20/7/13

Στο μαγευτικό χώρο του Riviera Seaside στην Αρτέμιδα έρχονται για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Καλλιστεία Αττικής.Δώδεκα φιναλίστ διαγωνίζονται για τον τίτλο. Παρουσιάζει το super model Βάσω Βιλέγκας.Τέλος, ο μοναδικός Τέρης Χρυσός, θα μας ξεσηκώσει με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του!


zougla-gr

Ο George Clooney φέρεται να έχει στρέψει το βλέμμα του στην Eva Longoria, καθώς οργιάζουν οι φήμες ότι έχει ερωτοχτυπηθεί από την ηθοποιό και βγαίνει ραντεβού μαζί της κρυφά.Ο Clooney πρόσφατα χώρισε από την επί μακρόν σύντροφό του Stacy Keibler και, σύμφωνα με τη Sun, πλέον έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στην σταρ της σειράς «Νοικοκυρές σε απόγνωση».Οι δυο τους έγιναν φίλοι όταν συνεργάστηκαν για την προεκλογική καμπάνια του Μπάρακ Ομπάμα και σύμφωνα με τη Sun έχουν βρεθεί σε μία σειρά από μυστικά ραντεβού.


newsbeast-gr

Η πριγκίπισσα Kate πρόκειται να παραδώσει τη βασιλική δέσμη της χαράς της, τον Ιούλιο - και αυτό είναι μόνο ένα πακέτο.Δίδυμα τρέχει στις δύο πλευρές της (αυτό του Prince William και αυτό της οικογένειας της), αλλά μία 12βδομη τομογραφία έδειξε ότι η Kate Middleton μετέφερε μόνο ένα πιθανό διάδοχο του Βρετανικού θρόνου.Επίσης, η μητέρα πέρα από την ιδιαίτερα δυσάρεστη μορφή της ασθένειας, ανάγκασε το Prince William να βιαστούνε να πάνε σε ένα νοσοκομείο του Λονδίνου - και να αποκαλύψει ό,τι είχε ένα μυστικό ακόμα και τη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ."Οι Royal Υψηλοτήτων, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge, είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν ότι περιμένουμε ένα μωρό, τον Ιούλιο," μια δήλωση από το Παλάτι του Αγίου Ιακώβου είπε.

"Η κατάσταση της Δούκισσα συνεχίζει να βελτιώνεται από την παραμονή της στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα."

Το παιδί τους θα είναι η τρίτη στη σειρά για το θρόνο, είτε είναι ένα αγόρι ή ένα κορίτσι.Η Kate, πιστεύεται ότι είναι 13 έως 14 εβδομάδων έγκυος. Αν κάνετε τα μαθηματικά, φαίνεται συνέλαβε στα μέσα Οκτωβρίου.H Kate θα μπορούσε να μεταφέρει περισσότερα από ένα παιδί αφότου εισήχθη στο νοσοκομείο με υπερέμεση εγκυμοσύνης.

Η άθλια ασθένεια που επηρεάζει 1 στους 50 μέλλουσες μητέρες και συχνά πλήττει τις γυναίκες που μεταφέρουν δίδυμα.Η Kate πέρασε τρεις νύχτες στο νοσοκομείο και χαμηλά αφότου απελευθερώθηκε από το νοσοκομείο,πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με τον William στο σπίτι της οικογένειάς της. Αλλά προσχώρησαν στην βασιλική οικογένεια για την παραδοσιακή σουτ φασιανός την Boxing Day, την ημέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Η Tina Turner παντρεύτηκε τον αγαπημένο της πριν λίγες μέρες σε δημαρχείο της Ζυρίχης.Η 73χρονη τραγουδίστρια και ο 57χρονος μουσικός παραγωγός Erwin Bach είχαν σχέση από τα μισά της δεκαετίας του ΄80. Το ζευγάρι όμως δεν σταματά εκεί καθώς ετοιμάζει γαμήλια τελετή στο σπίτι του στην βόρεια Ελβετία και το παρών αναμένεται να δώσουν μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.

Μπορεί να είναι γαλαζοαίματος, αλλά όταν πρόκειται για άδεια πατρότητας, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι στην ίδια θέση με τους υπόλοιπους Βρετανούς.Όπως τόσοι άλλοι πατεράδες στη Βρετανία, ο Γουίλιαμ θα λάβει δύο εβδομάδες άδεια μετά τη γέννηση του παιδιού του, που αναμένεται να φέρει στον κόσμο η Κέιτ Μίντλετον.Χρόνο με το χρόνο, η βασιλική οικογένεια υιοθετεί συνήθειες της υπόλοιπης βρετανικής κοινωνίας, όσον αφορά τη γέννηση και την πατρότητα/μητρότητα. Ο πατέρας του Γουίλιαμ, πρίγκιπας Κάρολος, ήταν παρών στη γέννηση των δύο γιων του, οι οποίοι ήρθαν στον κόσμο σε νοσοκομείο και όχι στο παλάτι, σπάζοντας τη βασιλική παράδοση. Με τη σειρά του ο Γουίλιαμ είναι ο πρώτος της βασιλικής οικογένειας, ο οποίος λαμβάνει άδεια πατρότητας, η οποία καθιερώθηκε στη Βρετανία το 2003.


newsbeast-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget