y

ΖΩΔΙΑ 21-1-2014

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 21/1.Δεν μπορώ να διδάξω σε κανέναν τίποτε. Μπορώ μόνο να τον κάνω να σκέφτεται.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η γενική σας εικόνα είναι βελτιωμένη για αυτό θα κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά μέσω των άλλων οι οποίοι θα πρέπει να έχουν διάθεση συνεργασίας για να πετύχετε. Επειδή μερικές φορές καθηλώνεστε από τις απαιτήσεις των άλλων ίσως να μην βλέπετε τις δικές σας ανάγκες.
Έρωτας: Ανακαλύπτετε κάποια κρυφά χαρίσματα του συντρόφου σας τα οποία ίσως να μην τα είχατε καταλάβει. Το καλό είναι ότι τελειώνουν κάπως οι έντονες υποχρεώσεις που είχατε και από εδώ και στο εξής θα βελτιωθεί η σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας ταυτότητα πιθανόν να χαθεί για λίγο στις ανάγκες μιας συνεργασίας ή ακόμα και μιας προσωπικής επαφής η οποία δεν σας αφήνει αμέτοχους, αντίθετα σας σπρώχνει να κάνετε ακόμα και υπερβολές.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Χρειάζεστε ισορροπίες και αν δεν τις αποκτήσετε, θα κινδυνέψετε να έχετε εντάσεις από φίλους ή ακόμα από μια ομάδα ατόμων που έχετε κοινές ιδέες. Θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προοδευτικοί και ανοικτοί. Το να προσέξετε την διατροφή σας ή τα ρούχα σας θα είναι κάτι που θα σας ανακουφίσει σε ψυχικό επίπεδο.
Έρωτας: Η επαφή με Ζυγό, Τοξότη ή Υδροχόο μπορεί να είναι αναγκαία και στην προκειμένη φάση θα αναγκαστείτε να αλλάξετε εσείς και όχι ο άλλος.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποιες ανασφάλειες από προσωπικά ανοίγματα τα οποία για να τα κλείσετε πιο εύκολα ίσως θα χρειαστεί να κάνετε ελιγμούς.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε σε μια φάση που ό, τι και να κάνετε θα προχωρήσει πιο εύκολα και αυτό θα βοηθήσει στο να πάρετε θέση σε ένα θέμα σπουδών ή για μια μετακίνηση που περιμένετε εδώ και πολύ καιρό.
Έρωτας: Είστε ανοικτοί και ερωτικοί και αυτό θα σας βοηθήσει στο να ανοίξετε πιο εύκολα τα χαρτιά σας. Ο Ζυγός είναι ένα πρόσωπο που τα πάτε καλά μαζί. Από την άλλη ένα μεγαλύτερο πρόσωπο από εσάς κυρίως ένας Σκορπιός θα θελήσει για να τα ξαναβρείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ευκαιρίες οι οποίες θα σας ανοίξουν κάποιες πόρτες πιο εύκολα. Για αυτό αξίζει τον κόπο να αγωνιστείτε για κάτι που έχετε ξεκινήσει. Μην φοβόσαστε τα αποτελέσματα γιατί όσο περνάει ο καιρός όλο και κάτι καλύτερο θα γίνεται.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Μπορεί να περιμένατε αλλιώς τα πράγματα και αλλιώς να γίνουν. Αυτό βέβαια εξαρτάται από εσάς γιατί θα βρεθείτε μπροστά σε εξελίξεις τις οποίες ίσως θα χρειαστεί ιδιαίτερο ταλέντο για να τις διαχειριστείτε.
Έρωτας: Αντιμετωπίζετε πολύ ευχάριστα μια κατάσταση που παλιά την φοβόσασταν για αυτό ίσως πρέπει να επιδιώξετε να έρθετε πιο κοντά με το άτομο που θέλετε. Το να μιλάτε αλλά χωρίς να λέτε υπερβολές θα σας βοηθήσει στην καλύτερη επαφή.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις τις οποίες τις έχετε χρεωθεί πολύ περισσότερο από ό, τι πιστεύατε. Αν όμως βάλετε την εξυπνάδα και την διπλωματία και δεν τα πάρετε όλα προσωπικά, θα δείτε ότι θα τα καταφέρετε.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Η προσωπικότητά σας θα εκφραστεί περισσότερο γιατί θα αναγκαστείτε να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας βάζοντας σε προτεραιότητα τις ανάγκες των άλλων. Για αυτό τον λόγο μπορεί να γίνετε περισσότερο ανοικτοί ή και εξτρίμ ακόμα και στην εμφάνιση.
Έρωτας: Η σχέση που έχετε μπορεί να σας πηγαίνει περισσότερο να είστε φίλοι και μετά να κερδίσετε τα υπόλοιπα με αγώνα και κόπο. Αυτό μπορεί να σας ενοχλεί αλλά αυτή είναι η αλήθεια και κυρίως αν σας ενδιαφέρει ένας Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας ταυτότητα μπορεί να αλλάξει για ένα μικρό διάστημα και ίσως να μην φαίνεστε τόσο πολύ όσο θα θέλατε γιατί η αναγκαιότητα της συμμετοχής σε μια ομάδα μπορεί να είναι απαραίτητη. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε κάποια χρήματα πιο εύκολα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Θέλετε να μαζέψετε κοντά σας κάποια πρόσωπα τα οποία ίσως να μην είναι και τόσο συμβατά με την προσωπικότητά σας για αυτό θα χρειαστεί να ανοίξει το μυαλό σας πολύ περισσότερο και να μην μένετε στα ίδια και στα ίδια.
Έρωτας: Ο Υδροχόος είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να σας πλησιάσει και με τον τρόπο του να σας δείξει τον έρωτά του αλλά πιθανόν εσείς να μην το πιάσετε γιατί αλλιώς τα έχετε μέσα στο μυαλό σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές αλλά με ένα πιο εύκολο τρόπο, αναζητώντας συνεργασίες που θα έχουν ένα είδος κοινής κατανόησης για τον στόχο σας. Η αναβάθμιση υπηρεσιών ή ακόμα και σε ηλεκτρονικό υπολογιστή ή προγράμματα θα δείτε ότι είναι απαραίτητη.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Πιθανόν να απομονωθείτε χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τελικά θα είναι κάτι το πολύ δύσκολο όσο νομίζετε. Ο λόγος είναι ότι μπορεί η ενέργειά σας να είναι κάπως πεσμένη και να θέλετε με κάποιο τρόπο να την ενισχύσετε.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Ιχθύ θα σας δημιουργήσει κάποια κενά και πιθανόν να μην έχετε την διάθεση να ανακατευτείτε σε πιο πολλά πράγματα. Στην επαφή επίσης με Παρθένο μπορεί τελικά να μην έχετε άμεσο αποτέλεσμα, κυρίως αν συναντηθείτε για να λύσετε κάποιες διαφορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα ξεκινήσει σταδιακά μια αλλαγή η οποία θα σας αλλάξει κάποια δεδομένα γιατί θα δείτε πιο εύκολα τι θα πρέπει να κάνετε για να απεγκλωβιστείτε από κάτι που δεν σας φέρνει κέρδη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείτε να προσεγγίσετε κάποιους φίλους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα αλλά ίσως να μην υπάρχει για λίγο το αποτέλεσμα που περιμένατε. Πιθανόν περνώντας οι ημέρες να αλλάξουν κάπως τα δεδομένα και να υπάρχει άμεση αντίδραση.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες σας απομακρύνουν από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε μην το παρατραβήξετε γιατί θα δείτε ότι κάνετε μερικές φορές υπερβολές κυρίως αν το πρόσωπο είναι Παρθένος. Πάντως η επικοινωνία με τον Υδροχόο θα είναι μαγευτική αλλά δύσκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως οι συνθήκες σας αναγκάζουν να παραμείνετε σε κάποια μοντέλα συνεργασίας τα οποία όμως ίσως να μην σας φέρουν τα άμεσα αποτελέσματα. Στην πορεία θα έχετε φιλική διάθεση και θα κερδίσετε από την συνεργασία με μια ομάδα.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες εκκρεμότητες οι οποίες σας κουράζουν αρκετά γιατί μπορεί να προσγειώνεστε σε πράγματα που δεν σας αρέσουν. Για αυτό θα βρεθείτε σε μια κατάσταση η οποία ίσως να σας ζορίσει αλλά το καλό είναι ότι θα τελειώσει πολύ γρήγορα και τελικά από το απόγευμα και μετά θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα.
Έρωτας: Η διαδικασία το να γειωθείτε σε μια σχέση ίσως να σας κουράζει και μερικές φορές σας αποκαρδιώνει γιατί μιζεριάζετε. Αλλά το καλό είναι ότι θα βρεθείτε σε θέση καλύτερης επικοινωνίας και ίσως να έρθετε πιο κοντά με έναν Κριό ή Ζυγό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας δραστηριότητα είναι κατά κάποιο τρόπο πολύ δυναμική και ίσως να χρειάζεστε να βάλετε τον δικό σας προσωπικό στόχο γιατί μερικές φορές τον χάνετε και αποκαρδιώνεστε από τα άτομα που σας περιστοιχίζουν.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Έχετε μια έντονη ανάγκη να κάνετε κάτι για σας πολύ θετικό και αυτό θα δραστηριοποιήσει το όραμά σας και κυρίως σε προσωπικό επίπεδο το οποίο για να γίνει χρειάζεστε τις σχέσεις και τις επαφές παραπάνω από άλλες φορές. Η ενασχόληση με την προσωπική σας εμφάνιση θα σας κάνει πολύ καλό. Κούρες ομορφιάς θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε.
Έρωτας: Θέλετε να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό σε ένα Ζυγό για αυτό θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποια ταμπού τα οποία μερικές φορές δεν σας αφήνουν να δείτε την αλήθεια για το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να αλλάξετε κάποια όρια τα οποία έχετε βάλει εσείς οι ίδιοι είτε από αυστηρότητα είτε από αυτοπροστασία. Επίσης, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολύ την διπλωματία σας για να πετύχετε κάτι που σας αφορά άμεσα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Ο Ήλιος που μπήκε στο ζώδιό σας θα σηματοδοτήσει κάποιες αλλαγές και κυρίως η ενέργειά σας θα είναι πιο δυνατή και θα έχει μεγαλύτερη δράση. Για αυτό μην αφήνετε συναισθηματικές καταστάσεις να σας γυρνάνε πίσω γιατί από εκεί χάνετε πάρα πολύ χρόνο.
Έρωτας: Έχετε μια προσωπική βελτίωση αλλά όλα ξεκινάνε από εσάς γιατί νιώθετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες που σχετίζονται με έναν Σκορπιό. Η επαφή με Ζυγό θα σας κάνει να βελτιώσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν ανερχόμενες ευκαιρίες τις οποίες θα δείτε σιγά-σιγά με τον καιρό να βγαίνουν. Για αυτό μην το βάλετε κάτω και πιστέψτε περισσότερο στο όραμά σας. Η υπόθεση με μια ασφάλεια μπορεί να μείνει κάπως μετέωρη και χρειάζεται να μεριμνήσετε ιδιαίτερα.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Υπάρχει ανάγκη από το περιβάλλον σας αλλά και από τις συνθήκες που κάθε λίγο και λιγάκι μεταλλάσσονται να ενταχθείτε σε μια πιο μεγαλύτερη κοινωνική παρέα και να μην κινείστε μόνο συναισθηματικά αλλά περισσότερο διπλωματικά.
Έρωτας: Μερικές φορές νιώθετε ότι για να κερδίσετε το παιχνίδι πρέπει να απομονωθείτε και να μείνετε στην δική σας γνώμη γιατί διχάζεστε με τις απόψεις των υπολοίπων. Ίσως θα πρέπει να ακούσετε την καρδιά σας. Η παρέμβαση ενός Λιονταριού θα είναι πολύτιμη.
Καριέρα & Οικονομικά: Ασχολείστε με πολλά πράγματα τα οποία μερικές φορές σας βγάζουν από τον προορισμό σας. Καλό είναι να μην παρατήσετε τα ηνία από τα χέρια σας ούτε για μια στιγμή γιατί έχετε την τάση να αφήνεστε στην μοίρα.


astrology-gr

Δημοσίευση σχολίου

ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget