20/9/2013

FATMAGUL: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 20/9 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 109
Η Φατμαγκιούλ βλέπει ξαφνικά μπροστά της τον Ερντογάν και προσπαθεί να του ξεφύγει φοβισμένη, όμως ο Ερντογάν δεν έχει σκοπό να την αφήσει προτού μιλήσουν. Ο Ραχμί, που δεν ήθελε εξαρχής τη Φατμαγκιούλ να φύγει μόνη της, τελειώνει τη δουλειά του και προσπαθεί να την προλάβει όσο εκείνη βρίσκεται καθ' οδόν για τη γιατρό της. Αντικρίζοντας, όμως, την αδερφή του στα χέρια του Ερντογάν χάνει τον έλεγχο και τα πράγματα παίρνουν τρομακτική πορεία. Του επιτίθεται και τον τραυματίζει στο κεφάλι. Η βίαιη αυτή συνάντηση του Ερντογάν και της Φατμαγκιούλ πέφτει σαν βόμβα στις οικογένειες και των δυο. Για τη Φατμαγκιούλ και τους δικούς της ξεκινά δυστυχώς μια απελπισμένη αναμονή, καθώς ο Ραχμί οδηγείται στην ασφάλεια, ενώ η κατάσταση του Ερντογάν στο νοσοκομείο κρίνεται σοβαρή. Τότε η πλευρά των Γιασαράν καταστρώνει σε σύντομο χρόνο ένα νέο σχέδιο, εκμεταλλευόμενη την κατάσταση του Ερντογάν προς όφελος όλων.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ FATMAGUL ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΔΩ

FATMAGUL GREEK SUBS VIDEO 1
FATMAGUL GREEK SUBS VIDEO 2
FATMAGUL GREEK SUBS VIDEO 3
AKARSU Προδοσία: Τι θα δούμε σήμερα 20 Σεπτεμβρίου Επεισόδιο 7
ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η Τζεμιλέ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, αφού η προσπάθειά της να πείσει τον Αλί να επιστρέψει στο σπίτι καταλήγει στο να...
μαχαιρώσει την Καρολίν. Τα παιδιά τους είναι ακόμα πιο έκπληκτα από το γεγονός. Δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι ο μόνος ένοχος είναι ο πατέρας τους, ο Αλί. Η Χασεφέ πηγαίνει με τα παιδιά στο αστυνομικό τμήμα αλλά η αναμονή για να δουν τη μητέρα τους, είναι μεγάλη. Όταν εμφανίζεται ο Αλί, η ένταση κλιμακώνεται. Ο Οσμάν, ο οποίος δεν ξέρει τίποτα για τα τραγικά γεγονότα, είναι στο σπίτι της θείας του και αισθάνεται μοναξιά. Ο Αλί λέει στην αστυνομία ότι το περιστατικό ήταν ένα ατύχημα και θέλει και η Τζεμιλέ να υποστηρίξει το ίδιο. Όλα όμως εξαρτώνται από την Καρολίν και την κατάθεσή της. Η τύχη της Τζεμιλέ αλλά και των παιδιών της κρέμονται στα χείλη της…

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


-Ο αριθμός των Ελλήνων που μετανάστευσε στην Αυστραλία στην περίοδο Ιούλιος 2012-Ιούνιος 2013, στο πλαίσιο του προγράμματος προσέλκυσης ειδικευμένων μεταναστών ή επανασύνδεσης οικογενειών ανήλθε στους 525 έναντι 325 την προηγούμενη χρονιά και 134 στην περίοδο 2011-2012.
-Το τελευταίο οικονομικό έτος δόθηκε φοιτητική βίζα σε 855 Έλληνες έναντι 332 την προηγούμενη χρονιά.
-Την ίδια περίοδο δόθηκε βίζα για προσωρινή εργασία σε 457 Έλληνες.
Συνολικά, δηλαδή, στο τελευταίο δωδεκάμηνο ήρθαν στην Αυστραλία 1.837 Έλληνες και επί πλέον χιλιάδες ομογενείς με αυστραλιανά διαβατήρια. Επίσης στην περίοδο Ιούλιος 2012-Ιούνιος 2013 χορηγήθηκαν από τις αυστραλιανές αρχές 7222 τουριστικές βίζες σε Έλληνες.
Στο ίδιο διάστημα 27 Κύπριοι πήραν άδεια μόνιμης παραμονής στην Αυστραλία, 1414 Κύπριοι έλαβαν προσωρινή άδεια και 128 νέοι από την Κύπρο ήρθαν στην Αυστραλία με τουριστική άδεια που τους παρέχει το δικαίωμα παραμονής και εργασίας για ένα χρόνο.

Οι γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ στην πλειονότητα τους ψήφισαν υπέρ της κινητοποίησης για δεύτερη συνεχή εβδομάδα αν και τα ποσοστά συμμετοχής σε αυτήν «κατρακύλησαν» χθες και σήμερα περίπου στο 30%, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις συνδικαλιστών. Υπήρξαν ωστόσο και αρκετές ΕΛΜΕ που αποφάσισαν να προτείνουν αναστολή της απεργίας.Εν τω μεταξύ, οι καθηγητές έχουν αναθαρρήσει από τις καταλήψεις των μαθητών που προβάλλουν ως πρώτο αίτημα τη συμπαράσταση στους δασκάλους τους κι εχουν... «αγριέψει» μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.Την ίδια ώρα, βλέπουν πως οι αντιδράσεις των γονέων-τουλάχιστον προς το παρόν-είναι μηδαμινές.
Ακόμη κι όταν οι ίδιοι κουραστούν και σταματήσουν, πάντως, πιστεύουν ότι το κύμα των καταλήψεων θα έχει φουσκώσει και τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.Ήδη πολλά γυμνάσια και λύκεια στη χώρα τελούν υπό κατάληψη ενώ οι συνελεύσεις των μαθητών στα σχολεία που λειτουργούν είναι αδιάκοπες.
newpost-gr

Ξ¦ΟŒΟΞΌΞ± επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget