y

Η προδοσια επεισοδια 75, 76, 77, 78, 80 akarsu

Η προδοσια η συλλογή-επεισοδιο 75,76,77,78,80 akarsu Η προδοσια  επεισοδιο 75

Ο Σεντάτ τελικά θα πάει στο νοσοκομείο μετά από την πολύ μεγάλη υπομονή και επιμονή του Μετε,αλλά δυστυχώς τα νέα που θα ακούσουν δεν είναι καθόλου ευχάριστα για την κατάσταση της Ιτζι.Ο Σονερ περνει μια μεγάλη απόφαση,γιατί θα θέλει να σταματήσει την κακή μεταχείριση που έχει η Αιλιν από τον Μουράτ.


Η προδοσια επεισοδιο 76


Όταν θα ετοιμάζονται για μονομαχία  ο Αλί και ο ψαράς τότε είναι  που θα τους ανακοινώσει η Καρολιν ότι είναι έγκυος.Το μεγάλο ερώτημα είναι όμως το τι θα αποφασίσει ο Αλί,γιατί περιμένει παιδί από δύο γυναίκες που του έχουν σημαδέψει τη ζωή.


 

Η προδοσια επεισοδιο 77


Ο Χακάν θα τις κάνει μια πρόταση της Μπεριν όταν θα συναντηθούν μαζί.Θα της πει ότι μπορεί να σώσει τον Αχμέτ αλλά θα θελήσει ενα αντάλλαγμα απ αυτήν.Ο Σονέρ μετά από συνεννόηση με τον Μουράτ θα φύγει από το σπίτι, αλλά πριν φύγει από το σπίτι θα βρει μια ευκαιρία να περάσει μια πολύ όμορφη μέρα με την Αϊλίν.

Η προδοσια επεισοδιο 78


Οι φίλοι του Αχμέτ θα προσπαθήσουν αλλά χωρίς καμία επιτυχία να τον φυγαδεύσουν απο το νοσοκομείο.Ό Χικμετ  θα πάει να βρει την Τζεμιλε στη δουλειά για να κάνουν μια συζήτηση μαζί,αλλά εκεί όμως θα βρίσκεται και ο Αλί.

Η προδοσια επεισοδιο 80


Η Αϊλίν θα αναστατωθεί  όταν θα μάθει ότι ο Σονερ έχει πάρει μια απόφαση ώστε να πάει να ζήσει για μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό.Η Αϊλίν μόλις το μάθει δεν θα μπορεί να τον αποχαιρετήσει.Ο Μετε θα πάει να συμμετάσχει σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό μετά το συγκρότημά του.Το κοινό όμως θα ανταποκριθεί  και θα τον αποδεκτή τόσο θερμά όπου θα έχει καινούργιες ευκαιρίες για τη ζωή του.
Στο νοσοκομείο όμως με την κατάσταση της Ιντζι τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά.

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget