y

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 107-108-109-110-111-112 VIDEO

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI EPEISODIA 107-108-109-110-111-112 VIDEO
Ο Mahir αποφασίζει να βρει τους πραγματικούς ενόχους και να αθωωθεί ο πατέρας του. Στην προσπάθεια του να βρει την αλήθεια ερωτεύεται την δικαστικό FERIDE, με την οποία πολλές φορές έρχεται σε σύγκρουση.
epeisodio Karadayı Bölüm ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 107-108





Mahir, Feride'nin Sinan'la nikah masasına oturduğunu duyunca delirir. Sevdiği kadının başkasının karısı olmasına izin vermeyecektir. Bu oyunu bozmak için harekete geçer..
Feride nikah organizasyonunda Sinan'ın bir günahı olmadığını düşünürken Sinan'ın aşkını itiraf etmesiyle şoke olur. Bunu da öğrenen Mahir için artık durmak, sabretmek diye bir seçenek yoktur... Yaptıklarının hesabını sormak için Sinan'ın karşısına dikilir ancak bu başına ummadığı dertler açacaktır...
Feride bu nişan oyununu bitirmeye kararlıdır. Neticede babasını üzmeyi bile göze almıştır. Ama hiç beklemediği bir şey olur. En güvendiği insan tarafından sırtından bıçaklanır...
Mahir bir yandan Sinan'la uğraşırken diğer taraftan Turgut'un suçlarını ispat etmek için Suat'ın peşine düşer. Suat'ı yakalamak için zekice bir plan kuran Mahir hiç beklemediği biriyle yüz yüze gelir.


epeisodio Karadayı Bölüm ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 109-110

Bugüne kadar yaşadığı zor günlerin en karasıyla yüz yüzedir Mahir. Sevdiği kadının babası bu aşkın imkansızlığını anlatırken sessizce dinlemek zorundadır.
Feride, hayatındaki en önemli iki erkeğin karşı karşıya olduğundan habersiz, Sinan'ı girdiği yoldan geri çevirmeye çalışmaktadır. Oysa her şey Mehmet Saim'in kurduğu düzende ilerlemektedir.
Mahir, elinden kaçırdığı Suat'ın peşine düşer. Turgut'un duruşmasına az kalmıştır ve bir delil bulmak zorundadır. Turgut ise tutuklu yargılanmaya kararı çıkarsa, kendi yakalattığı suçlularla aynı hapishanede olmanın tedirginliğini yaşar.. Buna bir çözüm bulması gerekmektedir.


epeisodio Karadayı Bölüm ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 111-112
Mahir ve Feride'nin sevdası karşısında çaresiz kalan Mehmet Saim son kozunu oynar. Feride'yi asla cevap veremeyeceği bir soruyla baş başa bırakır. Feride ya babasının dediğini yapacaktır ya da ömür boyu verdiği kararın yükünü taşıyacaktır. Feride bu seçimi yapamaz ama Mehmet Saim geri adım atmayınca Feride'ye eden ayrılmaktan başka yol kalmaz.
Mahir, Feride ve babası arasında gerginliğe sebep olduğu için üzülür. Feride'nin kararı ne olursa olsun buna uyacağını bildirir. Feride ne babasını çiğnemek ister ne Mahir'den vazgeçebilir.
Turgut'un duruşma günü gelmiştir. Turgut hazırlığını yapmış, hakkındaki bütün suçlamaların düşeceğinden emin mahkeme salonuna girer. Oysa hiç beklemediği sürpriz bir tanık bütün dengeleri alt üst edecektir.


Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget