27/10/13

Ένα αποκαλυπτικό dvd με όλα τα ντοκουμέντα της σκευωρίας κυκλοφορεί δωρεάν με το επόμενο φύλλο της εφημερίδας Χρυσή Αυγή. Η συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκαν όλα τα στοιχεία για τις παράνομες διώξεις κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του Νικολάου Μιχαλολιάκου πριν την προφυλάκισή του.Αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων και από την διαδικτυακή πολιτική εκπομπή.
Μη χάσετε την εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί αυτή την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου με προσφορά το dvd: "Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας".
Κυκλοφορεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα.


Άλεξ Κάβδας: «Θεωρώ ότι κάθε αλλαγή είναι για καλό και πιστεύω πως η Δούκισσα φέρνει έναν άλλο αέρα. Μπορεί να μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά, αλλά η Δούκισσα είναι πιο νεανίζουσα, πιο γλυκιά, και πιο προσιτή σε σχέση με τη Ζέτα, η οποία ήταν πιο αυστηρή και τυπική. Όσο για την παρουσία της στο πρώτο live, ήταν εκπληκτική τόσο από στιλιστική όσο και από επαγγελματική άποψη, αφού, παρ'όλες τις αναποδιές, κατάφερε να αποδείξει ότι είναι επαγγελματίας. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι παρακολουθεί όλες τκ πρόβες μας γιατί θέλει να ξέρει τι θα παρουσιάσει. Είναι πολύ εργατική και πολύ συγκεντρωμένη».


Τη προσοχή σας σε ένα νέου είδους απάτη, που βρίσκει έδαφος τώρα τελευταία, σε βάρος των καταναλωτών, και έχει ως σκοπό, να τους αποσπά χρήματα από το τηλεφωνικό λογαριασμό με δόλιες μεθόδους Συγκεκριμένα πρόκειται για τους αριθμούς 14546, 14ΧΧΧ κ.λ.π όπου σε καλεί κάποιος στο σταθερό σου, και σου ανακοινώνει ότι έχεις κερδίσει κάτι, και θα πρέπει ειτε να καλέσεις τον αριθμό 14546 είτε να πατήσεις κάποιο αριθμητικό πλήκτρο που υποθέτω οτι σε συνδέει μάλλον αυτόματα για να μάθεις τι είναι, και να παραλάβεις το δώρο σου. Με διάφορες παραπλανητικές εκφράσεις, τις περισσότερες φορές καταφέρνει το καταναλωτή να καλέσει το ως ανω νούμερο, όπου φυσικά διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κάτι σίγουρα κερδισμένο άλλα θα πρέπει συνήθως να μπει σε κλήρωση κλπ .
Όση ώρα όμως μιλάει, η κλήση χρεώνεται και μάλιστα με υπέρογκα ποσά για την εποχή μας, και προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να σε κρατήσουν όσο περισσότερο γίνεται στη γραμμή ώστε να σε χρεώσουν περισσότερο. Αποτέλεσμα όταν έρχεται ο λογαριασμός ανακαλύπτεις ότι έχεις χρεωθεί με ποσά της τάξης των 25-30 ευρώ κατα μέσο όρο για ένα τηλεφώνημα μόνο.
Επειδή το κόλπο είναι καινούργιο στην αγορά, δεν το ξέρει ακόμα ο πολύς κόσμος, και την πατάνε πολλοί.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget