25/8/13

Η Κατερίνα Στανίση και ο Γιώργος Μαζωνάκης χθες βράδυ έκαναν πρεμιέρα. Οι δύο τραγουδιστές εντυπωσίασαν με το πρόγραμμα που ετοίμασαν ενώ όταν βρέθηκαν μαζί στην πίστα το χειροκρότημα και ο λουλουδοπόλεμος δεν σταματούσαν. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv ήταν εκεί και απαθανάτισε τα πάντα. Ανάμεσα σε όσους παρευρέθηκαν στη πρεμιέρα ήταν οι: Τάμτα, Νίκος Γκάνος, Σάσα Σταμάτη, Στέλλα Καλλή κ.α

Ελισάβετ Μουτάφη-Υρώ Λούπη: Νυχτοπερπατούν στη Σαντορίνη! Στη σειρά «Βέρα στο δεξί» η Έλσα και η Δώρα ήταν αδελφικές φίλες και στη ζωή η Ελισάβετ Μουτάφη και η Υρώ Λούπη είναι πολύ καλές φίλες.υτές τις ημέρες κάνουν τις διακοπές του στη Σαντορίνη μαζί και με άλλους φίλους τους. Πολύ όμορφες πριν λίγο πόζαραν στον φωτογραφικό φακό των φίλων τους πριν απολαύσουν το γεύμα τους σε ταβερνάκι της περιοχής. Την φωτογραφία «ανέβασε» στο instagram μια φίλη τους.

Η Ελένη Φιλίνη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς καταφέρνει και παραμένει λαμπερή στο πέρασμα του χρόνου. «Έχω ζήσει όμορφα. Δεν ήταν δήθεν τότε, υπήρχε αλήθεια στη δεκαετία του '80. Και πώς να γυρίσω το χρόνο πίσω; Με το να τραβηχτώ; Κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Ότι και να κάνω, 20 χρόνων δεν θα γίνω. Μπορεί να γίνω γελοία, αλλά 20 δεν θα γίνω. Να αρχίσω να τραβιέμαι από 100 μεριές και να κινδυνεύσει η υγεία μου; Τι θα καταφέρω δηλαδή; Κάνω πολλές γουρουνιές, είμαι γλυκατζού. Αλλά έχω πολύ καλό μεταβολισμό», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget