27/8/13

Η 23χρονη Ινδή Rajeshwari και ο 26χρονος σύζυγός της Karnan δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν μόλις μια εβδομάδα μετά τη γέννησή τους είδαν το μωρό τους να παίρνει φωτιά. Το μόλις τριών μηνών βρέφος πάσχει από μια πολύ σπάνια περίπτωση ασθένειας που ονομάζεται «ανθρώπινη αυτανάφλεξη».Σύμφωνα με τη New York Times το βρέφος έχει ήδη καλυφθεί στις φλόγες τέσσερις φορές και το σώμα του είναι γεμάτο σοβαρά εγκαύματα με τους γιατρούς και επιστήμονες να μην μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός."Υπήρξε μια φλόγα στην κοιλιά του και το δεξί του γόνατό" είπε στην εφημερίδα ο πατέρας του βρέφους και συμπλήρωσε " Ημουν πολύ φοβισμένος. Πήγαμε το μικρό μας γιο στο νοσοκομείο όπου ακόμα και οι γιατροί έμειναν άναυδοι".Oι γονείς του απελπισμένοι κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση της Ινδίας να τους βοηθήσει με κάποιο τρόπο καθώς δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα νοσήλια.
VIDEO ΕΔΩ


newsbomb-gr

KARADAYI ΤΡΙΤΗ 27/08 επεισόδιο 87...Ο Τουργκούτ στήνει ακόμα μια παγίδα στον Μαχίρ και επιβεβαιώνει μπροστά στα μάτια της Φεριντέ, πως ο αγαπημένος της συνδέεται με τον υπόκοσμο. Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Μαχίρ αισθάνεται εγκλωβισμένος. Τελικά όμως αποφασίζει να δράσει κι έτσι το σκάει από το νοσοκομείο. Όταν ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά του ο Τουργκούτ, θα είναι η στιγμή που οι δύο άντρες θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι.
ΑΝΤ1: Καθημερινά 16.55
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ

GONULCELEN: «Ένα αστέρι γεννιέται»: Τι θα δείτε σήμερα Τρίτη 27/8 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 37 video. Ο κόσμος της Χασρέτ, όπως και όλων των άλλων, καταρρέει όταν μαθαίνει απ' την τηλεόραση ότι ο Μουράτ εγκαταλείπει τη μουσική και πιστεύει πως το έκανε εξαιτίας της. Η Νεσρίν ξέρει καλύτερα απ' όλους το πάθος του Μουράτ για τη μουσική και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αλλάξει την απόφαση του γιού της.

GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται VIDEO 1
GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται VIDEO 2
GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται VIDEO 3
GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται VIDEO 4
GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται VIDEO 5
GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται VIDEO 6
GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται VIDEO 7
GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται VIDEO 8
GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται VIDEO 9

ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget