y

KARADAYI ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10

2ος Κυκλος KARADAYI ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 2ου κύκλου 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 Season 2 ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΜΑΧΙΡ ΦΕΡΙΝΤΕ

Το μυστήριο πυκνώνει, η πλοκή δυναμώνει και οι πρωταγωνιστές καλούνται ν' αντιμετωπίσουν ανυπέρβλητα εμπόδια...
Η αγάπη τους περνά από τις συμπληγάδες, ενώ την ίδια στιγμή ένα καινούργιο πρόσωπο διεκδικεί την καρδία της πρωταγωνίστριας. Η οικογένεια Καρά βιώνει τη μια απώλεια μετά την άλλη, χωρίς να μπορεί να βρει την άκρη του νήματος που θα την οδηγήσει στην αλήθεια και τη λύτρωση. Σ' αυτήν σεζόν έρχονται νέοι χαρακτήρες, που θα λατρέψετε ή θα μισήσετε, αφού άλλοτε εμφανίζονται ως «φύλακες άγγελοι» των κεντρικών προσώπων κι άλλοτε ως μοχθηροί εκδικητές.

Δευτέρα 26-5-2014

1 και 2 επεισόδιο


Η ομολογία του Μαχίρ σοκάρει τους πάντες. Ενώ, η Φεριντέ προσπαθεί να καταλάβει τους σκοπούς του Μαχίρ, εκπλήσσεται από την κατάθεση ενός μάρτυρα. Ο Καρανταγι πλησιάζει τον στόχο του αφού βρίσκεται πίσω απ' τα κάγκελα της φυλακής . Τώρα πια είναι κοντά στο να μάθει ποιος προξένησε όλα αυτά τα δεινά στην οικογένεια του... Η θυσία που έκανε ο Μαχίρ για την οικογένειά του, θα κάνει ακόμα πιο αδύνατο τον έρωτά του με τη Φεριντέ αλλά και εκείνη έχει στριμωχτεί για τα καλά ανάμεσα στον έρωτά και την οικογένειά της. Καθώς προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε, η καρδία της τη φέρνει ξανά στον Μαχίρ, όμως εκείνος θα της δώσει μια εντελώς ανέλπιστη λύση...

Τρίτη 27-5-2014

3 και 4 επεισόδιο


Ο Μαχίρ ο οποίος μαθαίνει ότι ένα αγαπημένο του πρόσωπο θα πεθάνει, δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και έρχεται σε συμφωνία με τον αρχηγό προκειμένου να μπορέσει να βγει απ' τη φυλακή. Στο μεταξύ ο Νετζντέτ κάνει ένα βήμα για μια εντελώς αλλιώτικη ζωή...

Όταν η Σονγκιούλ αντιλαμβάνεται ότι ο Ορχάν ήθελε να σκοτώσει τον Γιασίν, τότε τον καταδίδει στην αστυνομία. Μόλις το μαθαίνει ο Μαχίρ, παίρνει μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει τα πάντα. Παράλληλα, μετά το δημοσίευμα για εκείνην και τον Μαχίρ, η Φεριντέ μαθαίνει πως θα κληθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο.

Τετάρτη 28-5-2014


5 και 6 επεισόδιο


Το παιχνίδι του Νετζντέτ και του Τουργκούτ ξεκινά. Από την άλλη, Μαχίρ βρίσκεται πελαγωμένος και έντρομος καθώς αναζητά τρόπους να προστατέψει όλα του τα αγαπημένα πρόσωπα. Κανείς τώρα πια δεν είναι ασφαλής.

Η υγεία του Γιασίν βελτιώνεται, ενώ ο Ορχάν έχει φυλακιστεί και περιμένει τη δίκη του. Ο Μαχίρ και η Φεριντέ αναλαμβάνουν δράση όταν αντιλαμβάνονται πως η Μπαχάρ βρίσκεται σε κίνδυνο. Όμως θα βρουν ένα απρόσμενο εμπόδιο και η Φεριντέ θα πάει μόνη της στο σπίτι της φίλης της.

Πέμπτη 29-5-2014

7 και 8 επεισόδιο


Ο Μαχίρ και η Φεριντέ θα βρεθούν για ακόμα μια φορά σε δύσκολη θέση, αλλά είναι πιο αποφασισμένοι από ποτέ μετά από το τραγικό γεγονός. Από την άλλη , η οικογένεια Καρά αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και η Σαφιγιέ αναγκάζεται να εργαστεί στην οικογενειακή επιχείρηση.

Ο Μαχίρ και ο Ορχάν θα δικαστούν και θα λάβουν από μια πολύ βαριά ποινή. Έτσι, η υπόθεση του πατέρα τους θα γίνει στο έρμαιο στα χέρια των επιτηδείων. Η Φεριντέ είναι αποφασισμένη να θυσιάσει την προσωπική της ευτυχία, την αγάπη της και την οικογένειά της για να αποδοθεί δικαιοσύνη...


Παρασκευή 30-5-2014

9o και 10 επεισόδιο


Η δραπέτευση του Ορχάν έχει αναστατώσει την οικογένεια Καρά ενώ παράλληλα μια άλλη οικογένεια, η οικογένεια Σάντογλου, πετάει στα σύννεφα με τον επερχόμενο αρραβώνα της Φεριντέ. Όλοι δείχνουν να έχουν πειστεί με αυτόν τον λευκό αρραβώνα, εκτός από έναν, τον Μελίχ ο οποίος προειδοποιεί τη Φεριντέ.

Η Αϊτέν εγκαταλείπει το παλιό της σπίτι και πάει να ζήσει με τον Νετζντέτ παίρνοντας μαζί της και τη Νουρτέν. Ένα μεγάλο νέο έρχεται να χαροποιήσει τους συγγενείς του Μαχίρ και να τους κάνει να αρχίσουν ξανά να ελπίζουν .Τα πάντα είναι έτοιμα για τον αρραβώνα και μια μεγάλη έκπληξη κάνει τη Φεριντέ να σαστίσει.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget