21/12/13

μπρουσκο επεισοδιο 67, mprousko epeisodio 67BROUSKO, Μπρούσκο επεισόδιο 67.Η Αναστασία ταξιδεύει για Κύπρο για να μάθει πως συνδέεται η δολοφονία της Αλεξάνδρας Ιωάννου με αυτή των γονιών του Ματθαίου. Ο Μηνάς λέει στον Σήφη για την σχέση του Αντώνη με την Ευρυδίκη και ο Σήφης αποφασίζει να εκμεταλλευτεί αυτή την πληροφορία.Ο Αχιλλέας πιστεύει πως έχει βρει τον τρόπο να πείσει τη Μελίνα για την ψεύτικη εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης. Η Αναστασία ενημερώνει τον Ματθαίο πως σύντομα θα του αποκαλύψει ποιος δολοφόνησε τους γονείς του.Η Αγγελική ολο ένα και γίνεται χειρότερα, ενώ η μικρή Στεφανία εξαφανίζεται.
Προσεχώς το βίντεο.

μπρουσκο επεισοδιο 66, mprousko epeisodio 63 BROUSKO, Μπρούσκο επεισόδιο 66.Η Βασιλική εξοργισμένη με τον Αχιλλέα και σίγουρη για την εγκυμοσύνη της Ευρυδίκης, του λέει να μην ξανατολμήσει να βρεθεί στο δρόμο της Μελίνας. Ο Αντώνης μια μέρα πίνει πολύ και λέει στον Μηνά για την παράνομη σχέση που είχε παλιά με την Ευρυδίκη.Η Αναστασία βρίσκεται κοντά στην αλήθεια και μαθαίνει λίγο πριν τον θάνατο της Αλεξάνδρας στην Κύπρο, ο θείος της είχε βάλει ανθρώπους, να την βρουν. Η θυρίδα της Αλεξάνδρας Ιωάννου θα γίνει η αιτία να αποκαλυφτεί η εμπλοκή του πατέρα της Μελίνας, στην ιστορία της δολοφονίας των γονιών των Ματθαίων.Προσεχώς το βίντεο.

μπρουσκο επεισοδιο 65, mprousko epeisodio 63BROUSKO, Μπρούσκο επεισόδιο 65.Η Βασιλική νιώθει ενοχές και αποφασίζει να πάει στην Κύπρο για να πει στον Αχιλλέα την αλήθεια. Αυτά που μαθαίνει την εξοργίζουν.Η Εύα ζητά από τον Σήφη να ξεκαθαρίσει την μεταξύ τους κατάσταση, αλλά εκείνος συνεχίζει το σχέδιο του. Η Αναστασία συναντά τον πατέρα της Μελίνας και του λέει πως θέλει να μάθει τι έχει γίνει με τα κτήματα τους, αλλά εκείνος αρνείται να δώσει απαντήσεις.Προσεχώς το βίντεο.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget