21/10/13

Ελευθερία Δημοπούλου Χρήστος Σάλης οι τσιγγανοι "γονείς" της Μαρίας!
Η μικρή Μαρία είναι παιδί βουλγάρας ρομά που παρέδωσε το παιδί μαζί με το φίλο της σ' εμένα και την γυναίκα μου, φέρεται να είπε στην απολογία του στον ανακριτή ο τσιγγάνος είχε στο σπίτι του το παιδί.
Ζήτησε από τον ανακριτή να αρεθί το τηλεφωνικό του απόρρητο για να εντοπισθεί ο Βούλγαρος που τους έδωσε το παιδί.
Μάλιστα ζήτησε και να αφεθεί ελεύθερος και να παει να συναντήσει το ζευγάρι των Βουλγάρων γιατί όπως είπε ζουν στην Ελλάδα.
Είπε επίσης ότι οι πραγματικοί γονείς του παιδιού, το παρέδωσαν με τη θέλησή τους.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο 39χρονος ρομά έριξε όλες τις ευθύνες στην γυναίκα του λέγοντας ότι εκείνη τον παρέσυρε να δεχθεί το παιδί από τους Βούλγαρους Ρομά.
'Οταν ο 39χρονος ρωτήθηκε για τα υπόλοιπα παιδιά, είπε ότι για τα πέντε εξ αυτών ο 39χρονος ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει τεστ DNA και να αποδειχτεί, όπως είπε, ότι είναι δικά του. Για τα υπόλοιπα... παρέπεμψε στη 40χρονη σύντροφό του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ολοκληρώθηκε και η απολογία της 40χρονης κατηγορούμενης. Το ζευγάρι των τσιγγάνων από τα Φάρσαλα εχει διαφορετικούς δικηγόρους.


I Prodosia episode 28 AKARSU - Η Προδοσία Επεισόδιο 28 Δευτέρα 21/10
Έξω από το σπίτι η Τζεμιλέ αγωνιά για την τύχη του γιου της ενώ η Καρολίν με δάκρυα στα μάτια παραμιλά το όνομα του...
Αλί. Η Μπερίν, η Αϊλίν, ο Οσμάν, η κυρία Χασεφέ, καθώς κι όλοι οι γείτονες, βρίσκονται σε απόγνωση και σύγχυση. Η Τζεμιλέ δεν αντέχει να παρακολουθεί αμέτοχη τις φριχτές σκηνές, που εκτυλίσσονται μπροστά της και παρ' όλα τα εμπόδια, μπαίνει μέσα στο φλεγόμενο σπίτι. Ο Αχμέτ, ο Σονέρ και ο Χακάν, πολύ σύντομα μαθαίνουν για το γεγονός, που θα σημαδέψει βαθιά την οικογένεια Ακάρσου.

FATMAGUL episode 129 greek subs Δευτέρα 21/10 ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 129 video - Ο πυροβολισμός, που ακούγεται μέσα στο παλιό εργοστάσιο υποδημάτων, θα είναι αυτός που θα σώσει τη ζωή του Κερίμ και θα δώσει τέλος στον εφιάλτη της Φατμαγκιούλ. Ο Μουσταφά είναι αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους και θα συνεχίσει να αποτελεί κίνδυνο για τον Κερίμ και τη Φατμαγκιούλ, όσο δεν εντοπίζεται από τις Αρχές. Ο Σελίμ και ο Ερντογάν συνειδητοποιούν ότι σφίγγει για τα καλά ο κλοιός γύρω τους και ο φόβος της φυλακής τούς τυλίγει και πάλι. Όταν μάλιστα η αστυνομία εξακριβώνει την τοποθεσία που ο Μουσταφά είχε κρυμμένη τη Φατμαγκιούλ, τότε αρχίζει να έρχεται πάλι στο φως η σχέση που είχαν οι Γιασαράν με τον Μουσταφά. Ο Ερντογάν και ο Σελίμ σχεδιάζουν την απόδρασή τους κρυφά από όλους και βάζουν το σχέδιό τους σε δράση.
FATMAGUL episode 129 greek subs VIDEO 1
FATMAGUL episode 129 greek subs VIDEO 2
FATMAGUL episode 129 greek subs VIDEO 3
ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget