Πληροφορίες του parapolitikagr λένε, πως ο έμπειρος πολιτικά Καρατζαφέρης, που γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού, εξετάζει το τελευταίο διάστημα μία κίνηση που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, όχι μόνο στα δεξιά, αλλά σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα.
Η σκέψη είναι να ιδρυθεί ένα νέο κόμμα από τον ίδιο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και ο ΛΑ.Ο.Σ μα παραμείνει ως συνιστώσα του κόμματος, με άλλον επικεφαλής!Το ρεπορτάζ του parapolitikagr , λέει πως η φιλοδοξία είναι να δημιουργηθεί μία καινούργια παράταξη, που θα λειτουργεί ως "ομπρέλα" για όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, που μπορούν να υπάρχουν ως "συνιστώσες", δίνοντας και την δημοκρατική νομιμοποίηση αλλά και την αυτονομία στις διάφορες ομάδες, που θα δημιουργήσουν τον νέο αυτό συνασπισμό, που στόχο θα έχει να κατέβει όμως ΜΑΖΙ στις εκλογές.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το επικρατέστερο όνομα αυτή την στιγμή είναι: "Πατριωτική Παράταξη"!
Είναι χαρακτητιστικό πως στις τελευταίες ανακοινώσεις του κόμματος χρησιμοποιείται αυτός ο όρος αντι για το "ΛΑ.Ο.Σ" .
Είναι γεγονός, όπως πρώτη αποκάλυψε η εφημερίδα Παραπολιτικά, πως έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό οι ζυμώσεις στα δεξιά της ΝΔ. Σε αυτές τις κινήσεις ο Καρατζαφέρης θεωρεί ότι πρέπει και μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά όχι σαν ΛΑ.Ο.Σ καθώς το όνομα του κόμματος το έχουν ξεπεράσει οι εξελίξεις...
ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΑΚΙ ΤΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΣΑΜΑΡΑ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ... ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ Χ.Α.