14/7/13

Μπορεί τη χώρα μας να έχουν κατακλύσει οι τουρκικές σειρές, έρχεται όμως η ανταμοιβή μας από τους πρωταγωνιστές αυτών. Όλο και περισσότεροι Τούρκοι ηθοποιοί επισκέπτονται τα ελληνικά νησιά για να κάνουν τις διακοπές τους. Ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν» έχει δηλώσει ότι λατρεύει την Ελλάδα αλλά και ο «Εζέλ» που λατρεύει τη Λέσβο αλλά και τα ψάρια της. Όσο για τον πρωταγωνιστή της σειράς «Φατμαγκιούλ» πρόσφατα χαλάρωσε στο Καστελόριζο. Δείτε το βίντεο του star

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, εδώ και αρκετό καιρό και πάντως πολύ πριν σταματήσουν τα γυρίσματα την άνοιξη, υπάρχουν αρκετά οικονομικά προβλήματα και άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν πληρωθεί για τη δουλειά που έχουν κάνει. Τα πρώτα θύματα και πάλι είναι οι ηθοποιοί, στους οποίους η παραγωγή οφείλει αρκετά χρήματα. Ηδη έχουν αρχίσει τα … παρατράγουδα που θέτουν το μέλλον της σειράς σε κίνδυνο.Από το φθινόπωρο που θα αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια επεισόδια, διότι θα δούμε αρκετά τα οποία ήδη έχουν γυριστεί, δρομολογείται σεναριακά και η «εξαφάνιση» του Δημήτρη Μαλτέζου. Ο λόγος είναι ότι ο ηθοποιός που ενσαρκώνει το βασικό πρωταγωνιστή της σειράς, ο Αλέξανδρος Σταύρου, έχει ήδη δηλώσει την παραίτηση και την αποχώρησή του από τη σειρά.Στο δρόμο που χάραξαν οι «Βασιλιάδες» και η «Κλινική περίπτωση» φαίνεται, δυστυχώς, ότι βαδίζουν και τα «Κλεμμένα όνειρα». Η καθημερινή σειρά του Mega που έχει κερδίζει μια τεράστια μερίδα του τηλεοπτικού κοινού, περνάει τα δικά της… βάσανα, που έχουν όνομα και λέγονται οικονομικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ TV24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Χαλαρή, συνεχώς χαμογελαστή και ξέγνοιαστη απολαμβάνει τη μίνι απόδρασή της στη Μύκονο η Βίκυ Καγιά.Η παρουσιάστρια και μοντέλο απαθανατίζει συνεχώς τις στιγμές της με τους φίλους της στο νησί των Ανέμων και ανεβάζει τα στιγμιότυπα στο instagram. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο λόγος της επίσκεψής της στο νησί ήταν καθαρά επαγγελματικός αφού παρευρέθηκε χθες το βράδυ σε εγκαίνια γνωστής αλυσίδας καταστημάτων με παγωτά, όμως η ίδια φρόντισε να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου.


gossip-gr

«It's Beyonce's world» κι εμείς απλώς ζούμε σε αυτόν! Η 31 ετών διάσημη σταρ της ποπ μουσικής σκηνής κατάφερε και ξέκλεψε λίγο ελεύθερο χρόνο μεταξύ των συναυλιών της παγκόσμιας sold out περιοδείας της για να κάνει να περάσει στιγμές χαλάρωσης με την 19 μηνών κορούλα της Μπλου Άιβι στη Φλόριντα.H Beyonce με ένα total 70s look χάρηκε τη θάλασσα και τον ήλιο και μοιράστηκε με τους followers της στο Istagram.










zougla-gr

Βρισκόταν καλά κρυμμένο για τουλάχιστον πενήντα χιλιάδες χρόνια… πλέον όμως το μυστικό αποκαλύφθηκε από το πέρασμα του τυφώνα Κατρίνα από τις ΗΠΑ το 2005 ο οποίος «σάρωσε» μεταξύ άλλων και τον πυθμένα σε μια περιοχή στα ανοικτά της πολιτείας της Αλαμπάμα οδηγώντας πραγματικά σε μία μεγάλη αποκάλυψη… ένα δάσος από κυπαρίσσια.Ενας ψαράς ήταν αυτός που διαπίστωσε σε ένα συγκεκριμένο σημείο στα ανοιχτά της Αλαμπάμα μια περίεργη κινητικότητα και δραστηριότητα ψαριών. Ανέφερε το συμβάν στον ιδιοκτήτη ενός τοπικού καταστήματος με είδη καταδύσεων, ο οποίος φοβούμενος ότι η δημοσιοποίηση της είδησης θα συγκέντρωνε το ενδιαφέρον ειδικών και μη και πιθανώς να προκαλούνταν καταστροφές, αποφάσισε να κρατήσει μυστική την ύπαρξη του πιθανού οικοσυστήματος.Τελικά πριν από ένα χρόνο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό στον φίλο του και έμπειρο δύτη Μπεν Ρέινς, στέλεχος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Weeks Bay Foundation» η οποία οργανώνει έρευνες κυρίως σε εκβολές ποταμών.Ο Ρέινς βούτηξε στο σημείο και ανακάλυψε ότι ο τυφώνας είχε αποκαλύψει μεγάλους κορμούς δέντρων. Μάλιστα μέσα, πάνω και γύρω από αυτούς είχαν βρει καταφύγιο διάφορα είδη θαλάσσιας χλωρίδας και πανίδας όπως ψάρια και οστρακόδερμα.Τελικά ο Ρέινς έπεισε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι επρόκειτο για μια πολύ σημαντική ανακάλυψη και ότι έπρεπε να γίνει συστηματική έρευνα για να διαπιστωθεί η αξία της.Σύμφωνα με τους ειδικούς το δάσος, ευρισκόμενο κάτω από τον πυθμένα, ήταν σε συνθήκες απόλυτης προστασίας με αποτέλεσμα τα δέντρα να διατηρηθούν σε εξαιρετική κατάσταση. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι θα πρέπει η επιστημονική έρευνα να ενταθεί αφού το υποβρύχιο δάσος κινδυνεύει από δύο παράγοντες. Από ερασιτέχνες ή και επαγγελματίες δύτες που είτε θα προκαλέσουν ζημιές στα δέντρα είτε θα τα καταστρέψουν προσπαθώντας να πάρουν μαζί τους κάποια κομμάτια.Η δεύτερη απειλή είναι από ψάρια και άλλους οργανισμούς που θα αλλοιώσουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των δέντρων τα οποία βοηθούν τους ειδικούς να εξάγουν πολύτιμα συμπεράσματα όπως παραδείγματος χάριν, τους δακτυλίους των κορμών.Οι ειδικοί ευελπιστούν ότι η μελέτη των δέντρων του υποβρύχιου δάσους μπορεί μεταξύ άλλων να αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούσαν στον Κόλπο του Μεξικού πριν από δεκάδες χιλιάδες έτη.


newsbeast-gr

ΞžΒ¦ΞŸΒŒΞŸΒΞžΞŒΞžΒ± ΞžΒµΞŸβ‚¬ΞžΞ‰ΞžΞŠΞžΞΞžΞ‰ΞžΒ½ΞŸβ€°ΞžΒ½Ξžβ€•ΞžΒ±ΞŸβ€š

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget