17/10/13

Δημοσιεύματα θέλουν την Τζένιφερ Λόπεζ να χωρίζει με τον κατά 18 χρόνια νεότερό της σύντροφό της, Κάσπερ Σμαρτ, μετά από δύο χρόνια σχέσης.Πηγή που επικαλείται το περιοδικό STAR αναφέρει ότι η 44χρονη τραγουδίστρια του ζήτησε να χωρίσουν γιατί δεν της έκανε μια χάρη. Τότε τσακώθηκαν άσχημα και όταν πήγε να πάρει τα πράγματά του από το σπίτι, του είπε: "Όταν ήρθες δεν είχες τίποτα και έτσι θα φύγεις..."
Δείτε το βίντεο





Η αγαπημένη σειρά του Prime Time, «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής», επιστρέφει δυναμικά στον ΑΝΤ1 με τον συγκλονιστικό νέο κύκλο επεισοδίων. Μάθετε όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις που έρχονται στους δέκτες σας από τη Δευτέρα 21 έως την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, μόνο στον ΑΝΤ1.
*Την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου λόγω της μετάδοσης αγώνα ποδοσφαίρου του Europa League, η σειρά δεν θα μεταδοθεί.
Πρεμιέρα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 21:15
ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

Η αγαπημένη σειρά του Mega, «Κλεμμένα Όνειρα», που παρακολουθούν φανατικά σχεδόν 1,5 εκατ. τηλεθεατές καθημερινά, θα συνεχίσει να μας κρατά συντροφιά με νέα, δυνατά επεισόδια από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου στις 21.15
Την προηγούμενη σεζόν, η σειρά καθήλωσε 1.443.000 τηλεθεατές σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 37,3% ενώ στις Γυναίκες 15-24 ετών η σειρά σημείωσε ποσοστό 50,5%. Το τελευταίο επεισόδιο της προηγούμενης σεζόν παρακολούθησαν 1.708.000 τηλεθεατές ενώ ο μέσος όρος τηλεθέασης ανήλθε σε 40,9%.
Τι θα δούμε, όμως, σε αυτή τη σεζόν ; Πλέον, τα γεγονότα στις ζωές των ηρώων μας, βρίσκονται σε εξαιρετικά κρίσιμο σημείο.
Ο πολυαναμενόμενος γάμος του Σταύρου και της Φαίης έχει μόλις τελειώσει, αλλά επικρατεί ανησυχία για το λόγο λιποθυμίας της νύφης και μεγάλη αγωνία για την εξαφάνιση της Βίκυς.
Ο Δημήτρης προσπαθεί μάταια να συνεφέρει τη Βίκυ, η οποία είναι αναίσθητη και πολύ σοβαρά χτυπημένη. Πανικόβλητος, καλεί ανώνυμα ένα ασθενοφόρο και την εγκαταλείπει…
Η Χρύσα, με φρίκη, συνειδητοποιεί ότι ο αδερφός της προσπάθησε να σκοτώσει τη Φαίη με ύπουλο τρόπο. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο η Χρύσα είναι τόσο θυμωμένη με τον Άρη.
Ο Μαλτέζος στέλνει στην Άννα άλλο ένα ψεύτικο mail εκ μέρους του Μπίλυ. Η Νάνσυ εξακολουθεί να αισθάνεται ζαλάδες και ναυτίες και αποφασίζει να επισκεφτεί κάποιον γυναικολόγο…

Ο Άρης αποκαλύπτει στη Χρύσα πως ξέρει όλη την αλήθεια για τον Σταύρο… Ο Μαλτέζος επισκέπτεται κρυφά τη Βίκυ στο νοσοκομείο… Ο Βολιώτης ετοιμάζει παγίδα για τη Μαντώ, αλλά ο Χριστόφορος νιώθει όλο και πιο άσχημα για το θέατρο που παίζει στα κορίτσια. Η Νατάσα ζητάει από τον Άρη να χωρίσουν, αλλά αυτός την εκβιάζει.

Η Φαίη νιώθει ένα ξαφνικό μούδιασμα στο νοσοκομείο και ένας γιατρός που είναι κοντά της, τη συμβουλεύει να κάνει εξετάσεις…

Τεράστιες οι επιπτώσεις των γεγονότων στις ζωές των ηρώων μας, καθώς κανείς δεν θα είναι σε θέση να σταματήσει το ντόμινο των αποκαλύψεων που θα ανατρέψουν τα πάντα και θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο Σταύρος, ο Άρης, η Χρύσα, οι μητέρες τους αλλά και ο Δημήτρης Μαλτέζος θα αναμετρηθούν με το παρελθόν τους και θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους… Θύτες και θύματα αλλάζουν ρόλους, ενώ η μοίρα ετοιμάζει νέες, επώδυνες δοκιμασίες…



Το όνομα του Ιρλανδού Jamie Dornan ακούγεται όλο και πιο έντονα για τον ρόλο του Christian Grey στην κινηματογραφική μεταφορά του "Fifty Shades of Grey". Χαρά μας να τον παρουσιάσουμε.
Μπορεί ο Charlie Hunnam να δήλωσε ότι δεν θα αναλάβει τον ρόλο του στην πολυσυζητημένη κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος "Fifty Shades of Grey", λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων, οπότε αυτός ο ρόλος πρέπει να βρει άξιο αντικαταστάτη. Και κάτι μας λέει ότι αυτός ο αντικαταστάτης θα είναι ο Jamie Dornan. Ψάξαμε λίγο το βιογραφικό του και ιδού τα ευρήματα.
Ήξερες ότι:
Ο Jamie υπήρξε μοντέλο εσωρούχων Calvin Klein, ΄έχοντας φωτογραφηθεί δίπλα σε ονόματα όπως Kate Moss και Eva Mendes. Έχει πρωταγωνιστήσει επίσης σε καμπάνιες των Dior, Aquacutum και Armani (με μεγάλη επιτυχία φανταζόμαστε).
Ο ίδιος έχει εργαστεί και ως ηθοποιός στη σειρά “Once Upon A Time” και στο “The Fall” του BBC. Mάλιστα, στην δεύτερη σειρά υποδύεται έναν serial killer.
Ο σέξι 31χρονος ηθοποιός και μοντέλο που παλιότερα είχε σχέση με την Keira Knightley .

Δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε. Ο Jamie είναι ήδη παντρεμένος με την τραγουδίστρια Amelia Warner.
Έχει ύψος 1,80 και έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα σώματα από τους ανταγωνιστές του στον ρόλο του Christian.
Όχι, δεν είναι ο επικρατέστερος. Ο Matt Bomer βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αν και η επιλογή των βασικών συντελεστών φαίνεται πως είναι τελικά ο Robert Pattinson. Άλλα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των: Matt Bomer, Cillian Murphy, ο Ian Somerhalder, Alexander Skarsgard και Alex Pettyfer. Σύντομα θα ξέρουμε.

Καλή τύχη.

Μια κοινή φωτογραφία της Katie Holmes, πρώην συζύγου του Tom Cruise, αγκαζέ με τον επίσης ηθοποιό ήταν αρκετή για να ξεσπάσουν φήμες για νέο ζευγάρι στο Χόλιγουντ. Ωστόσο ο Foxx έσπευσε να το διαψεύσει δηλώνοντας στο «Entertainment Tonight» πως δεν τρέχει τίποτα ανάμεσά τους.
«Οι φήμες είναι 100% ψεύτικες», τόνισε, «είναι και κάπως γελοίο γιατί απλά χορέψαμε μαζί σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους».

Την «καυτή» αποκάλυψη έκανε ο 54χρονος κωμικός ηθοποιός Tom Arnold, ο οποίος όπως είπε στην «Daily Star», ο 66χρονος ηθοποιός διαθέτει ένα «χαρέμι» γυναικών αποκλειστικά γι΄αυτό το σκοπό, στις οποίες τηλεφωνεί καθημερινά ώστε να τον ικανοποιούν!
Ο λόγος για τον διάσημο ηθοποιό του Hollywood Αrnold Schwarzenegger. Ο Tom Arnold, που σημειωτέον είναι και κολλητός φίλος του, ισχυρίστηκε πως ο 66χρονος star, μετά το χωρισμό του από τη Maria Shriver το 2011 (όταν μαθεύτηκε πως έχει εξώγαμο από την υπηρέτρια τους), δεν προλαβαίνει ν΄αλλάζει τις γυναίκες!
«Ο Arnie, έχει τρομερή ορμή. Υπάρχουν γυναίκες που τον συναντούν αποκλειστικά για ερωτα. Δεν είναι μόνος του, αλλά έχει πολλές συντρόφους», ανέφερε ο φίλος του ηθοποιού. Μάλιστα, ο 54χρονος κωμικός λέει πως ο Schwarzenegger, έχει συνδέσει άμεσα την ερωτικη δραστηριότητα του, με τη φυσική του κατάσταση.
«Έχει πολλές ανάγκες, και πιστεύει πως ακόμα και αυτο είναι μέρος του fitness. Πέντε φορές τη μέρα ερωτας, είναι ένα καλό νούμερο για εκείνον», πρόσθεσε.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget