19/7/13

Η Χουρέμ που έγινε γνωστή σε όλους μας από την πετυχημένη σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» ή κατά κόσμον Meryem Uzerli, όπως είναι γνωστό, αντιμετώπισε ψυχολογικά προβλήματα και εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική στη Γερμανία.Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι μπορεί να αποχωρήσει από την κλινική και να περάσει στο δεύτερο στάδιο της θεραπείας της. Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», ο σύντροφος της άρχισε να αναζητά ένα μέρος με απόλυτη ηρεμία, προκειμένου η αγαπημένη του να βρει τον εαυτό της.Το μέρος που θα αναρρώσει η τηλεοπτική Χουρέμ δεν είναι άλλο από την Πάτμο. Η ηθοποιός έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν την Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά, ενώ καθοριστικός παράγοντας αυτής της επιλογής είναι και το γεγονός ότι δεν θα έχει το διαρκές κυνηγητό των παπαράτσι που είναι βέβαιο ότι θα συμβεί σε οποιοδήποτε μέρος της Τουρκίας.

Ο σύντροφός της, ο Τούρκος Μεγιστάνας Καν Ατές αναζητούσε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας το ιδανικό μέρος όπου η αγαπημένη του θα μπορούσε να ηρεμήσει. Το σπίτι λοιπόν βρέθηκε. Πρόκειται για μια βίλα με τεράστιο κήπο, πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα, σε έναν απομονωμένο κόλπο στην νοτιοανατολική πλευρά της Πάτμου. Η κατοικία είναι απομονωμένη και οποιαδήποτε επαφή με αυτήν είναι σχεδόν αδύνατη. Αυτός είναι και ο λόγος που τελικά επιλέχθηκε. Η βίλα ήδη διαμορφώνεται ώστε να υποδεχθεί τους νέους της ένοικους. Η «Χουρέμ» αναμένεται στην Πάτμο στις αρχές Αυγούστου.



gossip-gr

Common law είναι η νέα αστυνομική –κωμική σειρά που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ την Παρασκευή 9 Αυγούστου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 22.00.Κεντρικά πρόσωπα, δύο αστυνομικοί εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Παρ' όλες τις διαφορές τους είναι εξαίρετοι ντετέκτιβ και θεωρούνται οι καλύτεροι στο τμήμα Ληστειών και Ανθρωποκτονιών του Λος Άντζελες, με μια επταετή θητεία γεμάτη επιτυχίες!Αναγκάζονται όμως από τον νέο Αρχηγό του τμήματός τους να παρακολουθήσουν σεμινάρια συμβουλευτικής για ζευγάρια μήπως και ξεπεράσουν τα προβλήματά τους! Η διαφορετικότητα τους, είναι τελικά αυτή που τους κάνει τόσο επιτυχημένους μαζί, μια και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο!


gossip-gr

Καλά δεν λέγαμε τις προάλλες πόσο ακομπλεξάριστη είναι η Μαρία Μπεκατώρου που βγήκε στις παπαράτσι φωτογραφίες με το πόδι της όπως είναι στην πραγματικότητα και όχι όπως θα ήθελε να είναι αν ήταν η Ζιζέλ; Τι είναι αυτό το σημερινό που είδαν τα μάτια μας στα περιοδικά; Τι ποδάρα! Τι κοιλιά πλάκα! Και ο σύζυγος δίπλα με μια εβδομάδα στο γυμναστήριο έτοιμος να γίνει Αναδιώτης!Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μπορεί να είναι θεός και μπορεί όντως η Μαρία από το γόνατο και πάνω (γιατί στην άλλη φωτογραφία από το γόνατο και κάτω την είχαμε δει) να είναι τόσο τέλεια όσο φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το περιοδικό αλλά πείτε μου αλήθεια, υπήρχε λόγος; Μια χαρά κορίτσι είναι η Μπεκατώρου. Σαν τα κρύα τα νερά. Και ο κόσμος τη λατρεύει. Τι ανάγκη έχει να κάνει την σούπερ καλλονή; Εμείς τη λατρεύουμε όπως είναι και επειδή κάτι μου λέει ότι κι εκείνη λατρεύει τον εαυτό της όπως είναι ας σταματήσουν οι υπόλοιποι να την κάνουν να φαίνεται «περίεργη». Στο κάτω κάτω αν δεν τους αρέσει όπως είναι ας μην την βάλουν καθόλου.


queen-gr

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) ενημερώθηκε σήμερα, 19 Ιουλίου 2013, για την διάγνωση δύο ακόμη περιστατικών λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου:
• Το πρώτο αφορά σε ηλικιωμένο άνδρα, κάτοικο Θεσσαλονίκης με υποκείμενα νοσήματα και πρόκειται για το πρώτο κρούσμα λοίμωξης από ιό του Δυτικού Νείλου στη Β. Ελλάδα για τη περίοδο μετάδοσης 2013.
• Το δεύτερο αφορά σε νεαρή γυναίκα, κάτοικο Ανατολικής Αττικής με υποκείμενα νοσήματα, η οποία δεν χρειάστηκε νοσηλεία.
Ο ιός του Δυτικού Νείλου μεταφέρεται από τα πτηνά και μεταδίδεται στον άνθρωπο και στα ζώα μέσω του νύγματος (τσιμπήματος) των κοινών κουνουπιών. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι ασθενείς παραμένουν ασυμπτωματικοί ή έχουν ήπια συμπτωματολογία, ενώ πιο σοβαρές εκδηλώσεις της νόσου εμφανίζονται συνήθως σε ηλικιωμένα άτομα με υποκείμενα νοσήματα.Εξαιρετική σημασία έχουν σε αυτή τη φάση τα μέτρα ατομικής προστασίας από τα κουνούπια, τα οποία περιλαμβάνουν τη χρήση εντομοαπωθητικών ουσιών στο ακάλυπτο δέρμα και επάνω από τα ρούχα, ειδικότερα σε δραστηριότητες κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες, την εφαρμογή σητών, κουνουπιέρων κλπ, αλλά και την αποφυγή λιμναζόντων νερών σε αυλές και μπαλκόνια (γλάστρες κλπ). Συστήνεται η αποφυγή του ποτίσματος των φυτών και του γρασιδιού κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες, όταν τα κουνούπια είναι περισσότερο δραστήρια.


madata-gr

H Sofia Vergara συνεχίζει να μαυρίζει στις ελληνικές παραλίες και συγκεκριμένα στην Μύκονο όπου βρίσκεται για διακοπές εδώ και μία εβδομάδα.Η διάσημη ηθοποιός φορώντας ένα λευκό μπικίνι που τόνιζε το βαθύ της μαύρισμα, αναστάτωσε τους τυχερούς λουόμενους που είχαν την ευκαιρία να την δουν από κοντά. Η Κολομβιανή star, απόλαυσε το «Mykonos by night» στο Pinky Beach Club στο Super Paradise Bay.












zougla-gr

Απολαύστε τη μουσική οποτεδήποτε και οπουδήποτε με το Musicman Μa Display Soundstation της Technaxx. Απλά συνδέστε το MP3/MP4, CD/DVD, iPod/iPhone, GPS, PSP, Mobile Phone, PC/Notebook και άλλες συσκευές με βύσμα 3,5 mm και ακούστε εκπληκτικά ισχυρό στερεοφωνικό ήχο από μια μικρή φορητή βάση ηχείων. Διαθέτει μονόχρωμη LCD οθόνη που σας δίνει πληροφορίες σχετικά με τα αρχεία σας. Τροφοδοτικό ή μπαταρίες δεν είναι απαραίτητα,καθώς το ηχείο τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο με εξαιρετικά όμορφο και σύγχρονο design.

Τεχνικές προδιαγραφές:
Θύρα USB: Μπορεί να συνδεθεί ένα USB Stick και να απολαύσετε την μουσική σας.
LCD Display: (128x32mm black/white).
Υποδοχή κάρτας Micro SD.
LINE IN: Eίσοδος με υποδοχή 3,5 mm jack.
Mp3 - Mp4 Player, iPod, iPhone, iPad, Tablet PC, laptop, netbook, κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές με βύσμα 3,5 mm
Ισχύς: RMS 6W (3W +3 W) THD = 10%.
Συχνότητα απόκρισης: 150Hz-18kHz (± 3dB).
Αντίσταση: 4 Ohm.
Aναλογία θορύβου: 80 dB.
Ραδιόφωνο, Ρολόι, Ξυπνητήρι, Ημερολόγιο.
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία 600mAh.
Χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας: 5 ώρες.
Xρόνος φόρτισης της μπαταρίας: 3 ώρες.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:
Stereo speakers MusicMan MA Display.
USB καλώδιο φόρτισης.
3.5mm jack καλώδιο.

Διαστάσεις, Βάρος και Χρώμα:
Βάρος: 270g.
Διαστάσεις Συσκευής: 7,5 x 6 x 17cm


«Νέα Ελλάδα» μεταφυσικό πολιτικό μότο μιας εποχής που εγκυμονεί κίνδυνους.



Τι είναι η Ελλάδα σήμερα;



Έθνος κράτος, κυρίαρχο, αδέσμευτο, ανεξάρτητο;



Ο νεοέλληνας διδάσκεται από την Ιστορία του ή έχει περάσει σ’ ένα μεταβατικό στάδιο



άλματος στο ιστορικό κενός;



Έχουμε απολέσει το ηρωικό DNA της φυλής;



Σ’ αυτά τα ερωτήματα προσπαθεί να απαντήσει η εκπομπή ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ



ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ με την συνδρομή Ακαδημαϊκών Πανεπιστημιακών Καθηγητών.



Συμμετέχουν :



Μαρία Μαντουβάλου Καθηγήτρια Φιλοσοφίας Παν/μίου Αθηνών, Ελευθέριος Διαμαντάρας



Ακαδημαϊκός Φιλοσοφίας, Αναστάσιος Δαρσινός Υπεύθυνος Συνδικαλιστικού Τομέα



Παιδείας ΔΗΜΑΡ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος τέως Βουλευτής ΛΑΟΣ, Λεωνίδας



Γεωργιάδης Εκδότης και Κων/νος Μαρίνος Δικηγόρος – Υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας



Παν/μίου Αθηνών - Στέλεχος ΠΑΣΟΚ.



ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ με τη Βίκυ Μιχαλονάκου Σάββατο 20 Ιουλίου και ώρα



01:00 μετά τα μεσάνυχτα στο KONTRA CHANNEL.

EPEISODIA ADONIS GEORGIADIS ATTIKON NOSOKOMEIO - Αδωνις Γεωργιάδης νοσοκομείο Αττικόν. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής κατά τη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στο νοσοκομείο Αττικόν με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο λαιμό και ο υπουργός Υγείας. «Θερμή» υποδοχή του επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι

"Μια φασιστική μειοψηφία δεν πρόκειται να με κάνει να υποχωρήσω από το να κάνω το καθήκον μου" δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM.
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μέσα σε ένα πλήθος εργαζομένων βρέθηκε το πρωί ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης του επίσκεψης στο νοσοκομείο Αττικόν. Ο κ.Γεωργιάδης έφθασε συνοδευόμενος από άνδρες της προσωπικής του φρουράς ενώ ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένα στην είσοδο του νοσηλευτικού ιδρύματος. Εκεί όμως τον περίμεναν οι εργαζόμενοι οι οποίοι φωνάζοντας συνθήματα επιχείρησαν να τον αποτρέψουν από το να εισέλθει στο Αττικόν με συνέπεια όπως υποστηρίζουν συνεργάτες του να τραυματισθεί ελαφρά στο λαιμό.

Εκείνη την ώρα επικράτησε ένταση με αποτέλεσμα οι άνδρες της αστυνομίας να απωθήσουν τους εργαζόμενους και να κατευθύνουν τον υπουργό Υγείας από παράπλευρη είσοδο. Τελικώς ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε σε περιορισμένο κοινό σε πανεπιστημιακούς γιατρούς και διοίκηση στο αμφιθέατρο παρουσία δυο διμοιριών των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο iatropediagr ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Αττικόν Μιχάλης Ρίζος: « Τα ματ εισέβαλαν στο χώρο και με τις ασπίδες τους απώθησαν τους εργαζόμενους μακριά από τον υπουργό ο οποίος φυγαδεύτηκε από πίσω πόρτα. Τα ΜΑΤ μπήκαν στο νοσοκομείο παραβιάζοντας ουσιαστικά το πανεπιστημιακό άσυλο».

Πάντως μέρες τώρα το σωματείο των εργαζομένων είχε προαναγγείλει ότι θα πραγματοποιούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το νοσοκομείο όταν θα το επισκεπτόταν ο υπουργός Υγείας. Το προσωπικό ζητά να γίνουν άμεσα προσλήψεις και να λυθούν τα χρόνια προβλήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος το οποίο σχεδόν σε καθημερινή βάση έχει ράντζα στους διαδρόμους.
Την επίθεση,που δέχθηκε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκοκλου από το βήμα της Βουλής.
Αφού χαρακτήρισε «απαράδεκτη και αποκρουστική» την επίθεση,ισχυρίσθηκε πως “βιαιοπράγησαν εναντίον του άτομα ξένα προς το νοσοκομείο, τα οποία φώναζαν εμφυλιοπολεμικά συνθήματα περί Μελιγαλά και χειροδίκησαν εναντίον του».
Καταλήγοντας επισήμανε πως «οι θιασώτες της βίας δεν έχουν θέση στη δημοκρατική μας κοινωνία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



sokratis giolias.Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο εξακολουθεί να καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου.
Η έρευνα από την Αντιτρομοκρατική δεν ολοκληρώθηκε, η δικογραφία δεν σχηματίστηκε ποτέ και η οργάνωση που με προκήρυξη ανέλαβε την ευθύνη, η «Σέχτα Επαναστατών», έχει «σιγήσει».
Η οικογένεια του δημοσιογράφου εδώ και λίγες ημέρες με αίτημά της στον εισαγγελέα ζητά να φύγει ο φάκελος από την Αντιτρομοκρατική και να αναλάβει ανακριτής εξ ολοκλήρου τις έρευνες.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Σωκράτη Γκιόλια, που οι πληροφορίες τον έφεραν να είναι ο διαχειριστής του blog «troktiko», ξεκίνησε τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου του 2010.

Ήταν 5:20 το πρωί όταν άγνωστος χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματος στην πολυκατοικία που διέμενε, στην Ηλιούπολη.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι ήταν αστυνομικός και κάλεσε τον δημοσιογράφο να κατέβει γιατί του έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Στις 5:26, ο Σωκράτης Γκιόλιας κατέβηκε με το ασανσέρ στο ισόγειο, άνοιξε την πόρτα και βγήκε στην είσοδο.

Οι δράστες τον «γάζωσαν» με δεκάδες σφαίρες, προτού ο ίδιος προλάβει να αντιδράσει. Από το μπαλκόνι, παρακολουθούσε η σύζυγός του, η οποία ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

Στις 6:10, εντοπίζεται το αυτοκίνητο με το οποίο εκτιμάται ότι διέφυγαν οι δράστες, στη συμβολή της Βουλιαγμένης με την Λεωνιδίου, ενάμιση χιλιόμετρο από το σημείο της δολοφονίας.

Πρόκειται για ένα σκουρόχρωμο Honda Civic, το οποίο είχε κλαπεί από στις 17 Ιουλίου, από τον Άλιμο.

Οι δράστες είχαν πυρπολήσει το όχημα, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Πολλά ερωτήματα ωστόσο, ακόμα και σήμερα, παραμένουν αναπάντητα. Τα όπλα της δολοφονίας δεν έχουν βρεθεί ακόμα ενώ πληροφορίες λένε ότι στο κομμάτι των πειστηρίων και των καταθέσεων η Αστυνομία ενήργησε πλημμελώς. Για παράδειγμα δεν κλήθηκε να δώσει λεπτομερή κατάθεση ο μοναδικός άνθρωπος που έζησε δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο το σκηνικό του θανάτου.

Στον φάκελο που έχει η Αστυνομία υπάρχει μια μονοσέλιδη κατάθεση, η οποία, όμως, έχει μόνο με μερικές κουβέντες που μπόρεσε να εκστομίσει η σύζυγος του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου στους αστυνομικούς τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο αμέσως μετά τη δολοφονία. Επιπλέον κανείς από τους αστυνομικούς δε ζήτησε για έρευνα το προσωπικό λάπτοπ του Σωκράτη Γκιόλια και το ένα από τα δύο προσωπικά του τηλέφωνα.

Άλυτος παραμένει μέχρι στιγμής και ο γρίφος με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η ομάδα των εκτελεστών για να διαφύγει από το σημείο της επίθεσης.

Ένα καμένο όχημα που βρέθηκε λίγη ώρα μετά σε παράδρομο της Βουλιαγμένης αποδόθηκε σε αυτούς.

Ωστόσο τρία χρόνια μετά τα στοιχεία δείχνουν ότι ενδεχομένως να ήταν ένα τρικ των δραστών για να θολώσουν τα νερά και να μπερδέψουν τις Αρχές σε ό,τι είχε να κάνει με το δρομολόγιο διαφυγής.

Όταν το απόγευμα της 4ης Δεκεμβρίου 2010 οι αστυνομικοί έμπαιναν σε αποθήκη-γιάφκα στη Νέα Σμύρνη, στην Αντιτρομοκρατική πίστευαν ότι βρήκαν το οπλοστάσιο της «Σέχτας Επαναστατών».

Οι βαλλιστικές, όμως, τους διέψευσαν, αφού όλα τα όπλα ήταν καθαρά. Στη φωτογραφία, όμως, που έστειλε η οργάνωση με το οπλοστάσιό της όταν αναλάμβανε τη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, ο οπλισμός έφερε πολλές ομοιότητες με τα ευρήματα της Νέας Σμύρνης.

Αυτό που έλειπε ήταν τα δύο όπλα-ταυτότητα της οργάνωσης, τα οποία και χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία του δημοσιογράφου, στην εκτέλεση του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα στα Πατήσια και στις δύο ακόμα επιθέσεις της οργάνωσης στο Α.Τ. Κορυδαλλού και στο ALTER.

Στο συμπέρασμα που καταλήγουν οι αστυνομικοί είναι ότι τα όπλα-σφραγίδα βρίσκονται κάπου κρυμμένα, γεγονός που σημαίνει ότι είναι δυνατόν ανά πάσα στιγμή η οργάνωση να βγει από τον λήθαργο και να ξαναχτυπήσει.

O Σωκράτης Γκιόλιας γεννήθηκε στη Γερμανία στις 13 Φεβρουαρίου 1973. Ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας, και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ήταν 37 ετών, παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί, ηλικίας περίπου δύο ετών. Η σύζυγός του, Αδαμαντία, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, όταν ο σύζυγός της έπεφτε νεκρός.

Σε ηλικία 19 ετών άρχισε να εργάζεται στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στον τηλεοπτικό σταθμό New Channel. Παρέμεινε για 17 χρόνια στενός συνεργάτης και αρχισυντάκτης των εκπομπών του, μέχρι τον Οκτώβριο του 2008, όταν και η σχέση τους, επαγγελματική και προσωπική, έληξε με επεισοδιακό τρόπο.

Πληροφορίες έφεραν τον δημοσιογράφο να είναι ο διαχειριστής του blog «troktiko», κάτι που ο ίδιος διέψευδε. Τους τελευταίους μήνες ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής στο «Ράδιο Θέμα».

Παράλληλα, ασχολείτο με την μεγάλη του αγάπη, το αθλητικό ρεπορτάζ και συγκεκριμένα με αυτό του στίβου, το οποίο κάλυπτε τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό της αθλητικής εφημερίδας «Πρωταθλητής».


ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget