5/11/13

samaras wifi - Άκρως χιουμοριστικά σχόλια πυροδότησε η υπόσχεση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για ανάπτυξη δικτύου WiFi, δηλαδή δωρεάν πρόσβασης στο ίντερνετ, σε όλη την Ελλάδα και σε χρονικό διάστημα ενός έτους από σήμερα.

Από το πρωί που άρχισε να αναπαράγεται η είδηση τα κοινωνικά δίκτυα πήραν «φωτιά»:

-Το "δωρεάν Wi-Fi παντού", είναι το νέο "θα σας φτιάξουμε γεφύρια".

-Λίγο ακόμα να κρατούσε η εκπομπή, μαζί με το free Wi-Fi, θα μοίραζε και iPad αυτός

-Free wi-fi με...εντολή Σαμαρά

-Ο Σαμαράς ο Hi-Fi θα μας φέρει Wi-Fi!

-Ακούς κυρ-Στέφανε; Δίνει δωρεάν wi-fi o Σαμαράς

-Ο Σαμαράς θα δώσει free wi-fi και στη κατηγορία των υπαλλήλων που αποκαλεί το space "το μακρόστενο πλήκτρο"

-Ο Σαμαράς βρήκε τον τρόπο κατά της εγκληματικότητας... Τέρμα το κλέψιμο ίντερνετ από τον γείτονα...!!! Δωρεάν wi-fi.

-Σαμαράς: Αν κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ, θα εκδιωχθούμε από το wi-fi και θα γυρίσουμε στην 56Κ dial-up.

-"Πως θα βάλω WiFi παντού; Ειναι απλό. Θα φορολογήσω όσους χρησιμοποιούν password."

-Ναι ρε φίλε,free wifi!! Επιτέλους ανάπτυξη! Μπορεί να μην έχουμε να φάμε αλλά θα μπορούμε να βλέπουμε τι τρώνε στο εξωτερικό

-Δωρεάν WiFi και 25 ευρώ για να μπεις νοσοκομείο.

-Άντε τώρα να πείσεις τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι η μαζική ακτινοβολία ενός πανελληνίου WiFi δεν είναι το νέο "μας ψεκάζουνε"...

-Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά με ανακοίνωση του,στα περί δωρεάν Wifi του Αντώνη Σαμαρά: Δωρεάν VDSL έως 50Mpbs για όλο το λαό.

-Wifi υπάρχουν.

-Δώσε στο λαό να φάει κι άσε το Wi Fi

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Η Tamara Ecclestone με τον σύζυγό της Jay Rutland φωτογραφήθηκαν να απολαμβάνουν τα μπάνια τους και τις ξέγνοιαστες διακοπές στο Άμπου Ντάμπι.Το βαθύπλουτο ζευγάρι που παντρεύτηκε στη Νότια Γαλλία τον περασμένο Ιούνιο, έδειξαν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους και δεν δίστασαν να φιληθούν μπροστά στις κάμερες.











Ο γνωστός γυρολόγος των ΜΜΕ Θεόδωρος Πάγκαλος εξέφρασε στο ΒΗΜΑ FM την άποψη πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας “καλός ηθοποιός” που ενσαρκώνει επιτυχώς έναν ρόλο, εν προκειμένω αυτόν του πολιτικού που κάνει την επιλογή της συμμετοχής της χώρας του στην Ευρωζώνη με όραμα όμως να την αλλάξει εκ των έσω.

Ιδιαίτερα όσον αφορά στην άποψη του κ. Τσίπρα πως δεν τίθεται θέμα εξόδου από την Ευρωζώνη αλλά και πως την ίδια ώρα στην Ελλάδα οι Έλληνες πεινάνε, ο Θόδωρος Πάγκαλος τόνισε πως “δεν μπορείς να λες ότι στην Ελλάδα πεινάνε, είναι λογικό πάντως, για έναν άνθρωπο της Αριστεράς, να ενδιαφέρεται για ένα μέρος των Ελλήνων που βρίσκονται στο περιθώριο, με ενδεχόμενα προβλήματα ακόμα και επισιτισμού”.

Χαρακτήρισε πρωτότυπη τη θέση της Αριστεράς και του Τσίπρα περί κατάργησης των φόρων επί της ιδιοκτησίας ακινήτων, λέγοντας πως με αυτές τις θέσεις ο κ. Τσίπρας κατοχυρώνει έτι περαιτέρω τον χαρακτηρισμό του ως “δημαγωγού και συλλέκτη ψήφων, ψηφοθήρα”, ιδίως τώρα που είναι υποψήφιος για τη θέση του Μπαρόζο.

“Να δούμε όμως τώρα τι θα κάνουν οι συνιστώσες που έχουν δώσει επί χρόνια αγώνες για έξοδο της χώρας από το ευρώ”, επεσήμανε, σημειώνοντας πως “ο Αλέξης Τσίπρας περνάει τον κόσμο για ηλίθιους. Είναι προφανές πως δεν μπορεί κανείς να μείνει στο ευρώ και παράλληλα να κάνει ό,τι γουστάρει”.

Μιλώντας για “στροφή Τσίπρα” ως προς τη θέση του περί εξόδου ή μη της χώρας από την Ευρωζώνη δήλωσε: “Δεν πιστεύω πως ούτε όσα έλεγε ο Τσίπρας πριν ήταν αληθινά, ούτε τώρα έχουν καμία σχέση με τα όσα πρεσβεύσει. Απλώς τώρα πια έχει γίνει κυριλέ. Λέει, στο βαθμό που με το μυαλό του μπορεί να κάνει αναλύσεις, πως εάν έχει ως συνομιλητές όσους μιλούσαν με τον Ανδρέα, όσους μπορούν να του δώσουν αίγλη και πρεστίζ, τότε αυτοί ακριβώς θα του δώσουν ένα φωτοστέφανο που θα τον βοηθήσει να γίνει πρωθυπουργός”.

Και κατέληξε: “Ο κ. Τσίπρας είναι ένας καλός ηθοποιός, από τότε που ήταν στο Λύκειο, παίζει ένα ρόλο, κι είναι καλός. Έκανε τις καταλήψεις του, του βγήκανε, μετά έκανε τον αρχηγό, υποσκέλισε μερικά σημαντικά πρόσωπα στον κύκλο του και τώρα του βγαίνει. Ωριμάζει. Υπό τον όρο πάντως πως ελέγχει το κόμμα του, που αμφιβάλλω... Γιατί όλα τα παιδάκια από κάτω, τα Λαφαζάνια και τα λοιπά, θα ορμήσουνε τώρα...”

Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην σχολιάσει το θέμα της... προφοράς του κ. Τσίπρα στην Αγγλική: “Πώς θα πάρει τη θέση του Μπαρόζο με αυτά τα άθλια Αγγλικά που μιλάει... Μέχρι και για κλέπτοκρατς είπε. Σέβομαι την προσπάθεια να περάσει ελληνικές λέξεις. Εξάλλου και ο Ζολώτας παλιότερα μίλησε με ελληνικές λέξεις στα Αγγλικά”, τόνισε χαριτολογώντας ο κ. Πάγκαλος.

Επί της ουσίας πάντως εξέφρασε τον προβληματισμό του: “Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι μορφωμένοι οι πολιτικοί αρχηγοί στη χώρα μας. Αλλά όταν επιχειρείς τέτοιο σάλτο μορτάλε, για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, να είσαι υποψήφιος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που είναι το βασικό όργανο άσκησης και επιβολής του Μνημονίου, τι θα κάνεις; Τί θα κάνει ο κ. Τσίπρας εάν βγει πρόεδρος: Θα απολύσει τον Μορς, την Τρόικα, θα διαλύσει το Μνημόνιο;”

Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr

σουλειμαν επεισοδιο 92 - Ο χαμένος θησαυρός του Ιμπραήμ φέρνει αντιμέτωπους τον Σουλεϊμάν και τη Χατιτζέ, η οποία με τα βαριά λόγια της φέρνει τον Σουλεϊμάν στα όριά του.Στη Μανίσα, ο Μουσταφά έχει την εκτίμηση των εμπόρων, τους οποίους βοηθά.Ο έρωτας της Μιχριμάχ για τον Μπαλί Μπέη, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Η Μιχριμάχ του γράφει ακόμα ένα γράμμα.Αυτό το γράμμα όμως περνάει σε «λάθος» χέρια και βάζει και τους δύο σε κίνδυνο.

Η Βίκυ δείχνει να συνέρχεται και ο Σταύρος χαίρεται γι’ αυτή την εξέλιξη, ώσπου διαπιστώνεται ένα καινούριο σοβαρό πρόβλημα στην υγεία της. Η Νάνσυ συμβουλεύει τη Νατάσσα να ξεκόψει από τον Άρη και στην ανάγκη να μιλήσει στην Αλεξάνδρα για τους εκβιασμούς του γιου της.
Η Χρύσα, ο Ρώσος και ο Λαγός μετακομίζουν στο σπίτι της Ζωής, αλλά η εγκατάστασή του ζευγαριού στο σπίτι εγκαινιάζεται με καυγά. Ο Μακρής περνά από τη φάρμα και βλέπει τον Χριστόφορο, που του συστήνεται σαν παππούς της Μαντούς και της Λίνας. Ο Μακρής λέει στην Τάνια ότι –μετά από τόσα χρόνια- αποφάσισε να αναζητήσει την κόρη του…

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Λάτσιο ύψωσαν πανό στο "Ολίμπικο" για τα δύο δολοφονηθέντα μέλη της Χρυσής Αυγής Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη.
"Το ηλιοβασίλεμα είναι κόκκινο, η αυγή χρυσή. Παρόντες οι Μανώλης και Γιώργος", ήταν το μήνυμα των οπαδών των "μπιανκοτσελέστι" μέσω δύο πανό που αναρτήθηκαν στην Curva Nord, με αυτό πάντως που είχε αναφορά στο κόμμα της Χρυσής Αυγής να προκαλεί αντίδραση της Ένωσης ιταλικών εβραϊκών κοινοτήτων (Ucei).

Σήμερα Τρίτη 5/11 FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140 video Greek subs - Μια βραδιά που είχε ξεκινήσει άσχημα για τον Ερντογάν καταλήγει ακόμα χειρότερα, θέτοντας όλα τους τα σχέδια διαφυγής σε κίνδυνο. Από την άλλη πλευρά, η Περιχάν προσέχει ότι η Λάλε έχει πάρει όλο τον έλεγχο της εταιρείας κι αρχίζει να αναρωτιέται για το τι πράγματι συμβαίνει.Όσο τα ερωτηματικά πληθαίνουν τόσο αρχίζει σιγά-σιγά να αποκαλύπτεται το μυστικό της Λάλε. Ο Κερίμ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τους φόβους του σχετικά με τα αισθήματα της Φατμαγκιούλ και τότε, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, γίνεται η πρώτη αληθινή κουβέντα μεταξύ πατέρα και γιου. Η Εμπέ Νινέ, που θέλει να κλείσει η απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Κερίμ και της Φατμαγκιούλ, βρίσκει μια λύση γεμάτη όμορφες εκπλήξεις.
FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140 Greek subs
VIDEO 1

FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140 Greek subs VIDEO 2
FATMAGUL ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 140 Greek subs VIDEO 3

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

Avenida Brasil αβενιντα μπραζιλ - Η Καρμίνια κάνει τρομερή σκηνή με αποτέλεσμα ο Τουφάο να μείνει άφωνος. Όταν στη συνέχεια την επισκέπτεται ο Μαξ, του ζητά έντονα να επιστρέψει στην έπαυλη. Παράλληλα, όλη η οικογένεια επιστρέφει από το Κάμπο Φρίο με ένα παλιό φορτηγάκι, που όμως χαλά και τους αφήνει στη μέση του δρόμου.Στο μεταξύ, ο Ρόνι τρομάζει, όταν μαθαίνει ότι έκανε έρωτα με τη Σουέλεν. Την ίδια στιγμή, ο γιατρός εξετάζει την Καρμίνια και αποφασίζει να της χορηγήσει ηρεμιστικά, αλλά εκείνη δεν τα παίρνει. Κι ενώ η Ιβάνα ζητά από τον Μαξ να επιστρέψει σπίτι, η Νίνα λέει στην Καρμίνια να το εμποδίσει. Παράλληλα, ο Ζορζίνιο βλέπει τον Ιράν με την Ντέμπορα και διαπιστώνει ότι ζηλεύει...

suleiman nea prosopa - Ξεκινάμε την παρουσίαση με την Μελτέμ Τζουμπούλ, οποία ως δολοπλόκα Φατμά θα συγκρουστεί ευθέως με την Χουρέμ. Έχει και αυτή το δικό της σκοτεινό παρελθόν. Ήταν παντρεμένη με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της, Μουσταφά Πασά και έκανε σχέση με νεαρό άντρα. Συνεχίζουμε με τον Εγκίν Οζτούρκ, τον οποίο θα δούμε ως μελλοντικό σουλτάνο και ηγεμόνα, Σελίμ. Η Μερβέ Μπολουγκούρ θα υποδυθεί την Βενετσιάνα αριστοκράτισσα Σεσίλια που φτάνει ως σκλάβα στο παλάτι αλλά χάρη στην άκρατη φιλοδοξία της, αλλάζει όνομα και γίνεται η Νουρμπανού, η επόμενη ισχυρή σουλτάνισσα στο πλευρό του Σελίμ. Ο Αράς Μπουλούτ Ινεμλί θα είναι ο ηγεμόνας Μπεγιαζίτ. Η Αλμεντά Αμπαζί θα είναι η Βενετσιάνα Βαλέρια, πρώην υπηρέτρια της Νουρμπανού, την παλλακίδα που έκανε την Χουρέμ να τρέμει, καθώς περιμένει το παιδί του Σουλτάνου. Η Μπεράκ Τουζουνατάζ παίζει την κόρη του Μπαρμπαρόσα Μιχρουνίσα που ερωτεύεται τον Μουσταφά. Ο Τολγκά Σαριτάς θα είναι ο Τζιχαγκίρ, ο μιρκός γιος της Χουρέμ και του Σουλτάνου με σωματική αναπηρία. Η Μίνα Τουανά Γκιουνές θα είναι η κόρη της Χατιτζέ και του Ιμπραήμ που γοητεύεται από τον ηγεμόνα Μπεγιαζίτ. Ο Σαρπ Ακαγιά είναι ο Ατματζά, ο γενναίος πολεμιστής στην υπηρεσία του Μουσταφά.

Πηγή: gossip-tv-gr

i prodosia akarsu episode 39 - Η ρήξη στη σχέση μεταξύ του ψαρά και του Αλί, αναγκάζει την Τζεμιλέ να παρατήσει τη δουλειά της. Η άφιξη ενός επισκέπτη όμως την οδηγεί στην αναθεώρηση αυτής της απόφασης. Για τον Μετέ έφθασε επιτέλους η μεγάλη μέρα.Το συγκρότημα του καθώς και του Νιγιαζί, παρουσιάζουν στους μαθητές και στη διοίκηση του σχολείου το τραγούδι, με το οποίο θα λάβουν μέρος, εκπροσωπώντας το σχολείο τους, στον μαθητικό διαγωνισμό τραγουδιού. Ο Νετζατί εμφανίζεται με τον αέρα του νικητή επειδή πιστεύει ότι διαθέτει μια πληροφορία, που θα του χαρίσει την πρωτιά…

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα για την κοινωφελή εργασία σε δήμους από τον ΟΑΕΔ για τις πρώτες 10000 προσλήψεις ΥΕ ειδικοτήτων.Στους παρακάτω συνδέσμους δείτε και κατεβάστε τα αποτελέσματα για τις προσλήψεις με τα περίφημα πεντάμηνα του ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία.

Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Α-Ε)
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Ζ-Λ)
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Μ-Ρ)
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Σ-Υ)
Ονοματεπώνυμα με Ελληνικούς χαρακτήρες (Φ-Ω)
Πίνακας Αποκλειομένων

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget