y

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7-5-14


​Ο αστυνόμος Ορέστης Ιωάννου «στριμώχνει» τη Μελίνα στη διάρκεια της ανάκρισης, καθώς έχει πολλά στοιχεία εναντίον της, γεγονός που την τρομοκρατεί. Ο Αχιλλέας βρίσκεται δίπλα της και την υποστηρίζει, αλλά ανησυχεί κι αυτός πάρα πολύ.
Ο Σήφης μαθαίνει ότι η Αναστασία σκοπεύει να βρει τον πατέρα τους και της το απαγορεύει, ενώ παράλληλα η Δάφνη ανακαλύπτει τυχαία ότι ο Μάρκος έχει τη διεύθυνση του Παύλου Γιαννακάκη στην Ισπανία. Ο Μάρκος θα αναγκαστεί να παραδεχτεί κάποια πράγματα, αλλά θα αποφύγει να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια.
Η Χριστίνα απειλεί τη Δήμητρα και η παρέμβαση του Πάτροκλου θα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς η Χριστίνα τρομάζει από τις απειλές του. Ο Μηνάς μην βρίσκοντας άλλο τρόπο να πάρει πληροφορίες από τη Βασιλική για το τι συμβαίνει στην Κύπρο με τη Μελίνα, την πάει στην ταβέρνα και τη... μεθάει.
Η Βασιλική του ομολογεί, πως η αστυνομία στην Κύπρο έχει εμπλέξει τη Μελίνα στον φόνο της Αλεξίας. Όταν ο Μηνάς μεταφέρει τις πληροφορίες στον Σήφη, αυτός αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για να της συμπαρασταθεί.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget