16/9/13

1
Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα επιφυλάσσει και σήμερα η «Προδοσία», η νέα σειρά τουρκικής παραγωγής που έκανε πρεμιέρα στο Star το βράδυ της Κυριακής και από σήμερα θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 18:45, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου!


Στα δύο πρώτα επεισόδια, είδαμε την οικογένεια Ακαρσού: ο Αλί, ο πατέρας, είναι καπετάνιος και λείπει διαρκώς από την Κωνσταντινούπολη και την 5μελή οικογένειά του. Όταν επιστρέφει μετά από ένα μακρινό ταξίδι, ο Αλί είναι ιδιαίτερα ανήσυχος, γεγονός, που δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν, ενώ τα προβλήματα του γιού του στο σχολείο γίνονται αφορμή για καβγάδες.


Η σύζυγος του καπετάνιου, Τζεμιλέ, πως είναι τέλεια, όλα φαίνονται πως είναι ίδια, όπως πάντα. Κάτι όμως έχει αλλάξει και ο Αλί Η Τζεμιλέ προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες αλλά όλα αλλάζουν αμετάκλητα όταν βρίσκει ένα γράμμα, σε άλλη γλώσσα, στο σακάκι του.


Στο σημερινό επεισόδιο, η αποκάλυψη του γράμματος θα ταράξει την οικογένεια Ακαρσού, με την Τζεμιλέ να ζητά από τον Αλί να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνη και την ερωμένη του, την αεροσυνοδό Καρολίν. Το ίδιο όμως θα ζητήσει και η σέξι Καρολίν, που τον αναζητά και θα τηλεφωνήσει στην εταιρεία...


Τα δύο πρώτα επεισόδια της «Προδοσίας» εντυπωσίασαν και το ελληνικό κοινό, όπως εξάλλου συμβαίνει και στις άλλες 21 χώρες στις οποίες προβάλλεται η σειρά: σύμφωνα με την AGB, στο σύνολο η τηλεθέαση ήταν 14,3% και στις ηλικίες 15 – 44 11,3%.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 1 VIDEO (official page)
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 120 VIDEO (official page)


Cast των ηθοποιών Προδοσία Öyle Bir Geçer Zaman ki.

1. Ερκάν Πετεκάϊα (Erkan Petekkaya) ως Ali Akarsu
2. Αϊσά Μπινγκόλ (Ayça Bingöl) ως Cemile Akarsu
3. Γιλντίζ Τσαγκρί Ατικσόι (Yıldız Çağrı Atiksoy) ως Berrin Akarsu
4. Φαράχ Ζεϊνέπ Αμπντουλλάχ (Farah Zeynep Abdullah) ως Aylin Akarsu
5. Αράς Μπουλούτ Ινεμλί (Aras Bulut İynemli) ως Mete Akarsu
6. Μεράλ Τσετίνκαγια (Meral Çetinkaya) ως Hasefe Akarsu
7. Εμίρ Μπερκέ Ζίνσιντι (Emir Berke Zincidi) ως Osman Akarsu (Little)
8. Γκουν Κόπερ (Gün Koper) ως Osman Akarsu (High School Osman)
9. Γουίλμα Έλες (Wilma Elles) ως Caroline Akarsu
10. Μετ Χορόζογλου (Mete Horozoğlu) ως Soner
11. Μεχμέτ Γκουρχάν (Mehmet Gürhan) ως Kemal Akarsu
12. Ζεϊνό Ερακάρ (Zeyno Eracar) ως Neriman
13. Nilperi Şahinkaya ως Mesude
14. Ντίλα Ακμπάς (Dila Akbaş) ως Ayten
15. Τολγκά Γκουλέτς (Tolga Güleç) ως Ahmet
16. Σαλίχ Μπάντεμσι (Salih Bademci) ως Hakan Tatlıoğlu
17. Sercan Badur ως Necati
18. Simay Küçük ως Necati
19. Yeliz Kuvancı ως İnci
20. Orhan Alkaya ως Hikmet Karcı (Balıkçı)
21. Ferit Kaya ως Resul
22. Şenay Aydın ως Amina
23. Ahmet Arıman ως Bakkal
24. Yurdaer Tosun ως Gece bekçisi
25. Suat Ergin ως Manav
24. Vahdet Çakar ως Komiser
25. Onur Özaydın ως Cengiz



star-gr

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/09 επεισόδιο 101 KARADAYI. Ο Τουργκούτ βρίσκει τελικά την ευκαιρία να εξομολογηθεί όσα... αισθάνεται στη Φεριντέ.Ο Ναζίφ παρουσιάζεται στη δίκη. Η ώρα της απόφασης για τη Φεριντέ έχει έρθει. Ταυτόχρνα εμφανίζεται η Αϊτέν στον Νετζντέτ.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ






2
GONULCELEN: «Ένα αστέρι γεννιέται» Δευτέρα 16/9 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51. Η Χασρέτ είναι πολύ αναστατωμένη με τον Μουράτ που δεν έπαιξε πιάνο ενώ τραγουδούσε κατά τη διάρκεια...
φιλανθρωπικού γκαλά.Ο Λεβέντ προσπαθεί να την χαροποιήσει και σχεδιάζει ένα ταξίδι στην επαρχία για τους δυο τους.'Ομως αυτή η μικρή απόδραση θα κρατήσει παραπάνω απ' όσο φαντάζονται.
ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ




Η Έλενα Παπαβασιλείου μίλησε για τις λάθος επιλογές που έχει κάνει στην προσωπική της ζωή. Ακόμη εξομολογήθηκε αν της λείπει μια σχέση αυτή τη περίοδο.«Λογικό είναι, ως νέος άνθρωπος, να έχω κάνει και λάθος επιλογές. Ποιος δεν έχει κάνει. Αλλά δεν μετανιώνω και θα στο τεκμηριώσω. Αν μετάνιωνα, θα ήταν σαν να ακύρωνα τον ίδιο μου τον εαυτό και τις επιλογές από τη ζωή μου. Και, για να υπήρξαν, πάει να πει ότι ήταν σημαντικές εκείνη την περίοδο. Όμως λάθη κάνουμε όλοι. Και τα πληρώνουμε». Όσο για το αν της λείπει ένας σύντροφος είπε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου»: «Είμαι καλά αυτήν την εποχή, όπως είμαι, δεν νιώθω να μου λείπει κάτι. Όλα, σιγά-σιγά, παίρνουν τον δρόμο τους. Ούτε αγχώνομαι, ούτε τίποτα. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει μόνο του και θα προκύψει φυσιολογικά».


gossip-gr

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός καταφέρνει τα τελευταία χρόνια να στρέψει επάνω του όλα τα βλέμματα.Ειδικά μετά τη συνεργασία του στον τελευταίο του δίσκο με τον συνθέτη και στιχουργό Γιώργο Θεοφάνους, ο Κωνσταντίνος είδε τις μετοχές του να πιάνουν... κατακόκκινο, αναλαμβάνοντας μάλιστα και θέση πρώτου ονόματος στο νυχτερινό κέντρο Poseidonio.Προσπαθώντας να συνεχίσει με σταθερά βήματα στο λαϊκό πεντάγραμμο που τόσο αγαπάει, ο νεαρός τραγουδιστής επιστρέφει με νέο κομμάτι, που ακούει στον τίτλο «Να της πεις».Το καινούριο τραγούδι υπογράφουν ο Ηλίας Φιλίππου και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και πρόκειται να κυκλοφορήσει στα ραδιόφωνα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.


newsbeast-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget