20/8/13

Thanasis kanaoutis - "Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος; Θα λογαριαστούμε στο τέρμα" είπε ειρωνικά ο ελεγκτής στον 19χρονο σύμφωνα με τη κολλητή του που ήταν μέσα στο τρόλεϊ
- "Πλακώνονταν σαν θηρία δίπλα στον οδηγό" δηλώνει η ίδια
- Όλα δείχουν πως ο ελεγκτής είχε βάλει στο μάτι τον Θανάση Καναούτη
- Συνεχίζεται η πραγματογνωμοσύνη

Η μαρτυρία της 19χρονης κολλητής φίλης του Θανάση Καναούτη που ήταν μαζί του στο τρόλεϊ εκείνο το μοιραίο βράδυ πραγματικά προκαλεί σοκ! Η ίδια περιγράφει καρέ-καρέ την αντιπαράθεση που είχε ο φίλος της με τον ελεγκτή και όλα δείχνουν πως πρόκειται για πραγματική βεντέτα αφού ο ελεγκτής είχε βάλει στο μάτι τον 19χρονο από ενα παρόμοιο περιστατικό που είχε συμβεί μεταξύ τους πριν περίπου ένα χρόνο και στο οποίο η ίδια συμπτωματικά ήταν και πάλι παρούσα.



Καρέ - καρέ όσα προηγήθηκαν της μοιραίας πτώσης

Σύμφωνα με όσα διηγείται η ίδια, "τα παιδιά δεν είχαν χτυπήσει εισιτήριο, κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε ότι μάλλον υπάρχει ελεγκτής. Τον καταλαβαίνω εγώ και ο Θανάσης... Γυρνάμε να το πούμε στην κοπέλα (μέλος της παρέας) κι εκείνη την ώρα όπως έχει γυρίσει και ο Θανάσης έρχεται ο ελεκτής, του χτυπάει την πλάτη και του λέει - Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος; - Καταλαβαίνουμε ότι είναι αυτός που είχαμε δει πάλι περσι τον Μάη". Η ίδια συνεχίζει λέγοντας "Χωρίς να έχει κάνει κάποιον έλεγχο πριν, βρισκόταν απλά σε συζήτηση με τον οδηγό, ήρθε πήρε το Θανάση τραβόντας από την μπλούζα και του λέει - Θα λογαριαστούμε στο τέρμα εμείς".

Η 19χρονη φίλη του Θανάση δηλώνει σίγουρη πως μεταξύ τους υπήρχε κάποιο είδος βεντέτας προσθέτοντας πως αυτό φαινόταν από το ειρωνικό ύφος που είχε ο 29χρονος ελεγκτής καθώς και από το γεγονός ότι θυμόταν τον Θανάση που είχε συνατήσει πριν από ένα χρόνο και 3 μήνες και πάλι χωρίς εισιτήριο στο τρόλεϊ και τότε σύμφωνα με την ίδια ο διαπληκτισμός δεν ήταν και πάλι μόνο φραστικός αλλά ο ελεγκτής είχε σκίσει τη μπλούζα του 19χρονου παιδιού.

Η 19χρονη φίλη του Θανάση μαζί με την άλλη κοπέλα της παρέας κατέβηκαν από το τρόλεϊ και περίμεναν πως θα ακολουθούσε και ο Θανάσης, τελειώνοντας το θέμα εκεί. Όμως όπως περιγράφει η ίδια κοπέλα όταν ο Θανάσης πήγε να κατέβει από το τρόλεϊ ο οδηγός έκλεισε την πόρτα στα μούτρα του παιδιού και τα αίματα άναψαν ακόμη περισσότερο.

"Ξεκινάνε να σπρώχονται στη μεσαία πόρτα, ο ελεγκτής είχε πιάσει το Θανάση στα χέρια, έπεφταν ξύλο, όλα... και σπρώχνοντας έχουν φτάσει στην μπροστινή πόρτα, δίπλα στον οδηγό και πλακώνονται σαν θηρία " δηλώνει η ίδια.

Δείτε το βίντεο


Jeremy Irons Comes to Athens - Greece.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελέυθερο Τύπο» ο ηθοποιός βρέθηκε στον κινηματογράφο "Σινέ Παρί", στην Πλάκα και όσοι τον είδαν, «έμειναν»! Ήταν ντυμένος casual, πουκαμισάκι, βερμούδα και ατημέλητα μαλλιά.Ο Βρετανός ηθοποιός επισκέπτεται το συγκεκριμένο θερινό σινεμά όποτε έρχεται στην Ελλάδα.Κατά την έξοδο του, οι θεατές του σινεμά τον προσέγγισαν για μια χειραψία και ένα αυτόγραφο και ο ίδιος ανταποκρίθηκε θερμά.

Σάλο έχει προκαλέσει η εξομολόγηση πιστού οτι ο Γέροντας Παΐσιος προέβλεψε πόλεμο στην Ελλάδα σε 3 μήνες. «Μετά τη θεία λειτουργία στην Παναγιά Δεξιά της Θεσσαλονίκης, αγιορείτης μοναχός, που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο Νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, μου εκμυστηρεύτηκε κάτι που του είπαν μοναχοί από το Άγιο όρος που τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο» γράφει ο μάρτυρας

Σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο Γέροντας Παΐσιος, περπατούσε πριν από δύο εβδομάδες έξω από τη μονη του Άγιου Πανετελεήμωνος, ώσπου το συνάντησαν τρεις μοναχοί νέοι σε ηλικία. Οι μοναχοί πήγαν να ζητήσουν την ευχή του, αλλά ο Γέροντας Παΐσιος τραβήχτηκε, δεν τους έδωσε την ευχή του και με τρεμάμενη φωνή τους είπε: «τραβήξτε στο Γέροντά σας και πείτε του να αγοράσει μεγάλες ποσότητες λάδι και αλεύρι γιατί σε 3 μήνες από τώρα θα έχουμε πόλεμο στην Ελλάδα κι ο κόσμος θα πεινάσει». Ο Γεροντας Παΐσιος συνέχισε: «Να πείτε του Γέροντα να επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα μοναστήρια». Μέχρι να συνέλθουν οι μοναχοί, ο Γέροντας Παΐσιος είχε χαθεί μέσα στο μονοπάτι.

Ο πιστός που αποκαλυψε το γεγονός συνέχισε γράφοντας: «όντως την τελευταία εβδομάδα στα σούπερ μάρκετ Μάκρο στη Θεσσαλονίκη παρατηρήθηκε πως μοναχοί αγιορείτες «σήκωσαν» από τα ράφια πολλά κιλά ελαιόλαδο και αλεύρι, δημιουργώντας ερωτηματικά στους υπεύθυνους των υποκαταστημάτων Εγνατίας και Ν.Ιωνίας.»

Σύμφωνα με μια εκδοχή, ο Γέροντας Παΐσιος αναφέρεται στα δεινά μέτρα που έφερε η τρόικα και το ΔΝΤ. Πολλοί πάντως μοναχοί του Αγίου Όρους αμφισβητούν τη μαρτυρία του μοναχού, λέγοντας οτι «κατά καιρούς διάφοροι ισχυρίζονται διάφορα για τον πατέρα Παϊσιο συνήθως για να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους.» Το γεγονός οτι ο μάρτυρας δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο για τον μοναχό, καθώς και το οτι ο Άγιος Παντελεήμονας είναι Ρωσικό μοναστήρι δημιουργούν ερωτηματικά για την εγγυρότητα και σκοπιμότητα της μαρτυρίας.

Ο Γέροντας Παΐσιος έχει προβλέψει πολλές φορές ότι κάποια στιγμή θα μας δοθεί η Κωνσταντινούπολη επειδή αυτό θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων, «μακάρι να ζούσα άλλα λίγα χρόνια», έχει πει, «για να ζούσα το γεγονός». Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο πατήρ Παΐσιος έχει πει ότι θα πεινάσει για λίγους μήνες η Ελλάδα και προέτρεψε τον κόσμο να καλλιεργεί ένα χωραφάκι ο καθένας για να βοηθήσει τους άλλους όταν έρθει η πείνα. Αλλά αυτή η πείνα θα είναι καλή γιατί θα στραφούν και πάλι οι Έλληνες στην εκκλησία και θα μετανοήσουν. Αληθινές ή ψεύτικες οι ιστορίες για τον Γέροντα Παΐσιο; Τα συμπεράσματα.. δικά σας.

KARADAYI: Τι θα δείτε σήμερα ΤΡΙΤΗ 20/08 ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ επεισόδιο 82
Ο σοβαρός τραυματισμός του Μαχίρ καταρρακώνει τη Φεριντέ που νιώθει απελπισμένη από την κατάσταση του αγαπημένου της, που χαροπαλεύει. Ζητάει από τον Τουργκούτ να... εντοπίσει άμεσα αυτόν που τον πυροβόλησε και να τον συλλάβει. Ταυτόχρονα, η οικογένεια Καρά σοκάρεται όταν ενημερώνεται για την εντολή σύλληψης του Μαχίρ.

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget