16/10/13

Πάγκαλος: «Κατ' αρχήν, είναι εντελώς γελοίο και απαράδεκτο να γίνεται σχολική παρέλαση. Το θεωρώ απαράδεκτο. Βεβαίως και πρέπει να γίνονται σχολικές εορτές την 25η Μαρτίου και ίσως στην 28η Οκτωβρίου, γιατί έχουμε δύο εθνικές εορτές. Αλλά πρέπει να περιορίζονται στο χώρο του σχολείου. Κάντε μια δημοσκόπηση και αν ο λαός συνεχίσει να θέλει να βλέπει την παρέλαση, το θέμα είναι πώς θα την κάνουμε με τα λιγότερα δυνατά έξοδα. Ο Αβραμόπουλος βρήκε χορηγό για τα έξοδα και πολύ καλά έκανε. Είμαι υπέρ της ιδέας… Οργανώστε μια εκστρατεία, λοιπόν, να καταργηθούν οι σχολικές παρελάσεις. Δεύτερον, θεωρώ απαράδεκτο να έχουμε δύο εθνικές εορτές. Μία εθνική εορτή έχουμε: 25η Μαρτίου. Αυτή είναι η εθνική εορτή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ιστορικά γεγονότα που πρέπει να τιμούμε. Ας κάνουμε γιορτές στο σχολείο, αλλά δύο παρελάσεις το χρόνο είναι υπερβολικό».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


I prodosia episode.Ενώ η Τζεμιλέ προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα ανακοινώσει στα παιδιά της ότι ο πατέρας τους δεν τα θέλει στο σπίτι, μαθαίνει το μυστικό της Αϊλίν και στη συνέχεια τα κατορθώματα του Μετέ στο σχολείο. Ο Αχμέτ προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει με την Μπερίν. Και ο Κουρσάτ όμως δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια.Βρίσκει τον πατέρα του Χακάν και τον προειδοποιεί σχετικά με τον γιο του και τη δράση του. Καθώς η Τζεμιλέ κατευθύνεται στο σχολείο για να συναντήσει τον διευθυντή και να συζητήσει μαζί του σχετικά με την κατάσταση του Μετέ, την περιμένει μια έκπληξη...

brousko episode. Η σχέση στα δύο αδέρφια αρχίζει να κλονίζεται όταν ο Ματθαίος αντιλαμβάνεται ότι ο Αχιλλέας επιμένει να θέλει να κατακτήσει τη Μελίνα και η συνεργασία με τους Γιαννακάκηδες κινδυνεύει όχι απλά να διαλυθεί, αλλά και να οδηγηθεί σε τραγικές εξελίξεις.Παρόλα αυτά ο Αχιλλέας δεν πτοείται από την ψυχρότητα της Μελίνας και συνεχίζει πεισματικά να την διεκδικεί. Όταν η Αναστασία μαθαίνει ότι ο Ματθαίος βρίσκεται και πάλι στην Κρήτη, ζητά έξαλλη από τον Μηνά να της βρει ένα όπλο.Η Κωνσταντίνα τρομάζει, όταν ο Διαμαντής πηγαίνει και τη βρίσκει πρωί- πρωί στο καφενείο και της ανακοινώνει ότι τα ξέρει όλα! Η Χριστίνα δεν διστάζει να εκβιάσει τον Νεκτάριο ώστε να διατηρήσουν τον παράνομο δεσμό τους, αδιαφορώντας για την εγκυμοσύνη της Δήμητρας και την άρνηση του ίδιου. Η Μελίνα μένει άναυδη όταν η Βασιλική την ειδοποιεί, πως είδε τον Σήφη και την Αγγελική αγκαλιασμένους στο αυτοκίνητό του.

Μετά από τα τελευταία γεγονότα, η σκιά του Μουσταφά πλανάται και πάλι πάνω από τις ζωές της Φατμαγκιούλ και του Κερίμ. Όταν μάλιστα γίνονται συζητήσεις μέσα στο σπίτι και ακούγεται το όνομα του Μουσταφά, ο Κερίμ δυσανασχετεί πολύ. Η κατάσταση αυτή ωστόσο θα φέρει πιο κοντά του τη Φατμαγκιούλ, η οποία αρχίζει να ράβει το νυφικό της, φέροντας χαρά σε όλη την οικογένεια.Από την άλλη πλευρά, έρχονται επιτέλους οι από καιρό αναμενόμενες αναφορές για τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις από την εταιρεία. Ο Μουσταφά, που ονειρεύεται ότι θα ξανακερδίσει τη Φατμαγκιούλ, βάζει σε εφαρμογή τα νέα του σχέδια. Θα απαγάγει τη Φατμαγκιούλ!
ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ




Αβενιντα Μπραζιλ Avenida Brasil σήμερα 16 Οκτωβρίου.Η Νίνα προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στον Ζορζίνιο αλλά εκείνος είναι θυμωμένος μαζί της και αποφασίζει να φύγει μόνος για ένα ταξίδι στο βουνό. Ο Ιράν ανησυχεί και ειδοποιεί την Ντέμπορα. Την ίδια στιγμή, η Καρμίνια πηγαίνει στην Μπεγκόνια για να μάθει περισσότερα για τη Νίνα.Στο μεταξύ, το συμβούλιο του αθλητικού ομίλου Ντιβίνο αποφασίζει να μεταγραφεί ο Ρόνι σε μεγαλύτερη ομάδα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Σουέλεν να προσπαθεί να αποπλανήσει τον Ρόνι. Παράλληλα, η Μουρισί στέλνει τη Νίνα να αγοράσει ηρεμιστικά για την κόρη της και εκεί ο Μαξ την αρπάζει και απαιτεί να τον ακολουθήσει στο εξοχικό. Εκείνη την στιγμή, εμφανίζεται ο Τουφάο και ζητά εξηγήσεις από τον Μαξ…

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget