y

ΜΠΡΟΥΣΚΟ 124-125-126-127-128 BROUSKO

BROUSKO EPEISODIA 124-125-126-127-128 Μπρούσκο Επεισόδια 124-125-126-127-128.Δείτε τις περιλήψεις και τα επεισόδια από το Μπρούσκο...
Μπρούσκο επεισόδιο 124-Δευτέρα 24-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Ο Σήφης έχει βάλει άντρες να φυλάνε το σπίτι της Αναστασίας παραμονές του γάμου της ώστε να μην πάει ο Ματθαίος στο σπίτι της Αναστασίας.Τον Ματθαίο προσπαθεί ο Μηνάς να του βάλει κάτι παράνομο ώστε να κατηγορηθεί να τον πιάσει η Αστυνομία ώστε να μην ενοχλήσει την Αναστασία. Η Μελίνα κάνει έπληξη στον Αχιλλέα στο οινοποιείο για να ρθουν πιο κοντά αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη τον Αχιλλέα να δίνει μεγάλη προσοχή στην Αλεξία με αποτέλεσμα η Μελίνα να θυμώνει.Ο Γιώργος είναι στην φυλακή και δηλώνει αθώος και ρίχνει απειλές προς τον Διαμαντή. Η Κωνσταντίνα είναι εξαφανισμένη στην Αθήνα κάνοντας την Δάφνη να είναι φοβισμένη με το τι, της συμβαίνει. Παράληλλα η Δάφνη έχει αποφασίσει να πει στον Μάρκο αν θα ναι μαζί του ή όχι. Ο Ματθαίος τυφλωμένος από το πάθος του για την Αναστασία μπαίνει στο πατρικό της και κάνει ακραία πράγματα για να μην γίνει ο γάμος της Αναστασίας.

Μπρούσκο επεισόδιο 125-Τρίτη 25-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Το μπάρτσελορ του ο Αντώνης το γιορτάζει παρέα με τον Σήφη που είναι πολύ χαρούμενος που παντρεύεται η αδερφή του και παρέα και με άλλους άντρες.Ο Σήφης λέει στον Μηνά ότι την Αναστασία να την συνοδέψουν άντρες με όπλα ώστε να μην γίνει τίποτα και ακυρωθεί ο γάμος. Ο Ματθαίος όμως δεν φοβάται τίποτα και βρίσκει την Αναστασία και κάνει τα πάντα για να την πείσει να φύγουν μαζί. Η Αναστασία μιλάει στον Διαμαντή και στον Σήφη και τους ανακοινώνει ότι δεν θέλει να παντρευτεί. Την απόφαση του Ματθαίου να θέλει να φύγει μαζί με την Αναστασία προσπαθεί ο Νεκτάριος που ναι μαζί του και ο Αχιλλέας από το τηλέφωνο να του αλλάξουν γνώμη. Ο Διαμαντής για να φοβίσει τον Ματθαίο αρχίζει να τον απειλεί αλλά ο Ματθαίος δεν φοβάται τίποτα και κλείνει εισιτήριο για Κύπρο και για την Αναστασία. Ο Ματθαίος δεν αλλάζει γνώμη με τίποτα και δεν φοβάται τίποτα και είναι αποφασισμένος να σταματήσει τον γάμο της Αναστασίας με κάθε τρόπο

Μπρούσκο επεισόδιο 126-Τετάρτη 26-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Ο Ματθαίος θα κάνει ότι μπορεί ώστε να μην γίνει αυτός ο γάμος του Αντώνη και της Αναστασίας.Η Αναστασία θα ξεκινήσει να πηγαίνει νύφη στην Εκκλησία περιφρουρούμενη από άντρες του Διαμαντή και του Σήφη που θέλουν οπωσδήποτε να γίνει αυτός ο γάμος.Ο Αχιλλέας και η Μελίνα είναι στην Κύπρο γεμάτη αγωνία για το τι θα γίνει μαθαίνοντας τις εξελίξεις από τον Νεκτάριο όπου βρίσκεται στην Κρήτη.Τη Μελίνα θα διαταράξει ένα πακέτο όπου θα παραλάβει και μέσα στο πακέτο αυτό θα υπάρχει ένα ερωτικό παιχνίδι όπου μπορεί στο τέλος να της γίνει και πολύ επικίνδυνο αφού θα κρύβει πολλά μυστικά.Στο μεταξύ από την Αθήνα θα επιστρέψει η Κωνσταντίνα πάρα πολύ στενοχωρημένη αφού το ραντεβού της που είχε με τον παλιό της έρωτα δεν θα πάει και τόσο καλά και θα τα εκμυστηρευθεί όλα στον Μάρκο.Ο Ματθαίος θα κάνει το λάθος να μιλήσει στην Αναστασία μέσα στο γλέντι όπου και θα γίνει χαμός αφού θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις σε όλους αλλά και στον Σήφη όπου θέλει να σηκωθεί να φύγει ο Ματθαίος από εκεί.

Μπρούσκο επεισόδιο 127-Πέμπτη 27-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Το λάθος που θα κάνει ο Ματθαίος να μιλήσει στην Αναστασία στο γλέντι του γάμου θα εξοργίσει τον Αντώνη αλλά και τον Σήφη όπου θα προκαλέσει ένα μεγάλο επεισόδιο.Η παράξενη συμπεριφορά της Αλίκης στο γλέντι θα εξοργίσει την Βασιλική όπου θα ξεσπάσει στον Μήνα.Κάποια πληροφορία που θα φτάσει στα αυτιά του Μάρκου θα τον τρομοκράτησει και ποια είναι αυτή:::ότι ο φάκελος του εμπόρου των ναρκωτικών θα ξανά ανοίξει!!!Ο Νεκτάριος πάλι κρυφά από τα αδέρφια του συνεχίζει να ψάχνει ξανά για την υιοθεσία.Η Δάφνη είναι πάρα πολύ αγχωμένη αφού έχει φτάσει η ώρα που θα μάθει τι φυλο έχει το μωράκι που περιμένει.Οι επαφές με ένα παράξενο πρόσωπο αλλά και πολύ γνώριμο όπου θα έχει ο Διαμαντής θα γίνει η αιτία να βρεθεί η λύση από ένα μυστήριο.Ο Αχιλλέας θα προκαλέσει τη Μελίνα με έναν πολύ παράξενο τρόπο και εκείνη την ώρα θα καταλάβει ότι δεν αντέχει να χάσει τη Μελίνα από τη ζωή του και από τότε ξανάρχονται κοντά και μοιάζουν να είναι πιο αγαπημένη από ποτέ.Αυτή η αρμονική αγάπης Μελίνας Αχιλλέα δεν θα κρατήσει για πολύ αφού ο Σηφης την έχει πάρα πολυ ανάγκη και θα την ειδοποίησει για την επέμβαση του.

Μπρούσκο επεισόδιο 128-Παρασκευή 28-03-2014

Περίληψη Μπρούσκο: Η Μελίνα θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να σταθεί δίπλα στον Σήφη την ώρα της επέμβασης αλλά δυστυχώς γι αυτή η απόφαση της θα είναι και καθοριστική για τη σχέση της με τον Αχιλλέα αφού η συμπεριφορά του θα έχει φτάσει στα άκρα.Η Βασιλική μαζί με το Μηνά θα έχουν έναν έντονο τσακωμό για το αν θα μείνει η Μελίνα στο σπίτι τους όταν θα έρθει για την επέμβαση του Σήφη αλλά τελικά τη λύση στον τσακωμό τους θα την δώσει ο Σήφης.Ο Σήφης θα δεχτεί μία έντονη εξομολόγηση από την Αγγελική και θα του πει τι αισθάνεται γι αυτόν μετά από εκείνη την ώρα ο Σήφης θα είναι προβληματισμένος αλλά και συγκινημένος ταυτόχρονα.Τα νέα στα αυτιά του Νεκτάριου δεν αργούν να φτάσουν από τον καινούργιο ντετέκτιβ αφού θα του επιβεβαίωσει ότι η ληξιαρχική πράξη γέννησης είναι πλαστή,αυτή η απόδειξη θα εξοργίσει το Νεκτάριο και θα απαιτήσει απ όλα τα αδέρφια του να κάνουν εξέταση DNA.Ο Διαμαντής που για κακή του τύχη θα έχει νέα προβλήματα αφού η Δάφνη θα ανακαλύψει τις επαφές που έχει με την Ευριδίκη και η Δάφνη δεν θα κρατήσει το μυστικό για πολύ και θα τα πει όλα.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget