17/12/13

klemmena oneira epeisodio video ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 314 Περίληψη: 'Ολα έρχονται στο φως στον 3ο κύκλο της σειράς «Κλεμμένα 'Ονειρα».
Η αγαπημένη σειρά του Mega, που παρακολουθούν φανατικά σχεδόν 1,5 εκατ. τηλεθεατές καθημερινά, θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά με νέα, δυνατά επεισόδια. Πλέον, τα γεγονότα στις ζωές των ηρώων μας, βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο. Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Σταύρου και της Φαίης έχει μόλις τελειώσει, αλλά επικρατεί ανησυχία για το λόγο λιποθυμίας της νύφης και μεγάλη αγωνία για την εξαφάνιση της Βίκυς. Ο Δημήτρης προσπαθεί μάταια να συνεφέρει τη Βίκυ, η οποία είναι αναίσθητη και πολύ σοβαρά χτυπημένη. Πανικόβλητος, καλεί ανώνυμα ένα ασθενοφόρο και την εγκαταλείπει... Η Χρύσα, με φρίκη, συνειδητοποιεί ότι ο αδερφός της προσπάθησε να σκοτώσει τη Φαίη με ύπουλο τρόπο. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο η Χρύσα είναι τόσο θυμωμένη με τον 'Αρη. Ο Μαλτέζος στέλνει στην 'Αννα άλλο ένα ψεύτικο mail εκ μέρους του Μπίλυ. Η Νάνσυ εξακολουθεί να αισθάνεται ζαλάδες και ναυτίες και αποφασίζει να επισκεφτεί κάποιον γυναικολόγο... Ο 'Αρης αποκαλύπτει στη Χρύσα πως ξέρει όλη την αλήθεια για τον Σταύρο... Ο Μαλτέζος επισκέπτεται κρυφά τη Βίκυ στο νοσοκομείο... Ο Βολιώτης ετοιμάζει παγίδα για τη Μαντώ, αλλά ο Χριστόφορος νιώθει όλο και πιο άσχημα για το θέατρο που παίζει στα κορίτσια. Η Νατάσα ζητάει από τον 'Αρη να χωρίσουν, αλλά αυτός την εκβιάζει. Η Φαίη νιώθει ένα ξαφνικό μούδιασμα στο νοσοκομείο και ένας γιατρός που είναι κοντά της, τη συμβουλεύει να κάνει εξετάσεις...
Τεράστιες οι επιπτώσεις των γεγονότων στις ζωές των ηρώων μας, καθώς κανείς δεν θα είναι σε θέση να σταματήσει το ντόμινο των αποκαλύψεων που θα ανατρέψουν τα πάντα και θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ο Σταύρος, ο 'Αρης, η Χρύσα, οι μητέρες τους αλλά και ο Δημήτρης Μαλτέζος θα αναμετρηθούν με το παρελθόν τους και θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους... Θύτες και θύματα αλλάζουν ρόλους, ενώ η μοίρα ετοιμάζει νέες, επώδυνες δοκιμασίες...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου (Δημήτρης Μαλτέζος), Ελισάβετ Μουτάφη (Αλεξάνδρα Μαλτέζου), Αθηνά Οικονομάκου (Χρύσα Μαλτέζου), Βάσω Λασκαράκη (Φαίη Σαββίδη), Ορφέας Παπαδόπουλος ('Αρης Μαλτέζος), Κωνσταντίνος Λάγκος (Σταύρος Χαλκιάς), Λίλη Τσεσματζόγλου (Βίκυ Χαλκιά), Αλέξανδρος Μπουρδούμης (Κίμωνας), Υρώ Λούπη (Λουίζα), Ανδρομάχη Μαρκοπούλου (Νάνσυ) και η 'Αννα Αδριανού ('Αννα Σπανού)
Παίζουν: Χρήστος Πλαΐνης (Θεόφιλος), Ωραιοζήλη Καραγιαννίδου (Νατάσα), Θόδωρος Κατσαφάδος (Αστυνόμος Μακρής), Κώστας Κάππας (Δρόσος), Μυρτώ Αυγερινού (Μαρία), Ορέστης Τρίκας (Ρώσος), Δημήτρης Λιακόπουλος (Σάκης), Μάνος Ιωάννου (Μάρκος), Βασιλική Αγγέλη (Μαντώ), Μυριέλλα Κουρεντή (Σάννυ), Νάστια Βραχάτη (Μάρω), Νίκη Γρανά (Φρύνη), Μαρία Γεωργιάδου (Εύα), Τάσος Παλατζίδης (Χριστόφορος), Χαρά Μακρυστάθη (Τζίνα), Βασιλική Αργυρακοπούλου (Τάνια), Μαρλέν Σαΐτη (Σοφία), κ.ά.

Σενάριο: Δημήτρης Αρβανίτης, Γιώργος Κρητικός, Ευριπίδης Διονυσιάδης
Επιμέλεια σεναρίου: 'Αννα Αδριανού
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Σκηνοθεσία μονάδων: Θανάσης Ιατρίδης και Γιάννης Σπυρώνης
Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.

krymmenew alhueiw krymmenes alitheies κρυμμενεσ αλιθειεσ. ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Επεισόδιο 1
Περιγραφή: Μια φαινομενικά ιδανική οικογένεια θα δοκιμαστεί σκληρά και θ' ανακαλύψει ότι το όνειρο μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε εφιάλτη.O Τζαφέρ έχει όλα όσα θα μπορούσε να ονειρευτεί: είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της χώρας του, παντρεμένος με τη γοητευτική Σουνά και έχουν τρεις κόρες, την Εγιουλιούλ, την Κανσού και τη Ζεϊνέπ. Μαζί με τις αδελφές του και τους συζύγους τους έχτισαν μια ισχυρή οικονομική αυτοκρατορία. Το μυστικό της επιτυχίας του, θεωρεί ότι είναι πάνω απ' όλα οι άρρηκτοι συγγενικοί δεσμοί και η δύναμη της ευτυχισμένης οικογένειας. Ο Τζαφέρ καταξιώνεται και επισήμως καθώς επιλέγεται ως «ο επιχειρηματίας της χρονιάς» και η Ζεϊνέπ διοργανώνει ένα πάρτυ- έκπληξη στον πατέρα της με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά και την επαγγελματική του επιτυχία. Μετά από την οικογενειακή γιορτή, η Ζεϊνέπ και τα τρία ξαδέλφια της ζητούν την άδεια για να συνεχίσουν τη βραδιά τους σ' ένα κλαμπ. Ο Τζαφέρ θα προθυμοποιηθεί να τους συνοδεύσει με το αυτοκίνητό του και θα ζητήσει από την κόρη του να είναι ιδιαίτερα προσεχτική... 'Οταν στις τρεις το πρωί, η Σουνά και η Ιπέκ, η αδελφή του Τζαφέρ, πηγαίνουν στο κλαμπ για να πάρουν τα παιδιά, ανακαλύπτουν ότι η Ζεϊνέπ έχει εξαφανισθεί. Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται και τι της έχει συμβεί... Ο γοητευτικός αστυνομικός Καάν θα κάνει τα πάντα για ν' ανακαλύψει τη νεαρή Ζεϊνέπ και να τιμωρήσει τους θύτες, αφού μέσα απ' αυτή την υπόθεση θα προσπαθήσει να νικήσει και τους προσωπικούς του δαίμονες...
Η επώδυνη πορεία της αναζήτησης του εξαφανισμένου κοριτσιού θα κάνει το πορτραίτο της ευτυχισμένης οικογένειας να σπάσει σε χίλια κομμάτια καθώς όταν πέσουν οι μάσκες θα έρθουν στην επιφάνεια όλες οι, από καιρό... Κρυμμένες Αλήθειες!..
Μια δραματική σειρά που κόβει την ανάσα...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Burak Hakki (Καάν), Ece Uslu (Σουνά), Ozge Gorel (Ζεϊνέπ), Huseyin Avni Danyal (Τζαφέρ), Yonka Cevher Yenel (Ιπέκ), Yagmur Kasifoglu (Μινέ), Tolga Savaci (Μπαχαντίρ), Soydan Soydas (Κεμάλ), Kamil Guler (Νιχάτ), Gamze Karaman (Εμπρού), Duygun Sen (Νεσλιχάν), Pelin Yoru (Τζουλιντέ), Serkan Senalp (Εμρέ), Erdi Bolat (Ρουσγκιάρ), Elcin Aktas, Nihan Balyali (Χαζάλ), Ozgur Ozgencer (Μετίν), Inci Ultay, Zeynep Kadioglu, Bengu Tezcan

Σενάριο: Zehra Guleray, Murat Koca
Σκηνοθεσία: Ersoy Guler
ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΒΙΝΤΕΟ



Liapis anasfalisto VOLKSWAGEN TOUAREG autokinito ΛΙΑΠΗΣ: «Έσφαλα. Έκανα λάθος και πρέπει να πληρώσω. Δεν κυκλοφόρησα ποτέ με πλαστές πινακίδες. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα. Το έκανα για να γεμίσω τις μπαταρίες». Με αυτά τα λόγια προσπάθησε να δικαιολογήσει ο πρώην υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Λιάπης, το γεγονός ότι είχε τοποθετήσει στο πολυτελές τζιπ του μάρκας Volkswagen «πλαστή» πινακίδα κυκλοφορίας.Στις 17.40 το απόγευμα, ο Μιχάλης Λιάπης διέβη το κατώφλι του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για το όχημά του που ήταν ανασφάλιστο. Στη συνέχεια παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, απ' όπου αναμένεται να λάβει προθεσμία για να δικαστεί.


Επίσης, έχει τρία διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια.Mιλώντας με δημοσιογράφους μέσα στα δικαστήρια, ο κ. Λιάπης είπε: «Τον Αύγουστο κατέθεσα τις πινακίδες για οικονομικούς λόγους, για το τεκμήριο. Συνταξιούχος είμαι. Η κρίση είχε αγγίξει και μένα. Δεν λέω ότι είμαι φτωχός. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία, φοβήθηκα για τη μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα. Ήταν η κακία η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει».

Ο έλεγχος που οδήγησε στη σύλληψη

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, όταν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σταμάτησαν το όχημα του πρώην υπουργού προκειμένου να το ελέγξουν, καθώς παραβίασε πινακίδα προτεραιότητας (stop) στη λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λούτσα.Οι αστυνομικοί, έπειτα από τροχονομικό έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο κ. Λιάπης κυκλοφορούσε με ένα τζιπ VW Touareg, το οποίο αφενός ήταν ανασφάλιστο και αφετέρου έφερε πλαστές πινακίδες, καθώς οι νόμιμες είχαν κατατεθεί στην εφορία.Αστυνομικές πηγές, μιλώντας στο zougla-gr, ανέφεραν το πρωί ότι «τον κ. Λιάπη τον σταμάτησε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η οποία κάλεσε την Τροχαία, προκειμένου να προβεί σε έλεγχο. Το τζιπ που οδηγούσε ο πρώην υπουργός έφερε πλαστές πινακίδες -τις νόμιμες τις είχε καταθέσει για ακινησία- και ως εκ τούτου δεν είχε ασφαλιστήριο. Παράλληλα, ο κ. Λιάπης δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης».

Ο Μιχάλης Λιάπης συνελήφθη, οδηγήθηκε στο τμήμα Τροχαίας Αγίας Παρασκευής και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ κατηγορείται για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίωση και ανασφάλιστο όχημα.



Επί 30 χρόνια ο Μπουασονά φωτογράφιζε την Ελλάδα μαζί με τον συνοδοιπόρο του Ντανιέλ Μπο-Μποβί, πρύτανη της Σχολής Καλών Τεχνών της Γενεύης.Μας άφησε έτσι πολύτιμες εικόνες από μια Αθήνα που είναι σήμερα άγνωστη σε πολλούς: μια πρωτεύουσα με ποτάμια, χωματόδρομους, νεοκλασικά αρχοντόσπιτα και φτωχικά λασπόσπιτα.


ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ 1908
ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ 1903
ΑΠΟΨΗ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΘΗΣΕΙΟ 1920.
ΟΔΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 1920
ΑΘΗΝΑ ΟΔΟΣ ΕΡΜΟΥ 1920
ΑΘΗΝΑ ΠΛΑΚΑ 1920
ΚΗΦΙΣΙΑ 1920
ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ 1903
ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙΟΥ 1903

ΑΝΔΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ 1903.

ΚΡΗΤΗ ΟΜΑΛΟΣ 1911
ΚΡΗΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙΟΥ 1911

ΚΡΗΤΗ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΝΤΑΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΑΚΚΟΙ 1911.

ΚΡΗΤΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΑΚΚΟΙ 1911
ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΕΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΛΗ ΚΡΗΤΗΣ 1911

ΚΡΗΤΗ  ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ 1911.

ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΟ ΜΑΓΚΑΝΙ 1908
ΜΕΤΕΩΡΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΟΥ FRED BOISSONNAS ME TO KAΛΑΘΙ  1908

ΖΕΜΕΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥ 1903

ΖΕΜΕΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ο FRED KAI O DANIEL ΤΣΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ 1903
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΖΕΜΕΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 1903.

ΖΕΜΕΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ 1913.

ΑΚΡΑΤΑ ΑΥΛΕΣ 1903.
ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 1903

ΑΘΩΣ Η ΜΟΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗΣ 1929

ΑΘΩΣ Η ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ 1929
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΑΘΩ 1928-1930.

ΑΘΩ 1930

ΚΕΡΚΥΡΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ 1903
ΓΑΣΤΟΥΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ 1903

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΓΑΣΤΟΥΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1903

ΟΛΥΜΠΟΣ 1914

ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ 1914
ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 1913.

ΒΟΣΚΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 1903

ΑΜΟΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 1911

ΜΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΩΝΕΙΑ 1911
ΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ 1918

ΕΔΕΣΣΑ 1908

ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟΥ 1911

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΛΙΧΝΙΣΜΑ 1911
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΟ 1913

ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 1913

ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΡΟΚΡΙΤΟΙ 1913

ΚΑΒΑΛΑΡΙ ΖΑΓΟΡΙΟΥ  1913 ΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ
ΜΕΤΣΟΒΟ 1913

ΜΕΤΣΟΒΟ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ 1913

ΜΠΑΓΙΑ,(ΚΗΠΟΙ) ΖΑΓΟΡΙΟΥ 1913
ΚΟΝΙΤΣΑ ΜΕΣΟΓΕΦΥΡΑ,1913.

ΜΕΣΟΓΕΦΥΡΑ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΧΩΡΙΚΟΙ 1913.

ΙΩΑΝΝΙΝΑ Η ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ 1913
ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ 1913.

ΠΑΡΓΑ 1913
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ 1913

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 1913
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΟΙΚΙΑ ΡΙΓΚΑ 1913.
ΚΑΣΤΡΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ.ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ 1913.

ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΕΞΟΧΗ 1913

ΦΙΛΙΑΤΕΣ ΕΞΟΧΗ 1913



























ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget