15/9/13

jennifer-hudson-before-after.Η -βραβευμένη με Όσκαρ- ηθοποιός Jennifer Hudson, έχει δει δραματική αλλαγή στο σώμα της αφού, το 2009, κατάφερε να χάσει περίπου 40 κιλά και να διατηρήσει σταθερό το βάρος της. Πώς τα κατάφερε; Η Jennifer Hudson μοιράζεται με το κοινό τις συμβουλές της.Αλλαγή τρόπου ζωής: Η πορεία της Hudson, στην απώλεια κιλών ξεκίνησε το 2009, μετά την γέννηση του γιού της. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, αντί να ακολουθήσει κάποια δίαιτα με άμεσα, δραματικά αποτελέσματα αποφάσισε να χάσει τα περιττά κιλά της με τον πιο ομαλό τρόπο: ελέγχοντας τις ποσότητες τροφών που κατανάλωνε, και ξεκινώντας να ασκείται. Για τον σκοπό, μάλιστα, η Hudson έγινε μέλος των Weight Watchers. «Είναι αλλαγή τρόπου ζωής, όχι δίαιτα», είπε η ίδια, αφότου έγινε πρέσβειρα της μεθόδου, το 2010.Εσωτερική ισορροπία: Παρότι η Hudson είναι εμφανώς υπερήφανη για την δραματική απώλεια βάρους της, γνωρίζει καλά ότι αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι φοράει μικρότερο νούμερο ρούχων. Η ηθοποιός πάντα τόνιζε ότι νιώθει άνετα με το σώμα της, ανεξάρτητα από το βάρος της: «Μου άρεσε ο εαυτός μου τότε και μου αρέσει και τώρα», δήλωσε η ίδια στο show της Ellen DeGeneres.

Άσκηση: Η Hudson έκανε γυμναστική με τον Harley Pasternak, ο οποίος είναι διάσημος για την ικανότητά του να μεταμορφώνει τους πελάτες του, με προγράμματα που διαρκούν μόλις 25 λεπτά. Στην Jennifer αρέσει να κρατάει υψηλούς τους τόνους στην γυμναστική της, αλλά και να το διασκεδάσει. Για του λόγου το αληθές, η σταρ έχει επανειλημμένα εκφράσει την αγάπη της απέναντι στο μπάσκετ. «Λατρεύω το μπάσκετ. Είναι ευχάριστο, και ούτε καν καταλαβαίνεις ότι γυμνάζεσαι. Απλώς αυξάνεις τους ρυθμούς του μεταβολισμού σου και διατηρείς την ενέργειά σου σε υψηλά επίπεδα», έχει πει στο show της Oprah.

Δίδυμα αδέλφια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι χωρίστηκαν μετά τη γέννα και έζησαν σε διαφορετικές οικογένειες που τα υιοθέτησαν. Τα φρόντισαν και τα μεγάλωσαν με πολλή αγάπη και σαν να ήταν δικά τους παιδιά. Όταν πλέον ενηλικιώθηκαν, άρχισε ο καθένας τους να κάνει τη ζωή του.Μέχρι που ήρθε στη ζωή τους ο έρωτας και μάλιστα ταυτόχρονα. Μόνο που στη δική τους περίπτωση αυτό ήταν απαγορευτικό. Η μοίρα τούς είχε φέρει και πάλι κοντά όμως κανένας από τους δύο δεν ήξερε πως ήταν δίδυμα αδέλφια. Αποφάσισαν να παντρευτούν και μόλις μετά τον γάμο οι δικοί τους άνθρωποι τους ανακοίνωσαν πως ήταν δίδυμα αδέλφια και δεν έπρεπε να κάνουν παιδιά.Το δικαστήριο λοιπόν ακύρωσε το γάμο τους και για ακόμα μία φορά, αν και δίδυμα αδέλφια, αναγκάστηκαν να χωριστούν και πάλι.

Χαρακτηρίζεται ως η «Regina dei pronostici», «βασίλισσα των προγνωστικών» δηλαδή της Ιταλίας, μιας και είναι μία γυναίκα που ασχολείται και με το παραπάνω με τα αθλητικά και κάνει τις πιο... ποδοσφαιρικές προβλέψεις για λογαριασμό της «Corriere dello Sport» πριν από σημαντικά παιχνίδια της Serie A.Φαίνεται, όμως, ότι η Laura αποφάσισε να δράσει για λίγο μόνη της και έτσι, κατενθουσιασμένη από την πρόκριση της «squadra azzurra» στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, μετά το 2-1 επί της Τσεχίας στο Τορίνο, η «καυτή» ξανθιά βγήκε από τα ρούχα της, κυριολεκτικά.«Βραζιλία 2014» ήταν το μήνυμα που με το οποίο «έντυσε» επίμαχο σημείο του κορμιού της – γιατί με το μικροσκοπικό εσώρουχό της δεν κατάφερε να κρύψει και πολλά - με το διάσημο μοντέλο να «ανεβάζει» την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter με λεζάντα: «Πάμε Βραζιλία!!!».Και σα να μην έκανε αρκετούς άντρες να «κολλήσουν» στον... λογαριασμό της, παραμονή του «Derby d'Italia» μεταξύ της Ίντερ και της Γιουβέντους, το μοντέλο, φορώντας μόνο ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, έκανε τη δική της πρόβλεψη για λογαριασμό της Corriere dello Sport, ψηφίζοντας... 2-1 υπέρ των Τορινέζων.Ευχή όλων των αντρών Ιταλών και μη; Μα φυσικά να τα πάει όσο καλύτερα μπορεί η Ιταλία για να τα βγάλει όσο περισσότερο μπορεί η Laura...


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget