19/9/13

simerino epeisodio prodosia - Η Μπερίν δεν πηγαίνει στη σχολή και αυτό ανησυχεί τους φίλους της, οι οποίοι φοβούνται ότι την έχουν συλλάβει μαζί με τον Αχμέτ. Ο Αχμέτ αφήνεται ελεύθερος, βεβαιώνεται ότι η Μπερίν είναι καλά και ευχαριστεί τους φίλους του, που κατέστρεψαν τις ενοχοποιητικές προκηρύξεις.Στο σχολείο, ο Μετέ ξεσπάει όλη τη βίαιη συμπεριφορά, που έχει υποστεί από τον πατέρα του, εναντίον του Νετζατί. Ο Οσμάν αρρωσταίνει καθώς περιμένει όλη νύχτα τον πατέρα του στην πόρτα και διακομίζεται στο νοσοκομείο. Η Τζεμιλέ ειδοποιεί τον Αλί, ο οποίος σπεύδει να δει τον γιο του, αφήνοντας την Καρολίν να τον περιμένει στο ξενοδοχείο της. Όταν το παιδί επιστρέφει στο σπίτι, ο Αλί ξαναφεύγει για το πλοίο. Η απόφασή του αυτή εκπλήσσει δυσάρεστα την Τζεμιλέ.Η Τζεμιλέ πηγαίνει την άλλη μέρα στο πλοίο για να τον παρακαλέσει να γυρίσει στο σπίτι αλλά εκεί θα συναντηθεί με την Καρολίν, η οποία δεν καταλαβαίνει γιατί ο Αλί δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους. Η συνάντηση των δύο γυναικών θα οδηγήσει σε απρόβλεπτες αντιδράσεις…



giorgos roupakias - Γιώργος Ρουπακιάς: ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα.
Οδηγίες στη γυναίκα του, η οποία οδηγήθηκε μαζί του στον εισαγγελέα, να πετάξει στα σκουπίδια το έντυπο υλικό της ΧΑ που είχε στο σπίτι του έδωσε ο 45χρονος...
-Μαζί τους στα δικάστηρια του Πειραιά, η ξαδέλφη της συζύγου του δολοφόνου και ο πρόεδρος της Τ.Ο. της ΧΑ στη Νίκαια - Αίρεται το τηλεφωνικό απόρρητο του δράστη.Ο 45χρονος που δολοφόνησε καρφώνοντας δύο φορές ένα στιλέτο στην καρδιά του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι έμεινε τρεις ώρες στο γραφείο του εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά, μαζί με τη σύζυγό του, την εξαδέλφη της γυναίκας του και τον πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΧΑ.Τελικά ο δραστης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί στις 9.Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες που τους βαρύνουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αναμένεται να οδηγηθούν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής στον ανακριτή στην Εισαγγελία Πειραιά, προκειμένου να απολογηθούν. Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Η γυναίκα του 45χρονου που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα κατηγορείται για ψευδορκία, όπως και η εξαδέλφη της. Κι αυτό διότι αρχικά οι δύο γυναίκες είχαν παραπλανήσει τους άντρες της ΕΛΑΣ καταθέτοντας ψευδώς ότι μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πέταξαν σε κάδο απορριμάτων έντυπο υλικό της Χρυσής Αυγής που βρίσκονταν στο σπίτι του δολοφόνου. Επειτα από νέα έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε ότι η σύζυγος του δράστη και η εξαδέλφη της προσπάθησαν να κρύψουν υλικά που βρίσκονταν στο σπίτι του δολοφόνου μεταφέροντάς τα στον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, ενώ δήλωσαν στην ΕΛΑΣ ότι τα πέταξαν.
Στη φωτογραφία που δημοσιεύει «Το Έθνος», ο 45χρονος διακρίνεται σε κατασκήνωση της Χρυσής Αυγής στη Νέδα.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος ήταν το «δεξί χέρι» του γραμματέα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργου Πατέλη (με πράσινο κύκλο στη φωτογραφία), ενώ άνηκε στη λεγόμενη «πράσινη πτέρυγα» της Χρυσής Αυγής και είχε ενεργό ρόλο στην οργάνωση.
πηγη blog-gr


ΦΑΤΜΑΓΚΙΟΥΛ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 108 ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ Πέμπτη 19/9 FATMAGUL Greek Subs Episode 108 video
Μετά από τις λίγες μέρες που έμειναν μόνοι τους, η Φατμαγκιούλ και ο Κερίμ αναγκάζονται να γυρίσουν άρον-άρον στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί τους περιμένει μια έκπληξη, καθώς η Μουκάντες γέννησε πρόωρα. Οι τόνοι έχουν πέσει και η Φατμαγκιούλ έχει πλέον ηρεμήσει, επιστρέφοντας στη φυσιολογική της καθημερινότητα, χωρίς να ξέρει όμως ότι μια σκιά από το παρελθόν της την παρακολουθεί. Ο Ερντογάν είναι έτοιμος να εφαρμόσει το φρικτό σχέδιό του.





kideia pavlos fyssas. Η αστυνομία ερευνά την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων πίσω από τη φονική συμπλοκή καθώς ο δράστης, 45 ετών που συνελήφθη, φέρεται να ανήκει στον χώρο της ακροδεξιάς και το θύμα στην ακροαριστεράς.
Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του Παύλου Φύσσα.
Η κηδεία του γνωστού, με το ψευδώνυμο Killah P, τραγουδιστή της χιπ χοπ μουσικής, θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στο νεκροταφείο Σχιστού.Ο 34χρονος Παύλος Φύσσας έπεσε νεκρός χθες τα ξημερώματα από μαχαιριά που δέχτηκε στην καρδιά. Ο 34χρονος ανήκε, όπως και ο πατέρας του, στο Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, αλλά προτιμούσε να ασχολείται με τη μουσική.

Ο δράστης της επίθεσης που κατηγορείται ότι ανήκει σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, συνελήφθη αμέσως από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή. Xθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πειραιά και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου. Ο 45χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες -πρόκειται για τη σύζυγο του δράστη, μία ακόμα γυναίκα που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο και τον υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά- θα οδηγηθούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον ανακριτή της εισαγγελίας Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν. Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.Στο μεταξύ 34 άτομα από τα 130 που προσήγαγε η αστυνομία, έχουν συλληφθεί συνολικά στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Κερατσίνι και στη Νίκαια, όπου πραγματοποιήθηκαν αντιφασιστικές διαδηλώσεις.Σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα διαδηλωτών επιτέθηκε εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά πιθανόν σήμερα.

Τα τελευταία λόγια του Παύλου Φύσσα...
Τις τελευταίες δραματικές στιγμές περιέγραψε ένας από τους φίλους του που ήταν παρών στο τραγικό περιστατικό.«Μας περικύκλωσαν 45 άτομα της Χρυσής Αυγής με ρόπαλα στα χέρια, πάνω από την Τσαλδάρη κάποιοι χρυσαυγίτες είχαν κλείσει με τα αμάξια τους τη λεωφόρο, την οποία ανέβαιναν ανάποδα με τα αυτοκίνητά τους.Νιώσαμε ότι δεν θα γλιτώσουμε εύκολα από αυτούς. Ο Παύλος μας φώναξε «τρέξτε, τρέξτε». Αρχίσαμε να τρέχουμε. Ο Παύλος σταμάτησε να τρέχει για να τους καθυστερήσει και να τους απωθήσει, να μην φτάσουν σ' εμάς. Αρχίσανε να παλεύουν. Πήγε να φύγει, εκείνη τη στιγμή κατέβηκε ένας χρυσαυγίτης από ένα αμάξι που ήταν παρκαρισμένο δίπλα. Ο Παύλος του φώναξε «τι θα γίνει, θα μας σκοτώσετε τώρα;Εκείνος τον μαχαίρωσε. Του κάρφωσε το στιλέτο στην καρδιά. Μετά αρχίσανε οι χρυσαυγίτες να τρέχουνε. Τότε εμφανίστηκε η ομάδα ΔΙΑΣ. Ο Παύλος είχε τις αισθήσεις του. Προσπάθησε να πλησιάσει τους αστυνομικούς, ενώ ήταν μαχαιρωμένος και τους φώναξε: Αυτός με μαχαίρωσε, πιάστε τον», καταλήγει.


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget