12/12/13

Ο 42χρονος Γιώργος Πιτσουλάκης απεγνωσμένος δημοσίευσε αγγελία σε αθηναϊκή εφημερίδα με την οποία απευθύνει έκκληση να του δωρίσουν μια συσκευή θέρμανσης. Άλλωστε αυτός είναι ο πρώτος χειμώνας που περνά χωρίς καλοριφέρ:
«Παρακαλώ ζητώ να μου χαρίσουνε ένα αερόθερμο. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Είμαι άνεργος με δύο παιδιά και δεν έχω θέρμανση». «Δεν το κάνω για εμένα. Αλλά δεν μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου να ξεπαγιάζουν».
Πρόκειται για μία από τις πολλές «αγγελίες φτώχειας» που κυκλοφορούν στις εφημερίδες και στο διαδίκτυο. Άνθρωποι που ζουν κάτω από το όριο της ανέχειας, φτάνουν στο σημείο να ζητήσουν μέσω αγγελίας σόμπες, ξύλα για το τζάκι, μέχρι και σπίτι για να κατοικήσουν προσωρινά, αναλαμβάνοντας την πληρωμή της ΔΕΗ και των κοινοχρήστων.
Όπως λέει ο κ. Πιτσουλάκης, τις καλές εποχές που έβγαζε ως επαγγελματίας οδηγός νταλίκας 1.500 ευρώ τον μήνα, έβαζε αγγελίες με τις οποίες χάριζε οικιακές συσκευές που του περίσσευαν. Τώρα όμως έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή του.
Η εταιρία που τον απασχολούσε επί 15 χρόνια έκλεισε, η γυναίκα του εργάζεται περιστασιακά και έπρεπε πάση θυσία να βρει τρόπο να ζεστάνει το σπίτι του στο Περιστέρι, όπου ζει με τα δύο ανήλικα παιδιά του.
Ακόμη μια επιτυχία της μνημονιακής κυβέρνησης, πρωτογενές πλεόνασμα και η κοινωνία να αργοπεθαίνει...

plasti-tautotita-aderfos-kasidiari.Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης για την φωτογραφία που εμφανίζει τον Αλέξανδρο Κασιδιάρη, ανθυπολοχαγό των Ειδικών Δυνάμεων και αδερφό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, να χαιρετά ναζιστικά, διέταξε ο Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος.Ο ανθυπολοχαγός διέκοψε την εκπαίδευσή του στη Ρεντίνα και αποσπάται για τουλάχιστον έναν μήνα στο Φρουραρχείο Αθηνών, για να δώσει εξηγήσεις.Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Καθημερινή, σε υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του βουλευτή της Χ.Α. ο αδελφός του, Αλέξανδρος, απεικονίζεται στην μπροστινή όψη πλαστής ταυτότητας. Πρόκειται για ένα αρχείο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή πλαστών εγγράφων, σύμφωνα με αξιωματούχο.Από την έκθεση που συνέταξε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (ΔΕΕ) της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι τα «επίμαχα» φωτογραφικά αρχεία εντοπίστηκαν αποθηκευμένα σε σκληρό δίσκο που βρέθηκε στην κατοχή του Ηλία Κασιδιάρη και πιθανόν ανήκει στον αδελφό του, Αλέξανδρο, καθώς η κωδική ονομασία του εγγεγραμμένου ιδιοκτήτη είναι «Αlex».

Σε πολλούς μπορεί να έχει συμβεί να δέχονται ενοχλητικές κλήσεις επανειλημμένως υπό μορφή «φάρσας» ή πόσο μάλλον απειλητικές, εξυβριστικές και συκοφαντικές είτε από άγνωστο ή απόρρητο αριθμό.Σε μία τέτοια περίπτωση εάν δεν γνωρίζετε τα στοιχεία του χρήστη που σας καλεί, μπορείτε να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες κλήσεις με τον εξής τρόπο: μπορείτε να ζητήσετε από την υπηρεσία παροχής επικοινωνίας που είστε χρήστης να μη δέχεστε κλήσεις με απόκρυψη (θα τους δείχνει ότι μιλάει όταν σε παίρνουν με απόκρυψη) ή να αιτηθείτε στον υπόχρεο πάροχο την εξουδετέρωση της απόκρυψης του καλούντος για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με σκοπό τον εντοπισμό ενοχλητικών ή κακόβουλων κλήσεων (ΦΕΚ B 1853 - 21.12.2006).Στην δεύτερη αυτή περίπτωση όποιος σε καλεί με απόκρυψη θα ακούει ένα ηχογραφημένο μήνυμα ότι η απόκρυψή του έχει εξουδετερωθεί .Μόλις μάθετε ποιο νούμερο σας καλεί ,ανοίγει ο δρόμος για τον εντοπισμό του ατόμου που σε ενοχλεί καταφεύγοντας σε έγκληση του προσώπου που σε απειλεί ή ενοχλεί.Οι εισαγγελικές, ανακριτικές και προανακριτικές Αρχές, δικαιούνται να ζητούν από τους παρόχους των Υπηρεσιών Επικοινωνίας, μέσω του διαδικτύου τα ηλεκτρονικά ίχνη μιας εγκληματικής πράξεως, την ημεροχρονολογία και τα στοιχεία του προσώπου στο οποίο αντιστοιχεί το ηλεκτρονικό ίχνος, από τους λοιπούς δε παρόχους των υπηρεσιών επικοινωνίας τα «εξωτερικά στοιχεία» της επικοινωνίας (αριθμός κλήσεως, στοιχεία καλούντος - καλουμένου, ώρα κλήσης κ.λπ.) και ο πάροχος υποχρεούται να τα παραδίδει χωρίς να είναι αναγκαίο να προηγηθεί άδεια κάποιας Αρχής και ιδίως της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).
Πηγή: newsbomb.gr thesout.gr

..Agios Spyridon.. O άγιος Σπυρίδωνας είναι ένας από τους πλέον τιμημένους αγίους της Oρθοδόξου Eκκλησίας, που τον επικαλούνται οι χριστιανοί στις περιστάσεις όπως τον άγιο Nικόλαο, τον άγιο Γεώργιο και τον άγιο Δημήτριο.

PRODOSIA SIMERINO EPEISODIO AKARSU - Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 12 Δεκεμβρίου.Ο Αλί μαθαίνει από τη μητέρα του ότι η Τζεμιλέ είναι έγκυος και πιστεύει ότι αυτό θα είναι η μεγάλη του ελπίδα για μια καινούργια αρχή μαζί της. Αποφασίζει να στείλει μήνυμα στην Τζεμιλέ, μέσω της μητέρας του, και της ζητάει να κρατήσει το παιδί. Από τη φυλακή όμως τα χέρια του είναι δεμένα. Κάνει κινήσεις για να βγει όσο το δυνατόν συντομότερα.Αναζητεί την Καρολίν και αποδέχεται την πρότασή της. Η Καρολίν όμως θα έχει μια αναπάντεχη συνάντηση, που δεν θα της επιτρέψει να βγάλει τον Αλί από τη φυλακή. Η Αϊλίν επιστρέφει στο σπίτι αλλά ο Σονέρ δεν αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη....
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


ΑΒΕΝΙΝΤΑ ΜΠΡΑΖΙΛ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ - Avenida Brasil: Τι θα δούμε σήμερα 12 Δεκεμβρίου.Ο Ζορζίνιο φτάνει σπίτι και βρίσκει τη Νίνα να κλαίει για την αποχώρησή της από την έπαυλη. Στη συνέχεια, θα φτάσει εκεί και η Καρμίνια, και διαπληκτίζεται με τη Νίνα. Στο μεταξύ, ο Λέανδρος λέει στον Ρόνι ότι κοιμήθηκε με τη Σουέλεν. Η Σουέλεν ενοχλείται, αλλά ο Ρόνι τους προτείνει να ζήσουν όλοι μαζί σε ελεύθερη σχέση.Στο μεταξύ, ο Τουφάο μιλά στο γήπεδο με τον Ζορζίνιο για το θέμα της Νίνα. Παράλληλα, η Μουρισί μαθαίνει από τον Λελέκο ότι η γυναίκα που αγαπά ο γιος τους είναι η Νίνα, και εξοργισμένη ζητά εξηγήσεις από τον Τουφάο για τα αισθήματά του για τη Νίνα…

VALS ME 12 THEOUS SIMERINO EPEISODIO - Βαλς με 12 θεούς: Τι θα δούμε σήμερα 12 Δεκεμβρίου.Η Μαρίνα βλέπει ξαφνιασμένη τον Φίλιππο και αναβάλλει να αποκαλύψει στον Νικήτα την εγκυμοσύνη της. Η Βίκυ συναντά στο καφέ τον Νίκο για να τον ευχαριστήσει που ήταν τόσο ευγενικός μαζί της. Καθώς συνομιλούν, ο Νίκος της λέει για τον θάνατο της κόρης του.Η Μυρτώ με τον Μίλτο φεύγουν για την Ελλάδα και αποχαιρετούν τη συγκινημένη Ναταλία, με την υπόσχεση πως θα ξαναβρεθούν σύντομα. Η Έλλη λέει στον Άρη πως φοβάται ν' αποκαλύψει στον Νίκο την ύπαρξη του γιου του, γιατί ανησυχεί πως θα θυμώσει και θα τον απορρίψει, ενώ ο Νικήτας την ψάχνει στο ξενοδοχείο της.

VASILIADES SIMERINO EPEISODIO - Βασιλιάδες: Τι θα δούμε σήμερα 12 Δεκεμβρίου.Μέρες μεγάλων αποφάσεων έρχονται για τους Βασιλιάδες. Ο Στέφανος, που μόλις έχει ανακαλύψει τον κρυφό λογαριασμό του Αιμίλιου, τον εκβιάζει για να συμφωνήσει με τη χορηγία της Ελιάς στο ίδρυμα. Η Χριστίνα αποφασίσει να δείξει καλή θέληση και θα πάει για φαγητό στο σπίτι του Μάρκου (όχι και τόσο καλή απόφαση!) σ’ ένα δείπνο που θα διχάσει μικρούς και μεγάλους. Κι ο Αιμίλιος όμως με τη σειρά του, που δεν εγκαταλείπει εύκολα τα όπλα, βάζει την «πιστή» του Νάντια να πλευρίσει τον Στέφανο.Σωτήρης και Δέσποινα γνωρίζονται λίγο καλύτερα ενώ η Τιτίκα θέλει να ξεχάσει μια για πάντα τη γνωριμία της (και όχι μόνο) με τον Μηνά. Κάτι που εκμεταλλεύεται όσο μπορεί η Ντέπη για να έρθει κοντά του (όσο ζει ελπίζει!) Μεγάλες αποφάσεις όμως και για τη Νεφέλη που όχι μόνο δέχεται να συγκατοικήσει με τον Λεωνίδα αλλά βρίσκει το κουράγιο να το ανακοινώσει και στον πατέρα της! Ο Αιμίλιος τελικά υποκύπτει στον εκβιασμό του Στέφανου κι αυτό δίνει την αφορμή στον Στέφανο και τη Μαρίνα να κορυφώσουν τους πανηγυρισμούς τους με ένα φιλί…

Στους εξωγήινους φαίνεται πως επιμένει το Hollywood το οποίο είτε έχει στερέψει από ιδέες είτε προσπαθεί να προετοιμάσει το κοινό για κάτι που προετοιμάζεται από διάφρους κύκλους. Έτσι μετά από ταινίες όπως η «ημέρα της Ανεξαρτησίας», «ο πόλεμος των κόσμων», το “Battle LA”, “the day the earth stood still” και πολλές άλλες ο φανατικός σαιεντολόγος Tom Cruise έρχεται με μια αμφίβολης ποιότητας ταινία με τίτλο “Edge of Tomorrow”. Το θέμα ένας στρατιωτικός ο οποίος μπλέκει σε ένα πόλεμο με τους εξωγήινους αλλά σε μια συνεχώς επαναλαμβανόμενη ημέρα.Οι πρώτες σκηνές προώθησης της ταινίας κυκλοφόρησαν σήμερα. Δείτε τις στο βίντεο που ακολουθεί.
Edge of Tomorrow Official Trailer (HD) Tom Cruise, Emily Blunt


Cast

Tom Cruise Tom Cruise ...
Emily Blunt Emily Blunt ...
Rita Vrataski
Bill Paxton Bill Paxton
Lara Pulver Lara Pulver ...
Karen Lord
Jeremy Piven Jeremy Piven ...
Col. Walter Marx
Charlotte Riley Charlotte Riley
Jonas Armstrong Jonas Armstrong
Madeleine Mantock Madeleine Mantock ...
Julie
Marianne Jean-Baptiste Marianne Jean-Baptiste ...
Dr. Whittle
Kick Gurry Kick Gurry ...
Griff
Lee Asquith-Coe Lee Asquith-Coe ...
J Squad Soldier
Tony Way Tony Way ...
Kimmel
Serhat Metin Serhat Metin ...
Exo Soldier / US Marine

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget