28/9/13

eglimatiki organosi i xrysh aygh silipseis...Εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή - Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Λαγός, Μίχος Σε εξέλιξη επιχείρηση σύλληψης 32 στελεχών - Καταζητείται ο βουλευτής Παππάς - Συνελήφθη και ο πυρηνάρχης Νίκαιας Γ. Πατέλης και δύο αστυνομικοί - Στις 17:30 η μεταγωγή των συλληφθέντων στα δικαστήρια - Αδήλωτα όπλα στο σπίτι του Μιχαλολιάκου.
Στις έξι το πρωί, παρουσία 9 εισαγγελέων, δεκατέσσερα κλιμάκια της ΕΛΑΣ, υπό το γενικό πρόσταγμα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας κατευθύνθηκαν στα σπίτια βουλευτών και μελών της οργάνωσης για να εκτελέσουν τις συλλήψεις.Η επιχείρηση έπιασε τους Χρυσαυγίτες κυριολεκτικά στον ύπνο.Οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής έφθασαν λίγο μετά τις 6.00 το πρωί στο σπίτι του αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου στην Πεύκη.Εκείνος δεν προέβαλε καμία αντίσταση. Επιβιβάστηκε στο όχημα των αστυνομικών και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ.Σχεδόν ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί έφταναν στο σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη στο Πικέρμι και στην οικία του Γιάννη Λαγού στον Πειραιά, όπου και εκλέγεται.Οδηγήθηκαν και οι δύο στη ΓΑΔΑ με αυτοκινητοπομπή ασφαλείας γύρω στις 8 το πρωί.
Εκεί τους γνωστοποιήθηκε ότι αντιμετωπίζουν κατηγορίες περί συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης και συμμετοχής σε αυτή και ότι οι συλλήψεις τους έγιναν κατόπιν μελέτης του πορίσματος του αντεισαγγελέα Χαράλαμπου Βουρλιώτη, στο οποίο εμπεριέχεται και η κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Χωρίς αποτέλεσμα ήταν ωστόσο η αναζήτηση του υπ' αριθμόν 2 της οργάνωσης, βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Παππά που εξακολουθεί μεν να διαφεύγει της σύλληψης, φρόντισε δε να προκαλέσει με ραδιοφωνικές του δηλώσεις...
Στις 10.30 στη λεωφόρο Αλεξάνδρας εμφανίστηκε ο ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος κάνει δηλώσεις στα κανάλια και στην συνέχεια και παραδίδεται. «Πείτε στους Κλουζώ της αντιτρομοκρατικής ότι σε λάθος μέρος με έψαχναν και ήρθα να παραδοθώ», φέρεται να είπε για να λάβει την απάντηση αστυνομικού: «Να είστε σίγουρος ότι θα σας βρίσκαμε».
Λίγο μετά τις 12.30, βουλευτές της ΧΑ φτάνουν στη ΓΑΔΑ για συμπαράσταση στους συλληφθέντες ομοϊδεάτες τους. Οι Γ. Γερμενής (Καιάδας), Αρτ. Ματθαιόπουλος, Κ. Ηλιόπουλος, Κ. Αρβανίτης, Π. Κούζηλος, Π. Ζησιμόπουλος, Ευστ. Μπούκουρας και Δ. Κουκούτσης ζήτησαν να ενημερωθούν και να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους, αλλά ο 12ος όροφος της Αντιτρομοκρατικής έχει «σφραγίσει»
Στις 3.25 στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εμφανίστηκε από μόνος του ο Νίκος Μίχος και παραδόθηκε με δηλώσεις υπέρ της ...Δημοκρατίας: «Ήρθα μόνος μου, ζήτω η δημοκρατία»..., είπε επευφημούμενος από τους συγκεντρωμένους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής.
Στο site της οργάνωσης η είδηση αναρτήθηκε ως εξής: «Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη και τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις βουλευτές και περίπου τριάντα στελέχη έχουν οδηγηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν για "εγκληματική οργάνωση". Καλούνται όλοι οι Συναγωνιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση.

Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισαν σύμφωνα με πληροφορίες, να αποστέλλονται sms προς μέλη και στελέχη της οργάνωσης αναφέροντας: ««Προσοχή! Έκτακτο! Καλείστε άπαντες να στηρίξετε τον ηθικό και δίκαιο αγώνα μας ενάντια στο διεφθαρμένο σύστημα! Άπαντες στα γραφεία μας στην λεωφόρο Μεσογείων»
ΠΗΓΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Η ΔΙΛΑΙΟΣΥΝΗ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΓΙΑ 4.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ 10 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΩΝ;;;



Tzeni Botsi - Τζένη Μπότση: «Θεωρώ μεγάλη ευλογία να μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί και μπορεί στο μέλλον να το τολμήσω».
Έχει χτυπήσει για την Τζένη Μπότση το καμπανάκι της μητρότητας; «Κανένα καμπανάκι δεν χτυπάει ποτέ. Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση δεν μπορώ να πω ότι βρέθηκε ένας άντρας για τον οποίο αισθάνθηκα ότι θα ήθελα να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου. Κάποια στιγμή θέλησα να υιοθετήσω ένα παιδί από το «Χαμόγελο του παιδιού». Αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα: «Μόνο ένα; Και τα άλλα;» Θεωρώ μεγάλη ευλογία να μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδί και μπορεί στο μέλλον να το τολμήσω» τόνισε στο ΟΚ.


Η Gisele Bündchen είναι το πρόσωπο της φθινοπωρινής εκστρατείας της H&M.
Το διεθνές super model θα φορά τα απαραίτητα κομμάτια της σεζόν στην H&M, ένα σκληρό αλλά θηλυκό look κατευθείαν από τη μόδα του δρόμου, αποτελούμενο από πρακτικά παλτό και σακάκια που φοριούνται μαζί με μπλούζες, κολεγιακά και παντελόνια.
Παγκόσμια αποκλειστικότητα αποτελεί το γεγονός ότι η Gisele θα τραγουδάει επίσης στην εκστρατεία, η οποία περιλαμβάνει τηλεοπτικές και διαδικτυακές διαφημίσεις, καθώς και διαφημίσεις στον Τύπο και σε διαφημιστικές πινακίδες, αρχής γενομένης από τις 26 Σεπτεμβρίου.
Το τραγούδι «All Day And All Of The Night» του συγκροτήματος The Kinks θα διατίθεται για δωρεάν λήψη από το hm.com, ενώ θα είναι επίσης στο iTunes, με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για τη UNICEF.
Για κάθε λήψη από το iTunes, η H&M θα δίνει στη UNICEF χρηματικό ποσό για την αγορά ενός εμβολίου ενός παιδιού.
«Είμαι ενθουσιασμένη που θα είμαι το πρόσωπο της Η&Μ φέτος το φθινόπωρο. Λατρεύω το look της μόδας του δρόμου και το γεγονός ότι μπορούμε να βρούμε πόρους για έναν τόσο καλό σκοπό. Ελπίζω να το κατεβάσουν όλοι το τραγούδι μου!», λέει η Gisele.


Σε νοσοκομείο των νοτίων προαστίων διακομίσθηκε εσπευσμένα ο αγαπημένος ερμηνευτής, Γιάννης Πάριος, το μεσημέρι της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την εισαγωγή του ήταν οι αφόρητοι πόνοι στη μέση, πόνοι που ήταν τόσο δυνατοί που ο προσωπικός του γιατρός τον μετέφερε από το σπίτι στο , προκειμένου ο αγαπημένος τραγουδιστής να υποβληθεί σε σχετικές εξετάσεις.


undefined

Ανεβαίνει επικίνδυνα η θερμοκρασία στη μεγάλη οθόνη χάρη στην «καυτή» συνάντηση της Sofia Vergara και της Sharon Stone.Oι δύο ηθοποιοί που έχουν μεγάλη απήχηση στο ανδρικό φύλο αναμένεται να κάνουν την αδρεναλίνη να χτυπήσει κόκκινο καθώς εμφανίζονται στην ταινία «Fading Gigolo» με τους Woody Allen και John Turturro, η οποία έχει ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές. Μάλιστα, όπως μπορεί να δει κανείς και στο τρέιλερ της ταινίας, οι δύο γοητευτικές ηθοποιοί εμφανίζονται σε κάποιες σκηνές με τα εσώρουχά τους και συμμετέχουν σε τρίο με τον σκηνοθέτη John Turturro.Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία που αφηγείται την ιστορία ενός ανθοπώλη που αποφασίζει να γίνει ζιγκολό, τον οποίο υποδύεται ο Turturro, ενώ στον ρόλο του προαγωγού εμφανίζεται ο Woody Allen.

undefined

Κάτι συμβαίνει στο Hollywood και το ένα μετά το άλλο τα λαμπερά ζευγάρια ανακοινώνουν ότι παίρνουν διαζύγιο. Έτσι μετά τον Michael Douglas και την Catherine Zeta Jones, σήμερα ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου ο Richard Gere και η σύζυγός του Carey Lowell.
Σύμφωνα με την New York Post το ζευγάρι, που έχει κι ένα 13χρονο γιο, ζει εδώ και λίγο καιρό χωριστά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του διαζυγίου είναι το διαφορετικό lifestyle του ηθοποιού και της συζύγου του. O 64χρονος Gere επιζητά μια πιο ήσυχη ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ αντίθετα η σύζυγός του λατρεύει τα πάρτι και τις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 2002 μετά από επτά χρόνια σχέσης, όμως έχουν να κάνουν κοινή εμφάνιση από πέρσι τον Ιανουάριο που παραβρέθηκαν μαζί στις Χρυσές Σφαίρες.
Η
Carey Lowell έχει παντρευτεί τρεις φορές και δεν αποκλείεται μάλιστα να το τολμήσει και τέταρτη.
Πάντως εκπρόσωπος του Richard Gere δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο για τα δημοσιεύματα περί διαζυγίου.

undefined

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget