12/10/13

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41 Β ΚΥΚΛΟΣ Karadayı 41 Bölüm Greek subs KARADAYI" Her Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de...
Mahir, Sinan ve Feride'nin nişanlanacağını duyunca, Feride'nin davada kalmak için bu oyuna giriştiğini anlar. Vazgeçmesi için ona haber yollar... Kendisini feda etmesini istemez, oysa Feride'den gelen cevap Mahir'in aşkında onulmaz yaralar açacaktır...
Bütün acısına rağmen yalanını sürdürmeye çalışan Feride, nişanın aile arasında kalmasını isterken birden bütün memleketin ilgilendiği bir hadise haline gelmesine mani olamaz...
Sonunda Genel Af onaylanır... Kara ailesi yürekleri ağzında bu affın evlerine kimi getirip kimi getirmeyeceğini beklemeye başlar...

Yasin, Osman sayesinde Necdet'in Yaver'le ilişkisi olduğunu öğrenir. Yasin Necdet'i konuşturmak için her şeyi yapacaktır. Üstelik Mahir'i karşısına alma pahasına.
Eli kolu bağlı halde Feride'nin yaptıklarını uzaktan izleyen Mahir, nişanın gününü öğrenince iyice kahrolur. Bu oyunu bitirmek için her şeyi göze alarak Feride'nin karşısına çıkar...
δειτε το βιντεο

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41
Διάλογοι στα ελληνικά:
Μαχίρ και Φεριντέ
Φεριντέ: Μαχίρ!
Μαχίρ: Πες μου καταπρόσωπο αυτά που έγραψες σ’ εκείνο το γράμμα. Πες τα κοιτώντας με στα μάτια Φεριντέ.
Φεριντέ: Μαχίρ, σταμάτα. Δεν συμφωνήσαμε αυτό. Σε παρακαλώ μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση.
Μαχίρ: Τότε πήγαινε εκεί έξω αμέσως και δώσε τέλος σ’ αυτή την ντροπή. Μην τολμήσεις να το αρνηθείς Φεριντέ. Το κάνεις μόνο και μόνο για να μείνεις στην υπόθεση και να σώσεις τον πατέρα μου. Όμως σου είπα, ότι αν μια μέρα χρειαστεί να διαλέξεις, τότε να διαλέξεις τη δική σου ζωή. Σήμερα είναι αυτή η μέρα. Πήγαινε εκεί έξω και βάλε τέλος σε αυτός το παιχνίδι. Δεν θα επιτρέψω ποτέ να φορέσεις το δαχτυλίδι κάποιου άλλου άντρα. Εντάξει, θα πάμε μαζί εκεί έξω τότε.
Φεριντέ:Μαχίρ, άφησέ με.
Μαχίρ: Φεριντέ, βγήκα από τη ζωή σου επειδή δεν ήθελα να μπω ανάμεσα σε σένα και την οικογένειά σου, αλλά αυτό είναι διαφορετικό. Δεν θα επιτρέψω να συμμετάσχεις σε αυτό το παιχνίδι.
Φεριντέ: Μαχίρ, δεν βλέπεις ότι δεν είναι παιχνίδι. Ο κόσμος έξω, η μητέρα μου, ο πατέρας μου, όσοι γνωρίζω είναι εδώ. Αυτός ο αρραβώνας θα γίνει.
Μαχίρ: Μην το κάνεις. Αν πας σε κάποιον άλλο, ενώ είσαι η αγαπημένη μου, δεν υπάρχει επιστροφή. Θα σκοτώσεις τη Φεριντέ μου.
Φεριντέ:Αυτό ακριβώς κάνω Μαχίρ. Θέλω να σκοτώσω την αγάπη του Μαχίρ και της Φεριντέ. Να την τελειώσω. Δεν μπορούσα να βρω άλλο τρόπο. Δεν υπάρχει. Δεν μπορούσα να το κάνω. Θα φτιάξω με εντελώς καινούργια ζωή για μένα.
Μαχίρ: Πως θα γίνει αυτό αφού ακόμα αγαπάμε ο ένας τον άλλο; Ε; Πως θα γίνει αυτό αφού είμαστε προορισμένοι ο ένας για τον άλλο και έχουμε κοινή μοίρα Φεριντέ;
Φεριντέ: Μαχίρ, ακόμα κι αν παγώσει η κόλαση, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Καταλαβαίνεις; Φτιάξαμε ένα όνειρο. Μια ιστορία αγάπης μεταξύ μιας δικαστή και ενός εγκληματία είναι ωραία για μυθιστόρημα. Έκανα το σωστό για μένα. Διάλεξα κάποιον που εγκρίνει η οικογένειά μου.
Μαχίρ: Και όλοι οι άλλοι αυτό έλεγαν, αλλά είναι η πρώτη φορά που το ακούω από εσάς κυρία Δικαστή. Έχετε δίκιο. Είσαι η κόρη του σουλτάνου και είμαι ο γιος ενός υποδηματοποιού. Ο ήλιος και το φεγγάρι μπορεί να ενωθούν, αλλά εμείς δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Μόνο στα μυθιστορήματα. Νόμιζα ότι ήσουν σαν εμένα, νόμιζα ότι είμαστε από την ίδια πάστα. Δεν έπεσα επειδή θα ξεπερνούσαμε τη μοίρα μαζί. Με ξεγέλασες κυρία Δικαστή.
Φεριντέ: Μαχίρ, αρκετά.

Μαχίρ και Ερντάλ
Μαχίρ: Αδελφέ, να πάρω το αμάξι;
Ερντάλ: Φυσικά.
Μαχίρ: Θα σε πάω και μετά θα πάω στον Γιασίν.
Ερντάλ: Κάνε ό,τι θέλεις Μαχίρ, αλλά να είσαι προσεκτικός. Μόλις το πρωί βγήκες από τη φυλακή. Θα έχουν τα μάτια τους πάνω σου.
Μαχίρ: Είσαι εντάξει; (ο τύπος λέει ότι είναι καλά)
Ερντάλ: Τι συνέβη Μαχίρ; Τι είπατε με τη Φεριντέ;
Μαχίρ: Αδελφέ, αν κάποια μέρα ξεχάσω και δείξω αδυναμία εξαιτίας της αγάπης μου και τη συγχωρέσω, εάν μια μέρα δεν παραιτηθώ από αυτήν επειδή είναι ακόμα η ψυχή μου, τότε θύμισέ μου την αποψινή νύχτα, θύμισέ μου αυτή τη φωτιά που έχω στην καρδιά μου. Μη με αφήσεις να ξεχάσω αυτόν τον πόνο.

Φεριντέ και Σινάν.
Φεριντέ: Περάστε.
Σινάν: Είσαι έτοιμη. Μας περιμένουν όλοι.
Φεριντέ: Δώσε μου ένα λεπτό.
Σινάν: Συνέβη κάτι; Δεν είσαι ο εαυτό σου.
Φεριντέ: Όχι, είμαι καλά.
Σινάν: Κλαις για χάρη του, έτσι δεν είναι; Τόσο πολύ αγαπάς τον Μαχίρ Καρά;
Φεριντέ: Μόνος αυτός υπάρχει στην καρδιά μου. Μου έδωσε μια νέα προοπτική στη ζωή. Έδωσα τη ψυχή μου γι’ αυτή την αγάπη. Πεθαίνω κάθε μέρα χωρίς τον Μαχίρ. Κάθε ανάσα που παίρνω χωρίς αυτόν, με πονάει. Θα είναι έτσι μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου. Φτιάξαμε αυτό το παιχνίδι για να καθησυχάσεις τη συνείδησή σου και να σώσω τη δουλειά μου και όλοι το έχαψαν. Ακόμα και ο άντρας που αγαπώ. Να ξέρεις αυτό Σινάν. Απόψε, ακόμα κι αν φορέσω αυτό το δαχτυλίδι, να ξέρεις στην ψυχή και στην καρδιά μου ανήκω στον Μαχίρ. Και θα είναι έτσι μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής μου.
Σινάν: Δεν είδα κανέναν να πεθαίνει από αγάπη Φεριντέ. Ο χρόνος περνάει και ο πόνος σου θα φύγει. Και θα καταλάβεις ότι έτσι είναι η ζωή. Μη δένεις τη ζωή σου με αυτή την αγάπη. Μην είσαι θλιμμένη. Αν θέλεις να μοιραστείς κάτι μαζί μου, τότε είμαι εδώ για σένα σαν φίλος. Πάντα. Έλα, ας μην αφήσουμε τους καλεσμένους να περιμένουν.

Στο πάρτυ
Ο κόσμος συγχαίρει την Κεριμέ για τον αρραβώνα και ρωτούν για την ημερομηνία του γάμου. Ο Μεχμέτ λέει στην Κεριμέ ότι ο αρχηγός του κόμματος είναι εκεί και ελπίζει να μην καταστρέψει η Φεριντέ τα πάντα. Η Κεριμέ τον διαβεβαιώνει ότι η Φεριντέ δεν θα κάνει καμιά τρέλα. Μετά τη ρωτάει που είναι η Φεριντέ, αλλά πριν πάει να την ψάξει, πηγαίνει να μιλήσει στον Τουργκούτ.
Μεχμέτ: Κύριε Εισαγγελέα, τα τακτοποιήσατε όλα πολύ ωραία, σας συγχαίρω. Ο τύπος είναι ελεύθερος και έξω. Ευχήσου να μην έρθει εδώ και αλλάξει τα μυαλά της κόρης μου. Αλλιώς, θα σε κάνω να το πληρώσεις. Να είσαι σίγουρος.
Τουργκούτ: Ανάθεμα.
Η Φεριντέ και ο Σινάν μπαίνουν και ενώ όλοι χειροκροτούν, οι αναμνήσεις και τα όνειρα αρχίζουν…
Μαχίρ: Πεθαίνω από έρωτα, δεν το βλέπεις; Μακάρι να είχαμε μια διαφορετική ζωή και να σε κρατούσα εκεί. Μακάρι να είχαμε μια διαφορετική ζωή και σ’ εκείνη να με ερωτευόσουν και αντί για το μίσος σου, να μου πρόσφερες την αγάπη σου Φεριντέ μου. Αγάπη μου. Μη με αφήνεις. Μη βάζεις τέλος στον έρωτά μας.
Φεριντέ: Ας το ζήσουμε, για ένα λεπτό ή για μια ζωή, ας ζήσουμε τον έρωτά μας. Είμαι ήρεμη. Αντί θα πεθαίνω χωρίς εσένα, θα πεθάνω μαζί σου.

Το όνειρο
Ο Μαχίρ βάζει το δαχτυλίδι στο χέρι της και λέει:
Μαχίρ: Μαυρομάτα μου. Θα έρθει η μέρα που θα σου το αποδείξω. Όλοι θα καταλάβουν ότι ο πατέρας μου είναι αθώος. Εκείνη τη μέρα, αν είμαι ακόμα ζωντανός και δεν πεθάνω, το μόνο που θα ζητήσω από τον παντοδύναμο Θεό, είναι να σε πάρω από το σπίτι σου και να φοράς το νυφικό σου. Θα κρατάω το χέρι σου και κανένας δεν θα μπορεί να μπει ανάμεσά μας. Δεν ξέρω πως θα είναι η ζωή μας. Δεν θα έρθω στην πόρτα σου με πολυτελή αυτοκίνητα, ούτε μπορώ να σου παρέχω τη ζωή που έχεις συνηθίσει. Αλλά να ξέρεις αυτό, αγάπη μου. Θα έχουμε το κεφάλι ψηλά και κάθε μπουκιά που θα τρώμε θα έχει κερδηθεί τίμια και δεν θα ακούμε λόγια πίσω από την πλάτη μας. Και φυσικά θα έχουμε τη μεγάλη μας αγάπη,παιδιά.
Φεριντέ: Τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει κάποιος ;
Μαχίρ: Όταν έρθει εκείνη η μέρα ο πατέρας μου θα βάλει τα δαχτυλίδια στα χέρια μας. Όταν θα σε αποκαλέσει «θαρραλέα νύφη μας», όλοι θα πουν ότι σ’ αυτή την άδικη ζωή, αυτοί οι δύο είναι πραγματικά τυχεροί που βρήκαν μια τέτοια αγάπη και την εκτίμησαν. Αυτή η μέρα θα έρθει, αγάπη μου. Εκείνη τη μέρα η μοίρα σου θα γίνει δικιά μου.
Φεριντέ: Είσαι η μοίρα μου. Είτε γίνει είτε δεν γίνει, θα είσαι ο αγαπημένος μου μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος. Το υπόσχομαι.

Γιασίν και Μαχίρ
Ο Γιασίν ρωτάει τον άντρα αν τον ζήτησε κανείς και αυτός του λέει όχι. Τότε..
Γιασίν: Που ήσουν αδελφέ; Είναι αργά. Χαίρομαι που σε βλέπω.
Μαχίρ: Δεν πήγα σπίτι ακόμα. Είναι κάτι σημαντικό;
Γιασίν: Βρήκα έναν τρόπο να αποτελειώσω τον Νετζντέτ, αδελφέ. Είχες δίκιο για την παρακολούθηση. Ο «Υπασπιστής» και ο Νετζντέτ είναι συνεργάτες.
Μαχίρ: Έμαθες ποιος είναι ο «Υπασπιστής»;
Γιασίν: Όχι, αλλά θα το μάθω. Βρήκα ένα τρόπο να κάνω τον Νετζντέτ να μιλήσει. Βρήκα το αδύναμο σημείο του που θα τον κάνει να κελαηδήσει σαν πουλάκι το όνομα του «Υπασπιστή». Έλα, έλα.
Πηγαίνουν και οι δυο σε ένα άλλο δωμάτιο, όπου βρίσκεται η Αϊτέν.
Γιασίν: Αυτό είναι το πιο πολύτιμο, το μόνο πράγμα στη ζωή του που θα τον κάνει να μιλήσει. Η αγαπημένη του Νετζντέτ.
Στο σπίτι του Νετζντέτ
Νετζντέτ: Καλησπέρα, είναι εδώ η αδελφή σου; Θέλω να γνωρίσει κάποιους καλεσμένους. Αϊτέν, Αϊτέν. Που είναι η αδελφή σου;

Πίσω στο Μαχίρ και στον Γιασίν
Μαχίρ: Έχασες το μυαλό σου; Την έδεσες από παντού. Λύσε αυτό, λύσε το. Είσαι καλά Αϊτέν; Τραυματίστηκες;
Αϊτέν: Όχι.
Γιασίν: Γνωρίζεστε;
Μαχίρ: Η γειτόνισσά μου, η παιδική μου φίλη και εκτός από όλα αυτά, ο πατέρας της την εμπιστεύτηκε σε εμάς.
Γιασίν: Δεν το ήξερα, αδελφέ. Δεν είχα ιδέα. Δεν έχουμε ξανασυναντηθεί. Είναι η αγαπημένη του Νετζντέτ.
Μαχίρ: Αϊτέν, τι συμβαίνει ανάμεσα σε σένα και σ’ εκείνον τον άντρα; Τι δουλειά έχεις εσύ με εκείνον τον χαμένο, Αϊτέν;
Γιασίν: Μαχίρ, μένουν στο ίδιο σπίτι.
Μαχίρ: Είναι αλήθεια Αϊτέν;
Αϊτέν: Ναι Μαχίρ, είναι αλήθεια.
Μαχίρ: Πως τόλμησε να σε πλησιάσει αφού ήξερε ποια είσαι. Θα τον σκοτώσω τον άτιμο.
Αϊτέν: Μην ανακατευτείς Μαχίρ.
Μαχίρ: Τι εννοείς να μην ανακατευτώ; Μη με κάνεις να χάσω το μυαλό μου. Δεν θα ξαναπάς σε εκείνο το σπίτι, δεν θα ξαναπάς σ’ αυτόν τον ανέντιμο άντρα ξανά. Θα πάω και θα πάρω τα πράγματά σου και θα κανονιστώ μαζί του όσο θα είμαι εκεί.
Γιασίν: Αδελφέ, ας μάθουμε τουλάχιστον αν ξέρει κάτι
Αϊτέν: Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά σας και δεν ξέρω τι σας έχει κάνει, αλλά ξέρω τι έκανε για μένα ο Νετζντέτ. Μου στάθηκε και είναι σαν μεγάλος αδελφός για τη Νουρτέν.
Μαχίρ: Δεν είναι καλός άνθρωπος Αϊτέν. Δεν είναι καλός για σένα.
Αϊτέν: Και αυτός που είναι καλός για μένα είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, Μαχίρ. Πως είναι δυνατόν να μη το βλέπεις; Έμεινα μόνη σ’ αυτή τη ζωή. Χωρίς μέλλον.
Μαχίρ: Και ο Νετζντέτ είναι το μέλλον σου; Αϊτέν, αυτός ο άντρας είναι μπελάς. Πρέπει να έχει κάποιο σχέδιο. Σε χρησιμοποιεί.
Αϊτέν: Όπως ακριβώς όταν κοιτάζω τα μάτια ενός άντρα μπορώ να καταλάβω ότι δεν με αγαπάει, έτσι μπορώ να καταλάβω ότι αυτός με αγαπάει, Μαχίρ. Πράγματι με αγαπάει. Δεν θα με παντρευόταν αν δεν με αγαπούσε, δεν θα με έκανε γυναίκα του.

Πίσω στο πάρτυ των αρραβώνων
Σινάν: Αγαπητή Φεριντέ, με το να στέκεσαι εδώ μόνη, τραβάς την προσοχή. Ρωτάνε για σένα.
Φεριντέ: Είμαι πολύ φοβισμένη Σινάν. Όλα είναι διαφορετικά από ό,τι νομίζαμε. Όλος αυτός ο κόσμος. Η ελπίδα στα πρόσωπα των δικών μου. Η μητέρα μου μόλις μου είπε ότι θέλει εγγόνι. Τι θα κάνουμε; Πως θα γλιτώσουμε από αυτό; Πως θα πούμε σε όλον αυτόν τον κόσμο ότι τελείωσε;
Σινάν: Θα το χειριστούμε, μην ανησυχείς. Ασ’ το πάνω μου.

Μαχίρ, Γιασίν και Αϊτέν
Αϊτέν: Έκανα κάτι άσχημο; Φτιάχνει ένα σπιτικό για μας, δεν το αξίζω ;
Μαχίρ: Όχι με αυτόν τον άντρα. Έχω κάποια πράγματα να τακτοποιήσω με αυτόν. Θα τον σκοτώσω.
Αϊτέν: Δεν θα το κάνεις, Μαχίρ. Δεν θα αγγίξεις τον Νετζντέτ. Είναι ο μόνος που μου απέμεινε για να κρατηθώ στη ζωή, δεν το καταλαβαίνεις; Μετά από όσα συνέβησαν, τουλάχιστον μην μου το στερείς κι αυτό.
Γιασίν: Αδελφέ, σταμάτα. Θα παντρευτούν. Ο τύπος θα γίνει σύζυγός της και αυτή έχει συμφωνήσει.
Μαχίρ: Πως μπορώ να το αφήσω να συμβεί αυτό Γιασίν;
Γιασίν: Αδελφέ, σε παρακαλώ σταμάτα. Κάθε φορά που ανακαλύπταμε τα ίχνη του τύπου, σκάβαμε το λάκκο μας. Δεν μπήκες στη φυλακή εξαιτίας του; Τι συνέβη; Κάθε φορά που τους πλησιάζεις, σε πληγώνουν Μαχίρ. Αν πραγματικά θέλεις να μάθεις ποιος είναι ο «Υπασπιστής», δεν έχεις άλλη επιλογή εκτός από αυτό το κορίτσι. Μίλησέ της. Ζήτησέ της να μας πει τι ξέρει για τον «Υπασπιστή». Αρκεί να μάθουμε ποιος είναι.
Μαχίρ: Άφησέ με Γιασίν. Σου είπα να μην το κάνεις. Είτε με την Αϊτέν είτε με οποιονδήποτε άλλον, δεν είμαστε εμείς τέτοιοι. Δεν είναι ο τρόπος ο δικός μας αυτό. Δεν θα χρησιμοποιήσω κανέναν για να πάρω αυτό που θέλω.
Γιασίν: Όμως αυτοί οι άτιμοι χρησιμοποιούν τα πάντα και τους πάντες. Αυτή τη φορά θα χρησιμοποιήσουμε κάποιον που αγαπάνε, χωρίς καν να την πληγώσουμε. Θα ζητήσουμε τη βοήθειά της.
Μαχίρ: Και η Αϊτέν είναι μία από τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Δεν είναι ξένη. Τώρα, φύγε από μπροστά μου.
Γιασίν: Ναι, αδελφέ, τι θα κάνουμε; Χάσαμε την τελευταία μας ευκαιρία. Πως θα βρούμε εκείνον τον τύπο; Πως θα μάθουμε ποιος είναι ο «Υπασπιστής»;
Μαχίρ: Δεν είναι η Αϊτέν ο τρόπος, Γιασίν. Θα μιλήσουμε στον Σεγίτ. Θα μας πει ποιος είναι ο «Υπασπιστής».
Γιασίν: Και πως θα γίνει αυτό;
Μαχίρ: Θα πάμε να ψάξουμε στο σπίτι που νοίκιασε κοντά στη Μπαχάρ και θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάτι που θα μας επιτρέψει να βρούμε τα ίχνη του. Πάμε.
Πίσω στο πάρτυ
Η Κεριμέ και ο Μεχμέτ είναι περήφανοι για το πάρτυ αρραβώνων και το θεωρούν επιτυχημένο. Η Φεριντέ λέει στη μητέρα της ότι δεν είναι αυτό που είχαν συμφωνήσει. Υποτίθεται ότι θα ήταν μια οικογενειακή γιορτή. Ο Μεχμέτ της λέει ότι έκαναν το σωστό και ότι αντί να είναι ασεβής, θα έπρεπε να ευχαριστήσει τη μητέρα της και την μέλλουσα πεθερά της. Της λέει ότι κανείς δεν την πίεσε και ότι ήταν δική της επιλογή. Ο Μελίχ λέει στη Φεριντέ ότι ο πατέρας τους έχει δίκιο και ότι αυτή ήταν που ήθελε να γίνει σύντομα ο αρραβώνας και τις δίνει τις ευχές του.
Στο σπίτι του Νετζντέτ
Νετζντέτ: Τι εννοείς, δεν ξέρεις; Δεν σου είπα να μην την αφήσεις μόνη; Αν πάθει κάτι, όλοι σας…. Καταλαβαίνετε; Θα πυροβολήσω όποιον έρθει εδώ χωρίς να την έχει βρει. Καταλαβαίνετε; Τι στην ευχή περιμένετε; Πηγαίνετε…. Αϊτέν; Που ήσουν; Πέθανα από την ανησυχία.
Αϊτέν: Εγώ… βαρέθηκα στο σπίτι Νετζντέτ. Πήγα για ψώνια για να κοιτάξω για νυφικό. Τα έτοιμα είναι πολύ ακριβά. Απλησίαστα. Κι έτσι πήγα στη γειτονιά. Έχω μια φίλη εκεί. Τη λένε Ζακιγιέ και είναι μοδίστρα. Είχαμε καιρό να βρεθούμε. Με την κουβέντα και κοιτάζοντας τα σχέδια, πέρασε η ώρα και μετά είδα ότι είχε σκοτεινιάσει έξω και δεν το είχα καταλάβει. Συγχώρεσε με, σε παρακαλώ.
Νετζντέτ: Συναντήθηκες με μια φίλη. Ωραία. Αλλά θα στενοχωρηθώ στ’ αλήθεια, αν ανησυχείς για τα λεφτά. Οτιδήποτε θελήσεις και ανεξάρτητα με το τι θα κάνω εγώ, θα το φέρω στα πόδια σου. Σύμφωνοι; Και κάτι ακόμα. Μη φεύγεις από το σπίτι μόνη, υπάρχουν τόσοι άντρες εδώ. Να παίρνεις κάποιον μαζί σου. Πες του απλά ότι θέλεις να πας κάπου και θα σε πάει. Είσαι η κυρία αυτού του παλατιού. Έλα, ας πάμε μέσα. Δεν πρέπει να αφήσουμε την καλεσμένη μας να περιμένει.
Αϊτέν: Ποιος ήρθε;
Νετζντέτ: Δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή, όσο η φίλη σου, αλλά είναι καλή μοδίστρα και θα σχεδιάσει το νυφικό σου.
Μαχίρ και Γιασίν
Γιασίν: Αυτό είναι το σπίτι της Μπαχάρ;
Μαχίρ: Νοίκιασε αυτό το σπίτι, έφερε τα πράγματά του. Αν δεις πως δείχνει. Φαίνεται σαν φυσιολογικός άνθρωπος.
Γιασίν: Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει τίποτα εδώ Μαχίρ.
Μαχίρ: Ο τύπος είναι άρρωστος.
Γιασίν: Το ξέρω αυτό το φάρμακο. Το έπαιρνε ο πατέρας μου. Είναι για το διαβήτη.

Σογκιούλ, Ιλκνούν και Σαφιγιέ
Η Ιλκνούν και η Σογκιούλ συζητάνε για την απουσία του Μπουλέντ και πως αυτό επηρεάζει τον μικρό Ναζίφ. Μιλούν για την αγάπη και για το πόσο δύσκολο είναι να περιμένεις την επιστροφή κάποιου. Και για το πόσο ανησυχούν για τον Ορχάν επειδή δεν έχουν νέα του.
Ο γείτονας λέει στη Σαφιγιέ ότι δεν υπάρχουν νέα για τον Ορχάν, η Σαφιγιέ είναι πολύ στενοχωρημένη με τις πράξεις του γιου της. Δεν ξέρει τι να κάνει και τι να πει στον Ναζίφ. Ο άντρας της υπόσχεται ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον βρει.

Ο Μαχίρ και ο Γιασίν στο αυτοκίνητο
Γιασίν: Αυτός είναι ο φάκελος της δολοφονίας. Με τους ευγενικούς χαιρετισμούς του συνεργάτη μου.
Μαχίρ: Χρωστάμε τόσες πολλές χάρες, έτσι δεν είναι;
Γιασίν: Πάρα πολλές.
Μαχίρ: Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τη χάρη που έκανε ο συνεργάτης σου. Δεν θα μπορέσω να τον ευχαριστήσω αρκετά.
Γιασίν: Μην ανησυχείς. Θα ξεπληρώσουμε όλους όσους μας έκαναν χάρη. Δεν θα έχουμε χρέος σε κανέναν. Η δίκη του τύπου θα είναι αύριο στις 10. Θα τον πάνε πίσω στη φυλακή μετά από μια ώρα.
Μαχίρ: Τότε έχουμε σχέδιο.
Γιασίν: Τι;
Μαχίρ: Όταν θα φύγει από το δικαστήριο και καθ’ οδόν προς τη φυλακή θα τον πάρουμε.
Γιασίν: Ναι. Άσε με εδώ. Πρέπει να πάω κάπου.

Αϊτέν και Νετζντέτ
Η Νουρτέν φοβάται τον Νετζντέτ και η Αϊτέν της ζητάει να συνηθίσει το καινούργιο περιβάλλον, αφού αυτό θα είναι το νέο τους σπίτι. Η Νουρτέν δεν είναι σίγουρη για τον Νετζντέτ και τη συμπεριφορά του επειδή την τρομάζει πολύ.
Ο Νετζντέτ ζητάει από τους σωματοφύλακες να παρακολουθούν τα πάντα, ακόμα και τα πουλιά που πετάνε και τους λέει ότι θα τους σκοτώσει αν συμβεί κάτι.
Οσμάν και Γιασίν
Ο Οσμάν φωνάζει στον Γιασίν και τον απειλεί ότι θα τον σκοτώσει για τον πόνο που προκάλεσε στη Σογκιούλ.
Γιασίν: Τι δουλειά έχεις εσύ με τη Σογκιούλ;
Οσμάν: Τι εννοείς τι δουλειά έχω; Θα βάλω φωτιά σ’ όλο τον κόσμο για το χαμόγελό της. Είτε θα στρώσεις και θα της δώσεις πίσω το χαμόγελό της είτε θα σε κάνω εγώ να το κάνεις.
Γιασίν: Πως θα με κάνεις να το κάνω; Ε;
Οσμάν: Θα πάω στο μεγάλο της αδελφό και θα του πω ότι ο καλύτερος του φίλος σαχλαμαρίζει και την αδελφή του και ότι δεν σκέφτεσαι σοβαρά γι’ αυτήν και ότι την έχεις για να περνάς την ώρα σου.
Γιασίν: Για σύνελθε. Κοίτα αυτό. Αυτό σημαίνει η Σογκιούλ για μένα. Το έχω στη τσέπη μου για αρκετό καιρό. Αναρωτιέσαι γιατί δεν της το έδωσα; Επειδή κάνω ό,τι μπορώ για να σώσω τον πατέρα της πρώτα. Η ζωή δεν είναι τόσο απλή όσο νομίζεις, αγόρι μου. Υπάρχει τίμημα για την αγάπη και για την υπευθυνότητα. Αντί να μου δίνεις συμβουλές, ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου πρώτα και μην ξαναβρεθείς στο δρόμο μου.
Η Φεριντέ στο δωμάτιό της
Φεριντέ: Μη με κοιτάζεις έτσι. Αν ήσουν εδώ, θα ήσουν πολύ θυμωμένη μαζί μου.
Ο Μαχίρ φτιάχνει πρωινό για την οικογένεια
Σαφιγιέ: Γιε μου, γύρισες. Είχα υποσχεθεί να ψήσω έναν κόκορα όταν θα αποδεικνυόταν η αθωότητά σου. Ελάτε όλοι. Ο μεγάλος σας αδελφός είναι εδώ.
Μικρός Ναζίφ: Ο θείος μου είναι εδώ. Θα μείνεις, έτσι δεν είναι;
Μαχίρ: Ναι, θα μείνω καλέ μου.

Φεριντέ και Ουμίτ:
Ουμίτ: Καλημέρα.
Φεριντέ: Φαίνεστε αναστατωμένος. Τι συνέβη;
Ουμίτ: Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό, αλλά αυτά τα έγγραφα ήρθαν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Νομίζω ότι αφορούν την υπόθεσή σας. Ας δούμε τι λένε. Πέρασε πια αυτή η δοκιμασία;
Φεριντέ: Όχι, το παρέπεμψαν στο δικαστήριο. Θα βρεθώ ενώπιον του Δικαστηρίου ως κατηγορουμένη.
Ουμίτ: Είμαι σε αυτή τη δουλειά για πολύ καιρό κόρη μου. Πήγα σε όλες τις πόλεις και σε όλα τα δικαστήρια και ποτέ δεν γνώρισα κάποιον τόσο αφοσιωμένο και δίκαιο όσο εσείς. Δεν ενδιαφέρεστε για τα χρήματα, τη θέση ή την εξουσία. Το μόνο που αναζητάτε είναι η δικαιοσύνη. Θα το δουν στα μάτια σας και θα κρίνουν αναλόγως. Η χώρα χρειάζεται ανθρώπους σαν κι εσάς.
Φεριντέ: Μπορεί να με βγάλουν από την υπόθεση και οτιδήποτε κι αν αποφασίσουν μετά από αυτό δεν θα κάνει καμία διαφορά κύριε Ουμίτ. Ακόμα κι αν με εκτελέσουν.

Σογκιούλ και Γιασίν
Σογκιούλ: Ο αδελφός μου ήρθε. Δεν μπορώ να το πιστέψω Γιασίν. Είναι μαζί μας στο σπίτι τώρα.
Γιασίν: Το ξέρεις ότι γίνεσαι πιο όμορφη όταν χαμογελάς;
Σογκιούλ: Πως αισθάνεσαι τώρα; Γιατρεύτηκε το τραύμα σου;
Γιασίν: Το μόνο τραύμα μου που δεν έχει γιατρευτεί είναι η απουσία σου, αγάπη μου. Μην είσαι λυπημένη. Το ξέρω ότι σε απογοήτευσα. Δεν μπορώ να είμαι στο πλευρό σου όσο θα ήθελα και μου λείπεις. Ίσως να μην πιστεύεις την αγάπη μου. Μου λες να σου υποσχεθώ, κι όμως δεν μπορώ. Δεν μπορώ να παρουσιαστώ μπροστά στον αδελφό σου και να του εξηγήσω τα πάντα. Περνάει πολλά προσπαθώντας να βγάλει τον πατέρα σου από τη φυλακή και μόλις έχασε την αγαπημένη του. Με αυτά που περνάει δεν μπορώ να πάω έτσι απλά και να του πω ότι αγαπάω την αδελφή του.
Σογκιούλ: Δηλαδή τέλειωσε; Λες ότι χωρίζουμε πάλι;
Γιασίν: Ο χωρισμός μας ισοδυναμεί με θάνατο για μένα. Ένιωσα την ανάσα μου και άνοιξα τα μάτια μου. Δεν μπορώ να σου δώσω κάτι περισσότερο τώρα, εννοώ για τώρα. Αν το δέχεσαι και θέλεις να είσαι δικιά μου, φόρεσε αυτό. Να ξέρεις ότι δεν ήθελα να γίνει κρυφά, αλλά είναι ο μόνος τρόπος τώρα. Πρέπει να μείνει μόνο μεταξύ μας. Τουλάχιστον ξέρεις ότι δεν είναι ψέμα. Ξέρεις πως χτυπάει η καρδιά μου όταν σε αντικρίζω. Δεν θα πεις «ναι»; Ή θα με αφήσεις τώρα;
Σογκιούλ: Δεν μπορώ, δεν μπορώ να σε αφήσω.
Γιασίν: Αυτή είναι η υπόσχεσή μου, ο όρκος μου. Σ’ αγαπώ.

Ο Μαχίρ στο σπίτι
Μαχίρ: Δεν τηλεφώνησε;
Σαφιγιέ: Όχι. Είπαμε σε όλους ότι αν τον δει κάποιος να μας τηλεφωνήσει. Ο Ερντάλ είπε ότι αν παραδοθεί στην αστυνομία, η ποινή του ίσως να μειωθεί.
Μαχίρ: Θα πάω να τον βρω, μητέρα, μην ανησυχείς.
Ιλκνούρ: Αδελφέ. Δεν ξέρω αν διάβαζες εφημερίδα στη φυλακή, αλλά αυτή η δικαστίνα ….
Σαφιγιέ: Λυπηθήκαμε τόσο πολύ γι’ αυτή την υπάλληλο των δικαστηρίων που πέθανε. Πήγαμε στον τάφο της και προσευχηθήκαμε γι’ αυτή.
Μαχίρ: Ο Θεός να σας ευλογεί μητέρα.
Σαφιγιέ: Όλους μας, γιε μου.
Μαχίρ: Που είναι ο Μπουλέντ;
Σαφιγιέ: Είναι στη δουλειά.
Μαχίρ: Τσακωθήκατε εσείς οι δυο;
Ιλκνούρ: Θα μιλήσουμε αργότερα αδελφέ.
Έρχεται ο Γιασίν και η Σαφιγιέ του ζητάει να καθίσει για πρωινό. Αυτός ζητάει συγγνώμη και λέει ότι έχει ήδη πάρει πρωινό και ότι αυτός και ο Μαχίρ θα βγουν. Η Σαφιγιέ τον ρωτάει αν θα επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι. Ο Μαχίρ είπε ότι για να επιστρέψει, θα πρέπει ο πατέρας του να κάθεται στη θέση του στο τραπέζι. Και ότι τότε δεν θα την κάνει να ανησυχεί γι’ αυτόν τις νύχτες.
Η Σαφιγιέ μαλώνει την Ιλνκούρ ρωτώντας της τι θα έλεγε. Ότι η Φεριντέ αρραβωνιάζεται; Η Ιλκνούρ είπε ότι ίσως να το ξέρει ήδη ο Μαχίρ.
Ο Ναζίφ στη φυλακή
Όλοι του φιλάνε το χέρι και του λένε αντίο. Αυτός τους ζητάει να εκτιμήσουν την αξία της ελευθερίας και της συγχώρεσης και να ελέγχουν το θυμό τους με την υπομονή. Να μην κάνουν πάλι το ίδιο λάθος. Του εύχονται να απελευθερωθεί σύντομα κι αυτός. Ο φρουρός τους λέει να φύγουν, αλλιώς θα κλείσει την πόρτα και θα τους αφήσει εκεί όλους μαζί. Ο φρουρός κοροϊδεύει τον Νταλιάν λέγοντάς του ότι ο δικηγόρος του είναι αποτυχημένος και δεν μπορεί να τον βγάλει έξω. Ο Νταλιάν του λέει να σταματήσει και να μείνει μακριά, αλλιώς θα τον σκοτώσει.
Ναζίρ: Δεν λέω ότι έχει δίκιο, αλλά πάει καιρός από τότε που ψηφίστηκε η αμνηστία και ο δικηγόρος σου δεν έκανε τίποτα.
Νταλιάν: Ήρθε εδώ χθες και μιλήσαμε. Θα τα τακτοποιήσει όλα.
Ναζίφ: Ωραία. Ας ετοιμάσουμε τα πράγματά σου.
Νταλιάν: Προς τι η βιασύνη; Σήμερα ή αύριο. Φέρε μου άλλο ένα τσάι.

Η Ιλκνούρ ρωτάει τη Σαφιγιέ για κάποιες δουλειές του σπιτιού και για το μαγείρεμα αφότου τελειώσει το καθάρισμα.
Ιλκνούρ: Στον μπαμπά αρέσει πολύ αυτό το τραγούδι, έτσι;
Σαφιγιέ: Ο αγαπημένος μου Μαχίρ επέστρεψε. Θέλω να τρέξω να του πω τα καλά νέα αλλά δεν μπορώ.
Ιλκνούρ: Θα πάμε να τον επισκεφθούμε;
Σαφιγιέ: Δεν μπορώ κόρη μου. Δεν με κρατάνε τα πόδια μου. Μου λείπει τόσο πολύ, αλλά όταν τον βλέπω πίσω από εκείνα τα σίδερα, ματώνω περισσότερο μέσα μου. Εξάλλου τι μπορώ να του πω; Δεν μπορώ να τον παρηγορήσω και να του πω ότι θα έρθει σπίτι. Ούτε μπορώ να τον ανακουφίσω με κάποιον τρόπο.
Ιλκνούρ: Πάντα θα μας λείπει η ευτυχία; Οι καρδιές μας θα πονάνε πάντα έτσι;

Η Αϊτέν κατασκοπεύει τον Νετζντέτ
Η Αϊτέν ρωτάει την υπηρέτρια αν έχει βγει ο Νετζντέτ και αυτή της λέει ότι είναι στο γραφείο του αλλά έχει μια σημαντική συνάντηση και ζήτησε να μην τον διακόψουν. Η Αϊτέν της ζητάει να φτιάξει τσάι.
Ο Νετζντέτ στο τηλέφωνο: Ναι κύριε Υπασπιστά. Στον ύπνο σου με έβλεπες; Τι θέλεις; Φυσικά και θα συναντηθούμε το βράδυ.
Τουργκούτ: Έλα Νετζντέτ. Θα σου τηλεφωνήσω για την ώρα και το μέρος.

Η νιόπαντρη ευτυχία ( ο Τουργκούτ, η υπηρέτρια και η Σερά)
Τουργκούτ: Σου εξήγησε ο Σουάτ για τη δουλειά;
Υπηρέτρια: Μάλιστα, κύριε.
Τουργκούτ: Εντάξει, θα τα εξηγήσω ξανά γιατί τα λάθη που έκανε ο σύζυγός σου με εκνεύρισαν πολύ. Η κυρία Σερά, η σύζυγός μου, δεν πρέπει να μάθει ότι είσαι παντρεμένη με τον Σουάτ. Εμείς οι δυο γνωριζόμαστε λίγο καιρό. Από τότε που ζήτησες δουλειά και ήρθες σε αυτό το σπίτι σαν υπηρέτρια. Θα υπακούς στις εντολές της Σερά. Έγινα σαφής; Όμως το βασικό που πρέπει να κάνεις τώρα είναι να βρεις το ασορτί κουμπί. Κράτησέ το για να το συγκρίνεις και όταν βρεις το άλλο, δεν θα χωριστούν ξανά. Ο Σουάτ έψαξε όλο το σπίτι γι’ αυτό, αλλά δεν το βρήκε. Είμαι σίγουρος ότι εσύ θα το ανακαλύψεις. Σωστά;
Υπηρέτρια: Θα κάνω ό,τι μπορώ κύριε. Ο Σουάτ είπε ότι θα φύγει από το σπίτι σήμερα. Θα ελέγξω όλα τα κουτιά και θα τα βάλω στη θέση τους πάλι.
Τουργκούτ: Κάνε ό,τι θέλεις αλλά δεν νομίζω ότι θα το βρεις. Η Σερά είναι έξυπνη γυναίκα. Δεν θα έβαζε ποτέ αυτό που ψάχνω μπροστά τα μάτια μου. Πρέπει να το έχει κρύψει κάπου αλλού. Σε κάποιο μέρος που δεν το ξέρει κανείς. Βρες αυτό το μέρος και πες το μου.
Υπηρέτρια: Πώς να το κάνω αυτό; Εννοώ, αν είναι τόσο μυστικοπαθής θα το πει ποτέ μπροστά σε μένα;
Τουργκούτ: Γι’ αυτό πρέπει να καταβάλεις προσπάθεια. Άνοιξε τα μάτια σου και ακολούθησέ την. Που πηγαίνει κρυφά, σε ποιον μιλάει; Για τι πράγμα μιλάει; Και δίνε μου πλήρη αναφορά χωρίς να παραλείπεις τίποτα. Αν χρειαστεί, κράτα σημειώσεις. Θα το καταλάβεις σύντομα.
Υπηρέτρια: Μην ανησυχείτε κύριε.
Τουργκούτ: Μπορείς να πηγαίνεις. Άνοιξε την πόρτα.
Σερά: Ποια είσαι εσύ; Αγαπητέ Τουργκούτ;
Τουργκούτ: Αγάπη μου, γνώρισες την καινούργια μας υπηρέτρια; Η κυρία Παρβίν. Δεν θέλω να κουράζεσαι τόσο πολύ.
Σερά: Καλή σκέψη.
Τουρκούτ: Θα ήθελα να μείνω μαζί σου αλλά έχω μια σημαντική υπόθεση στο Δικαστήριο.
Σερά: Θα φύγεις αμέσως;
Τουργκούτ: Ναι, δυστυχώς.
Σερά: Αγαπημένη μου Ιπέκ, αυτό είναι το καινούργιο μας σπίτι.

Ο Μαχίρ και ο Γιασίν μπροστά από το δικαστήριο

Γιασίν: Δεν κατάλαβα γιατί ο Ορχάν το έσκασε από τη φυλακή.
Μαχίρ: Είναι θυμωμένος μαζί μου.
Γιασίν: Γιατί; Τι του έκανες; Εσύ δεν θα έπρεπε να είσαι θυμωμένος μαζί του;
Μαχίρ: Η αστυνομία ήρθε και τον συνέλαβε αφότου ομολόγησε σε μένα. Νόμιζε ότι εγώ τον κατήγγειλα.
Γιασίν: Το έκανες;
Μαχίρ: Ναι.

Η Φεριντέ και ο Τουργκούτ στο δικαστήριο

Τουργκούτ: Φεριντέ! Δεν είχα την ευκαιρία να σε δω μετά τους αρραβώνες. Πως είσαι ; Πως είναι ο Σινάν;
Φεριντέ: Είμαστε καλά. Ευχαριστώ.
Τουργκούτ: Θα παρακολουθήσεις τη δίκη του δολοφόνου της αγαπημένης μας Μπαχάρ.; Θα είναι πολύ δύσκολο για σένα. Είναι δύσκολο και για μένα, αλλά θα τον κάνω να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε στην Μπαχάρ μας. Ανέλαβα την υπόθεσή του.
Φεριντέ: Πως έτσι; Εσύ είσαι ο Εισαγγελέας στην υπόθεση; Νόμιζα ότι ήταν υπόθεση του Αλί Ριζά.
Τουργκούτ: Όχι, εγώ είμαι. Ο Αλί Ριζά είχε μια ξαφνική αδιαθεσία και ανέλαβα εγώ. Τέλος πάντων, καλύτερα έτσι. Αυτή την υπόθεση δεν μπορεί να τη χειριστεί. Θα κάνω αυτόν τον δολοφόνο να πληρώσει ακριβά. Θα γίνει παράδειγμα για όποιον τολμήσει να σκοτώσει έναν υπάλληλο δικαστηρίου.
Η Αϊτέν μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο του Νετζντέτ.

Στη δίκη η Φεριντέ είναι πολύ νευρική:

Δολοφόνος: Έκανα διάρρηξη μόνο για τα λεφτά. Δεν είχα πρόθεση να τη σκοτώσω. Νόμιζα ότι το σπίτι ήταν άδειο αλλά με ξάφνιασε. Και αναγκάστηκα να τη σκοτώσω για να αμυνθώ. Λυπάμαι πολύ για ό,τι έκανα.
Η Φεριντέ πετάχτηκε και διέκοψε: Ο κατηγορούμενος ψεύδεται.
Δικαστής: Ηρεμήστε κυρία Φεριντέ. Θα σας δώσω το λόγο αμέσως μόλις τελειώσει. Καταλαβαίνω τη θλίψη σας για την Μπαχάρ, αλλά σας παρακαλώ μη διακόπτετε τη διαδικασία.
Φεριντέ: Κύριε Δικαστά, προσπαθεί να παραπλανήσει τη δικαιοσύνη. Παρακαλώ να γραφεί στα πρακτικά κάθε λέξη που λέω.

Ο Γιασίν και ο Μαχίρ είναι έξω και περιμένουν να τελειώσει η δίκη. Ο Γιασίν λέει ότι άργησε πολύ και ότι πεινάει. Ο Μαχίρ τον ρωτάει γιατί δεν έφαγε κάτι όταν του το πρότεινε η Σαφιγιέ. Και μετά του λέει ότι πρέπει να νιώθει σαν το σπίτι του όταν πηγαίνει στο σπίτι των Καρά. Ο Μαχίρ τον θεωρεί αδελφό του και αυτό κάνει τη μητέρα και της αδελφές του Μαχίρ, μητέρα και αδελφές και του Γιασίν.
Πίσω στην αίθουσα του δικαστηρίου:
Φεριντέ: Η πρόθεσή του ποτέ δεν ήταν να ληστέψει το μέρος. Σκότωσε εσκεμμένα την Μπαχάρ. Κύριε Δικαστά, μιλούσα με την Μπαχάρ στο τηλέφωνο όταν μου είπε ότι αυτός ο άντρας ήταν στην πόρτα της. Άφησε το τηλέφωνο για να πάει να του μιλήσει. Επομένως, αντίθετα με όσα είπε ο κατηγορούμενος, η Μπαχάρ ήταν στο σπίτι όταν μπήκε. Μετά άκουσα τις φωνές της Μπαχάρ. Έτρεξα στο σπίτι της, αλλά ήταν αργά.
Δικαστή: Κυρία Δικαστή, μπορούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα, αν θέλετε.
Φεριντέ: Όχι, κύριε Πρόεδρε. Όταν μπήκα, μου επιτέθηκε. Μου επιτέθηκε με σκοπό να με σκοτώσει. Έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό μου. Αφού ισχυρίζεται ότι μπήκε μόνο για τα λεφτά, γιατί περίμενε μέχρι να πάω; Γιατί δεν πήρε τα λεφτά και να φύγει;
Δολοφόνος: Έψαχνα ακόμα για τα λεφτά όταν ήρθε η Δικαστής. Αν ήξερα ότι είναι δικαστής θα είχα φύγει αμέσως. Δεν είχα ποτέ πρόθεση να τη σκοτώσω.
Φεριντέ: Κύριε Πρόεδρε, αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να πάει την υπόθεση σε άλλη κατεύθυνση. Δεν πρόκειται για ένα περιστατικό ληστείας. Είναι μια καθαρή δολοφονία.
Δικαστής: Κυρία Φεριντέ, αν νομίζετε ότι δεν είναι ληστεία, τότε γιατί αυτός ο άνθρωπος να θέλει να σκοτώσει την Μπαχάρ;
Φεριντέ: ….
Δικαστής: Ναι, κυρία Δικαστή. Σας ακούμε.
Φεριντέ: Κύριε Πρόεδρε, είμαι σίγουρη ότι ο Σεγίτ Ντουράκ δεν πήγε στο σπίτι της Μπαχάρ για να ληστέψει. Δεν έχω ακόμα όλα τα στοιχεία για να το αποδείξω. Αλλά θα το αποδείξω. Εύχομαι μόνο να μην κλείσετε την υπόθεση ως ένα περιστατικό ληστείας.
Δικαστής: Ετυμηγορία: λαμβάνοντας υπόψην τις καταθέσεις των μαρτύρων και προκειμένου να διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα για αποδεικτικά στοιχεία, αποφασίσαμε η επόμενη δίκη να γίνει μετά από ένα μήνα από σήμερα.

Ο Τουργκούτ έξω:

Τουργκούτ: Φεριντέ θα μάθουμε το κίνητρό του για να σκοτώσει την Μπαχάρ. Θα ερευνήσω ο ίδιος προσωπικά όλα αυτά που είπες. Φεριντέ, με άκουσες;
Φεριντέ: Σε άκουσα.
Τουργκούτ: Σου λέω να μην ταράζεσαι. Όλα είναι υπό έλεγχο. Με εμπιστεύεσαι;
Φεριντέ: Όχι, δεν σε εμπιστεύομαι. Πολλά περίεργα συμβαίνουν σ’ αυτό το δικαστήριο τελευταία. Από εδώ και πέρα δεν θα εμπιστεύομαι κανέναν άλλο εκτός από μένα, κύριε Εισαγγελέα.
Η Αϊτέν προσπαθεί να μάθει από τον οδηγό που θα πάει ο Νετζντέτ το βράδυ.
Ο Μαχίρ και ο Γιασίν απήγαγαν τον δολοφόνο.
Η Φεριντέ πήγε να δει τον δολοφόνο. Ο διευθυντής της φυλακής της λέει ότι αυτό δεν είναι δυνατόν, γιατί μόλις τους ενημέρωσαν ότι κάποιος έκοψε το δρόμο στην κλούβα της αστυνομίας και απήγαγε τον κρατούμενο.

Ο Μαχίρ και ο Γιασίν ανακρίνουν τον δολοφόνο. Ποιος έδωσε την εντολή να σκοτώσει την Μπαχάρ; Ποιος είναι ο Υπασπιστής; …

Η Φεριντέ καταλαβαίνει ότι η απαγωγή του δολοφόνου είναι δουλειά του Μαχίρ.
Ο Μαχίρ λέει στο δολοφόνο ότι αν δεν μιλήσει τώρα, σε λίγες ώρες θα εκλιπαρεί να ομολογήσει τα πάντα. Ο Σεγίτ είναι διαβητικός και ο Μαχίρ του λέει ότι το τελευταίο χάπι που πήρε ήταν το βράδυ του φόνου. Έπρεπε να πάρει ένα χάπι πριν τη δίκη, αλλά ο Μαχίρ και ο Γιασίν φρόντισαν να αργήσει ο γιατρός κι έτσι ο Σεγίτ να μην πάρει το χάπι. Αν δεν πάρει το χάπι σε δυο ώρες, θα πέσει σε κώμα. Ο Γιασίν πρέπει να φύγει και θέλει να πάρει μαζί του τα χάπια. Φοβάται ότι ο Μαχίρ θα λυπηθεί το δολοφόνο και θα του δώσει τα χάπια πριν μιλήσει. Ο Μαχίρ διαβεβαιώνει τον Γιασίν ότι δεν θα το κάνει.
Ο Μπουλέντ ξεκινάει για να πάει να δει τον Μαχίρ όταν έρχεται ο Ερντάλ και του δίνει τα χαρτιά του διαζυγίου.
Η Σαφιγιέ αναγκάζει την Ιλκνούν να πάει στο γιατρό για το θέμα της εγκυμοσύνης. Η Σαφιγιέ είναι τόσο φοβισμένη επειδή η Ιλκνούρ είναι τόσο χλωμή και η κοιλιά της δεν έχει μεγαλώσει ακόμα, όπως θα έπρεπε.
Η Φεριντέ πηγαίνει να βρει τον Μαχίρ στο σπίτι των Καρά:
Ιλκνούρ: Κυρία Δικαστή;
Φεριντέ: Είναι σπίτι ο Μαχίρ;
Ιλκνούρ: Όχι!
Σαφιγιέ: Καλώς ήρθατε κυρία Δικαστή. Παρακαλώ, περάστε. Ας μην μιλάμε στην πόρτα.
Φεριντέ: Ευχαριστώ. Πρέπει να βρω τον Μαχίρ το συντομότερο δυνατό. Ξέρετε που βρίσκεται;
Σαφιγιέ: Όχι. Βγήκε το πρωί και δεν τον έχουμε δει από τότε.
Φεριντέ: Μάλιστα. Αν τον δείτε, μπορείτε, σας παρακαλώ, να του πείτε ότι τον ψάχνω; Παρακαλώ, είναι πολύ επείγον.
Ιλκνούρ: Προφανώς δεν πρόκειται για τον πατέρα μου…
Φεριντέ: Όχι, δεν πρόκειται γι’ αυτό. Είναι για κάτι προσωπικό.
Ιλκνούρ: Αλήθεια; Τι θέλετε ακόμα από αυτόν αφού του ραγίσατε την καρδιά. Κάνατε την επιλογή σας, έτσι δεν είναι κυρία Δικαστή;
Σαφιγιέ: Ιλκνούρ!
Ιλκνούρ: Μετά δημοσιεύσατε τα καλά νέα για να τα μάθει όλη η χώρα.
Φεριντέ: Τον θέλω για κάτι άλλο.
Ιλκνούρ: Κοιτάξτε κυρία Διαστή, τώρα μιλάω ως αδελφή. Του ραγίσατε ήδη την καρδιά και του γυρίσατε την πλάτη. Τον αφήσατε μόνο. Μην προσθέτετε κι άλλο πόνο.
Σαφιγιέ: Παρακαλώ, μη θυμώνετε με την κόρη μου, κυρία Δικαστή. Έχει τα νεύρα της και δεν ξέρει τη λέει.
Φεριντέ: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Καλή σας μέρα.
Η Σαφιγιέ στην Ιλκνούρ: Δεν μπορείς να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό, δεν μπορείς ε;
Ιλκνούρ: Είναι η αλήθεια μητέρα, δεν είναι; Δεν του ράγισε την καρδιά;
Σαφιγιέ: Πήγαινε μέσα. Πήγαινε.

Ο δολοφόνος ακόμα δεν μιλάει

Η Φεριντέ και ο Γιασίν έξω από το τμήμα:

Γιασίν: Τι συμβαίνει κυρία Φεριντέ; Τι σας φέρνει από εδώ;
Φεριντέ: Που είναι ο Μαχίρ; Τι νομίζετε ότι κάνετε; Γιατί ενθαρρύνεις τον Μαχίρ να κάνει τέτοια πράγματα;
Ο Γιασίν διακόπτει την Φεριντέ: Περιμένετε, περιμένετε. Δεν έχω ιδέα για το τι κάνει ο Μαχίρ. Ξέρω ότι αφέθηκε ελεύθερος λόγω της αμνηστίας, αλλά δεν τον έχω δει ακόμα. Δεν ξέρω για ποιο πράγμα μιλάτε.
Φεριντέ: Αλήθεια;
Γιασίν: Έτσι ακριβώς
Φεριντέ: Ώστε κάνω λάθος αυτή τη φορά.
Γιασίν: Θα ήθελα να τα πούμε, αλλά έχω σημαντική δουλειά να κάνω. Αν δεν σας πειράζει. Καλή σας μέρα.
Φεριντέ: Και σε σας κύριε επιθεωρητά.
Ο Γιασίν φεύγει και η Φεριντέ βρίσκει την ευκαιρία να τον ακολουθήσει.

Ο μικρός Ναζίφ παίζει ποδόσφαιρο με τους φίλους του. Ο Μπουλέντ τον βλέπει και πηγαίνει να τον δει. Λένε πόσο έλειψε ο ένας στον άλλο και ο Ναζίφ του λέει ότι θέλει να γυρίσει σπίτι. Ο Μπουλέντ του λέει να καθίσει γιατί θέλει να του μιλήσει. Ο Μπουλέντ λέει στον Ναζίφ πόσο μεγάλωσε και ρωτάει τα νέα της Ιλκνούρ. Ο Ναζίφ του λέει ότι η Ιλκνούρ είναι καλά και πολύ χαρούμενη που γύρισε σπίτι ο Μαχίρ. Ο Ναζίφ λέει ότι κι αυτός είναι χαρούμενος, αλλά θα ήταν πιο χαρούμενος αν ερχόταν κι ο Μπουλέντ στο σπίτι. Ωστόσο του λέει πόσο θυμωμένη είναι η Ιλκνούρ μαζί του. ο Ναζίφ τον ρωτάει πότε θα γυρίσει σπίτι, αλλά ο Μπουλέντ του λέει ότι δεν ξέρει. Ο Μπουλέντ λέει στον Ναζίφ ότι έχει μια ιδέα για το πώς θα κάνει την Ιλκνούρ να τον συγχωρέσει και να τον αφήσει να γυρίσει στο σπίτι αλλά χρειάζεται τη βοήθεια του Ναζίφ. Ο Ναζίφ συμφωνεί.
Η Φεριντέ ακολουθεί στον Γιασίν. Παρεμβάλλεται ένα αυτοκίνητο μεταξύ τους που βοηθάει τη Φεριντέ να μη γίνει αντιληπτή. Ο Γιασίν πηγαίνει στο μέρος που κρύβουν τον Σεγίτ Ντουράκ. Η Φεριντέ παρκάρει πιο μακριά από την είσοδο για να μην τη δουν. Η Φεριντέ βγαίνει από το αυτοκίνητο και προχωρά σιγά σιγά προς το κτίριο για να κατασκοπεύσει τον Μαχίρ και τον Γιασίν. Ο Σεγίτ υποφέρει πραγματικά αλλά ακόμα δεν μιλάει.
Ο Μαχίρ πηγαίνει προς αυτόν:
Σεγίτ: θα πεθάνω.
Μαχίρ: Τότε μίλα!
Η Φεριντέ τους κατασκοπεύει από ένα παράθυρο. Ο Μαχίρ δίνει στον Σεγίτ νερό.
Μαχίρ: Πιες το. Άντε πιες το.
Ο Μαχίρ ήταν έτοιμος να δώσει στον Σεγίτ ένα χάπι, όταν του έρχεται το μυαλό η συζήτηση που είχε με την Μπαχάρ, αφότου είπε την αλήθεια στη Φεριντέ: «Μπαχάρ: ό,τι κι αν συμβεί, θα είμαστε πάντα φίλοι, Μαχίρ».
Μαχίρ: Μίλα, μίλα.
Πετάει τα χάπια στο πάτωμα και πατάει πάνω τους.
Μαχίρ: Θα πεθάνεις, οπότε μίλα. Αν δεν μιλήσεις, θα βγεις πτώμα από εδώ. Ποιος σου έδωσε την εντολή να σκοτώσεις την Μπαχάρ. Αν δεν θέλεις να πεθάνεις, τότε μίλα.
Ο Σεγίτ τραυλίζει: Ο Υπασπιστής.
Μαχίρ: Ποιος;
Σεγίτ: Ο Υπασπιστής. Αυτός μου έδωσε την εντολή να τη σκοτώσω.
Μαχίρ: Ποιος είναι αυτός ο Υπασπιστής ;
Σεγίτ: Δεν ξέρω, δεν ξέρω ποιος είναι. Δεν τον είδα. Είδα μόνο εκείνον τον τύπο που τον λένε Σουάτ και αυτός μου είπε να εκτελέσω τη διαταγή του Υπασπιστή να σκοτώσω την Μπαχάρ.
Μαχίρ: Τι άλλο έκανε; Τι άλλο σε διέταξε να κάνεις;
Σεγίτ: Με έβαλαν να κάψω και το σπίτι μιας γυναίκας. Υπήρχε ένας φάκελος που ήθελαν να πάρω και να τον καταστρέψω.
Μαχίρ: Τι άλλο ξέρεις γι’ αυτόν τον Υπασπιστή; Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Τι θέλει; Προστατεύει κάποιον; Προστατεύει αυτόν που σκότωσε τον Γενικό Εισαγγελέα Σουλεϊμάν;
Σεγίτ: Δεν ξέρω.
Μαχίρ: Σκέψου καλά, σκέψου.
Σεγίτ: Υπάρχει μια γυναίκα. Μια ξανθιά. Το κορίτσι του Υπασπιστή. Ήθελε να τη στείλω έξω από τη χώρα κάποτε. Αυτή ξέρει ποιος σκότωσε τον Εισαγγελέα Σουλεϊμάν. Τα έκαναν όλα μαζί. Το είπε ενώ έκλαιγε και ξεφυσούσε σε όλη τη διαδρομή.
Μαχίρ: Ο Υπασπιστής σκότωσε τον Γενικό Εισαγγελέα;
Σεγίτ: Δεν ξέρω. Εκείνη η γυναίκα έτσι είπε όταν έκλαιγε. Δεν ξέρω τίποτα άλλο. Δώσε μου το φάρμακο.
Μαχίρ: Όσο πιο πολύ σε κοιτάζω, τόσο λιγότερο συγκρατούμαι να μη σε σκοτώσω.
Σεγίτ: Μπορώ να έχω τα χάπια τώρα; Υποσχέθηκες.
Μαχίρ: Μόνο για να μη πεθάνει.
Ο Μαχίρ φεύγει.

Ο Μαχίρ και η Φεριντέ συναντιούνται:

Φεριντέ: Μαχίρ, δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την παράνομη πράξη. Πως μπορείς να απαγάγεις τον άνθρωπο και να τον φέρνεις εδώ; Ειδικά τώρα που μόλις πήρες χάρη και βγήκες από τη φυλακή; Αν μου το έλεγες τουλάχιστον. Τέλος πάντων. Ό,τι έγινε, έγινε. Μπορώ να σου πω κάτι. Πίστεψέ με είμαι πολύ χαρούμενη. Είχες δίκιο από την αρχή. Το είπες. Είπες ότι ο Φαχρί δεν μπορεί να είναι ο Υπασπιστής. Ότι ένας απλός γραμματέας δικαστηρίου δεν μπορεί να είναι επικεφαλής της μαφίας και να διαπράξει όλα αυτά τα εγκλήματα. Είχες δίκιο σε όλα. Μας είπαν ψέματα. Είμαι τόσο χαρούμενη που κάποιος απέδειξε ότι είναι λάθος αυτό που πιστεύαμε σωστό. Αν μπορέσουμε να βρούμε ποιος είναι αυτός ο Υπασπιστής, μπορούμε να λύσουμε την υπόθε…
Μαχίρ: Κυρία Δικαστή, δεν έπρεπε να έρθετε εδώ. Πηγαίνετε σπίτι.
Φεριντέ: Μαχίρ;
Η Φεριντέ κρατάει το μπράτσο του Μαχίρ. Δεν του αρέσει.
Φεριντέ: Δεν πάω πουθενά. Δεν μπορείς να με αποκλείσεις. Στο κάτω κάτω είμαι η δικαστής της υπόθεσης.
Μαχίρ: Όπως είπατε, δεν εγκρίνετε τις μεθόδους μου. Και η δικιά σας μέθοδος εφαρμόζεται μόνο στο δικαστήριο. Όπως βλέπετε οι διαφορετικοί δρόμοι δεν μπορούν να οδηγήσουν στο ίδιο μέρος.
Φεριντέ: Είμαστε ξένοι τώρα; Θέλεις να με διώξεις τόσο πολύ μακριά σου, Μαχίρ;
Μαχίρ: Πηγαίνετε, κυρία Δικαστή. Θα φέρω τον Υπασπιστή στο δικαστήριο. Θα τον βρω, όποιος κι αν είναι. Και εσείς θα κάνετε τη δουλειά σας εν τω μεταξύ. Τέλος πάντων.
Φεριντέ: Ας μιλήσουμε. Τουλάχιστον πες μου τι σου είπε ο Σεγίτ.
Μαχίρ: Ακούσατε ήδη αυτό που θέλατε να μάθετε.
Φεριντέ: Έτσι θα αντιμετωπίζεις τα πράγματα; Ακόμα κι όταν έχουν σχέση με την υπόθεση του πατέρα σου;
Μαχίρ: Ακριβώς όπως το θέλατε. Εξάλλου είστε μια αρραβωνιασμένη γυναίκα. Δεν είναι σωστό να σας χαιρετάω καν. Όμως ναι, για να απαντήσω στην ερώτησή σας. Είμαστε ξένοι τώρα. Είστε η κυρία Δικαστής και εγώ είμαι ο Μαχίρ, ο υποδηματοποιός. Από εδώ και πέρα θα βλεπόμαστε μόνο στο δικαστήριο, κυρία Δικαστή.
Ο Νετζντέτ και η Νουρτέν:
Νουρτέν: Δεν χρειαζόταν να έρθεις να με πάρεις. Ξέρω το δρόμο για το σπίτι.\
Νετζντέτ: Δεν αμφιβάλλω καλή μου. Ήμασταν κοντά στο σχολείο σου, γι’ αυτό αποφασίσαμε να έρθουμε να σε πάρουμε.
Νουρτέν: Μπήκατε σε κόπο.
Νετζντέτ: Φυσικά και όχι. Είσαι η αδελφή της γυναίκας που αγαπώ και φροντίζω κι εσένα. Σωστά;
Οι άντρες του Υπασπιστή με ένα αυτοκίνητο τους κόβουν το δρόμο. Ένας από τους άντρες βγαίνει και μπαίνει στο αυτοκίνητο του Νετζντέτ. Η Νουρτέν τρομάζει.
Νετζντέτ; Ει!!! Ζήτησες άδεια;
Άντρας: Ο Υπασπιστής σου στέλνει χαιρετίσματα.
Νετζντέτ: Να είσαι καλά.
Άντρας: Το ραντεβού ορίστηκε. Απόψε στις 11.
Νετζντέτ: Που;
Άντρας : Στο Ριτζτιμ.
Νετζντέτ: Συνέχισε. Λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά έτσι είναι οι φίλοι μου.
Ο Γιασίν πηγαίνει τον Σεγίτ στο νοσοκομείο. Ο Γιασίν λέει στην νοσοκόμα να το αναφέρει στην αστυνομία γιατί ο Σεγίτ είναι δραπέτης.

Η Σαφιγιέ λέει στον Αζμί ότι δεν είπε στον Μαχίρ ότι δουλεύει στο μαγαζί για να έχουν έσοδα. Ο Αζμί εκπλήσσεται που ο Μαχίρ δεν το ξέρει ακόμα, αλλά η Σαφιγιέ του είπε ότι δεν ξέρει πώς να το πει στον Μαχίρ. Φοβάται ότι θα θυμώσει και με τους δυο τους και συνεπώς αυτό πρέπει να μείνει μυστικό μεταξύ αυτής και του Αζμί. Ο Αζμί λέει ότι είναι αδύνατο επειδή μπορεί να μη το μάθει σήμερα ο Μαχίρ, αλλά αύριο ίσως το μάθει. Ο Αζμί ρωτάει να πρόκειται να του το αναφέρει καν. Η Σαφιγιέ λέει ότι ο Ναζίφ είναι φυλακισμένος και ότι ο Μαχίρ δεν θα γυρίσει στην παλιά του δουλειά πριν σώσει τον πατέρα του. Επομένως δεν θα μάθει, αν δεν του το πουν και συνεπώς ο Αζμί δεν πρέπει να ξεχάσει να το κρατήσει μυστικό.
Η Νουρτέν κλαίει στο δωμάτιό της μετά από αυτά που έγιναν. Η Αϊτέν μπαίνει μέσα.
Αϊτέν: Αχ, αχ Νουρτέν; Τι έπαθες αδελφούλα μου;
Νετζντέτ: Ο αρραβωνιαστικός σου ήρθε και με πήρε από το σχολείο σήμερα.
Αϊτέν: Αχ, Νουρτέν. Ο άνθρωπος προσπαθεί να κάνει κάτι καλό για σένα.
Νουρτέν: Τι καλό, αδελφή; Οι φίλοι του είναι κακοποιοί όπως κι αυτός. Και μας έκλεισαν το δρόμο σήμερα.
Αϊτέν: Κοίταξέ με, Νουρτέν. Είσαι καλά, έτσι; Τίποτα δεν σου συνέβη, έτσι; Δεν σου έκανε κάτι, σωστά;
Νουρτέν: Ο τρόπος που μας έκλεισαν το δρόμο, δεν είναι αρκετός, αδελφή. Είναι περίεργοι άνθρωποι. Έχουν μια δική τους παράξενη γλώσσα. Ακόμα και τα ονόματά τους είναι περίεργα. Ποιος στην ευχή λέγεται «Υπασπιστής»; Είναι κανονικό όνομα αυτό;
Αϊτέν: Είδες αυτόν τον Υπασπιστή;

Ο Ναζίφ και ο Νταλιάν στη φυλακή:
Ο Νταλιάν λέει στον Ναζίφ ότι έβαλε κρύο. Μετά του λέει ότι λαχτάρησε πλιγούρι και γιαούρτι. Θα τους βάλει να το μαγειρέψουν αύριο.
Ναζίφ: Καλύτερα να φας σπίτι σου αύριο, Νταλιάν.
Νταλιάν: Φαίνεται ότι με βαρέθηκες. Μπορώ να ζητήσω να με μεταφέρουν σε άλλο κελί.
Ναζίφ: Καλό θα ήταν αυτό. Αλλά θα ήταν καλύτερο αν τηλεφωνούσες στο δικηγόρο σου και τον έκανες να σε στείλει σπίτι σου.
Νταλιάν: Στο εξήγησα ήδη αυτό. Δεν έχουν γίνει τα χαρτιά ακόμα.
Ναζίφ: Σταμάτα, Νταλιάν. Νομίζεις ότι μπορώ να το δεχθώ. Ποιος ξέρει πόσο πολύ λείπεις στη γυναίκα και στις κόρες σου. Δεν είναι σωστό να τις αφήνεις να περιμένουν.
Νταλιάν: Δεν θα αφήσω τον σύντροφό μου και θα φύγω.
Ναζίφ: Θα φύγεις. Θα βγεις και θα σταθείς στον ήλιο για μένα. Να νιώσεις τη ζεστασιά του. μετά θα πιεις ένα τσάι στην παραλία.
Νταλιάν: Όμως …
Ναζίφ: Δεν υπάρχει όμως Νταλιάν. Το να κάνεις πράγματα μαζί με το φίλο σου είναι διαφορετικό από το μοιράζεσαι στο πεπρωμένο του. Ήμασταν σύντροφοι μέχρι σήμερα. Όμως τώρα είναι η ώρα να ακολουθήσει ο καθένας το δικό του πεπρωμένο.
Ο Γιασίν και ο Μαχίρ είναι στο μυστικό τους μέρος:

Μαχίρ: Αν χρειαστεί να ανακρίνουμε τους πάντες. Θα μάθουμε ποιος είναι αυτός ο «Υπασπιστής».
Γιασίν: Αυτό θα πάρει πολύ χρόνο.
Μαχίρ: Μια ζωή ολόκληρη δεν είναι πολύς χρόνος, Γιασίν.
Έρχεται η Αϊτέν.
Μαχίρ: Αϊτέν, τι κάνεις εδώ. Συνέβη κάτι;
Αϊτέν: Όχι, κάτι έμαθα. Αυτός ο άντρας που λέγεται «Υπασπιστής» θα συναντηθεί με τον Νετζντέτ. Απόψε, σε μια ώρα, στο Ριτζτιμ.
Γιασίν: Σ’ ευχαριστούμε πολύ αδελφή.
Μαχίρ: Δεν θέλω να σε μπλέξω σε αυτό, αλλά αυτό που μόλις έκανες για τον πατέρα μου είναι πολύ σπουδαίο. Σ’ ευχαριστώ..
Αϊτέν: Τότε κάνε μου κι εμένα μια χάρη, Μαχίρ. Τον Νετζντέτ. Μην τον πειράξεις Μαχίρ. Σε παρακαλώ, υποσχέσου μου αυτό. Σε παρακαλώ, υποσχέσου. Η ψυχή που θα πάρεις δεν είναι δική του, είναι δική μου.
Γιασίν: Εντάξει αδελφέ, ας πηγαίνουμε. Μεχμέτ:


Ο Γιλάν Μπερντάν πηγαίνει να δει τον Ορχάν που είναι πολύ χτυπημένος:
Γιλάν: Αδελφέ Ορχάν; Φαίνεται ότι τα παιδιά σε χτύπησαν λίγο παραπάνω. Αλλά έτσι είναι η διαδικασία, τι να κάνουμε; Πρέπει να είμαστε σίγουροι ποιους θα εμπιστευτούμε, ποιοι δεν θα μας γυρίσουν την πλάτη. Όμως πέρασες τη δοκιμασία. Κέρδισες το προνόμιο να γίνεις ένας από εμάς.
Ο Γιλάν διατάζει τους άντρες να πάνε τον Ορχάν στην κυρία Σουρεγια για να φροντίσει τα τραύματά του.

Η Κεριμέ μπαίνει στο δωμάτιο της Φεριντέ για να βάλει τα λουλούδια και βρίσκει το δαχτυλίδι της Φεριντέ. Η Φεριντέ έρχεται:
Κεριμέ: Καλώς ήρθες.
Φεριντέ: Ευχαριστώ.
Κεριμέ: Ήρθα να βάλω αυτά τα λουλούδια στο δωμάτιό σου. Είναι από τον μνηστήρα σου. Σε περίμενε για ώρες. Ας μας είχες ενημερώσει ότι θα αργούσες να γυρίσεις σπίτι. Βρήκα και αυτό. Το ξέχασες. Φαντάσου να συναντούσες τον Σινάν και την πρώτη ημέρα μετά τον αρραβώνα σας, το δαχτυλίδι να μην είναι στο χέρι σου. Είναι ωραίο αυτό;
Φεριντέ: Το ξέχασα, μητέρα. Δεν το έχω συνηθίσει.
Η Κεριμέ της βάζει το δαχτυλίδι.
Κεριμέ: Πρέπει να το συνηθίσεις φορώντας το.
Ο Γιασίν και ο Μαχίρ καθ’ οδόν για τη συνάντηση:
Γιασίν: Επιτέλους θα μάθουμε ποιος είναι αυτός ο κύριος «Υπασπιστής», αδελφέ Μαχίρ.
Ο μικρός Ναζίφ κάνει νάζια. Δεν θέλει να φάει το αγαπημένο του φαγητό. Χρησιμοποιεί ως δικαιολογία ότι ούτε η Σογκιούλ τρώει. Η Σογκιούλ λέει ότι δεν τρώει γιατί περιμένει το θείο του. Ο Ναζίφ λέει ότι ούτε κι αυτός τρώει επειδή περιμένει τον πατέρα του. Η Σαφιγιέ του λέει ότι αν δεν φάει, δεν θα γίνει μεγάλος σαν τον θείο του. Αυτός λέει ότι δεν θέλει να μεγαλώσει και ότι θέλει τον πατέρα του γιατί του λείπει. Τρέχει στο δωμάτιό του.
Ο Ναζίφ πηγαίνει στο δωμάτιό του και βγάζει τις καραμέλες που του έδωσε ο πατέρας του. Η Ιλκνούρ τον πιάνει στα πράσα. Τον ρωτάει που τις βρήκε και ποιος του τις έδωσε. Δεν απαντάει, και αυτή μαντεύει ότι τους τις έδωσε ο πατέρας του.
Ιλκνούρ: Ναζίφ, γιε μου, τι είναι αυτά; Που τα βρήκες; Γιε μου, πες μου, ποιος στις έδωσε; Ο πατέρας σου; Κοίτα, γιε μου. Θα θυμώσω πολύ αν μου πεις ψέματα. Εμπρός, πες μου. Ποιος στις έδωσε;
Ναζίφ: Το θέμα είναι… Ο μπαμπάς κι εγώ κάναμε μια συμφωνία για να έρθει πίσω στο σπίτι και συμφώνησα να τον βοηθήσω. Κι έτσι μου έδωσε τις καραμέλες.
Ο Μαχίρ και ο Γιασίν στη συνάντηση:
Γιασίν: Γίνεται τίποτα;
Μαχίρ: Κάποιος ήρθε.
Γιασίν Ποιος είναι;
Μαχίρ: Ο Νετζντέτ.
Γιλάν: Καλησπέρα Νετζντέτ.
Νετζντέτ: Επίσης
Μαχίρ: Φαίνεται ότι απόψε θα μαζευτούν όλα τα καθάρματα.
Γιασίν: Μπα, μπα, μπα. Κι ο Γιλάν εδώ;
Γιλάν: Έκλεισα το κλαμπ. Η αστυνομία δεν μας αφήνει σε ησυχία.
Νετζντέτ: Καλά έκανες. Πρόκειται για συνάντηση της οργάνωσης, αλλά ο κύριος δεν ήρθε ακόμα.
Γιλάν: Όσο λιγότεροι, τόσο λιγότερο θα τραβήξουμε την προσοχή. Όσο λιγότεροι οργανοπαίχτες, τόσο λιγότερα τα όργανα.
Η φωνή του Μαχίρ: Τουργκούτ…
Γιασίν: Ποιος Τουργκούτ; Είναι δυνατόν; Ο Υπασπιστής είναι ο Εισαγγελέας Τουργκούτ;


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΚΗΝΩΝ ΜΑΡΘΑ
Η μετάφραση είναι απόδοση στα ελληνικά από τα αγγλικά της αντίστοιχης μετάφρασης που έγινε από τη σελίδα https://www.facebook.com/KaradayiforEnglishSpeakers

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ




Κλαρινογαμπρός klarinogabros OFFICIAL VIDEO
"O Κλαρινογαμπρός" Στίχοι - Μουσική: Χρήστος Λογοθέτης,
Ερμηνεία: Κατερίνα & Χρήστος Λογοθέτης
Ενορχήστρωση: Νίκος Παπουτσάς.
Η ηχογράφηση έγινε στο Glam Studio.



Η Κωνσταντίνα Κλαψινού στα Κλεμμένα Όνειρα, konstantina klapsinou klemmena oneira.Η νεαρή ηθοποιός Κωνσταντίνα Κλαψινού που γνωρίσαμε μέσα από τους «Βασιλιάδες» είναι το νέο αίμα που θα δούμε σε βασικότατο ρόλο(θα αντικαταστήσει την Βάσω Λασκαράκη) στον τρίτο κύκλο της σούπερ επιτυχημένης σειράς του Mega «Κλεμμένα Όνειρα», ανεβάζοντας σε δύο-μαζί με την Βίκυ Κάβουρα- τις πολύ ωραίες θηλυκές παρουσίες που θα κάνουν την είσοδό τους στο δημιούργημα του πολυτάλαντου Δημήτρη Αρβανίτη.Η ηθοποιός ξεκίνησε γυρίσματα αυτές τις ημέρες και παράλληλα παίζει στο θεατρικό "Όλα όσα είδα" του Λευτέρη Ελευθερίου που σκηνοθέτησε ο Μάριος Ντερντές.


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget