22/8/13

Τα μαλλιά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να παραμένουν γερά.Οπότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα, και

Ο λόγος για την Madonna, που η συγκεκριμένη φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτυακού.Πιο τρομακτική πάντως δεν την έχουμε δει ποτέ! Η τραγουδίστρια μάλλον νομίζει ότι της πηγαίνουν πολύ, αφού δεν σταμάτησε να χαμογελά!Η Madonna εμφανίστηκε και στη Ρώμη, όπου επισκέφτηκε ένα δικό της Fitness Studio για επιθεώρηση, και μας έδειξε τα σιδεράκια της και τρομάξαμε!


gossip-gr

Φαίνεται ότι η Lady Gaga επιζητά το applause σε κάθε της βήμα!Και μπορεί αυτός να είναι ο τίτλος του νέου της τραγουδιού που κατακτά τα charts, αλλά το χειροκρότημα ήταν αυτό που πάντα την ενδιέφερε. Η αναγνώριση από τους θαυμαστές της καθώς και η ικανοποίηση που τους προφέρει είναι, ότι η ίδια θεωρεί σημαντικότερο στην καριέρα της σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της.

Και επειδή δεν σταματά να μας εκπλήσσει σε κάθε τομέα, στιλιστικά ξέρει να πρωτοπορεί. Αυτή τη φορά εντυπωσίασε στην έξοδο της απλά με ένα ζευγάρι γυαλιών που φορούσε, το οποίο τράβηξε κατευθείαν την προσοχή.Η στιλιστικές της επιλογές διαφέρουν από μέρα σε μέρα και ανάλογα με τη διάθεση της αλλά πάντα ξέρει να μας εντυπωσιάζει.
LADY GAGA - APPLAUSE OFFICIAL VIDEO HERE

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος Wentworth Miller, που έγινε διάσημος παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του δικτύου Fox «Prison Break», ενσαρκώνοντας τον Michael Scofield, αποκάλυψε πως είναι ομοφυλόφιλος και απέρριψε την πρόσκληση που του απηύθυναν οι διοργανωτές ρωσικού κινηματογραφικού φεστιβάλ λόγω των νόμων για την ομοφυλοφιλία που υιοθέτησε πρόσφατα η Μόσχα. Ο 41χρονος Miller ανέφερε στην απαντητική του επιστολή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Life, πως ευχαριστεί για την πρόσκληση στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αγίας Πετρούπολης και πως, έχοντας επισκεφθεί και στο παρελθόν τη Ρωσία, θα ήταν ευτυχής να συμμετάσχει. Ωστόσο, ως ομοφυλόφιλος, «πρέπει να αρνηθώ», σημειώνει. «Με απασχολεί πολύ η σημερινή νοοτροπία και αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών από τη ρωσική κυβέρνηση».Ο Miller είχε προσκληθεί ως τιμώμενος καλεσμένος.


newsbeast-gr

GONULCELEN Ένα αστέρι γεννιέται σήμερα Πέμπτη 22/8 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34 (videos)
Η Χασρέτ και ο Μουράτ σχεδιάζουν τη νέα τους ζωή μαζί αφήνοντας όλες τις άσχημες αναμνήσεις πίσω τους. Ο Κόμπρα θέλει να...
παντρευτεί τη Γκιουλνάζ, αλλά είναι φτωχός και στη προσπάθειά του να βρει λεφτά μπλέκει σε μπελάδες. Η σχέση του Μουράτ και της Χασρέτ που ξεκίνησε με μουσική μπαίνει σε μια άλλη φάση μετά την απρόσμενη αποκάλυψη της ταυτότητας της κυρίας Σαϊμέ.
GONULCELEN ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34
GONULCELEN GR SUBS VIDEO 1
GONULCELEN GR SUBS VIDEO 2
GONULCELEN GR SUBS VIDEO 3
GONULCELEN GR SUBS VIDEO 4
GONULCELEN GR SUBS VIDEO 5


ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 84.Σήμερα στη σειρά «Karadayi» στο νοσοκομείο, η κατάσταση του Μαχίρ συνεχώς χειροτερεύει.Ο Ναζίφ παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο για χάρη του γιου του. Η Φεριντέ αποφασίζει να πάει στο νοσοκομείο. Ενώ ο Μαχίρ είναι έτοιμος ν' αφήσει την τελευταία του πνοή, στο πλευρό του βρίσκεται συντετριμμένη, η Φεριντέ...
ΑΝΤ1: Καθημερινά 16.50
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI ΕΔΩ



gossip-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget