30/10/13

H Λιάνα Κανέλλη στον ALPHA ήταν σκληρή χθες το βράδυ, μιλώντας για τα τηλεοπτικά ζευγάρια του ΜΕΓΚΑ και του ΑΝΤΕΝΝΑ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά!

"Είναι χάλι. Είναι σαν τα εν οίκω, εν δήμω.Είναι χάλι σαν αντίληψη. Δεν το αντέχω. Όλοι να γκρινιάζουν για μια σειρά από πράγματα. Έχω τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια στη Βουλή. Κάνει κακό στους ίδιους και τηλεοπτικά... Η οικειότητα που έχεις με κάποιον, δεν είναι καλό πράγμα στην τηλεόραση...

"Το μυστικό της τηλεόρασης είναι ένα. Αυτό που το κοινό το αντιλαμβάνεται αμέσως. Πρέπει να είσαι ίδιος πίσω από το γυαλί και μπροστά από το γυαλί. Ακόμα και αν είναι ρόλος. Βλέπω στο youtube σε διάφορα βίντεο, μια αισθητική που δεν βλέπω στην τηλεόραση".

Σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά, έπαιξαν το συγκεκριμένο απόσπασμα και θέλησαν να το σχολιάσουν:

"Συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο. Το γυαλί σε ξεγυμνώνει, ειδικά σε μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή. Έχει απόλυτα δίκιο η Λιάνα, ξεκάθαρα φαίνεται ο χαρακτήρας του ανθρώπου. Εμένα με στεναχώρησε πάρα πολύ, δεν θα απαντήσω επειδή τη σέβομαι. Έχει υπάρξει εξαιρετικά καλή δημοσιογράφος.

Με στεναχώρησε πολύ όταν η Λιάνα μας συνέκρινε με το Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια και ο κόσμος από κάτω χειροκρότησε. Αλλοίμονο αν κάποιοι θεωρούν ότι έχουμε καμία ταύτισει. Ο κόσμος πρέπει να ακούει τι λέει ο άλλος και να μη χειροκροταέι επειδή το κάνει ο κομπέρ"

Η συζήτηση μετά προχώρησε, μιας και ο Θέμης Γεωργαντάς πρόετρεψε τον Γιώργο και την Φαίη να ...ανταλλάξουν παρτενέρ με τον Κωστόπουλο και τη Μπαλατσινού!

Λιάγκας: "Εγώ με τη Μπαλατσινού δεν θα ταιριάζα..."!

Δείτε το βίντεο!


Μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου σχετικά με όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό για παρακολουθήσεις αμερικανών πρέσβεων σε Αθήνα και Άγκυρα εκ μέρους της ΕΥΠ, κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου ο δικηγόρος Άγις Τάτσης.Ο κ. Τάτσης ζητά την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του κ. Πάγκαλου, σε βάρος του οποίου ζητά να ασκηθεί ποινική δίωξη για σειρά κακουργηματικών πράξεων και ακολούθως να συλληφθεί καθώς πλέον δεν καλύπτεται από ασυλία.Επιπλέον ο μηνυτής υποστηρίζει ότι εφόσον αποτελούν αληθή γεγονότα οι δηλώσεις του πρώην υπουργού, συνιστούν «αποκάλυψη μυστικών πολιτείας» και όπως τονίζει εκθέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τους υπαλλήλους της.Επίσης επισημαίνει ότι ακόμη και αν δεν αποδειχθούν βάσιμα τα όσα είπε ο μηνυόμενος και πάλι συνιστούν «έκθεση της πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων» και «διατάραξη των ειρηνικών σχέσεων με άλλα κράτη».
Ο κ. Πάγκαλος νωρίτερα σήμερα μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM» αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία ήταν υπουργός Εξωτερικών, και υποστήριξε ότι «η ΕΥΠ είχε καταφέρει να παρακολουθεί όχι μόνο τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, αλλά και τον αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα».

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν η χθεσινή καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον Alpha και αφού μίλησε για το περιστατικό με το χαστούκι από τον Ηλία Κασιδιάρη, σχολίασε και την ελληνική τηλεόραση: «Η τηλεόραση έχει λαϊκίσει και έχει φτηνύνει. Έχει πολύ μουσταλευριά δεν έχει κρασί» είπε χαρακτηριστικά.
Όσα για τα πρωινά είπε: «Είναι χάλι. Είναι σαν τα εν οίκω, εν δήμω. Είναι χάλι σαν αντίληψη. Δεν το αντέχω. Όλοι να γκρινιάζουν για μια σειρά από πράγματα. Έχω τον Μιχαλολιάκο και την Ζαρούλια στη Βουλή. Κάνει κακό στους ίδιους και τηλεοπτικά… Η οικειότητα που έχεις με κάποιον, δεν είναι καλό πράγμα στην τηλεόραση» και συμπλήρωσε: «Το μυστικό της τηλεόρασης είναι ένα. Αυτό που το κοινό το αντιλαμβάνεται αμέσως. Πρέπει να είσαι ίδιος πίσω από το γυαλί και μπροστά από το γυαλί. Ακόμα και αν είναι ρόλος. Βλέπω στο youtube σε διάφορα βίντεο, μια αισθητική που δεν βλέπω στην τηλεόραση».
Δείτε το βίντεο

Εάν έχουμε λιπαρά μαλλιά καλό θα ήταν να τα λούζουμε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, ιδανικά με ένα εξειδικευμένο σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά που και θα περιορίζει την λιπαρότητά τους και θα τους χαρίζει όγκο.Εάν έχουμε ξηρά μαλλιά αποφεύγουμε το λούσιμο πάνω από δυο φορές την εβδομάδα και δεν ξεχνάμε την ενυδάτωση στις άκρες που τόσο έχουν ανάγκη.Σε περίπτωση ξηροδερμίας, συνίσταται το λούσιμο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να παραμένει καθαρή η επιδερμίδα από τυχόν φολίδες που ίσως δημιουργούνται από αυτήν. Η χρήση ενός ειδικού σαμπουάν για ξηροδερμία είναι απαραίτητη.Σε περίπτωση που λούζεστε κάθε μέρα καλό θα ήταν να εφαρμόζεται το σαμπουάν μία φορά και αν έχετε μακριά μαλλιά ή μαλλιά που έχουν υποστεί τεχνικές εργασίες, το conditioner είναι απαραίτητο για τις άκρες.
Από την Λίτσα Αγγελοπούλου, Hair Expert

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής σήμερα 30 Οκτωβρίου.O «πόλεμος» ανάμεσα στη Σαχ Σουλτάν και τη Χιουρρέμ έχει φουντώσει. Η Χατιτζέ δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατο του Ιμπραήμ. Η Σαχ Σουλτάν ζητάει από τη Χιουρρέμ τα πράγματα του Ιμπραήμ. Η Χατιτζε γυρνά στην Πόλη και επισκέπτεται το παλάτι.Τότε η Χιουρρέμ προσπαθεί να την πείσει ότι πίσω από τον θάνατο του άντρα της βρίσκεται η Σαχ Σουλτάν. Η Μιχριμάχ στέλνει ένα γράμμα στον Μπαλί Μπέη, αλλά το διαβάζει ο Ρουστέμ Αγά. Η Χατιτζέ βρίσκει μια ερωτική επιστολή της Σαχ Σουλτάν στα πράγματα του Ιμπραήμ.

Fatmagül σήμερα 30 Οκτωβρίου.Η Χατζέρ μένει ολομόναχη σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης κι έρχεται αντιμέτωπη με έναν καινούργιο κίνδυνο. Τον πρώην άντρα της! Ο Μουσταφά τής ζητά να τον επισκεφθεί στη φυλακή κι εκεί δέχεται το μεγαλύτερο συναισθηματικό χτύπημα, καθώς της ομολογεί ότι η μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του δεν ήταν εκείνη, αλλά η Φατμαγκιούλ.Καθώς ένα ένα τα εμπόδια εξαφανίζονται από το δρόμο τους, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ έρχονται όλο και πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Και παρά το γεγονός ότι ο Σελίμ και ο Ερντογάν έχουν δραπετεύσει στο εξωτερικό, εκείνοι συνεχίζουν να διατηρούν τις ελπίδες του ότι μια μέρα θα τιμωρηθούν. Ψάχνοντας για το κουτάβι τους, που χάθηκε από την ταβέρνα, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ βρίσκουν τυχαία το σπίτι που ονειρεύονταν να αγοράσουν.

ΜΠΡΟΥΣΚΟ EΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 HD.Η Στεφανία, αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Σήφη, τον πατέρα της, αλλά το κρύβει απ' την Αγγελική. Ο Σήφης ταραγμένος, δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και συμβουλεύεται την Αναστασία. Η Ευρυδίκη κι ο Αντώνης καταστρώνουν κρυφά τα υποχθόνια σχέδιά τους, γίνονται όμως εν αγνοία τους αντιληπτοί απ' τη μικρή Μαρίνα. Στο Λονδίνο, η Μελίνα νοσταλγεί την Κρήτη κι ο Αχιλλέας τ' αδέρφια του και την Κύπρο, όμως ο έρωτας, τους δίνει δύναμη να ξεπερνούν τα πάντα.Στο μεταξύ, ο Διαμαντής κι η Δάφνη υποδέχονται θερμά τους Ματθαίους που καταφτάνουν στην Κρήτη για να γιορτάσουν τα ρακοκάζανα, αντίθετα με την Αναστασία που δείχνει ολοφάνερα το μίσος της για τον Ματθαίο για άλλη μια φορά. Η Δάφνη έχει το γενικό πρόσταγμα στο στήσιμο της γιορτής, παραμερίζοντας κι εκνευρίζοντας τον Μηνά. Ένα ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα θ' αναστατώσει τις ευτυχισμένες στιγμές της Μελίνας και του Αχιλλέα.
BROUSKO EPISODE 22 VIDEO

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να ηρεμήσει τη Χρύσα και να καταλάβει το λόγο για τον οποίο είναι τόσο θυμωμένη με τον Άρη, η Χρύσα, όμως, αποφεύγει να της δώσει εξηγήσεις. Ο Μαλτέζος στέλνει στην Άννα άλλο ένα ψεύτικο μέηλ εκ μέρους του Μπίλυ.Η Μαντώ ρωτάει τον Χριστόφορο για την κάρτα του καζίνο που βρήκε στο σακάκι του με το όνομα «Χριστόφορος Σταματόπουλος».Η Νάνσυ εξακολουθεί να αισθάνεται ζαλάδες και ναυτίες και αποφασίζει να επισκεφτεί κάποιον γυναικολόγο… Στο μεταξύ, ο Μαλτέζος τηλεφωνεί στο νοσοκομείο και χρησιμοποιώντας ψεύτικο όνομα καταφέρνει να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση της Βίκυς. Η Άννα προσπαθεί να ηρεμήσει τον Σταύρο, που είναι απαρηγόρητος. Ο Άρης αποκαλύπτει στη Χρύσα πως ξέρει όλη την αλήθεια για τον Σταύρο…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget