11/10/13

FATMAGUL EPISODE 124 GREEK SUBS ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 124 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/10/13
Ο γάμος του Καντίρ και της Εμπέ Νινέ πραγματοποιείται στις 14 Φεβρουαρίου και ο Κερίμ με τη Φατμαγκιούλ έχουν κάνει όλη την οργάνωση. Μετά από την τελετή, το νιόπαντρο ζευγάρι φεύγει για ολιγοήμερο ταξίδι, ενώ η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ μένουν μόνοι τους για να γιορτάσουν πρώτη φορά μαζί την ημέρα των ερωτευμένων. Προσποιούνται ότι έχουν ξεχάσει τα πάντα και φέρονται σαν να γνωρίστηκαν για πρώτη φορά. Εκείνη η μέρα και η νύχτα που ακολουθεί είναι πολύ ιδιαίτερη και για τους δυο τους. Από την άλλη, η Ασού επιτέλους έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια σχετικά με τη Φατμαγκιούλ. Το ότι ακούει από το στόμα του Μουσταφά, έστω και έμμεσα, ότι είναι ακόμη ερωτευμένος με τη Φατμαγκιούλ, είναι για την Ασού το μεγαλύτερο χτύπημα. Μέχρι σήμερα ήταν εκείνη που τον υποστήριζε περισσότερο από όλους, αλλά στο τέλος η Ασού αποφασίζει να σπάσει τη σιωπή της και να πάει να μιλήσει στη Φατμαγκιούλ.





ιπηονε 5ψ 16γβ.Vodafone και Cosmote επιβεβαιώνουν την ημερομηνία διάθεσης των νέων iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα. Αμφότεροι οι διάδοχοι του iPhone 5, αναμένονται στις 25 Οκτωβρίου και όπως κάθε φορά, θα υπάρχει διαθέσιμη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον δικτυακό τόπο των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.
Οι ανακοινώσεις περιορίζονται στην ημερομηνία διάθεσης και την δυνατότητα προ-παραγγελίας «πολύ σύντομα», χωρίς να γίνεται λόγος για την ουσία, δηλαδή για τις τιμές και τα προγράμματα κινητής τηλεφωνίας που θα το συνοδεύουν ή την μειωμένη τιμή διάθεσης του iPhone 4S που φέρνουν μαζί τους τα iPhone 5S και iPhone 5C.
To iPhone 5 παύει να διατίθεται και η Apple αφήνει στην βιτρίνα των Apple Stores (που επεκτείνονται εκτός ΗΠΑ) μόνο το iPhone 4S 8GB στα 399 ευρώ (ή δωρεάν με διετές συμβόλαιο).
Προηγήθηκε η ανακοίνωση της Apple στις 9 Οκτωβρίου για την διάθεση των νέων iPhone σε περισσότερες από 25 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Με βάση τα στοιχεία από άλλες αγορές στην Ευρώπη, όπου έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα νέα μοντέλα, χωρίς συμβόλαιο, το iPhone 5C πωλείται 599 ευρώ (16GB) και στα 699 ευρώ για την έκδοση 32GB. Ομοίως, χωρίς συμβόλαιο, στην Ευρώπη το iPhone 5S πωλείται στα €699 (16GB, όσο το «μεγάλο» iPhone 5C), €799 (32GB) και € 899 (64GB). Στην Ελλάδα οι τιμές αναμένονται υψηλότερες, κρίνοντας από το παρελθόν (η τιμή του μεγαλύτερου μοντέλου iPhone 5 έφτανε τα 979 ευρώ).

Akarsu Η προδοσία - Επεισόδιο 24 με ελληνικούς υπότιτλους. Περίληψη: Βγαίνοντας από το δικαστήριο, η Τζεμιλέ λαμβάνει μια είδηση, που την σοκάρει. Ο Χακάν, αν και είναι σοκαρισμένος από την είδηση για την απαγωγή της Μπερίν, θα δεχτεί να συμμαχήσει με τον "εχθρό" του για να τη βοηθήσει...

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget