5/12/13

ALPHA DIA TAUTA LAZOPOULOS.Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δέχτηκε μία πρόταση για ένα τηλεοπτικό γκεστ. Και παρά τον ελάχιστο χρόνο που έχει, λόγω της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Φον Δημητράκης», στην οποία υποδύεται τον μπάρμπα Λεωνίδα, είπε το «ναι». Κι αυτό γιατί την πρόταση του την έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος.Ο ηθοποιός θα υποδυθεί λοιπόν για την κωμική σειρά του Alpha «Διά ταύτα» έναν περίεργο τύπο, λίγο εθνικόφρονα και αυστηρό, που τον κλέβουν δύο Αλβανοί. Η ιστορία φτάνει μέχρι το δικαστήριο και την έδρα του Κώστα Κόκλα.Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες, με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να συναντά τον Λάκη ως αστυνόμο Φευγουλέα και να γίνεται στη δικαστική αίθουσα το έλα να δεις!

klemmena oneira simerino epeisodio 5/12.Ο Σάκης λέει στον Ρώσο πως ταχτοποίησε το θέμα με την Αλεξάνδρα και ότι ο Σταύρος θα μείνει τελικά στο κολέγιο. Η Χρύσα ανησυχεί για την αντίδραση του Άρη μετά από την αποκάλυψη της απάτης του. Η Φρύνη ενθαρρύνει τη Μαντώ να γράψει στον συγγραφέα, ελπίζοντας να βρουν κάποια άκρη για τις ομοιότητες των βιβλίων του με τη ζωή της Μαντούς.Η Νατάσα δηλώνει στην Άννα την παραίτησή της και την ενημερώνει για την απάτη του Άρη σε βάρος του Σταύρου. Ο Θεόφιλος αποφασίζει να ακούσει τη συμβουλή της Νάνσυ και πηγαίνει να παραδοθεί.

Η αγάπη του Αχιλλέα για τη Μελίνα, κάνει τον Ματθαίο να αναθεωρήσει, ενώ ο Σήφης, αντιδρά στην εμμονή της Αναστασίας να αναμοχλεύει το παρελθόν. Η εκδικητικότητα του Διαμαντή για τη Δάφνη, παρασύρει και την Κωνσταντίνα, με άσχημες συνέπειες. Η κόντρα του Μάρκου και της Δάφνης, τους φέρνει πιο κοντά, ενώ η Δήμητρα ανακαλύπτει την απιστία του Νεκτάριου.Ο Σήφης προτείνει στη Μελίνα να περάσει από το σπίτι του για να πάρει τα ρούχα της. Φτάνοντας εκεί, η Μελίνα συγκινείται, έρχεται όμως σε δύσκολη θέση όταν ο Σήφης προσπαθεί να μάθει με ποίον συζούσε στο Λονδίνο.

Τα άσχημα νέα διαδίδονται γρήγορα. Τα παιδιά πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί καταφθάνει η Νεριμάν με τη Μεσουντέ προκειμένου να έχουν άμεση ενημέρωση.Ενώ ο Αχμέτ ψάχνει να βρει το δολοφόνο της μητέρας του, ο δεύτερος έρχεται σ’ επαφή μαζί του. Οι αποκαλύψεις του είναι καταστρεπτικές για τον Χακάν.Ο Αχμέτ μετά την αποκάλυψη της αλήθειας για το θάνατο της μητέρας του παίρνει ένα δρόμο που δεν έχει επιστροφή…

Η Χουρρέμ αν και έχει χάσει όλη της τη δύναμη στη Σύνοδο, προσπαθεί να διαλύσει τη σχέση του Λουτφού Πασά και της Σαχ Σουλτάν. Παράλληλα, μια Βενετσιάνα μπαίνει στη ζωή του Μπαλί Μπέη. Η Μιχριμάχ που έχει βάλει κάποιους να τον παρακολουθούν, γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει για την ερωτική του περιπέτεια.Η Χουρρέμ κάνει σύμμαχό της μια παλλακίδα της Σαχ Σουλτάν και της αναθέτει να αποπλανήσει τον Βεζίρη. Ο Μπαλί Μπέη στη συνάντησή του με τη Βενετσιάνα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τον παρακολουθεί. Ο Σουλεϊμάν δίνει το δαχτυλίδι της δυναστείας στον Μεχμέτ και όχι στο Μουσταφά.
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

FATMAGUL PROTELEUTAIO EPEISODIO.Ένα επεισόδιο πριν το τέλος, θα μπορέσει άραγε να τελειώσει αίσια η δίκη της Φατμαγκιούλ; Αυτή θα είναι και η δυσκολότερη διαδικασία, ερχόμενη στο δικαστήριο και ευχόμενη αυτή να είναι η τελευταία φορά που είναι αναγκασμένη να αντικρίσει στα μάτια τους βιαστές της.Τώρα, ανάμεσα στους κατηγορούμενους, είναι και η Μουκάντες, ο Μιουνίρ Τελτζί και ο Ρεσάτ Γιασαράν. Θα μπορέσει να διώξει τελικά από πάνω της τις σκιές η Φατμαγκιούλ;
FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget