24/11/13

- Πυροβολισμοί λίγο πριν τις 8μ.μ στα Εξάρχεια
- Νεκρός ένας άντρας - Εκτός από τις σφαίρες έφερε και τραύματα από μαχαίρι
- Στην κατοχή του θύματος βρέθηκε πιστόλι και περίστροφο - Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε όπλο τύπου καλάσνικοφ
- Είχε προηγηθεί συμπλοκή
- Η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν πριν από λίγο στην περιοχή των Εξαρχείων και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέττη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ όπου και κατέληξε. Έκτός από τις σφαίρες, έφερε τραύματα και από μαχαίρι στην πλάτη.
Η αστυνομία θεωρεί πως πρόκειται για ενέδρα θανάτου και ξεκαθάρισμα λογαριαμών. Πριν τους πυροβολισμούς υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε ένα καλάσνικοφ ενώ στην κατοχή του άντρα που κατέληξε βρέθηκαν ένα πιστόλι κι ένα περίστροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, το θύμα είναι αλλοδαπός, πιθανότατα αλβανικής υπηκοότητας και δέχτηκε επίθεση από ένα άτομο που επέβαινε σε μηχανή. Ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο στήθος έξι φορές με όπλο τύπου καλάσνικοφ. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε και αυτήν την ώρα γίνονται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Για το εγκλημα διενεργείται προανάκριση από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΘΥΜΟΥΛΕΑ

...ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ... Οριακό προβάδισμα της τάξης του 0,7% όσον αφορά στην εκτίμηση ψήφου δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του «’Εθνους της Κυριακής»... Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 29,9% έναντι 29,2% της ΝΔ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,9%, η Χρυσή Αυγή 10%, η ΔΗΜΑΡ 3,7%, το ΚΚΕ 5,9%, το ΛΑΟΣ 1,45%, οι Οικολόγοι- Πράσινοι 2,6%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,8%, άλλο κόμμα 3,6%. Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς Καταλληλότερος για πρωθυπουργός μεταξύ των πολιτικών αρχηγών είναι ο Αντώνης Σαμαράς με 33%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση. Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 16% ενώ ο «κανένας» συγκεντρώνει 36%. Άδικη η φορολογία των ακινήτων Το 82% θεωρεί άδικη την φορολογία των ακινήτων ενώ το 56% πιστεύει ότι η εικόνα του Δημοσίου είναι χειρότερη. Πηγή: ΑΜΠΕ

Είναι συγκλονιστικό το βίντεο που πήραμε σήμερα το μεσημέρι από τη χθεσινή καταιγίδα που χτύπησε χθες στις 08:19 το πρωΐ το νησί της Σάμου...
και ιδιαίτερα την πρωτεύουσα και έκανε πολλές ζημιές σε πολλά καταστήματα και τροχοφόρα οχήματα!

Είναι πραγματικά θαύμα το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα.

Το βίντεο έχει τραβηχθεί από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος του κ. Γιαννουλόπουλου και απεικονίζει τον ''χαμό'' που έγινε τη στιγμή εκείνη, ενώ στο σημείο διακρίνεται και μια γυναίκα που τελευταία στιγμή καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και μπαίνει στο κατάστημα να σωθεί!



http://i-samos.gr/

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget