικές και θα αποκαλύψετε τα εσώψυχά σας. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο θα σε αναζητήσει και πιθανόν να το ακολουθήσεις.

Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προετοιμάσει το έδαφος για να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να κερδίσεις χρήματα. Η απολυτότητα μερικές φορές σε βοηθάει να οριοθετήσεις κάποιες συνεργασίες γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσεις χρήματα.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget