3/9/13

Ο Ζορζίνιο ανακοινώνει μπροστά σε όλους ότι η Καρμίνια είναι η βιολογική του μητέρα, με αποτέλεσμα η Καρμίνια να χάσει τις αισθήσεις της. Όταν συνέρχεται, διαπιστώνει πόσο εγκλωβισμένη είναι απέναντι στον Ζορζίνιο αλλά και τον Τουφάο.Στο μεταξύ, ο Τζίμι βγάζει τον Καντίνιο από τη φυλακή, όμως δε θα μπορέσει να τον γλιτώσει από την οργή της Νοέμια, που σκίζει τα ρούχα του, παίρνει τα λεφτά και τις πιστωτικές κάρτες του και τον διώχνει από το σπίτι.Κι ενώ η Καρμίνια ψάχνει τρόπο να διορθώσει τη κατάσταση, η Νίνα ζητά από τη Λουσίντα να πει όλη την αλήθεια στον Τουφάο. Την ίδια στιγμή, ο Μαξ πείθει την Καρμίνια να σκαρφιστεί κάποια δραματική ιστορία που να επιβεβαιώνει ότι είναι μητέρα του Ζορζίνιο…


madata-gr

Το σύστημα των εκλογών όπως φαίνεται αλλάζει και οι έλληνες πολίτες στις δημοτικές εκλογές το 2014, θα ψηφίσουν με το νέο σύστημα.

Όλα δείχνουν πως οι αλλαγές θα είναι ριζικές, αφού η εκλογή δημάρχων και συμβούλων δεν θα γίνει με το γνωστό μέχρι τώρα τρόπο.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», οι αλλαγές αφορούν στις αμέσως επόμενες εκλογές του Μαϊου και όπως αναφέρουν, δεν θα υπάρχουν πολλά ψηφοδέλτια, αλλά μόνο δύο για όλους τους συνδυασμούς.

Το ένα θα περιλαμβάνει όλους τους υποψήφιους δημάρχους και το άλλο όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Και στις δύο περιπτώσεις τα ονόματα θα αναφέρονται με αλφαβητική σειρά.

Για να εκλεγεί κάποιος δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή θα πρέπει να συγκεντρώσει το 42% των ψήφων, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα προκρίνονται στον δεύτερο γύρω οι πρώτοι υποψήφιοι.

Τέλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι θα εκλέγονται από τον πρώτο γύρο με το σύστημα της απλής αναλογικής.


madata-gr

Διάβασε παρακάτω πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τις μεγαλύτερες «τραγωδίες» των μαλλιών έτσι ώστε να ξέρεις πώς να σωθείς.

Τσίχλα στα μαλλιά: Με κάποιο περίεργο τρόπο η τσίχλα που μόλις πριν λίγο μασούσες κατέληξε να φιγουράρει κάπου ανάμεσα στα ξανθά μαλλιά σου. Δεν χρειάζεται πανικός!

Πάρε λίγο πάγο από το ψυγείο σου και τύλιξε με αυτόν την προβληματική περιοχή των μαλλιών σου για περίπου 20 λεπτά και προσπάθησε να αφαιρέσεις την τσίχλα. Εναλλακτικά μπορείς να απλώσεις λίγο ελαιόλαδο για να μαλακώσει η περιοχή έτσι ώστε να μπορέσεις να αφαιρέσεις την τσίχλα. Γενικά έχε κατά νου ότι λίγο ελαιόλαδο ή baby oil είναι ιδανικά για να «ξεκολλήσεις» οτιδήποτε έχει κολλήσει στα μαλλιά σου χωρίς να «θρηνήσεις» τούφες.

Μπλέχτηκες με τη βούρτσα σου: Αφού για τον κομμωτή σου είναι παιχνιδάκι να γυρίζει τη βούρτσα με τόση ευκολία είπες και εσύ να το δοκιμάσεις και βρέθηκες ξαφνικά μπλεγμένη με την ίδια σου τη βούρτσα.

Προσπάθησε να αφαιρέσεις τούφα-τούφα τα μπλεγμένα μαλλιά από τη βούρτσα έτσι ώστε να μην καταστραφούν. Οπλίσου με υπομονή και ξεκίνα να αφαιρείς τούφες σιγά-σιγά!

Ο κομμωτής σου έκοψε αρκετά μαλλιά και έμεινες με αγορίστικο καρέ: Αν με την είσοδο σου στο κομμωτήριο είχες μαλλιά μέχρι τους ώμους και με την έξοδο φτάνουν με το ζόρι μέχρι το αυτί σου δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις.

Η μια λύση είναι να συμβιβαστείς με το νέο σου κούρεμα και να δεχτείς ότι έχεις πολύ ωραίο πρόσωπο, που τώρα χάρη στον κομμωτή σου φαίνεται ακόμη περισσότερο ή μπορείς να βάλεις έστω προσωρινά εξτένσιον και μόλις αρχίσουν να μακραίνουν τα μαλλιά σου να τα αφαιρέσεις.

Οι τρέσες είναι μια ακόμη λύση αν μπορούν να στηριχτούν στην υπάρχουσα κόμη σου. Και φυσικά προσπάθησε να λούζεις τα μαλλιά σου όσο πιο συχνά μπορείς. Κάποια στιγμή θα μακρύνουν!

Καμένα μαλλιά: Ονειρεύτηκες ανταύγειες για να φωτίσεις λίγο το χρώμα σου, χωρίς όμως να έχεις υπολογίσει ότι μπορεί η κομμώτρια να ξεχαστεί και να αφήσει το οξυζενέ μια ωρίτσα παραπάνω. Το αποτέλεσμα είναι το μισό σου κεφάλι να είναι καμένο.

Για να το αντιμετωπίσεις μπορείς να κουρευτείς έτσι ώστε να εξαφανίσεις τα σημάδια του «εγκλήματος». Δυστυχώς αφού το μαλλί σου έχει καεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να το επαναφέρεις στην προηγούμενη κατάσταση του.

Βαζελίνη: Εκεί που είπες να κάνεις σπα στο σπίτι και να περιποιηθείς τον εαυτό σου, βρέθηκες με τη βαζελίνη μπλεγμένη στα μαλλιά σου. Μην πανικοβάλλεσαι, υπάρχει λύση. Πάρε το πιστολάκι των μαλλιών σου και με ζεστό αέρα θα «λιώσεις» το πρόβλημα σου! Στη συνέχεια λούσου με το σαμπουάν σου για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα.

Κόλλα στα μαλλιά: Αν η κόλλα είναι ακόμη υγρή και δεν έχει στεγνώσει χρησιμοποίησε μια χτένα για να αφαιρέσεις όση περισσότερη μπορείς και φρόντισε να ξεπλένεις τη χτένα κάθε φορά. Αν για κάποιο περίεργο λόγο άργησες να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις κόλλα στα μαλλιά σου και έχει στεγνώσει, βρέξε την κολλημένη περιοχή με νερό και βούτηξε μια βούρτσα ή χτένα σε κοντίσιονερ για να μπορέσει να ξεμπλέξεις τα μαλλιά σου. Μάζεψε με ένα κοκαλάκι τις τούφες που έχεις «ξεκολλήσει» για να μην κολλήσουν πάλι και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο.

Και μην ξεχνάς, ο πανικός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σου όταν πρόκειται για τέτοιου είδους τραγωδίες. Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και θα έχεις και πάλι υπέροχα λαμπερά μαλλιά.


newsbeast-gr

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και τα νέα πρόσωπα ήδη συζητιούνται! Πολλοί ήταν οι υποψήφιοι για το ρόλο του ηγεμόνα Σελίμ, γιο του Σουλεϊμάν και διαδόχου του.Ο τυχερός ήταν ένας. Ο λόγος για τον Ενγκίν Οζτούρκ, που παίζει και στη σειρά, Fatmagul. Στην σειρά θα δούμε ακόμα ένα γνώριμο πρόσωπο, τον "Τεφό", που έγινε γνωστός από τη σειρά Εζέλ! Ο λόγος για τον Σαρπ Ακαγιά!Ακόμα, η Μελτέμ Τζουμπούλ από τη σειρά "έρωτας και εξορία" και ο Κανσέλ Ελτσίν γνωστός ως Μουράτ από το σίριαλ "Ένα αστέρι γεννιέται" θα γίνουν ζευγάρι. Η ηθοποιός θα υποδυθεί την αδερφή του Σουλεϊμάν! Στη σειρά θα συμμετέχουν ακόμα η Μερβέ Μπολουγούρ, η οποία θα παίξει την Νουρμπανού Σουλτάνα. Τέλος, όπως είναι γνωστό η η Μεριέμ Ουζερλί έφυγε και τη θέση της πήρε η Βαχιντέ Γκιορντούμ, που θα υποδύεται την Χουρέμ, τη γυναίκα δηλαδή του Σουλεϊμάν!


GOSSIP-GR

Στέλιος Τζιώτζιος-stelios tziotzios...έξυπνη σίτα-pretty bra.Απορούσα γιατί τη μισούσατε όλοι σας τόσο. Μη παρακολουθώντας τηλεόραση, είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να βλέπεις κάτι ενοχλητικό που κρατάει 4 λεπτά, κι αυτά τα 4 λεπτά να επαναλαμβάνονται συχνά μέσα στη μέρα και να μην μπορείς να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα της αρεσκείας σου. Και σαν τη μέρα της μαρμότας, αυτό να συνεχίζεται και να επαναλαμβάνεται και να μην μπορείς να ξεφύγεις. Τον πόνεσε η ψυχή μου τον Δημήτρη Καμπουράκη τις προάλλες…

Για τις 4λεπτες διαφημίσεις και τη σύνδεσή τους με τη Θεσσαλονίκη μου είχαν μιλήσει με φρίκη πέρσι για πρώτη φορά. Ήταν η διαφήμιση για το εντομοαπωθητικό, προϊόν που διακινούνταν από εταιρία με έδρα την πόλη. Μάλλον τηλεθεαπωθητική, θα τη λέγαμε. Πού να τη δεις και να μη βρίσεις;

Μετά ήρθε το Pretty Bra και, πρόσφατα, η έξυπνη σήτα, για τη διαφήμιση της οποίας μόνο καλά λόγια δεν έχετε. Διάβασα, δε, κι ένα ρεπορτάζ που αναπαράχθηκε από το σύμπαν, σύμφωνα με το οποίο οι ουρές στο κατάστημα της εταιρίας φτάνουν μέχρι τον Λευκό Πύργο κι είπα να πάω να δω.

Οδός Βαλαωρίτου, πρωί Παρασκευής, εκεί όπου το βράδυ γίνεται πανικός από κόσμο στα μπαρ. Μία ταμπέλα μ” ένα κόκκινο 12 αναβοσβήνει στο νούμερο 12 της οδού. Δεν είδα κόσμο κι είπα ότι έκανα λάθος στο μαγαζί. Κάνω να πάω, μου φάνηκε ότι μπαίνω σε sxshop. Σκοτεινό μαγαζί, κούκλες βιτρίνας με Pretty Bra και Pretty Pants, αλλά, να! Αχτίδα φωτός η έξυπνη σήτα την οποία πρέπει να διαβείς για να μπεις στον ναό του sold out.

Μετά τα σχετικά «ονομάζομαι τάδε, είμαι από κει και η επιτυχία σας έχει κάνει εντύπωση» κατάλαβα ότι ενοχλώ. Σφίγγες οι σητάδες. Βρε πείτε μας βρε καμιά πληροφορία, βρε όλος ο κόσμος μιλάει για σας, βρε μήπως είναι εδώ ο άνθρωπος που βλέπει με το ζόρι όλη η Ελλάδα όλη την ώρα, τίποτα οι σητάδες, ασυγκίνητοι. Το μόνο που άκουσα είναι ότι δεν ξέρουν ποιος είναι στη διαφήμιση, δεν ξέρουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, είναι ανώνυμη εταιρία και δεν υπάρχει ιδιοκτήτης και ότι ο αδερφός ενός υπαλλήλου υποδύεται τον ευχαριστημένο πελάτη. Μπορεί και όντως να είναι, ο άνθρωπος ευχαριστημένος. Φίλη μου που αγόρασε τη σήτα, πάντως, την πέταξε, διότι τα αυτοκόλλητα δεν ήταν αρκετά ανθεκτικά για πλαστικά ή αλουμινίου κουφώματα. «Αν είχα ξύλινα, θα τη στερέωνα με τις πινέζες» είπε.

Στο μεταξύ, κόσμος έμπαινε κόσμος έβγαινε. Όχι ουρές, ούτε συνωστισμός, αλλά συνέχεια κάποιος ζητούσε τη σήτα. Και τα Pretty τέτοια, πάντως, την είχαν τη ζήτησή τους. Έχω την εντύπωση ότι για δοκιμαστήρια χρησιμοποιούνταν άσχετοι χώροι κι είπα να ζητήσω να δοκιμάσω κι εγώ, αλλά τα εσώτερα δεν με ενέπνεαν για να προχωρήσω προς τα εκεί.

Έκανα να βγάλω φωτογραφίες, «όχι φωτογραφίες». Καλά, ρε παιδιά, πάω έξω να βγάλω. Πήγα, αλλά είδα ένα νέο σούσουρο. «Άφησα την κάρτα μου μέσα» είπα στον ενδιαφερόμενο. Με κοίταξε δύσπιστα κι ηρέμησε όταν με είδε να φεύγω.

Μα καλά, συμπεριφορά είναι αυτή από τόσο εξωστρεφή εταιρία που κάνει τα πάντα προκειμένου να μπαίνει στα σπίτια μας τρεις την ώρα; σκέφτηκα. Εδώ που τα λέμε, όμως, ίσως και να δικαιολογείται. Διαβάζω ότι σε «βάρος της εταιρείας «Diamant Α.Ε.» επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 60.000 ευρώ επειδή χρησιμοποιούσε παραπλανητικούς ισχυρισμούς κατά την προώθηση συσκευών παραγωγής όζοντος, διαφημίζοντας ότι το οζονοποιημένο νερό που παράγεται μέσω των συσκευών που πωλούσε έχει αναγνωρισμένες θεραπευτικές ιδιότητες για ευρύτατο φάσμα ασθενειών».

Και παρακάτω: «Πρόστιμα συνολικού ύψους 178.500,00 ευρώ κατόπιν εκτεταμένης αυτεπάγγελτης έρευνας των αρμοδίων υπηρεσιών της επιβλήθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για παραβάσεις των διατάξεων περί αθέμιτων εμπορικών πρακτικών του ν.22521/94. Σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, οι εταιρίες χρησιμοποίησαν ισχυρισμούς που αφορούσαν στην οικολογική, αντιμικροβιακή, απορρυπαντική και καθαριστική δράση τους καθώς και τη μη παρουσία χημικών σε αυτά κ.λπ., χωρίς ωστόσο να προσκομιστούν στις υπηρεσίες μας αποδεικτικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν την ακρίβεια των ισχυρισμών αυτών κάτι που θεωρήθηκε παραπλανητικό για τον καταναλωτή ως προς τη φύση, τα οφέλη, τα αναμενόμενα αποτελέσματα από τη χρήση τους, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά των δοκιμών ή ελέγχων του προϊόντος, τις προδιαγραφές και τα διακριτικά τους γνωρίσματα.

Οι εταιρίες εναντίον των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα είναι:

DIAMANT ΕΙΣΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. (μπάλα πλυσίματος ρούχων «LARAEXCEL WASH BALL»)»

Διαβάζω, επίσης, σε site και blog ότι τον Ιούλιο επιβλήθηκε πρόστιμο για το εντομοαπωθητικό που γράφω στην αρχή, αλλά επειδή δεν βρήκα σχετική ανακοίνωση στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, κρατώ επιφυλάξεις.

Σύμφωνα με τον εμπορικό κόσμο, πάντως, και το ρεπορτάζ που ανέφερα στην αρχή, πρωταγωνιστής των διαφημίσεων είναι ο ίδιος ο επιχειρηματίας, κατά τα άλλα αλλεργικός στη δημοσιότητα. Ακόμη και στα τοπικά μέσα και τις διαφημιστικές εταιρίες, δεν υπάρχει σαφής εικόνα του.

Θα μου πεις, τι να τα κάνεις τα τοπικά μέσα όταν είσαι ο βασικός παίκτης στα μεγαλύτερα της χώρας; Σωστό. Δε φταις εσύ, ούτε τα μεγαλύτερα μέσα της χώρας, όποιος ανακάλυψε το χρήμα φταίει. Για την ιστορία, πάντως, η εταιρία πουλά σε έκπτωση ένα φίλτρο νερού στη διαφήμιση του οποίου δεν αναφέρονται αναγνωρισμένες θεραπευτικές ιδιότητες για ευρύτατο φάσμα ασθενειών και μάλιστα δίνει δώρο το καλοκαιρινό ρολόι Pretty Bra.

Όσο για την έξυπνη σήτα, άλλη φίλη με πληροφόρησε ότι «την πουλάν κι οι Κινέζοι». Έτσι είναι, άμα γίνει ένα προϊόν in…



tatiana stefanidou brazilian magio.Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά του, έκανε την τελευταία του καλοκαιρινή εξόρμηση με το σκάφος του. Αφού πέρασαν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στην Αλόννησο μόνο οι δυο τους, οι δυο δημοσιογράφοι επέστρεψαν στη Χαλκίδα για να περάσουν τις τελευταίες καλοκαιρινές του στιγμές οικογενειακώς.Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες η οικογένεια πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με κολύμπι και ηλιοθεραπεία ενώ οι άντρες ασχολήθηκαν με το αγαπημένο τους χόμπυ, το ψάρεμα. Εντύπωση όμως έκανε το αποκαλυπτικό μαγιό της Τατιάνας Στεφανίδου, το οποίο όπως βλέπετε είναι brazilian. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια διαθέτει άψογη σιλουέτα και το φοράει χωρίς κανέναν δισταγμό....

markos-tv

KARADAYI 92 EPISODE ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 Ο Τουργκούτ θα υποψιαστεί πως έχουν απαγάγει τη Φεριντέ και αμέσως θα αρχίσει την αναζήτηση. Η Φεριντέ θέλει να ακούσει την αλήθεια από τον Μαχίρ, αλλά εκείνος περιμένει πεισματικά να εμφανιστεί ο Γιασίν.
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ


Διαβάστε μερικούς φυσικούς τρόπους για να καταπολεμήσετε την ψαλίδα στα μαλλιά σας:

Φτιάξτε μια μάσκα με αβοκάντο και ελαιόλαδο: Εκτός του ότι θα εξαφανίσει την ψαλίδα, θα κάνει τα μαλλιά σας μαλακά και λαμπερά. Θα χρειαστείτε: μισό αβοκάντο και 2 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο (μπορείτε να διπλασιάσετε την ποσότητα εάν έχετε μακριά μαλλιά ή χοντρή τρίχα).

Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ και πάρτε το μαζί σας στο μπάνιο. Αφού λουστείτε μία φορά, απλώστε τη μάσκα και αφήστε τη γύρω στα 10-20 λεπτά. Μετά ξεβγάλτε τη.

Λάδι καρύδας: Είναι ευεργετικό για τον οργανισμό μας αλλά και για τα μαλλιά μας. Απλώστε λίγο λάδι καρύδας στις άκρες των μαλλιών σας και δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Μέλι: Βάλτε λίγο μέλι σε ένα μπουκαλάκι και βάλτε το κάτω από το ζεστό νερό. Μετά απλώστε το στις άκρες των μαλλιών σας. Τα μαλλιά σας θα είναι πιο μαλακά από ποτέ και χωρίς ψαλίδα.


newsbeast-gr

μείζονα πολιτική μάχη αναδεικνύονται -μετά και την αντιπαράθεση για τους «βλαχοδήμαρχους» του Αλέξη Τσίπρα- οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, ιδίως σε περίπτωση που δεν προηγηθούν βουλευτικές κάλπες.

Ο πρώτος γύρος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου και ο δεύτερος μια Κυριακή αργότερα, στις 25 Μαΐου, μαζί με τις ευρωεκλογές. Η κυβέρνηση επιδιώκει να υπάρξει εκτόνωση της λαϊκής δυσαρέσκειας με την ψήφο της Κυριακής, αλλά και να προσέλθει ο κόσμος στις κάλπες των ευρωεκλογών, αφού θα υπάρξει το τοπικό ενδιαφέρον του β΄ γύρου για τις δημοτικές και περιφερειακές. Η άνοδος της «Χρυσής Αυγής» αποτελεί μια μεγάλη απειλή για τη ΝΔ, ενώ δεν φαίνεται να προχωρούν οι σκέψεις για κοινή στήριξη υποψηφίων μεγάλων δήμων από τους δυο κυβερνητικούς εταίρους.

Αντιθέτως με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να πολιτικοποιήσει απολύτως τις αυτοδιοικητικές εκλογές, συγκροτώντας «αντιμνημονιακά ψηφοδέλτια», με κορυφαία πολιτικά στελέχη στις μεγάλες περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους, αν βεβαίως δεν έχουν προηγηθεί εθνικές εκλογές.

Το πολιτικό τοπίο, πάντως, θα εμφανίσει μεγάλες αναταράξεις στις περιφερειακές εκλογές. Το αίτημα της ανανέωσης είναι ιδιαίτερα μεγάλο και αυτό είχε -μεταξύ άλλων- στο μυαλό του ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για τους «βλαχοδήμαρχους». Τη φράση αυτή -που στελέχη της Σοσιαλιστικής Τάσης της Κουμουνδούρου τη θεώρησαν «ατυχή»- έσπευσαν να εκμεταλλευτούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, έχοντας ως αρχικό στόχο να θέσουν «υγειονομική ζώνη» γύρω από την Κουμουνδούρου και πολλούς δικούς τους δημάρχους που συνέρρεαν στον ΣΥΡΙΖΑ για στήριξη. Από την πλευρά της, η Κουμουνδούρου στέλνει το μήνυμα ότι επιδιώκει μέσω των αυτοδιοικητικών εκλογών να στήσει το δικό της μηχανισμό στελεχών, στηρίζοντας και ένα μέρος «πράσινων» δημάρχων που έχει έως τώρα διαφοροποιηθεί από τον Ευ. Βενιζέλο και το Μνημόνιο.
Real-gr


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget