3/10/13

Karadayı 39.Bölüm ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 Β' ΚΥΚΛΟΣ karadayi episode 39

Πρωταγωνιστές:
Kenan İmirzalioğlu
Bergüzar Korel
Çetin Tekindor

Σκηνοθεσία:
Uluç Bayraktar - Cem Karcı

Παραγωγή:
Kerem Çatay

Σενάριο:
Sema Ergenekon - Eylem Canpolat





ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


"KARADAYI" Her Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de
Bahar'ın tehlikede olduğunu düşünen Mahir ve Feride hemen harekete geçerler. Ancak yolda beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar. Feride tehlikenin kalbine yalnız başına gider!
Mahir yargılanmak için duruşmaya çıkar. Mahir'in hükmü verilir.. Artık babasını kurtarma yolunda eli kolu bağlanmıştır.
Feride'nin ise Nazif Kara davasında kalabilmesi için savunma vermesi gerekmektedir. Feride davadan alınmamak için hayatını, aşkını feda edecek bir yol bulur. Ancak bu yol Mahir'le aralarına büyük duvarlar örecektir!

Π

Νίκος Νικολόπουλος: «Ο Μπόμπολας έχει αναγορεύσει τον εαυτό του σε... Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Γ. Πρετεντέρης παίζει τον ρόλο του ...ανακριτή και το Mega σε ανακριτικό γραφείο. Η κοινωνία όμως «βράζει» και αναζητά διέξοδο. Ο μιντιακός κανιβαλισμός δεν είναι διέξοδος οι αλλαγές δεν θα 'ρθουν από αυτούς που είναι βολεμένοι στο σήμερα αλλά από αυτούς που ζητούν την ζωή. Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες μ' αυτούς τους πολίτες βαδίζουμε μαζί προς την ζωή είμαστε μπροστάρηδες και όχι ουραγοί.Και τώρα πατριώτες έχετε όλοι καταλάβει ότι λέει το Mega δηλαδή ο Μπόμπολας όποιον στηρίζει και οποία πολιτική προπαγανδίζει εμείς εσείς ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Έχουμε ασφαλή οδηγό απέναντι από τις επιθυμίες και τις επιλογές τους».
Τμήμα ειδήσεων defencenet-gr


video FATMAGUL episode 118 greek subs σήμερα Πέμπτη 3/10/13 ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118
Μετά από τη δολοφονία του Βουράλ, οι Γιασαράν σκέφτονται ως ύποπτο τον Μουσταφά και για τον τραυματισμό του Κερίμ. Ο Ερντογάν και ο Σελίμ τρελαίνονται από φόβο, καθώς πιστεύουν ότι τώρα πλησιάζει και η δική τους σειρά. Την ίδια στιγμή, ο Ρεσάτ πέφτει σε κατάθλιψη, συνειδητοποιώντας ότι πρόκειται να χάσει την εταιρεία που ο ίδιος έχτισε από το μηδέν. Βλέποντας και η οικογένεια της Φατμαγκιούλ τα σημάδια, αρχίζει να θεωρεί ως ύποπτο για τον πυροβολισμό του Κερίμ τον Μουσταφά. Ο Μουσταφά, που αντιλαμβάνεται ότι όλες οι υποψίες θα πέσουν πάνω του, ολοκληρώνει τις προετοιμασίες του για να το σκάσει. Η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ είναι τώρα πιο πεισμωμένοι από ποτέ να βρουν την ευτυχία παρ' όλες τις διαδοχικές αναποδιές που περνάνε.
FATMAGUL episode 118 greek subs ΒΙΝΤΕΟ 1
FATMAGUL episode 118 greek subs ΒΙΝΤΕΟ 2
FATMAGUL episode 118 greek subs ΒΙΝΤΕΟ 3

ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

I Prodosia episode 16 AKARSU - Προδοσία σήμερα Πέμπτη 3/10 Επεισόδιο 16
Η μέρα της συνάντησης της Τζεμιλέ με τα παιδιά της είναι η μέρα των αποφάσεων. Ο Αλί βρίσκεται και εκείνος εκεί. Η συνάντηση για πρώτη φορά με τη μητέρα τους, έστω και πίσω από τα σίδερα της φυλακής, είναι η αφορμή για τη συναισθηματική έκρηξη των παιδιών. Το βλέμμα του Οσμάν προς τη Τζεμιλέ είναι αρκετό για να περιγράψει την όλη κατάσταση. Τα δρώμενα αυξάνουν περισσότερο την οργή του Μετέ και σπρώχνουν την Αϊλίν περισσότερο προς τον Σονέρ. Η Τζεμιλέ κάνει πράξη την απόφαση, που πήρε αλλά έρχεται αντιμέτωπη με μια εικόνα, που δεν μπορεί να τη συλλάβει ανθρώπινο μυαλό.
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget