16/7/13

Σε αστυνομικούς της γειτονιάς, που θα αναλάβουν, μεταξύ άλλων, τους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και την επιτήρηση της ελεγχόμενης στάθμευσης, θα μετατρέψει τους δημοτικούς αστυνομικούς ο Νίκος Δένδιας.
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανέφερε ότι στο νέο οργανόγραμμα αναδιάρθρωσης της Ελληνικής Αστυνομίας προβλέπεται η προσθήκη της Αστυνομίας της Γειτονιάς.
Η συγκεκριμένη υπηρεσία θα είναι ουσιαστικά η μετεξέλιξη της δημοτικής αστυνομίας, καθώς όσοι την απαρτίζουν και απορροφηθούν τελικά από την ΕΛ.ΑΣ. θα μετεκπαιδευτούν και στη συνέχεια θα αναλάβουν τα καθήκοντα του αστυνομικού της γειτονιάς.
Η νέα υπηρεσία θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, τους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και την επιτήρηση της ελεγχόμενης στάθμευσης.
Όπως τόνισε μάλιστα ο κ. Δένδιας, όσοι αξιολογηθούν και απορροφηθούν δεν πρόκειται να τοποθετηθούν σε διοικητικά πόστα, καθώς η κοινωνία δε θέλει ανθρώπους σε καρέκλες και γραφεία, αλλά έξω στο δρόμο.



Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει προκήρυξη για τις 2.000 θέσεις για τον ενδιάμεσο φορέα, τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής.Όπως σημείωσε «αυτή τη στιγμή μπορούμε να προσλάβουμε 500, γιατί δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα κτίρια της Αγίας Παρασκευής, μόνο της Κατεχάκη. Εκεί δεν χωράνε 2.000, αλλά οι αιτήσεις θα ισχύουν και για την επέκταση, για τους άλλους 1.500. Μόλις μπορέσουμε να μεταφερθούμε στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, την ίδια στιγμή θα γίνει προκήρυξη και για τις άλλες 1.500 θέσεις».Τόνισε επίσης πως «κυρίως θα είναι εργαζόμενοι της πρώην ΕΡΤ, ακριβώς γιατί χρειαζόμαστε άμεσα να χρησιμοποιήσουμε τα μηχανήματα με τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ», ενώ οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά προς το υπουργείο Οικονομικών.


Όπως αναφέρει η «Ημερήσια», στους παραβάτες που εντοπίζονται να κυκλοφορούν με ανασφάλιστο όχημα επιβάλλονται πρόστιμα από 250 ευρώ έως και 1.000 ευρώ, ενώ επιπλέον αφαιρείται το δίπλωμα, η άδεια και οι πινακίδες για δέκα ημέρες. Ειδικά στην περίπτωση όπου το όχημα εμπλακεί σε ατύχημα, οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας αφαιρούνται για δύο χρόνια και επί υποτροπής για τρία χρόνια.

Τα στοιχεία της Τροχαίας

Η Τροχαία, πάντως, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε και αφορούσε στο τριήμερο 5/7 έως και 7/7, βεβαίωσε 9.760 παραβάσεις, εκ των οποίων μόλις 600 αφορούσαν σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς την προβλεπόμενη ασφαλιστική κάλυψη και 287 για ΚΤΕΟ...
Αντίστοιχα το τετραήμερο από 27 έως και 30 Ιουνίου πραγματοποίησε ελέγχους σε 43.367 οχήματα και βεβαίωσε 13.032 παραβάσεις, εκ των οποίων μόλις 819 αφορούσαν σε ανασφάλιστα οχήματα και 10 για ΚΤΕΟ...

Τρίμηνες διασταυρώσεις...

Τρεις μήνες έχουν περάσει ήδη από την ημέρα που ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων η επίμαχη τροπολογία που αφορούσε στα ανασφάλιστα οχήματα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει αποσταλεί ούτε ένα ειδοποιητήριο!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, στο στόχαστρο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων έχουν μπει από τους προηγούμενους μήνες περίπου 500.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που τα διατηρούν ανασφάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η αποστολή των ειδοποιητηρίων για διάφορους λόγους...


ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ KARADAYI EPISODES GR SUBS. Ο Τουργκούτ δεν ησυχάζει και ετοιμάζει νέα σχέδια για να διαλύσει την οικογένεια Καρά.Ο Μαχίρ ενθουσιάζεται όταν πρώτος, μαθαίνει την απόφαση της Φεριντέ σχετικά με τον πατέρα του.


LA PATRONA EPEISODIA ΛΑ ΠΑΤΡΟΝΑ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.Η Γκαμπριέλα απειλεί όποιον ξαναπειράξει την οικογένειά της, ενώ οι μεταλλωρύχοι την κοροϊδεύουν και την αποκαλούν προσβλητικά «τρελή» και «δολοφόνο». Ο Αλεχάντρο σπεύδει να την προστατέψει και την κατεβάζει από τη σκηνή.Όταν φεύγουν, η Αντόνια εκπλήσσει τους πάντες απειλώντας τους μεταλλωρύχους ότι θα καταστρέψει τον οποιονδήποτε θα τολμήσει να πειράξει τον Δαβίδ Σουάρεζ, πιστεύοντας με αυτό τον τρόπο ότι ασκεί ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή στον εγγονό της.Στο μεταξύ, η Ιρένε, χωρίς να γίνει αντιληπτή, σημειώνει τον αριθμό του κέντρου αποτοξίνωσης και καλεί η ίδια το γαμπρό της για να του πει ότι ο Αλεχάντρο και η Γκαμπριέλα παντρεύονται…
Alpha: Καθημερινά στις 17:30
LA PATRONA ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ




ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget