28/12/13

mega epeisodia katw partali. Έρχεται στο Mega η νέα ξεκαρδιστική κωμωδία «Κάτω Παρτάλι». Το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μας χάρισε μοναδικές στιγμές με το «Είσαι το ταίρι μου». Πρωταγωνιστεί η Βίκυ Σταυροπούλου που επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά μετά από τις «7 Θανάσιμες Πεθερές».Η ιστορία: Ένα golden boy προσγειώνεται απότομα στο εξωτικό Κάτω Παρτάλι, ένα χωριό της ορεινής Αρκαδίας με πολλές ομορφιές, πολλά μυστικά και πολύ ιδιαίτερους κατοίκους.Ο Κωνσταντίνος, πετυχημένο στέλεχος διαφημιστικής, χάνει τη δουλειά του λόγω της κρίσης και μαζί το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Η ζωή του, ένα συνεχές πάρτι μεταξύ Μυκόνου, μπουζουκιών και παραλιακών κέντρων με διάλειμμα για σπα και γυμναστήριο, πρέπει να αλλάξει ριζικά καθώς δεν περίμενε ποτέ ότι θα ήταν αναλώσιμος.

Όταν η σύντροφός του, Μυρτώ, του προτείνει να πάνε μαζί στο χωριό της, το Κάτω Παρτάλι, με σκοπό να εξερευνήσουν την πιθανότητα να μετακομίσουν εκεί και να ασχοληθούν με τον αγροτουρισμό ή εναλλακτικές μορφές ενέργειας, ή στην τελική απλώς να δουν από κοντά την ξακουστή… Γιορτή του Μούσμουλου, ο Κωνσταντίνος δέχεται απρόθυμα. Κι επειδή χρειάζεται ενισχύσεις, προτείνει στην αδελφή του, Βίβιαν, να τους ακολουθήσει. Η Βίβιαν, μια πληθωρική socialite, γέννημα-θρέμμα του Λαιμού Βουλιαγμένης, έχοντας πιάσει στα πράσα τον υπερχρεωμένο εισοδηματία σύζυγό της με δύο ερωτικές παρτενέρ, δέχεται την πρόταση του αδελφού της για να αλλάξει αέρα και παραστάσεις.Στο Κάτω Παρτάλι τούς περιμένει η οικογένεια της Μυρτώς: ο σκληροτράχηλος και περήφανος πατέρας της, ο Διαμαντής, και η γλυκιά, φαινομενικά αθώα, που δεν της ξεφεύγει όμως τίποτα, μητέρα της, η Μοσχούλα. Από κοντά βρίσκεται και ο Βλάσης, ο πρώην φίλος της Μυρτώς που δεν έχει πάψει να την αγαπάει.Το χωριό και άνθρωποί του όμως δεν είναι αυτό που φαντάζονται και αντιλαμβάνονται αρχικά οι καλομαθημένοι Αθηναίοι. Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές που θα προκύψουν, δεν περιορίζονται στη σύγκρουση δυο διαφορετικών κόσμων αλλά έχουν να κάνουν με καλά κρυμμένα μυστικά.Μπορεί η φράση «τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται» να ακούγεται κάπως κοινότοπη αλλά στο «Κάτω Παρτάλι» θα βρει την απόλυτη έκφρασή της!

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Τσιμιτσέλης (Κωνσταντίνος), Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ).
Διαμαντής, ο Τάσος Χαλκιάς και η Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της Μοσχούλας.
Σενάριο: Λευτέρης Παπαπέτρου
Σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου
Εκτέλεση Παραγωγής: ΟΝ – NOIR

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου -

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Σας απασχολούν κάποια πολύ βαθιά υπαρξιακά θέματα τα οποία αν δεν έχετε κάνει δουλειά με τον εαυτό σας δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε. Η ψυχολογία και η ανάλυση κάποιων συναισθημάτων σας μπορεί να είναι καταλυτικά για αυτή την κατάσταση.

Έρωτας: Ένας Σκορπιός μπορεί να σας βοηθήσει και να σας κάνει να δείτε την ζωή από άλλη σκοπιά. Κατά τα άλλα έχετε κάνει στροφή και θεωρείτε την σχέση σας κάτι που θα σας εξελίξει ουσιαστικά γιατί θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη υπευθυνότητα και θα μάθετε την συντροφικότητα.

Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεστε ότι έχετε μπει στα βαθιά και θα πρέπει να κολυμπήσετε ακόμα και σήμερα που μπορεί η ημέρα να μην προσφέρεται. Αν ασχολείστε με ασφάλειες ή θέματα κληρονομικά θα έχετε μια καλή εκτίμηση των πραγμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ απασχολημένοι με το να ασχολείστε με κάποιες υποθέσεις των άλλων και κατά κάποιο τρόπο θα σας απορροφήσει τόσο πολύ αυτό, που δεν θα μπείτε στον κόπο να κοιτάξετε άλλα πράγματα. Πιθανός θυμός ή ακόμα και κρυμμένα συναισθήματα να βγουν στην επιφάνεια με ένα πολύ όμως διαχειριστικό τρόπο.

Έρωτας: Μερικοί παραμένετε κολλημένοι σε πράγματα τα οποία μπορεί να μην είναι και τόσο σημαντικά. Αν κάτι σας είχαν κάνει στο παρελθόν μπορεί να μην μπορείτε να το ξεχάσετε, κυρίως αν σχετίζεστε με Σκορπιό. Από την άλλη όμως επειδή υπάρχουν πλανήτες που θα σας ενεργοποιήσουν την λογική μπορεί και να υποχωρήσετε κάτω από την πίεση αυτή.

Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να κάνετε κάποια ριψοκίνδυνα άλματα και να βρεθείτε κοντά σε μια συνεργασία η οποία όμως δεν ξέρετε εκ πρώτης τι θα σας επιφέρει. Ακόμα μπορεί να σκέφτεστε ότι θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με το πρόσωπο που είστε μαζί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Θα λειτουργήσετε περισσότερο με τις αισθήσεις και τα βαθιά απωθημένα συναισθήματα τα οποία λόγω του αέρινου και επικοινωνιακού χαρακτήρα που έχετε δεν φαίνονται εύκολα αλλά τελικά θα δείτε ότι θα γίνετε περισσότερο αισθησιακοί σε οτιδήποτε κάνετε.

Έρωτας: Είστε κατά κάποιο τρόπο εγκλωβισμένοι σε μια σχέση που μπορεί και να μην σας προσφέρει και κάτι. Για αυτό χρειάζεται να καταλάβετε ότι δεν πρέπει να κολλάτε αν κάτι τελικά δεν σας πάει κάπου παρακάτω.

Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα θα αναλύσετε βαθιά κάποιες επενδύσεις και με ποιο τρόπο θα δείτε τα πράγματα με στόχο να σας συμφέρουν σίγουρα και δεν θα μείνετε στην επιφάνεια. Αν το διατηρήσετε αυτό θα βγάλετε χρήματα γιατί πιάνετε την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή τι συμφέρει και τι όχι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Έχετε τις κεραίες σας πολύ ενεργοποιημένες και προσπαθείτε να κάνετε τον εαυτό σας, ίσως χωρίς να το καταλάβετε, να δει και την αθέατη πλευρά των πραγμάτων. Θα το πετύχετε αν είστε αντικειμενικοί και δεν χαθείτε μέσα σε συναισθήματα θυμού, ζήλειας ή ανασφάλειας. Η διάθεσή σας να πιάσετε την ζωή από τα μαλλιά θα σας σπρώξει να κάνετε πράγματα του ρίσκου ή της δημιουργίας.

Έρωτας: Καλά κρατεί μια σχέση που έχει περάσει από σαράντα κύματα και τελικά έχει σταματήσει σε ένα καλό σημείο κυρίως με έναν Ταύρο. Το μεγαλύτερο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στην ζωή σας και πιθανόν να είναι Σκορπιός ίσως να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε κάποιες προσωπικές ανασφάλειες.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μπροστά σας ένα πλάνο καθαρό και ξέρετε προς τα πού θα βαδίσετε. Καλύτερα να μην εμπιστεύεστε εύκολα ένα πρόσωπο όχι ότι το κάνετε αλλά μπορεί να παρασυρθείτε και να πείτε τα σχέδια σας τα οποία ίσως να μην πρέπει να ανακοινωθούν.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η μυστικοπάθεια είναι κάτι που θα σας χαρακτηρίσει. Το χρειάζεστε και αυτό για να μπορέσετε να βάλετε κάποια συναισθήματα στην θέση τους. Ίσως να σας βγει στην επιφάνεια ότι δεν θέλετε να μοιραστείτε υποθέσεις πολύ προσωπικές. Ένα ηλικιωμένο πρόσωπο μπορεί να περιορίσει τις κινήσεις σας ή να ασχοληθείτε με αυτό πολύ έντονα. Η κρίση σας για ένα ακίνητο κληρονομικό μπορεί να μην είναι ξεκάθαρη.

Έρωτας: Αντιστέκεστε σε μια κατάσταση η οποία μπορεί να είναι παθητική. Καλό είναι να μην παραδοθείτε και να κρατήσετε τον δικό σας τύπο. Ο λόγος είναι ότι δεν χρειάζεται να γυρίσετε πίσω σε παλιές τακτικές ή ακόμα και παρωχημένες καταστάσεις, κυρίως με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο.

Καριέρα & Οικονομικά: Την αξία του χρήματος και γενικά οτιδήποτε κάνετε που αφορά οικονομική κίνηση θα την εκτιμήσετε δεόντως γιατί τις πιο πολλές φορές απέχετε από όλα αυτά. Καιρός είναι να αναγνωρίσετε και τις προσπάθειες κάποιων άλλων ατόμων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχετε πέσει σε μια υπόθεση που σας ενδιαφέρει άμεσα με πολύ πάθος. Για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός προσώπου σε φιλικό επίπεδο και να μπορέσετε να μιλήσετε μαζί του, θα εκμεταλλευτείτε το κίνητρο της έρευνας ακόμα και του μεταφυσικού ενδιαφέροντος.

Έρωτας: Όσο σκέφτεστε ότι μπορεί να βρεθεί μια καρδιά να κτυπάει μαζί με την δική σας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αλλάξει η μοναχική σας τύχη και να βρεθείτε με ένα άτομο από την μια στιγμή στην άλλη. Μην εκπλαγείτε με την ξαφνική γνωριμία από ένα Κριό, Ζυγό ή Σκορπιό.

Καριέρα & Οικονομικά: Σας δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια κίνηση είτε για μια πώληση, είτε ένα συμβόλαιο που έχετε να υπογράψετε το οποίο δεν ήταν και εύκολο ή να κλείσετε για ένα ταξίδι επαγγελματικό που θα σας δώσει ένα καλό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε πολλές και κρυφές επιθυμίες τις οποίες θέλετε να τις βγάλετε στην επιφάνεια αλλά μερικές φορές ντρέπεστε γιατί δεν θέλετε να φανείτε ότι έχετε εξαρτήσεις από την ύλη ή από επιθυμίες που δεν μπορείτε να ξεκολλήσετε. Το συναίσθημα της εξάρτησης από ένα συγκεκριμένο θέμα μπορεί να βγει στην επιφάνεια.

Έρωτας: Γίνεστε περισσότερο απαιτητικοί ή ακόμα και μοιραίοι σε μια σχέση γιατί δεν μπορείτε να αρνηθείτε ή να μην δείξετε τα εσωτερικά σας συναισθήματα. Ίσως να είστε ακόμα κολλημένοι από κάποιες πράξεις που έκανε στο παρελθόν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να του το κοπανάτε συνέχεια. Η διπλωματία πάντα σας σώζει για αυτό διαχειριστείτε έτσι την υπόθεση. Ο Ταύρος θα έρθει πιο κοντά σας και με τον Καρκίνο και Ιχθύ θα συνδεθείτε περισσότερο συναισθηματικά.

Καριέρα & Οικονομικά: Ένα στόμα, μια φωνή είναι η πολιτική σας. Δηλαδή μπορεί να μην το δείχνετε αλλά έχετε αποφασίσει ή ακόμα προκαθορίσει από πριν την πολιτική αυτών των ημερών. Προσέχετε για να έχετε και είστε πολύ συντηρητικοί στης κινήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είναι μια ημέρα που θα πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις σας γιατί θα δείτε όλο αυτό που κρύβεται μέσα σας να ξετυλίγεται μπροστά σας και μάλιστα να είναι τόσο καλοπαιγμένο που θα σας βοηθήσει. Η προσωπικότητά σας θα έχει ένα μυστήριο βάθος και με το κίνητρο του πάθους σε ό, τι κάνετε θα μαγνητίσει αρκετά άτομα δίπλα σας. Η ψυχολογία ή η μεταφυσική θα είναι ένα κίνητρο για να ψάξετε τον εαυτό σας.

Έρωτας: Η αγάπη είναι αυτή που θα σας εξελίξει και δεν θα σας αφήσει να πέσετε σε σφάλματα πάθους ή ακόμα και εκδίκησης γιατί μερικές φορές όταν θυμώνετε δεν είστε ο αληθινός σας εαυτός. Καλύτερα να μιλάτε ανοικτά για να μην δημιουργείτε κενά και αποστάσεις μεταξύ σας. Κριός και Αιγόκερως παίζουν κάποιο ρόλο.

Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεστε πολύ πρακτικά και γυρνάτε κάποιες υποθέσεις υπέρ σας οι οποίες δεν σας αφήνουν κανένα περιθώριο να κάνετε κάτι που θα σας προβληματίσει. Το ότι υπάρχει κράτημα στους πιο πολλούς από τις εξωτερικές συνθήκες αυτό είναι βέβαιο αλλά να μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος είναι ο δάσκαλος που θα σας συνετίσει αλλά και θα σας φέρει μεγάλη εξέλιξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Είστε κάπως στις κλειστές σας γιατί μπορεί να θυμηθείτε πρόσωπα που λείπουν από την ζωή σας και οι αναμνήσεις να σας γυρίσουν με ένα πονεμένο τρόπο πίσω. Τιμήστε το συναίσθημά σας και μην προσπαθείτε να το αποφύγετε, έχει και αυτό την αξία του.

Έρωτας: Αν έχετε αγάπη για τον εαυτό σας θα έχετε την ευκολία να είστε περισσότερο ανοικτοί και ευγενικοί με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα έχετε όρια. Η κρυφή σκέψη ενός Ταύρου σας αναστατώνει αλλά κανένας από καμία πλευρά δεν κάνει κίνηση.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε συγκεκριμένοι με κάτι που θέλετε. Πιθανόν να μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας σε άτομα που δεν θεωρείτε ότι θα σας βοηθήσουν. Πάντως η πρακτική πλευρά για ένα ακίνητο θα σας απασχολήσει και χρειάζεται να βρείτε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι σε ένα σχέδιο και δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα τουλάχιστον για σήμερα, παρόλο που έχετε μεγάλη κινητικότητα. Οι πρωτοβουλίες είναι σημαντικές που λαμβάνετε και αυτό θα μετρήσει πάνω από όλα.

Έρωτας: Είστε κάπως συγκρατημένοι αλλά από κάτω βράζει ένα ηφαίστειο το οποίο αν αρχίσει και βγάζει την εσωτερική του λάβα θα κάψει πολλούς. Για αυτό αν νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να τα διαλύσετε όλα επειδή δεν μπορείτε άλλο, κάντε το σιγά-σιγά γιατί μετά πιθανόν να κάνετε κάτι πολύ παρορμητικό και να το μετανιώσετε, κυρίως με Ζυγό.

Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ έχετε μια διάθεση συντηρητική η οποία σας προλαμβάνει από ξαφνικά μπαμ και αλλαγές που δεν είναι στο χέρι σας να ελέγξετε. Το να είστε καινοτόμοι δεν είναι κακό, αρκεί να έχετε καλούς συνεργάτες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Χρειάζεστε γνώση και περισσότερο επαφή με τα βαθιά σας συναισθήματα γιατί μπορεί να πιάσετε τον πυθμένα σας ή ένα κομμάτι από τον κρυφό σας εαυτό και να σας φαίνονται όλα γκρίζα. Όμως το ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο. Όπως γυρίζει η ημέρα έτσι μετακινούνται και τα συναισθήματα όλων. Μια σκοτάδι και μια ημέρα. Οπότε αφεθείτε περισσότερο στην γλώσσα του σώματος και θα μάθετε πολλά.

Έρωτας: Η καρδιά σας τι λέει; Αυτό είναι το πιο σημαντικό και περισσότερο κοντά σε εσάς. Αρκετές φορές δεν αναγνωρίζετε τα ενδιάμεσα συναισθήματα. Θα πρέπει να είστε ή του ύψους ή του βάθους με οποιοδήποτε πρόσωπο και αν βρίσκεστε. Ο Καρκίνος, Παρθένος και Σκορπιός θα παίξουν ρόλο.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κατά νου να προστατέψετε πιθανόν με έναν ιδιόρρυθμο τρόπο είτε τα συμφέροντά σας είτε τα χρήματά σας. Ο λόγος είναι ότι έχετε φάει αρκετές κατραπακιές τον τελευταίο καιρό και δεν αντέχει άλλο η πλάτη σας.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχετε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον σας στο να περάσετε μια ημέρα διαβάζοντας, ερευνώντας ακόμα και περί θανάτου γιατί έχετε υπαρξιακά θέματα να λύσετε. Η βοήθεια ενός πνευματικού προσώπου πιθανόν να βοηθήσει στο να καθοδηγήσετε σωστά τις δυνάμεις σας που είναι πάρα πολλές και ανεκμετάλλευτες.

Έρωτας: Είστε αρκετά σταθεροί και με κάποιο τρόπο μπορεί να έχετε μέσα σας την επιθυμία για κάτι πολύ πιο μόνιμο και ουσιαστικό. Αυτό είναι στο χέρι σας τελικά γιατί μόνο εσείς θα το καθορίσετε, από την εν γένει στάση σας και την συμπεριφορά σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια διαίσθηση ή ακόμα και μια καθοδήγηση άνωθεν η οποία σας σπρώχνει σε βήματα τα οποία θα σας κάνουν να ανακαλύψετε κάποια πράγματα που μπορεί να δίνετε και παίρνετε σχεδόν ψίχουλα από την προσφορά σας. Η δικαστική διαμάχη που μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό χρειάζεται χρόνο αλλά μάλλον θα είναι συμβιβαστική, οπότε δεν θίγεστε οικονομικά.

Πηγή: astrology-gr

Κλειστές για το κοινό θα είναι την Πέμπτη και την Παρασκευή, 2 και 3 Ιανουαρίου, οι Εφορίες της χώρας και οι υπόλοιπες υπηρεσίες της φορολογικής διοίκησης.Αυτό ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών, επισημαίνοντας ότι οι προθεσμίες εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών παρατείνονται, σύμφωνα με την ΠΟΛ 1101/2002, για τις επόμενες εργάσιμες ημέρες.
Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση που οι εφορίες θα παραμείνουν κλειστές τις εργάσιμες αυτές ημέρες, την ώρα που οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά κυρίως όσοι εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, στις 2 Ιανουαρίου του νέου έτους θα είναι στη δουλειά τους.
Επίσης, οι Εφορίες Α΄ και Β΄ Ηρακλείου θα λειτουργούν κανονικά έως τις 19 Ιανουαρίου, καθώς από τις 20 του ίδιου μηνός θα πάψουν να υφίστανται και θα λειτουργεί πλέον η ΔΟΥ Ηρακλείου.

Η Αγγελική Ηλιάδη καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή, μίλησε για την φιλία της με το Νότη Σφακιανάκη και για τις δηλώσεις του περί Χρυσής Αυγής…
«Έχω την τιμή και την χαρά να τον γνωρίζω προσωπικά! Τον ξέρω σαν χαρακτήρα και τον αγαπώ ως άνθρωπο. Αυτό που είπε ο Νότης είναι η γνώμη του κι εμένα μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζονται ανοιχτά χωρίς να διστάζουν σκεπτόμενοι αν θα αρέσει στον κόσμο αυτό που θα πουν ή όχι. Ο Νότης είναι αυθεντικός και μου αρέσει, άσχετα με το αν συμφωνώ μαζί του ή όχι. Πιστέψτε με δεν είμαι καθόλου πολιτικοποιημένο άτομο!»Μάλιστα, όταν την ρώτησαν αν ο σύντροφός της Σάββας Γκέντζογλου έχει γνωρίσει τον γιο της εκείνη ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και δεν θέλησε ν’ απαντήσει.«Ε… τώρα να μην μπούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες δεν θα ήθελα!»Ακόμα είπε ότι έχει μετανιώσει για κάποια πράγματα που έχει πει και έχει κάνει…


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget