y

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85 - 86 - 87 - 88 - 89 BROUSKO

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85 - 86 - 87 - 88 - 89 BROUSKO EPEISODIO.Μπρουσκο επεισοδιο 85 - Δευτερα 29-1-14
Μπρουσκο επεισόδιο 85 - Στην Κύπρο η Δάφνη κάνει τις διακοπές της.Στην Κωσταντίνα η Αδριανή κανονίζει να τις γνωρίσει γαμπρους. Ο Μηνάς κάνει μεγάλες προσπάθειες να ηρεμήσει την Βασιλικη για το ψέμα του. Της Ειρηνης λέει ο Νεκτάριος να πάει το σίδηρο που έπινε η Μελινα για ανάλυση να δούνε τι γίνεται.Ο Σήφης λέει στον Μηνά να μιλήσει στην Εύα για να τα ξαναβρούν. Ο Ματθαίος συναντάει τους δικηγόρους του και τους λεει να προβουν στις κατάλληλες ενέργεις για να σταματήσει η συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες. Η Μελίνα ειναι σε άσχημη ψυχολογική κατασταση και ο Αχιλλέας είναι δίπλα της. Η Αναστασία ανακοινώνει τους αρραβώνε της με τον Αντώνη. Το dvd που έκρυβε ο Σήφης βρήκε η Στεφανία και το βλέπουν η Αγγελική με τον Μάρκο.

Μπρουσκο επεισοδιο 86 - Τριτη 28-1-14
Μπρουσκο επεισοδιο 86 - Ο Σήφης τρομοκρατημένος μαζί με την Αναστασία ανακαλύπτουν ότι το dvd που δείχνει τον πατέρα της Μελινας με την βόβμα είναι εξαφανισμενο και καταλήγει στα χέρια του Μάρκου. Οι γαμπροί που προξενεύει η Αδριανή στην Κώσταντινα προκύπτουν να χουν προβλήματα. Η Δάφνη δεν κρατιέται και τηλεφωνεί στον Μαρκο. Τα λεφτα του Μηνά τα χαίρονται η Αλίκη με τον πατέρα της και ο Μηνας δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Διαμαντής προσπαθεί να μην διαλυθεί η συνεργασία με τους Ματθαίους και τηλεφωνεί στον Αχιλλεα αλλα δεν καταφέρνει τίποτα. Η Ευριδίκη έχει βάλει στο μάτι την Μελίνα με κίνδυνο ακόμα και την ζωή της Μελίνας.

Μπρουσκο επεισοδιο 87 - Τετάρτη 29-1-14
Μπρουσκο επεισόδιο 87 - Η Δάφνη προσπαθεί να γλιτώσει την Μελινα από έναν δολοφόνο κινδυνεύοντας η ίδια. Ο Αχιλλεας με τον Νεκτάριο τσακώνονται με τον Ματθαίο γιατί θέλει να βγάλει την φωτογραφία του πατέρα τους απο το γραφείο. Οι Ματθαίοι πιστεύουν οτι πίσω από τον δολόφονο που πήγε να πιάσει την Μελίνα κρύβονται οι Γιαννακάκηδες και πάνε στην Κρήτη για να τελειώνουν με την συνεργασία τους. Ο Μηνάς προσπαθεί να μάθει που χαλαέι τα λεφτά που του πήρε ο πατέρας της Αλίκης και χειροδικει.
Η Αναστασία αποφάσισε να κανει καινουργια αρχη και να ξεχάσει το παρελθον και δωρίζει το νυφικό που θα φόραγε αν παντρευόταν τον Ματθαίο. Ο Μαρκος λέει στον Σηφη ότι θα συνεργαστει με ανταγωνιστες της οινοποίας του και ερχονται σε ρήξη. Η Εύα θέλει πολύ να συναντήσει τον Σηφη εκείνος δέχεται αλλα είναι παγωμένος μαζί της. Ο Αχιλλεας οργισμένος στο σπίτι του Διαμαντη ορμάει στον Σηφη και τον φωνάζει ΔΟΛΟΦΟΝΟ και οτι έβαλε κάποιον να δολοφονήσει την Μελίνα.

Μπρουσκο επεισοδιο 88 - Πέμπτη 30-1-14
Μπρουσκο επεισοδιο 88 - Στα χέρια θα πιαστούν ο Σήφης και ο Αχιλλέας και θα ρίξουν βαριές κατηγορίες ο ένας στον άλλον. Ετσι ο συνεταιρισμός είναι έτοιμος να διαλυθεί και ο Διαμαντής ανγκάζεται να εκβιάσει τον Ματθαίο σε οικονομικα και σε άλλα θέματα. Η Αναστασία ειναι αποφασισμένη να παντρευτουν με τον Αντωνη και εκείνος συναντάει τον Ματθαίο ώστε να μην ξανενοχλήσει την Αναστασία αλλά ο Ματθαίος αντιδρα και δεν αρέσει καθόλου του Αντώνη. Η Εύα παρακαλάει τον Σήφη να ναι μαζί αλλα εκείνος είναι ακόμα ψυχρός μαζί της. Ο Σήφης επειδή ειναι πολύ θυμωμένος με την Μελινα μια τρομερη αποκάλυψη θα της κάνει που θα φέρουν τα πανω κατω σε όλους. Η Αλίκη πιάνει την Βασιλικη και τις λέει τα πάντα για τον Μηνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Επεισόδιο 89 - Παρασκευή 31.1.14
Μπρουσκο επεισοδιο 89 - Ο Ματθαίος δεν συγκινείται από τις προειδοποιήσεις του Αντώνη, κάνοντας ξεκάθαρη τη θέση του πάνω στο θέμα της Αναστασίας. Ενώ ο Αντώνης τολμά να εκφράσει το παράπονό του και στον Διαμαντή για τη στάση που κράτησε απέναντι στη σχέση του με την Αναστασία, μαθαίνει όμως τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει για να γίνει αποδεκτός. Ο Αχιλλέας έξαλλος ζητά από τον Μηνά να μεταφέρει στον Σήφη τις προθέσεις του πάνω στο θέμα της Μελίνας. Η Βασιλική αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Μηνά και τον ενημερώνει πως τα ξέρει όλα για την ιστορία με την Αλίκη. Ενώ η Αλίκη για να ξεπληρώσει τον Μηνά, του βάζει όρους που θα θέσουν και πάλι σε κίνδυνο τη σχέση του με τη Βασιλική. Παρά την κάθετη στάση του Διαμαντή, ο Ματθαίος αποφασίζει να μείνει στην Κρήτη και να μην επιστρέψει στην Κύπρο με τον Αχιλλέα και βρίσκει την Αναστασία για να μάθει τους λόγους αυτού του αρραβώνα. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει απρόβλεπτα, ενώ παρόντες είναι και ο Σήφης με τον Αντώνη. Ο Γιώργος πηγαίνει στην Κύπρο για να συναντήσει τη Μελίνα μετά και την αποκάλυψη που έκανε στη γυναίκα του ότι εκείνος ήταν που έβαλε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο των Ματθαίων, προκαλώντας τον θάνατό τους.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ BOUSKO VIDEO

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget